Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Algieba: Nokia E61i 2025-ben
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
warcat
veterán
válasz
Landon #10274 üzenetére
Amikor ezeket a dolgokat leírjátok (hogy nem nagy szám) azért nekem leesik az állam.
Ne vedd ezt most rossz néven,hiszen egyébként is írtad még friss vétel,és van ilyen azért,amikor a kicsit mosott összhatás miatt(a sokat átkozott "butítás"-t én már olyan áldozatként értékelem,ami lehetővé teszi,hogy egyáltalán a mostani generációs kártyák élvezhetően vigyék) nem látod mi van az egész mögött.
De amikor elkezded felfedezni a részleteket akkor azért bizony illene majd megváltozni a véleményednek.
A ködeffektek,az üvegfelületek tükröződése és törése,a környezet és a játékos (súlyának) interakciója,az éjszakai hóvihar egyszerűen lélegzetelállítóak.Vagy ahogy a szélben lobognak a dolgok,aluljáróban ha elkezded lőni a plafont és hullik a vakolat...rengeteg ilyen részlet van.Amit még nagyon tudok ajánlani,az majd a Dark Zone, különösen az 5-6, éjszaka,amit ott hangulatban létrehoztak a speckó megvilágítással,hát nem semmi.
Mindenesetre ne az unalmas nappali newbie zónás New Yorkot vedd alapnak
Teljesítmény meg ehhez képest remek és javult is sokat a béta óta,én is 1440p-n játszok (vagy inkább játszottam) és a G-Sync miatt kell a 60+, na ezt a 970 SLI hozza,elégedett voltam vele.
Nagyon kíváncsi leszek egy Division 2-re új generációs kártyákra tervezve
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Revolut
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- PlayStation 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Építő/felújító topik
- Trollok komolyan
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- RTX-es GAMER laptopok + dokkolók + licencek
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest