- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Hirdetés
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Landon
addikt
válasz
warcat #10278 üzenetére
Ertelek. Nem leszolni akartam a jatek grafikajat. Kisse valoban elhamarkodottan iteltem meg. Sok mozzanatban nagyon szepen tud mutatni pedig en meg nem is voltam azokon a helyeken amiket irtal. De az mar most latszik, hogy a vilagitas, reflekciok, kod nagyon el lettek talalva. Nekem egy-ket utcai texturaval volt problemam ill. ti nem ismertek ra 1-2 Crysis2-3 asset-re? Kamionok pl.
Igazabol engem ez annyira nem zavar mert imadtam a Crysis-t es meg mindig nem tudtam megunni a lezuzott NY-kot. Szamomra a hangulat ill. jatek menet nagyon el lett talalva, pont ez az a stilus ami nagyon bejon meg ha sokaknak repetitiv is.
Naivan talan azt hittem kisse jobban fog futni dehat ez van kivancsi leszek kesobbi DZ-os harcoknal mennyire fog be-be dadogni. Mielott a helikopter elvisz Manhattan-be van egy misszio aminek a vegen fent a teton elegge megette a vasat a jatek az utolso rohamnal. Csak referencia pontkent irom le, hogy kesobb ennel meg rosszabbra szamitsak vagy javul a helyzet? GAF-en irtak, hogy vannak itt is ilyen blachole-ok ahol erthetetlen modon elsziv a jatek minden erot. Pl. a tetos jelenetnel a fustgranatokon kivul nem tudom mi mas ehette el a gepet.
Duvi:
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SAMSUNG 4TB 990 EVO PLUS M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/ 5.0 X2 - Új - 7250-6300 MBs - Eladó!
- SAMSUNG 1TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Samsung Galaxy A52 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Philips LatteGo 3200 automata kávéfőző
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 256GB FHD 144Hz
- Xiaomi Redmi 10 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B360-Pro i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB ZALMAN S3 TG Zalman 500W
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest