Új hozzászólás Aktív témák

• Landon

addikt

válasz warcat #10278 üzenetére

Ertelek. Nem leszolni akartam a jatek grafikajat. Kisse valoban elhamarkodottan iteltem meg. Sok mozzanatban nagyon szepen tud mutatni pedig en meg nem is voltam azokon a helyeken amiket irtal. De az mar most latszik, hogy a vilagitas, reflekciok, kod nagyon el lettek talalva. Nekem egy-ket utcai texturaval volt problemam ill. ti nem ismertek ra 1-2 Crysis2-3 asset-re? Kamionok pl. :) Igazabol engem ez annyira nem zavar mert imadtam a Crysis-t es meg mindig nem tudtam megunni a lezuzott NY-kot. Szamomra a hangulat ill. jatek menet nagyon el lett talalva, pont ez az a stilus ami nagyon bejon meg ha sokaknak repetitiv is.

Naivan talan azt hittem kisse jobban fog futni dehat ez van kivancsi leszek kesobbi DZ-os harcoknal mennyire fog be-be dadogni. Mielott a helikopter elvisz Manhattan-be van egy misszio aminek a vegen fent a teton elegge megette a vasat a jatek az utolso rohamnal. Csak referencia pontkent irom le, hogy kesobb ennel meg rosszabbra szamitsak vagy javul a helyzet? GAF-en irtak, hogy vannak itt is ilyen blachole-ok ahol erthetetlen modon elsziv a jatek minden erot. Pl. a tetos jelenetnel a fustgranatokon kivul nem tudom mi mas ehette el a gepet.

Duvi: :R

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés