- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Tonnara di Scopello
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
Új hozzászólás Aktív témák
-
sherlock82
senior tag
válasz
hobizoli
üzenetére
Szerintem kicsit ugyan nevetséges volt elvenni az utolsó perces gólt, de az igazi bökkenő az, hogy pont előtte kiírták, hogy lehetséges 11-est vizsgál a VAR. Nem tudom, hogy a kb. 1 perccel azelőtti eset szabálytalan volt-e, de ha igen, akkor 11-est kellett volna kapnia a Fehérvárnak. Azt az elvett gól nem írja felül, azt gondolom. De úgy tűnt, mintha arról megfeledkeztek volna. Meg kellett volna mutatni és kiírni, hogy nem büntető. Így számomra kétséges az egész. Hozzáteszem, teljesen semleges vagyok az ügyben, nem vagyok Fehérvár-szurkoló.
Ezeket még Angliában sem veszik el, pedig ott aztán mindig legalább egy félkegyelmű ül az autóban, de itthon nyomatni kell a felcsútot, a bronzérem az már valami. Szánalmas.
Én azt támogatom hogy legyen gól és támadó foci, az egy vonal nem les. Erre jön a var és szét csesz mint.
Karakó egyébként mindkét gól megadta volna mert nem volt les egyik sem véleménye és a partjelző szerint sem. -
ta777
csendes tag
válasz
hobizoli
üzenetére
régebben mikor több meccses szelót csináltam, tettem a vége fele biztonsági szelót, hogy azért hozzon valamit, ha mégse jön az eredeti ötlet... 2-1 nél a Mancityn azért elég jó odds volt X re, ilyekor be lehet tenni mind1 mind1 alapon, mert ha nyersz úgy is jön a lové ha meg X akkor 30at rá teszel és kinn van 300e, főleg ha már az utolsó meccsek egyike, sőtt csak az utolsó meccseknél jó ezt csinálni, mert ha soknál van mentő téve hiába is jön az eredeti szeló a sok mentő szeló viszi a nyereményt, de itt kb az utolsó volt és azét 920 e az elég jó kis lové...,
én megfogtam X re néztem a meccs végét láttam szerencsétlenkednek meg a Cvezda ellen a Bl be se tudom minek erőlködtek annyira és na mondom ezt lehet X... , azt a meccset el kellett volna engedniük és ezt a bajnokit meg behúzni... -
-
ta777
csendes tag
válasz
hobizoli
üzenetére
szoval akkor ha nem lesz alternatív link akkor a VPNel se fog menni a téma???? mert nem biztos, hogy mindig lesz alternativ link gondolom én, hogy ez is előfordulhat, de nem biztos, ezt majd meg kell kérdeni aki ért ehhez...
neked azota se jo VPN nel? milyen VPN ent használtál egyébként? amit olvastam , hogy azért olyan országot kell választani a VPN nél ahogy engedélyezve van a b365, lehet ez volt a gond a VPN el neked nem?
ezen a VPN megoldáson én is gondolkodtam, de azt irták ha jó is azért benne a kockázata bezárhatják a számlád, ha észre veszik..,
Nord
Mullvad -
ta777
csendes tag
válasz
hobizoli
üzenetére
nekem azt javasolták kommentekbe virusírtó nélkül megy az alternatív link, ami itt az egyik kommentben megatlálsz valahol.... én ezt fogom sztem.
az mit jelent egyébkén hogy betetted a kivételek közé???és ugy se megy?
Egyébkén nem lehet valami beállítást törölni vagy valami cookiet és akkor jönne az oldal virus irtó törlése nélkül is?
Mert engem régebben a bwin nem engedett be looginelni és chaten irtak, hogy töröljek valahonnan valamit a beállitásokbol azt hiszem de már nem tudom pontosan honnan.... és akkor be tudok majd lépni, de akkor a belépéssel voltak gondok... és töröltem és aztán sikerült belépni...,Már csak azért irom hogy talán lehet valamit állitani a beállitásoknál is, mert instan a tippskinges azt javasolta, hogy kábel al probáljam meg elérni a b365 öt és ne wifin keresztül ez működött is, csak át dugtam a másik gépbe azon nem müködött aztán vissza az elsőbe és aztán már azon se...
szoval valamit tuti elment a gép és ha elmenti akkor gondolom ki is lehetne törölni??? -
zsolti72837
addikt
válasz
hobizoli
üzenetére
Viccet félretéve: [link]
Vegasra sportfogadás is nemrég beindult. Cashout stb stb. Tippmixpro is meg fog újulni. Miben másabb a bet365, mint a két említett oldal például?
"akkorsenemhagyja" Egy picit az írásra figyelj azért legközelebb, ne csak dobáld egymás után a szavakat.
-
yogibear
addikt
válasz
hobizoli
üzenetére
Sergio Ramos öngólt vétett, mentett Lewandowski elől, de saját kapujába passzolta a labdát. Különösen peches volt, mert a lengyel csatár még lesen is lett volna, de mivel nem ért a labdához, a jelenlegi szabályok szerint a bírón múlik, hogy lesnek veszi-e az esetet. Kassai partjelzője nem jelzett, Kassai nem fújt: 1-2 a 78.-ban,

Ronaldo harmadik gólja, szintén lesről - a térdének és a vállának kellene egyvonalban lennie a labdával. De nézzék, hol van a partjelző!
-
yogibear
addikt
válasz
hobizoli
üzenetére
Sőt, ha már megint "belém kötsz".
Marcelo passzánál is CR7 lesen volt... nem előtte, az tétlen les, hanem a konkrét passznál... van róla kép... nem volt akkora les, mint az egyenlítő góljánál, de egyértelműen előrébb volt, mint a labda és Marcelo...Vagyis a konklúzió, hogy Kassai és bandája sokat hibázott és részben ez döntötte el a meccset... de legalábbis befolyásolta az eredmény alakulását
Szerintem amúgy Casemiro esetében is 11-est kellett volna adnia a Realnak és Vidal 2. sárgája sem volt sárgát érő, ellentétben kb fél órával előtte, mikor Casemirot rúgta fel...Úgyhogy lehet ragozni tovább, majd a friccek úgyis ráhúzzák Kassaiékra a vizes lepedőt holnap...

Sőt, ráadásként, volt egy pillanat, amikor a BM vezetett 3:2-re: [link]
Itt a Real 3. góljánál (az ominózus Marcelós passzosnál) a gól után először 2:3-at írtak ki, csak gyorsan javították, de a videón jól látszik.

-
yogibear
addikt
válasz
hobizoli
üzenetére
Jó folytathatjuk, ahol abbamaradt.

Idéztem mit szokott mondani egy volt világelső játékvezető: "keresi-e a kéz a labdát, vagy sem".
Már pedig itt nem kereste... Ennyi.
Gondold végig, hogy te sem vigyázzállásban, test mellé szorított kézzel futsz.
Ők meg pláne nem, főleg ha hirtelen irányt is kell váltaniuk, vagy éppen egy beadás elé akarnak becsúszni...
Próbáld ki saját magadon, aztán elemezd ki, hogy ilyenkor merre lendül a kezed akaratlanul is....Jó ideje gyakorlatilag a bírók szinte mindig 11-est adnak ha a kezet érinti a labda, tök mindegy, hogy az futás közbeni lendület miatt van ott épp a labda útjában. Nem egyszer láttam már meccset nézve, hogy sok esetben direkt a védőre rúgják a labdát, hátha kezet ér és 11-est kapnak...
Akkor minden labda érintette kéz legyen 11-es és le van tudva...
Akkor majd csak kéz nélküli focisták lesznek.
-
yogibear
addikt
válasz
hobizoli
üzenetére
csakhogy itt Neymar lóf**t nem húzott a labdán, se rövidet, se hosszút, mivel nem is nála volt, ment egy bepassz, amire ráindult a védő, nem is nézte ki van körülötte, kimondottan a labdát figyelte, elcsúszott, elnyúlt mint a béka Neymar meg rutinosan "elakadt" benne ahogy szokta és ennyi... a bal lábával odalépett a fekvő védő keze mellé, a másikat meg pont annyira emelte fel, hogy elakadjon...
A másik már határeset, megadható, mert ott a védő egyáltalán nem a labdára ment, nem azt figyelte, hanem kimondottan csak Suarezt...
de tökmindegy, a 11-es az, amit a bíró megad...
A többi meg már történelem.
Szóval itt abba is hagyhatjuk, nézzük tovább a maiakat...
-
Soulfly842
addikt
-
yogibear
addikt
válasz
hobizoli
üzenetére
Az EL-t igazából a top bajnokságok csapatait (angol spanyol német olasz) kivéve csak Lajtától keletre lévő bajnokságok csapatai veszik komolyan.
Utóbbiak kiugrási lehetőséget látnak benne nemzetközi porondon.
Nem nagyon látsz a 16 vagy 8 közt holland dán svéd norvég, de még olasz vagy francia csapatot sem sűrűn.Nézd meg a tavalyi 8 közti mezőnyt:
Liverpool - angol
Dorti - német
Sevilla, Bilbao, Villarreal - spanyol
Sparta Praha - cseh
Sahtar - ukrán
Braga - portugál
döntő: spanyol - angolTavalyelőtt:
Dnipro, Kijev - ukrán
Brugge - belga
Fiorentina, Napoli - olasz
Zenit - orosz
Wolfsburg - német
Sevilla - spanyol
Döntő: spanyol - ukrán13/14-ben döntő: spanyol - portugál
a 4 között: Juve benfica, Valencia Sevilla...Szóval igenis vannak nem kevés olyan nyugati bajnokság csapatai, aki az EL-t nem veszik komolyan...
De több esetben még a BL csoportkört sem: lásd Ajax vagy Celtic... ha mégis eljutnak oda, akkor kb utolsóként zuhannak ki a csoportkörben... minimális erőkifejtést téve bele egy esetleges onnani továbbjutásba...
Lajtától keletre nem egy csapat van amibe egy-egy helyi pénzes újgazdag beinvesztál és eredményt akar, nem csak a saját sz@ros kis bajnokságát nyerni simán, hanem nemzetközileg is felmutatható eredményt, lásd pl. Gabala vagy Astana... de idefér még egy Shaktar, vagy BATE és még pár... -
szab.tam
nagyúr
válasz
hobizoli
üzenetére
közben elborult az agyam, és valszeg, (esetleg), jó irányba:
3/4
Belenenses - Boavista (élő) Gólszám 1.5 Több, mint 1,5 5,50 Nyitott
Deportivo - Eibar (élő) Gólszám 1.5 Több, mint 1,5 2,50 Nyitott
Almería - Cadiz (élő) Gólszám 1.5 Több, mint 1,5 2,75 Nyitott
Svédország - Németország (élő) Gólszám 1.5 Több, mint 1,5 1,80 Nyitottkérdés, hogy a csajok lőnek-e 2-t.....
de az egyik single nagyon ok lett:
Deportivo - Eibar (élő) Gólszám 1.5 Több, mint 1,5 2,50 Nyertesközben a németek vertek egyet.
még egy gól valamelyiktől, akkor kb. 4*-es + a mai napra.... -
mtcob
senior tag
válasz
hobizoli
üzenetére
Én sejtettem, hogy nem lesz egyszerű, azért Curry nélkül kategóriákkal gyengébb csapat a Warriors, az odds se véletlen volt relatíve magas rájuk...
Kombiba akartam tenni még pár meccsel a Rocketset hétközben, de elment volna más meccsen, szóval nem bánom hogy nem tettem
Ma viszont szinte biztos vagyok benne, hogy behúzzák egy kellően stabil különbséggel, hozzá is csaptam egy vegyes 5 meccses szelóhoz így vasárnap - keddig bezárólag

-
hobizoli
nagyúr
válasz
hobizoli
üzenetére
11 meccs volt
egy teniszt toroltek
3 meg fuggoben, de a trogrer arsenal (kisbetuvel) miatt mar mind1de azokkal mar min vagy 5.x szopom be, hogy beveszem a szelora es tutiqrvaisten, hogy akkor benaznak olyat, hogy nem birnak egy mezony vegen a kieso hely kozeleben szenvedo senkiket sem elverni 2 gollal
Aston Villaval is 0-0-t toltak februarban... egy Aston Villa-val OMG
akkoris rajtuk ment el a szelo

-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Autós topik
- OLED monitor topic
- Dell notebook topic
- Bestbuy játékok
- Spórolós topik
- Nintendo Switch 2
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- 27% - Corsair Elgato Stream Deck Mini
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - ASUS ProArt GeForce RTX 4080 SUPER OC 16GB GDDR6X 256bit Videókártya !
- Dell Latitude 5410 - 14" FHD touch, Core i5 10310U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP ProBook x360 435 G8 Ryzen 5 5600U Refurbished - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
én max 3 meccset rakok össze, de sokszor még az is necces..

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)