- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 4 – Zöldséges ragu, ami sokféleképpen elkészíthető
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imi1981
veterán
válasz
classic B #26464 üzenetére
Szerintem mindenki látja csak nem mindenkinek ugyan az a prioritás és lehet az nem érdekli ami téged érdekel. Én is látom a akadásokat film lejátszás alatt ami V028 -on nem volt, de azt is látom, hogy sokkal jobb a kontraszt /fekete és ezáltal az összkép! Lejátszásra én a ma érkező fire stick 4k max 2023 -at fogom használni és probléma megoldva nem lesz akadás és kadenciahelyes lesz a lejátszás ( előtte Apple-TV 4k 2021 volt azzal se volt még néha sem akadás és ugye kadenciahelyes volt a lejátszás). A képminőség nekem fontosabb mint a tv andoidján a lejátszók lejátszási képessége.
A v098 -on ez a szappanoperás hatás viszont feltűnően zavaróbb és jobban észrevehetőbb mint például v1-en vagy V028 -on. Viszont ezen is javít kicsit a kadenciahelyes lejátszás vagyis egy külső médialejátszó, tv okosító ami tudja. Amúgy nekem igazából nagyjából megfelelő a szoftvere de tény hogy nem az igazi.Viszont tény hogy TCL firmware-ben gyenge! Sok hiba ( sokkal több mint amiről írtam) és nemigen javítják. A gyorsasággal nincs probléma mert abban jobb néhány tv boxnál de tényleg adhatnának már ki egy normális minden komolyabb hibát javító frissítést. A másik meg ha ki van kapcsolva az automatikus frissítés miért frissít mégis? Ezek nagyon idegesítő dolgok. Azért reménykedjünk hátha gatyába rázza végre a TCL egy normális firmware frissítéssel.
Egyszer ha lesz kedvem vissza megyek v1-re csak mostanában fáradt vagyok ilyennek nekiállni.Swami
Ez a Dolby vision sötét módban indul nálam is van. Minden bekapcsolás után előszö csinálja csak utána már nem. Viszont ha leállítod a lejátszást és vissza vált sdr-re akkor dinamikus képmódra vált mindig. Ezek nagyon idegesítő dolgok és nem hiszem el hogy nem tudják javítani! Valamilyen variációban mindig van ez a hiba V028 -on kívül.
Sajnos nem tudod visszarakni a V028 -at. 😕
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Borderlands 4
- E-roller topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- 3D nyomtatás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- További aktív témák...
- LG 29WP500-B - 29" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 75Hz 5ms - AMD FreeSync - HDR10
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3384, 95% Akkumulátor
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3220
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3364
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest