- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- BMWFan: Akasztófa
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gergosz2: Emlékezzünk!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Swenk
aktív tag
válasz
classic B #25999 üzenetére
Ez hamarosan kiderül. Fel fogom keresni a márka szervízt , a fehérvárit, az egyetlent, a tv-n a 062-vel és a képhibával, meg a 2x hang elnémulással, ami még a 028-nál jelentkezett. ezért lett a fw csere. Amúgy meg nem értem, hogy miért lenne főben járó bűn, ha valaki a menüben felkínált usb frissítést alkalmazva fw-t frissít.
Amúgy a szervíz honlapján van olyan tétel az árjegyzékükben, szoftver frissítés, 5000Ft. Ha van alap fw-jük, akkor 10 perc alatt alapra állíthatják a tv-t és mehet minden előről. Ha nem, akkor nem tudom mi van.....Annyi a tv-nek, nincs két hónapos. Amúgy az usb-s ota frissítésnél a tv ellenőrzi a fw-t, és csak ha ok, kezdi a flashelését.. Akkor, ha nem hivatalos, miért fogadja el? Én azt hittem, hogy hivatalos, miért fogadta el a rendszer, ha nem az.
Új hozzászólás Aktív témák
- Jól felszerelt, csúcskategóriás külső videokártya jött a Gigabyte zászlaja alatt
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Reklámblokkolók topikja
- Ingatlanos topic!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- Eredeti Lenovo USB-C 135W töltők
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2253,95% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest