- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
madgie
titán
válasz
7Heads Drago #26631 üzenetére
A lehető legjobb kép és hang erősen szubjektív, úgy értem otthonra se stúdiómonitor sztereó hangszórót vesz az emberek nagy része, kell a "manír", kell, hogy színezzen, torzítson, varázsoljon valamit a kütyü, ha képről, ha hangról van szó. Az első Avatar óta esett ez le igazán nekem, annak idején még kalibrált plazmám volt, az összes ismerős ki volt akadva, milyen fakó és élettelen a képe, "bezzegotthon!". Átnyomtam kíváncsiságból egyszer valami bazári alapmódba (gamer vagy hasonló), egyből jött a hű, meg a há, milyen színes, milyen kék, milyen éles, hát nem látod, hogy ez a jó?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Nintendo Switch 2
- AI-ra, játékra, mindenre kiváló lehet a Gigabyte új PC-je
- TCL LCD és LED TV-k
- Diablo 3
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged