Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- potyautas: Idővándor
- sidi: 286-os Toshiba gázplazma laptop memóriabővítése
-
LOGOUT
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Swenk
aktív tag
válasz
classic B #28139 üzenetére
Szia! Én annó olyan infókat szereztem be, hogy a hivatalos szervíz sem rendelkezik szoftverekkel. Ha alaplap cserére van szükség, akkor vagy a gyártótól megrendelik az alaplapot, és azon már rajta van a telepített szoftver, vagy -mivel nehezen jutnak, vagy jutottak hozzá alaplapokhoz, -megfelelő / pl: kijelző hibás/ tv-ből bontott alaplapot tesznek a cserésbe, tehát nem 0 kilóméterest. Ezt az infót egy budapesti szervíztől kaptam, akik vállalják a TCL tv-k javítását, de nem gariba. Nekik sincs szoftverük, az alaplap telepítve érkezik a TCL-től, beszerzése nehéz. Lehet, hogy nálad az történhetett, hogy betettek egy bontott alaplapot, amin még egy régebbi szoftver volt. Ha ez baromság és nem igaz , akkor bocs, de nekem az eddigiek alapján hihetően hangzik.
Új hozzászólás Aktív témák
- SSAMSUNG (QE75LS03FW) 190CM NEO QLED FRAME SMART UJ MODELL! AKCIŐ
- SAMSUNG (QE65QN800DTXXH) 165CM 8K NEO Q-LED UJ MODELL! AKCIÓ!
- Samsung 32 QLED The Frame QE32LS03CBU! Bontatlan!
- SAMSUNG (QE75Q800T) 190CM 8K SMART PRÉMIUM LED TV ! AKCIÓ
- ÚJ Samsung 65" Neo QLED 4K QN90F Vision AI Smart TV (2025) QN70F QN80F QN85F 3év
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 40000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3317
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3644
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3441, 92% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő