Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fantomas80
tag
Elvileg holnap hozzák a tv-t Tkom kiküldte a garncia számla meg többit. Viszont nézem a garipapírját hogy csak 12 hónap. A gyártó ettől eltérhet szöveg van benne. Kérdés hogyan lesz ebből 60hónap valahova bekell regisztrálni a készüléket?
Googlemaps frissíthetne már! A házunk helyén Avarkori sátrak és temető látható! :)
-
Kiskutya
veterán
válasz Fantomas80 #2151 üzenetére
Mondjuk ez engem is érdekelne jó lenne még most letisztázni az elején amíg megy a hirdetés vagy megmondani a t-nek ha össze vissza beszél hogy fogyasztóvédelemhez jelezzük.
hmm...
-
Kiskutya
veterán
-
Fantomas80
tag
válasz Kiskutya #2155 üzenetére
Megjött a válasz :
A kötelező jótállási idő a gyártó vállalása alapján kiegészülhet önkéntesen vállalt további jótállással, melynek feltételeit az egyes termékek, gyártók weboldalán, használati útmutatójában és/vagy honlapunkon tüntetjük fel.
A plusz 5 év jótállással kapcsolatban kérjük keresse fel a TCL ügyfélszolgálatát.
További kérdés esetén készséggel állunk rendelkezésére a chaten, ahol kérdésére azonnal tudunk válaszolni. Chat szolgáltatásunkat weboldalunkon felugró chat ablakban éri el.
Hát ez nem sok szerintem így. Világ garanciát nem is találtam a csomagban.
Meg jött de csak 7 végén tudom beüzemelni.
Majd valaki tudna egy képi beállítást küldeni amivel érdemes használni.Googlemaps frissíthetne már! A házunk helyén Avarkori sátrak és temető látható! :)
-
Kiskutya
veterán
válasz Fantomas80 #2158 üzenetére
Majd küldök csak szólj rám privátba. Ezen is lesz mit finomítani még én is tesztelgetem mert nem sok időm van.
hmm...
-
wallace 234
őstag
válasz Fantomas80 #2158 üzenetére
Tcl garancia érdekes helyzet, mivel a gyártó által adott garancia papíron 2 év van! érdekes helyzet lesz! Szerviz szerint a Telekom adja az 5 évet! Telekom szerint a gyártó
-
Kiskutya
veterán
-
Kiskutya
veterán
válasz wallace 234 #2161 üzenetére
Én úgy gondolom mivel a Telekom reklámozza az 5 évet nem a gyártó ezért neki kell választ adni mi alapján reklámozzák így vagy mehet rájuk a fogyasztó védelem.
hmm...
-
Tomacko
senior tag
válasz Kiskutya #2163 üzenetére
Ennyi. Pont nem kell vele foglalkozni, előre a medvére sem iszunk...... Most meg kár azon agyalni mi lesz ha.....Most le egyezteted, hogy mi lesz 4 év múlva? Hogyan, ki tudja melyik cég fog addig még létezni.... Hosszú idő ez mindenképpen.
Ha nem ismered meg a barátság titkát, igazán nem is tudsz semmit. Tomi ---ZTE Grand X IN--->Motorola Atrix 4G--->Sony Xperia S--->Huawei Ascend P6 ---> Asus Padfone S --> Xiaomi MI-A2 Lite
-
Kiskutya
veterán
válasz wallace 234 #2165 üzenetére
Én is így gondolom jobb lenne még időben tisztázni mert szerintem 2-3 év múlva már szarik rá mindenki és lehet mi is inkább benyeljük az árát mert nem lesz kedvünk belemenni egy hosszas vitába.
hmm...
-
redati
tag
Újabb szoft a beyond tv-re, v348 [link]
Helyi frissíéssel megy
Találtam benne egy új menüpontot:
Hang késleltetése, ami lemegy mínuszba is
És mintha jobb lenne a Hdr, és Dolby Vision megjelenítése.
Megy a simaYouTube Hdr[ Szerkesztve ]
-
benczu
csendes tag
Sziasztok!
Adott egy TCL U49P6066 típusú tv, a héten rendeltük. Összességében egy egész korrekt készülékről van szó, egy dologtól eltekintve, ami a következő:
Nagyjából a behangolás, csatornakeresés utáni első percben feltűnt, hogy a tv kávája mentén végig látni egy kb. 1 - 1,5 cm vastagságú világosabb sávot, mintha ott élesebben világítana a ledsor. Ez nagyjából mindenféle tartalomnál látszódik, akár sötétebb a jelenet, akár nem, akár sötét van a szobában, akár nem.
Amikor YouTube-on elindítottam egy klipet, ami talán HD vagy FHD felbontású volt, és alul meg felül is megjelent a vastag, fekete "mozi" jellegű sáv, akkor egyáltalán nem látszódott, de a két oldalán akkor is ugyanígy nézett ki. A képbeállítást, felbontást hiába babrálom, semmi nem történik.
Esetleg bárkinek bármi ötlet/javaslat?
[ Szerkesztve ]
-
benczu
csendes tag
Emagon jött velem szembe hétfő reggel a "készletkisöprés" ( ) keretein belül, és 74 ezer forint, ezért csaptam le rá hirtelen... Ennyiért kár lett volna nem megpróbálni, de könnyen lehet, hogy itt az olcsó húsnak híg a leve eset áll fenn.
Egyébként a TCL magyar felületén semmit nem találni róla, úgyhogy gondolom, erre a piacra nem szánták.
-
Beniii06
addikt
"de könnyen lehet, hogy itt az olcsó húsnak híg a leve eset áll fenn."
Nem biztos. A telekomtól sokan vettek 50dp600-as tv-t listaáron 77 ezerért és összességében jó "kis" tv, apróbb kompromisszumokkal, de a panel az pont az erőssége. Szerintem csak egy "hibás" darabot fogtál ki, nem volt szerencséd vagy az a széria lett elrontva, nem tudom.
"Got any other secret weapons?"
-
Drpesti1985
csendes tag
2 hete használom a c715-t.... Eddig elégedett vagyok vele, képe rendben van, hdr bőrhibákon vmennyit javított az új fw, de még van mit finomítani. Az új fw-ben a beállítások, menük jobbak lettek. Filmlejátszás teljes rendben van, ami akadt, az zappitin is akadt, szal érthető 😂 Earc csatija van, ahhoz képest a dts-t nem engedi át, lehet a házimozim hibája, nem tom, így a ps-t inkább optikával kötöttem közvetlen a házimozira, így tökéletes. Rtlmost meglepően jó minőség képernyőtükrözéssel, igaz régebbi telóval kicsit szaggat, de még nem néztem utána, hogy lehet javítani. Apptoide-t szar irányítani, thome alkalmazást nem fogadja el sajnos, se az rtlmost-ot, de hátha jön új verzió 😁 Thome tükrözéssel hang nincs. Némelyik Dolby Vision filmnél hdmi jeltovábbításnál iszonyú hangcsúszás van, ami nem állítható, de kodival minden jó, de az meg hdr10-ben futtat. 10 éves philipsem irányított minden eszközömet, ez bekapcsolja, oszt ennyi, hiába kapcsoltam be az irányíthatóságot, ami kidobott házimozi távirányító miatt szar dolog, telóról még megy, de új telót regelni, már vissza kell kötnöm a régi tv-re, persze a pst se irányítja, igaz, médialejátszásra már nem kell használni. Összességében jó készülék, nem bántam meg 😊
-
Kiskutya
veterán
válasz Drpesti1985 #2186 üzenetére
Akkor nem csak nálam van gond a dts-el. Remélem ez javítva lesz.
hmm...
-
Yerix
tag
A C715 tulajdonosok közül valaki tudna készíteni egy fényképet, hogy Youtubeon egy UHD 4K 60FPS videónál be van kapcsolva Youtube statisztikája ?
Mit látni a statisztikánál, van-e dropped frame ?
-
Yerix
tag
Köszönöm Smidipeti1 és Redati!
Úgy látom a csatolt képeke ahol HDR és aszín mélység BT.2020 ott van dropped frame.
Amelyik képen viszont csak SDR és BT.709 ott már nincs dropped frame.Viszont az összes képen a Viweport: 1920x1080*2, akkor ez nem igaz 4K csak fel van nagyítva ?
-
Albigator
őstag
Hali!
Ilyen TCL U60P6026 tv-je 4K, 60 col, IPS/VA van valakinek ?
Ha igen, mik a tapasztalatok?[ Szerkesztve ]
-
zsotty4
tag
válasz Albigator #2197 üzenetére
Sziasztok!
Olcsó 65"ös TV-t keresek..és szembe jött ez:
https://m.emag.hu/tcl-smart-led-televizio-164-cm-4k-ultra-hd-android-u65p6046/pd/DFX8MYMBM/?utm_source=price_comparer&utm_medium=cpc_emag&utm_campaign=arukereso_new_2018&utm_content=arukereso_hu&cmpid=72648Meg szabad venni? Mivel rosszabb mint egy 180-190 ezres LG?
-
octacore
csendes tag
Sziasztok!
65 colos TV-hez (EC780) valakinek van tapasztalata jó fali konzollal? Nem kell, hogy forgatható legyen. Továbbá a kábeleket hogyan lehet elrejteni? Nem kábelcsatornára gondolok, hanem szebb megoldásokra, ahol nem látszik semmi, csak fal és TV. (Előtte azért van egy TV szekrény.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okos Otthon / Smart Home
- Tőzsde és gazdaság
- Háztartási gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Steam Deck
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Politika
- Kutya topik