- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kiskutya
veterán
válasz
wallace 234 #2300 üzenetére
Nekem sima dd pedig megnéztem tudja az erősítő.
-
Piftuka
veterán
válasz
wallace 234 #2010 üzenetére
Ez az info honnan származik? Ők a hivatalos hazai szervizközpont, vagy az importőr is?
-
Kiskutya
veterán
válasz
wallace 234 #2165 üzenetére
Én is így gondolom jobb lenne még időben tisztázni mert szerintem 2-3 év múlva már szarik rá mindenki és lehet mi is inkább benyeljük az árát mert nem lesz kedvünk belemenni egy hosszas vitába.
-
Kiskutya
veterán
válasz
wallace 234 #2161 üzenetére
Én úgy gondolom mivel a Telekom reklámozza az 5 évet nem a gyártó ezért neki kell választ adni mi alapján reklámozzák így vagy mehet rájuk a fogyasztó védelem.
-
Kiskutya
veterán
válasz
wallace 234 #2070 üzenetére
Nem így ok csak azt hittem alapból a feketét is meg lehet változtatni. Köszi!
-
Kiskutya
veterán
válasz
wallace 234 #2068 üzenetére
Képek?
-
Aaron14
őstag
válasz
wallace 234 #2062 üzenetére
Persze, csak amikor a Sony KD-55XF7596-os típus is kb. ilyen feketét produkál IPS panellel, azért az elég komoly. Nálam nem hiszem, hogy maradni fog ez a TV.
-
Aaron14
őstag
válasz
wallace 234 #2056 üzenetére
Nekem a Motion alatt csak a LED motion clear van.
-
Aaron14
őstag
válasz
wallace 234 #2053 üzenetére
Ilyet se lattam. 😅 Azt hol keressem? Mondjuk nekem angolul van a TV.
-
Kiskutya
veterán
válasz
wallace 234 #2049 üzenetére
Eddig nem volt. Ennyit még nem szívtam semmivel.
-
Aaron14
őstag
válasz
wallace 234 #2050 üzenetére
Köszi, megoldva! Még nagyon új nekem ez a rendszer a Sony után. De ha ezt kikapcsolom, akkor darabosabb lesz egyes helyeken a mozgás vagy eg mire jó
-
Aaron14
őstag
válasz
wallace 234 #2025 üzenetére
Beneztem, megvan. Viszont ez a TV ugy villog, mint az allat. 100%-os fenyeron oke, de ha lentebb veszem mar elkezd villogni. Ezzel lehet valamit kezdeni?
-
bulek
tag
válasz
wallace 234 #2038 üzenetére
Van már 321 is
Lengyel fórumról link -
Kiskutya
veterán
válasz
wallace 234 #2042 üzenetére
Ezt nem hiszem el!! Minden úgy szól ahogy kell dts igaz nincs psen de a dd legalább szól és nem csúszik a hang. Ez a frissítést kötelező felrani aki ilyen tvt vásárol! A menü szebb lett a háttér is, szerintem a kép is. Sokkal jobban attekinthetö a menü és van hdmi arc kapcsoló ami az előző fw böl hiányzott! (ez oldotta meg) Mindenkinek köszönöm a segítséget! Nem akarom elkiabálni de így a tv a legnagyobb örömömre marad! Köszönöm mégegyszer!!!
-
Aaron14
őstag
válasz
wallace 234 #2025 üzenetére
Nekem ilyen nincsen sajnos.
-
Kiskutya
veterán
válasz
wallace 234 #2040 üzenetére
Ok meglesem!
-
Kiskutya
veterán
válasz
wallace 234 #2038 üzenetére
ez tuti jó hozzá? Még annyit hogy a frissítés menetéről van valami leírás?
-
Kiskutya
veterán
válasz
wallace 234 #2033 üzenetére
Van új mégnézed nekem mert én az idegtöl semmit nem találok!
-
Kiskutya
veterán
válasz
wallace 234 #2021 üzenetére
-
Kiskutya
veterán
válasz
wallace 234 #2028 üzenetére
Tv hangszórójából pontos, tehát a Ps4 böl hdmin meg jól megy a tvbe az optikánál csúszik meg valami
-
Kiskutya
veterán
válasz
wallace 234 #2024 üzenetére
Az ok de pont az lenne a lényeg hogy 5.1 be szóljon.
-
Kiskutya
veterán
válasz
Akkor meg nem digital legalább is az erősítő szerint!
-
Aaron14
őstag
válasz
En meg a kepernyo beallitasokat se talalom. 😂 Egyszeruen nem letezik a menupont.
-
Kiskutya
veterán
válasz
wallace 234 #2010 üzenetére
Köszi
-
interstate76
addikt
válasz
wallace 234 #1998 üzenetére
Magasabb fényerő esetén elszürkül a fekete, magasabb kontrasztnál pedig még jobban kiégnek a világos részek.
Nem mondom, hogy nincs jobb beállítás, sőt, örülnék, ha valaki találna, de nálam ezek a paraméterek nem húzhatók feljebb.
-
interstate76
addikt
válasz
wallace 234 #1995 üzenetére
Igen, kezdőlapon van, köszi!
Az alábbi beállításokkal használom a TV-t (ha tudnék állítani a háttérvilágításon, a fehéregyensúlyon és a színtéren, akkor lehet, hogy a lentieken is változtatnék, de az előbb felsoroltak finomhangolása nélkül is ki merem jelenteni, hogy egészen jók a színek):
Üzemmód: szabvány
Kép/Speciális videó:
Kontraszt: 70
Élesség: 55
Szín: 48
Fényerő: 45
Dinamikus kontraszt: ki
Fekete sáv: magasMinden egyéb a szabvány üzemmód gyári beállítása.
-
Kiskutya
veterán
válasz
wallace 234 #1983 üzenetére
Elméletileg arc on-rá állítottam az erősítőn én más beállítást nem láttam. De nagyon nem is szenvedtem vele eddig mert ment minden optikán csak most a tcl szilvat sajnos.....
-
Kiskutya
veterán
válasz
wallace 234 #1981 üzenetére
Szia! Igazából arc az LG vel se működött az lett volna az első hogy teszteljem szóval itt még lehet én is bamba vagyok. Van az erősítőn a hdmi hang kimenet pioneer vsx 323 ott az egyik vége a másik a tv arc hdmi csatlakozója. Az erősítőn menübe hdmi arc on. A tévén azokat bekapcspltam amiket mondtál tegnap. Optikát kihuztam ne zavarjon be. Minden eszköz ki volt kapcsolva utána be és semmi hang. Valamit kellett volna még állítani?
-
Kiskutya
veterán
válasz
wallace 234 #1978 üzenetére
Nem tudom mert előző tv-vel ment semmi gond nem volt minden ugyan úgy ugyan azokkal a kábelekkel kötöttem össze. Eddig csak 1 módon jelezta a tv a dts-t ha közvetlenül rákötött hdd-én volt az dts anyag. Se embyn keresztül se hdmi csatlakozások keresztül (Ps4) nem szólalt meg csak dd-ban a tv azt is írta ki! Valakinek nincs Ps4 amit rá tudna kötni? Jó lenne tudni hogy egyedi hiba vagy ilyen és esetleg lehet később szoftveres javítani. Az az érdekes hogy az emby is szépen kiirja a formátumot de hiába írja hogy dts 5.1 vagy dd 5.1 mindent csak dd 2.0 ba visz át az erősítőre!
-
Kiskutya
veterán
válasz
wallace 234 #1968 üzenetére
Nekem az előző tvn megcsinálta hogy dd volt + neo de valami nagyon nem ok mert eddig mindent az embyn keresztül néztem ami a gépemen vannak filmek. Kipróbáltam és minden 5.1 film csak sztereó. A dts is meg az dd 5.1. Minden csak dd sztereó. Mindjárt kipróbálom a netflixet meg a saját lejátszóját külső hdd-röl.
-
Kiskutya
veterán
válasz
wallace 234 #1966 üzenetére
Az ok az előző tvn is így volt viszont az erősítő engedte rá a dts neot erre meg valamiért nem. Semmihez nem nyúltam csak az egyik tv böl ki a másikba be a kábel. Egyébként automatan van az arc nemtom miért nem mehet? Legalább az lenne jó! A Ps4et se értem miért nem dts elméletileg tudja a tv.
-
Kiskutya
veterán
válasz
wallace 234 #1959 üzenetére
Most melózok de megnézem ha hazáértem!
-
Kiskutya
veterán
válasz
wallace 234 #1957 üzenetére
Köszönöm csak legyen minden ok! Nem szeretném visszaküldeni.
-
Kiskutya
veterán
válasz
wallace 234 #1955 üzenetére
Azt nemtom lehet e de olyat nem is láttam a hang menüben hogy hdmiarc. Majd ha hazamegyek segíthetnél befotozom mit látok a menüben mert többek között a dts volt az egyik ok hogy nem us néztem a samsungokat. Meg itt másik tv nel írtatok valami szerviz menüt azt ennél nem lehet be hozni hátha ott is valamit csinálni kell. Egyébként tegnap néztem online frissitessel nem hozott updateet hozzá pedig abban bíztam hátha javítva lesz. Lehet csak én vagyok a béna hogy nem találom.
-
wallace 234
őstag
válasz
wallace 234 #1952 üzenetére
Hang-speciális videó-digitális hangkimenet-automatikus itt van ez a menü, ott nézd meg mire van állítva. Hdmi arc ot nem próbáltad, vagy nem is lehet?
-
Kiskutya
veterán
válasz
wallace 234 #1952 üzenetére
Az hol keressem audio beállításoknál nem láttam ilyet? Egyébként hdmi megy a ps-böl a tvbe a tv-böl meg optikan az erősítőre.
-
smidipeti1
tag
válasz
wallace 234 #1946 üzenetére
Köszi,nem kellet sokat győzködni magam, már meg is rendeltem TCL-t
-
Aaron14
őstag
válasz
wallace 234 #1932 üzenetére
Koszi! Bar nekem az se mindegy, melyik oraban hozzak. 😅 Sokat dolgozom, nem vagyok tul sokat a lakasban 8 es 17 ora kozott, mas meg nem veheti at. 😫
-
Aaron14
őstag
válasz
wallace 234 #1891 üzenetére
Neked ez a TV van?
-
Kiskutya
veterán
válasz
wallace 234 #1894 üzenetére
Megnéztem a kiadás dátuma is 06.11.
-
Kiskutya
veterán
válasz
wallace 234 #1892 üzenetére
-
Aaron14
őstag
válasz
wallace 234 #1886 üzenetére
Még a háttérvilágításra lennék kiváncsi, illetve, hogy 50 Hz-es létére milyen a mozgásmegjelenítése. A többi jónak tűnik.
-
Aaron14
őstag
válasz
wallace 234 #1867 üzenetére
Akkor érdemes 65-öset rendelni? Igazából 1.000 Ft-tal lenne drágább havonta és a méret is elférne, ahova terveztem.
-
Kiskutya
veterán
válasz
wallace 234 #1880 üzenetére
Jövőhéten remélem megkapom és kiderül majd én is csinálok egy tesztet.
-
Kiskutya
veterán
válasz
wallace 234 #1877 üzenetére
-
tothjani81
senior tag
válasz
wallace 234 #1877 üzenetére
Ok este lövök psrat mindkettőről
-
Kiskutya
veterán
válasz
wallace 234 #1867 üzenetére
Igazad van most néztem én is. Meg a 65ös 10bit az 55 meg 8+2frc. Egyébként mi ez hva miben különbözik a va paneltől?
-
viharhozo
addikt
válasz
wallace 234 #1840 üzenetére
A Telekom egeszen biztosan nem fog vele foglalkozni. Toluk kaptal egy ev jotallast, mert az kotelezo, minden tovabbit a gyartoval kell leboxolni.
-
Kiskutya
veterán
válasz
wallace 234 #1843 üzenetére
Az enyém még először érkezzen meg mert az is kétséges amennyit bénáztak.
-
Kiskutya
veterán
válasz
wallace 234 #1840 üzenetére
Amennyit szívtam most a Telekommal más ügyben én semmin nem csodálkozok ahány ügyintéző annyi variáció!
-
tothjani81
senior tag
válasz
wallace 234 #1830 üzenetére
Áhh azt csinálom de ez fura hogy nem lehet optikai csatlakozót kiválasztani. Ezt azért hibának élem meg
-
tothjani81
senior tag
válasz
wallace 234 #1806 üzenetére
Na ezt nem néztem. Sajnos alig van időm a tv vel foglalkozni. Annyit melózok, hogy valamikir be se kapcsolom a tv t. 😂😂😂 Vasárnap összevetem a két tcl vasat
-
tothjani81
senior tag
válasz
wallace 234 #1803 üzenetére
Itt micro dimming van. De hívjuk bárminek egyszerűen jobb a kép mint az x815 ön azonos beállításokkal jiemelkedően jobb a kép pedig a x nekm 55 col a c pedig 65.
-
tothjani81
senior tag
válasz
wallace 234 #1799 üzenetére
Az 815 jó tv de ez sokkal jobb. Itt a fekete fekete a 815 ön inksbb sötet antracit. Ha nem hdr tartalmas adást vagy műsort vagy filmet nézel semmit nem wr a hdr. A feljonvertálás sza.... t se ér. Ezen is így van meg minden tv n így is lesz. Az sd adás sd marad a hd hd és ennyi. Törekedni kell a jó minősegű tarralmak nézésére. Hifinél l ugyan ez cseszhetem a vagyonokat amit hifibe fektettem ha youtubró halgatom a tartalmat. Tidal hifi és master és minden ok. Letöltve flac. Videónsl 4k hdr és nincs baj
-
tothjani81
senior tag
válasz
wallace 234 #1793 üzenetére
A hdr tartalmas videók hibátlanok. Samun ugyan ezek a filmek fényesebbek voltak de nem feltétlen részletgazdagabb mert ugye túlszaturált a samu. Nekem eddig mindre ok a 715. Amit eddig negatívumnak tudok felhozni az a tükröződés. Sajnos ablakkal szemben van és picit jobban tükröződik az ablak mint a samunál. Gyűlölöm a samut mostmár amennyi bosszúságot okozott nekem de tükröződésben samué a pont de eddig minden másban a Tcl a nyerő
-
tothjani81
senior tag
válasz
wallace 234 #1770 üzenetére
Az x 815 elvsrásokon felül teljesít. Bízok a markában remélem nem csalódok. A samu q7 brutális csalódás. De nem hagyom magam ha kell a Samsungot fogom perelni.
-
tothjani81
senior tag
válasz
wallace 234 #1764 üzenetére
A Telekom fiómban se látok változást. Kb 5 napaja ( szerződés elkészült) látható
-
wallace 234
őstag
válasz
wallace 234 #1761 üzenetére
Fent az új frissítés! Hát úgy látszik ez már így marad! Egyenlőre nem látok mit változtatott. Csak azt mit nem
-
redati
tag
válasz
wallace 234 #1746 üzenetére
Azt hiszem mindent megpróbáltunk kiküszöbölni.
Ha vezérli a hangerőt, és kapcsolgatja is az erölködőt, akkor tuti jól van összekötve (tudom többször is írtad, hogy jó a kabelezés)
Netflixen nálunk egyenlőre csak 5.1 van
Ez majd később lesz érdekes, ha hozzácsatolják az atmos metaadatot.
Viszont azt tudni kell a DD+ ról, hogy lehet 7.1 is, és mellette át tudja küldeni az atmos jelet is, sima arc szabványon, de csak csökkentett sávszél mellett. Így meg sem közelíti a TrueHD Atmos minőségét, úgyhogy gyakorlatilag ér is valamit, meg nem is.
Pont a térhangzás pontossága veszik el.
Erre találták ki az eArc szabványt, azon már kimegy rendesen a TrueHD Atmos, de azt a mi készülékeink még nem tudják.
Addig meg simán beiktatsz egy opticai szálat, meghagyod az arc hdmi-t is, így tudod vezérelni, kimenetnek meg megadod az opticait és öröm bódottá
Ha rendes atmost szeretnél akkor meg PC, én is így használom, és ott a Netflixen is megy az atmos -
redati
tag
válasz
wallace 234 #1744 üzenetére
Akkor sajnos marad az optikai, vagy analóg, vagy a service. Bár ha az optica megy, akkor az is jó, mert a DD+ kivételével, magasabb minőségű hangot nem nagyon tudsz kisajtolni a hdmi-n. A DD+ meg szinte még sehol sincs.
A tlink az megy egyébként? Vagyis, ki-be kapcsolja az erősítőt? -
redati
tag
válasz
wallace 234 #1742 üzenetére
Sajnos más ötletem nincs.
Várjuk a fejleményeket -
redati
tag
válasz
wallace 234 #1740 üzenetére
Ja hogy a menüpont tűnt el
Az szinte biztos hogy szoftver hiba lesz.
Van egy mély törlési forma, egyszer még az előző modell (55dp660) megzavarodott, és akkor így sikerült helyrehozni :
Android főmenü - gyári beállítás visszaállítása
Újraindulás után minden beállítás kihagy, majd service menüben, reset all - nvm reset - reset shop
Újraindulás után kikapcsolod, és mehet fel a v308
Ez tuti mindent alapra tesz!
Remélem így sikerül
Ne ijedj meg sokkal hosszabb lesz az első boot időÉn ezt szedtem le: [link]
-
redati
tag
válasz
wallace 234 #1734 üzenetére
Biztos megnézted már 1000x, de tuti a középső arc feliratú csatiba van bedugva a tvnél a hdmi kábel ?
Esetleg ezeket is próbáld meg, ki - be kapcsolgatni :
[kép] [kép]Esetleg még megpróbálhatnád a kodit is, a képen látható beállítással :
[kép]Az új fw próbáltad?
Más lett a menü, sztem jobb is
Egyéb ötletem sajnos nincs -
redati
tag
válasz
wallace 234 #1732 üzenetére
Már bocs de nem válaszoltál egy pár kérdésemre, ami pont fontos lenne
Ez a menüpont min áll?
[kép]
Zárjuk ki az alapvető problémákat.
Attól hogy az erősítő tudja a dolby atmost, nem biztos hogy tudja a dolby digital pluszt! Ezt tudja tuti? A kábelnak mi a szabványa? Tök mind1 milyen márka, ha csak hdmi 1.4 akkor cseréld le,hdmi 2.0b a minimum!
Tv hdmi kimenet 2.0 a beállítás?
Még egy másik kábel próbája is segíthet.
Illetve milyen videóval próbáltad? Az atmos jel nem fog kimenni, csak DD+ formában
Ne értsd félre, csak találgatok, mert ha a videó kimegy teljes sávszélen, akkor a hangnak is menni kellene -
redati
tag
válasz
wallace 234 #1730 üzenetére
Nincs a service menüben ilyen beállítás
A hang kimenet mire van állítva tvn?
Van újabb fw v308
[link] -
redati
tag
válasz
wallace 234 #1719 üzenetére
Nem bonyolult
Este megnézem mindkét service menüt.
Addig is ellenőrizd ezeket :
- Kábel mikori? Lehet elöregedett? Ha 1.4-es szabványú, érdemes lecsérelni. Én az alza saját márkás kábelt vettem, hdmi 2.0b szabvány szerintit, teljesen tökéletes.
- csatlakozási pontok, a tvnél, és az erősítőnél az arc funkciós aljzatba vannak bedugva?
- a tv / hangeállitások / hangkimenetnél nem kapcsoltad ki a hangot?
- az erősítő tudja a dolby digital pluszt? Ha nem akkor tedd direkt, vagy pcm beállításra.
Ezeken már biztos túl vagy, de érdemes megnézni mégegyszer, mert már én is voltam úgy hogy a jó k...... édes any.....t ennek a sz.rnak ha most sem jó tuti felgyújtom
Aztán vagy fél nap szarakodás után, kiderült hogy valami apróságotgot benéztem.úgyhogy utána meg mehettem a hűtőhőz egy jó hideg sörért, megünnepelve a bénázásomat
-
XabaS
csendes tag
válasz
wallace 234 #1709 üzenetére
Redati megadta a módját a telepítésnek.
Talán így jobban érthető:
1/ Kicsomagolod egy üres pendrive-ra az img kiterjesztésű fájlt.
2/ Kihúzod a TV-ét a konnektorból.
3/ Bedugod a pendrive-ot az alsó USB csatlakozóba.
4/ Csatlakozó vissza, és a tv hátulján lévő bekapcsoló/vezérlőgombot addig nyomod, amíg a led a tv elején villogni nem kezd.
5/ Ha végzett, kezd el a beállításokat, de hagyd ki a csatorna beállítást, bejekentkezést.
6/ Fogaskerék a távirányítón megnyom – kép – speciális videó – fényerő beállítások – kontraszt, Nem nyomsz rá erre a menüpontra, hanem benyomod a 6425 -öt. Itt először reset all, rányomsz, majd válaszd az okét amit szintén lenyomsz. Ezt követően reset shop az előbb említett módon.
7/ Végezd a szükséges beállításokat. (csatorna beállítás, bejelentkezés, testreszabás, stb. -
redati
tag
válasz
wallace 234 #1707 üzenetére
Update.img változat, ezért ki kell csomagolni, és csak a bekapcsolós módszerrel lehet felrakni
-
redati
tag
válasz
wallace 234 #1702 üzenetére
Nálam simán lejött, fel is raktam.
Korábban itt írta valaki a 65ec780 rajzfilmes akadásokat. Utóbb megnéztem, és ez nálam is volt.
Most azonban ez megszünt.
Az Arc előtte is, meg most is jól működik -
Piftuka
veterán
válasz
wallace 234 #1668 üzenetére
Bízom benne, hogy így lesz!
-
Piftuka
veterán
válasz
wallace 234 #1658 üzenetére
Úgy érted, hogy meghibásodott ez a funkció a készülékedben?
Mégsem ajánlott az X825? A felhasználói hozzászólások között viszonylag sok hasonló tapasztalatot írnak le. Az új készülék eleve rossz soundbar résszel érkezett, vagy valami más hibával...
Tetten érhető tehát az olcsóbb gyártás eredménye? -
S.Zoliy
tag
válasz
wallace 234 #1641 üzenetére
Így van!
Köszönök minden infót és segítséget! -
S.Zoliy
tag
válasz
wallace 234 #1633 üzenetére
Ha minden igaz akkor SAMSUNG QE55Q70-es lesz.
Talán az utolsó darabot sikerült elhoznom belőle, szinte ugyan abban az árban volt.
HA mégse akkor a x815 lesz. -
S.Zoliy
tag
válasz
wallace 234 #1633 üzenetére
Ha megjön majd írok természetesen!
Telekomtól jön majd 1x.. -
S.Zoliy
tag
válasz
wallace 234 #1631 üzenetére
Köszönöm szépen az összes infót!
-
S.Zoliy
tag
válasz
wallace 234 #1627 üzenetére
Akkor nagyon úgy látom, hogy ő lesz a megfelelő választás!
-
jagr68
tag
válasz
wallace 234 #1615 üzenetére
Úgy tűnik!
Azzal együtt ki.aszom a garázsba. Azt hittem tartósabb lesz ez a kínai szar!
-
jagr68
tag
válasz
wallace 234 #1613 üzenetére
Van, persze. A készenléti világít is, csak a TV nem reagál semmire.
-
jagr68
tag
válasz
wallace 234 #1610 üzenetére
Köszi!
-
S.Zoliy
tag
válasz
wallace 234 #1604 üzenetére
Köszi szépen a segítséget!
-
Endor
csendes tag
válasz
wallace 234 #1591 üzenetére
Ráadásul 5 év jótállással van. De a lényeg a QLED technológiából adódó előnyök.
-
S.Zoliy
tag
válasz
wallace 234 #1587 üzenetére
Köszönöm szépen!
Feketében melyik lehet a szebb? -
wallace 234
őstag
válasz
wallace 234 #1570 üzenetére
Probléma meg oldva
-
Happyness
csendes tag
válasz
wallace 234 #1479 üzenetére
Van olyan táv, ami légegeres. -
alexander12
aktív tag
válasz
wallace 234 #1546 üzenetére
Király 👑 Nagyobb mint amilyenre számítottam. Idáig két 32 collos volt a lakásban. Gyönyörű képe van, a hang is kiváló. A rendszert még szoknom kell az Lg után. Mondjuk egy értelmes használati útmutató nem lenne rossz. De ha vmit nem tudok, majd itt kérdezek😊😁😉
-
Fucsi666
csendes tag
válasz
wallace 234 #1533 üzenetére
Igen közben kérdeztem ott is. Elküldték ezt a linket, de abban csak termékcsoportok vannak, konkrétan típusok nem. Úghogy abból sem tudtam meg semmit.
Meg ez nem androidos, hanem smart tv 3.0 op rendszer van rajta. -
redati
tag
válasz
wallace 234 #1526 üzenetére
Nálam nem volt ilyen gond.
Mondjuk én az automata bekapcsolást nem is engedélyeztem. Csak jobb filmeknél használom az erőlködőt, azt meg majd én elődöntöm, hogy mikor menjen.
Esetleg a reset all-reset shop nem maradt ki? -
redati
tag
válasz
wallace 234 #1521 üzenetére
Egyenlőre annyit vettem észre, hogy a hang beállításnál, lett egy hang késleltetése menüpont
Sajnos továbbra sincs changelog -
Fleed
aktív tag
válasz
wallace 234 #1493 üzenetére
Én sem tudtam kivetitessel létre hozni az "asztali gépet" Mate 20 pro val. Amíg 100 éves Samsunggal egyből ment, ezek a Tcl én tök buták ebből a szempontból.
Illetve egy rendes böngésző engem is érdekelne. Valamint h lehet időzíteni a kikapcsolás? -
Puseka
friss újonc
válasz
wallace 234 #1488 üzenetére
Úgy láttam csak fájlokat lehet vele a tv-re tükrözni. Hogyan tudom vele megjeleníteni a kijelzőt?
-
kakukkos
csendes tag
válasz
wallace 234 #1483 üzenetére
Nem. Nem is tudtam, hogy a távirányítón van mikrofon. Szóval csak a képernyőn kiválasztottam a mikrofon ikont és beszéltem. És eddig még sosem értett félre.
-
kakukkos
csendes tag
válasz
wallace 234 #1478 üzenetére
Hát, sajnos nem viszik el. Már egyeztettem velük. Minden hangbeállítást végignéztem. A telekomos csajszi azt mondta, hogy ellenőrizzem, nincs-e mono-ra állítva... Mono-ra?!?!? Szerintem ilyen opció már évek óta nincs. Nem is találtam. Egyébként a hangvezérlés tökéletesen működik, magyarul is, kb. 5 méter távolságból is, kiabálás nélkül.
-
LilProphet90
senior tag
válasz
wallace 234 #1479 üzenetére
Légegér nem nagy veszteség, nincs akkora létjogosultsága, mint mondjuk webOS-nél. Talán nulla alkalommal ha használtam. :)
-
gipsykrisz82
csendes újonc
válasz
wallace 234 #1458 üzenetére
Ne haragudj de a fényrö pluszt hol találom? Én csak sima fényröt látok a menüben
-
tothjani81
senior tag
válasz
wallace 234 #1456 üzenetére
Hát akkor a tv nek nincs saját hangszórója. Külső eszköz kell hozá. Marad a sound bár mert hálószobai tv lesz. A mozi az a nappaliba figyel
-
tothjani81
senior tag
válasz
wallace 234 #1454 üzenetére
Köszi. De sound bár nélkül szól vagy kell hozzá mindenképpen
-
tothjani81
senior tag
válasz
wallace 234 #1452 üzenetére
Hát ha már tartozék legyen jó. De anélkül szól amúgy mert nekem csak a tv hstába a mély mormogott nég nem dugtam rá a bart? Nem sürgős a tv amúgy kb 4 hét múlva költözünk a hálóba megy 3. Tv nek. A samut megtartom. Ha már hasznslod! Dts hang stmegy a lejátszójsból 4k hdr filmeket viszi rendessn?
-
nightmare13
őstag
válasz
wallace 234 #1448 üzenetére
A Roku szolgáltatása ütközik elvileg több EU-s joggal, ezért nem engedik itt azzal forgalmazni (valami ilyesmire emlékszek). Amúgy én is jobban örülnék a faék egyszerűségű, de nagyon jól használható Rokunak
-
Gino20
őstag
válasz
wallace 234 #1446 üzenetére
A színhasználat szerintem igen szubjektív, így a gyártók között is sokszor nagy az eltérés, de nekem pl kimondottan a samu színei tetszenek, igaz tlc qled-et még nem láttam. Q70-en amúgy rthings alapján csináltam 5 perc alatt egy képernyő/szín beállítást és még kellemesebb lett a képernyő. Ha már valami hardveres (nem csak interpoláció varázslás) és 60Hz helyett 120Hz-es a panel, akkor ott szerintem biztos van különbség, de egy biztos, a TCL és a Hisense egy komoly gyártó, aki pl az USA-ban már bizonyított, így ideje lenne, hogy hazánkban is ugyan azok a termékek legyenek elérhetőek, de lehet ez az X815 már az
A puding próbája az evésHa nem tetszik, akkor ezek szerint T-nél is mehet vissza a termék meg akkor így lenne összehasonlítási alap, még ha nem is egymás mellett.
-
jokerman7
csendes tag
válasz
wallace 234 #1442 üzenetére
na így viszont köszönöm szépen a segítséget!
nagyon gondolkozom ezen az X815-ön.
Még annyi kérdés hogy a Samsung Q70 megér kb +50k különbséget?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung 840 SSD 120GB újszerű, 100/100
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M-K i7 6700 16GB DDR4 480GB SSD GTX 1660Ti 6GB Rampage SHIVA FSP 550W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged