- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- skoda12: Webshopos átverések
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beniii06
addikt
válasz
beholder00 #2674 üzenetére
Ilyet szerintem nem tudsz megnézni rajta.
Sokkal olcsóbb, mint egy új? Én nem vállalnám be a kockázatot, lásd BestBuy topik, a boltok nem nézik át az elállás miattvisszaküldött terméket, lehet karcos, törött stb. is és utána neked kell bizonygatni, hogy nem te voltál. Alza vagy emag-on láttad?
-
Beniii06
addikt
"de könnyen lehet, hogy itt az olcsó húsnak híg a leve eset áll fenn."
Nem biztos. A telekomtól sokan vettek 50dp600-as tv-t listaáron 77 ezerért és összességében jó "kis" tv, apróbb kompromisszumokkal, de a panel az pont az erőssége. Szerintem csak egy "hibás" darabot fogtál ki, nem volt szerencséd vagy az a széria lett elrontva, nem tudom.
-
Beniii06
addikt
válasz
Ciccuka #2058 üzenetére
T-link a neve úgy tudom és a "három vonal" gombot megnyomva tv csatornán, akkor látnod kellene, ha jó emlékszem.
A firmware-t egyébként honnan szedted? Próbáltam utána keresni, hogy van-e valami központi support oldal, de nem találtam. Amik ide be lettek linkelve(általad és a beyond tvre) mindkettő csak egy file-ra mutat, én viszont későbbi frissítésekről is szeretnék értesülni. Ezt hol tehetem meg?
-
Beniii06
addikt
válasz
Kiskutya #2020 üzenetére
Sry, elnéztem, valamiért azt hittem DP600-as tv-d van, ez esetben tárgytalan, amit írtam.
A Telekomnál tudtommal két opció létezik, ha cseréltetni akarod: elküldöd garanciába, ami ki tudja mennyi idő és egyáltalán hibásnak vélik a tv-t. A másik, hogy szerintem még 14 napon belül vagy(ha neten vagy telefonon rendelted), akkor visszaküldöd, de akkor egyben ki kell fizetni a tv-t és a szolgáltatásokkal is variálni kell. Telekomos otthoni topikban szerintem többet fognak tudni mondani erről.
-
Beniii06
addikt
válasz
interstate76 #1938 üzenetére
HDMI kábel nem játszik? Jócskán csökkenne az input lag, játék esetén ez fontos szerintem.
-
Beniii06
addikt
válasz
Flatlander #1869 üzenetére
Ez egy TCL tv-k topik, itt nem igen kapsz megfelelő választ lg tv-re.
Az LG tv-s topik [itt van.]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SAMSUNG (QE75QN900D) 190 CM NEO -QLED SMART UJ MODELL CSÚCS TV ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE65QN90BAT) 165CM NEO Q-LED SMART! AKCIÓ!
- LG (86UT81006) 218CM 4K SMART UJ MODELL! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE65QN90FAT) 165CM NEO QLED SMART 2025-26 MODELL! AKCIÓ
- SAMSUNG (QE65QN85DBTXXN) 165CM 4K NEO-QLED PRÉMIUM ! UJ MODELL! AKCIÓ
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB // Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest