Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ezt a topik azért került létrehozásra, hogy a fórumon megforduló elektroműszerészek és tápokkal hivatásszerűen foglalkozó szakemberek megoszthassák értékes tapasztalatukat és szakmai, valamint magánvéleményüket az ebben a témában kevésbé járatos fórumtársaikkal.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hequila
őstag
A kettő ugyanaz
És ha mondjuk 10%-kal csökken az elko kapacitása? Attol még működik (viszonylag) elfogadhatóan, viszont nem adja le a maximumát.
Ezesetben egy valamit nem nagyon vágok:
Hogyan adhatnak a tápokra pl. 5 év garit (ami 43800 óra (a szökőévtől most eltekintek)), ha a bennük lévő köndik 10000 óra alattiak (gondolom én). Ez csak napi 6 óra alatti használattal jönne ki. Hogy is van ez?
Vagy hülyeségeket beszélek?''Nem kell hajó, nem kell repülőgép, | Van mit ennem, van hol aludnom még!'' Tankcsapda
-
LukE
veterán
válasz Hequila #1201 üzenetére
a: kamu. Es biznak a cucc ''elavulasaban'', garrjegy elveszteseben, meg hasonlokban.
b: ha csak hetkoznapokkal szamolsz, akkor mar viszonylag kozel vagy a napi 8 orahoz. Es normalis esetben csak nem megy a max uzemi homersekleten az a konder. Ha megis, akkor GOTO ''a'' /''Firefoxot hasznaljanak csak a gyavak. Az Explorer az igazi ferfiak bongeszoje! Veszely, kaland, nyitottsag!'' ιQι
-
didyman
őstag
Nem olyan alacsony az ESR, mint az SC-nek, a nagyobb can-átmérő miatt viszont azonos kapacitáson biztosan hosszabb élettartam várható tőle. Tápokat ezekkel kondizom, ha van, oda úgyis minek SC, az alaplapra való.
"Az Antióchiai Szent Kézigránát. Mínár atya az őrizője e kegyes ereklyének"
-
eastsider
nagyúr
Hali
annyira látszik, h mennyire szarul mérnek a szoftos feszmérők (pl everest)
eddig +12V-nak 11,51-ír most meg 12,50 -
Ca$h24
csendes tag
Hello!Nemtom hogy jó helyre írok e de azért megprobálom, ha meg mégse akkor hova kéne? Az lenne a gondom, amiben segítséget szeretnék kérni, hogy van egy thermalteke 680W-os tápom és furcsa dallamszerü sipolás jön belöle. A gépböl magábol is meg ha mikrofonon beszélek a másik oldaláon hallják én nem, csak ha felveszem és visszahallgatom. Ha rajta van a házon az odlala akkor is sokszor lehet hallani hol halkabban, hol erősebben.Tegnap volt először, hogy levettem az oldalát és belehallgattam és 90% hogy a tápbol jön én úgy hallom. Nem tudnátok nekem ebben segíteni?Előre is köszönöm a segítséget
Az élet olyan mint egy szál cigi,egyszer kétszer megszivjuk
-
zmintzoli
csendes tag
EATX-es csatolójú alaplaphoz (24+4 tűs tápcsatis) ugye jó a sima 20+4 tűs atx-es táp?
-
Blackdeath
aktív tag
mi a véleményetek az LTEC elkókról? mennyire jók?
mert az én tápomban is ilyenek muzsikálnak. -
HoReSz1975
őstag
Hi @ all
Srácok erről a tápról mi a véleményetek, Sli -re jó, vagy egyéb
Q-Tec 650W 14348 TripleFan 2 év garancia
[link]
Ár: 11.490 Ft (nettó)
13.790 Ft (bruttó)
[Szerkesztve] -
Dzsekó
addikt
válasz HoReSz1975 #1218 üzenetére
Inkább az iponnál egy FSP Bluestorm 500W-ot, mert az nagyobb teljesítményű és megbízhatóbb, szintén 2 év garival. [link] Bruttó 17000FT
-
LukE
veterán
válasz HoReSz1975 #1218 üzenetére
1: ez nem az a topik
2: q-tec==talicska''Firefoxot hasznaljanak csak a gyavak. Az Explorer az igazi ferfiak bongeszoje! Veszely, kaland, nyitottsag!'' ιQι
-
tenna
tag
milyen márkáju és hány wattos tápot vegyek egy 3800+x2 és egy vszinuleg 7600gt mellé? az ár szamit
athura.atw.hu
-
LukE
veterán
Oleg Artomov ismet beindult [link]
a ''XP480 (400W)''-rol szolo resz mokas
(es persze tobb tapnal is kibukik, hogy a matricazo osztaly sulyos W-okkal elcsuszott az oem-hez kepest...)''Firefoxot hasznaljanak csak a gyavak. Az Explorer az igazi ferfiak bongeszoje! Veszely, kaland, nyitottsag!'' ιQι
-
Ombi5
őstag
Hi all!!
+3.3V ---> 3.15 V
+5V ---> 4.89 V
+12V ---> 11.78 V
Ezek az ertekek mennyire gazosak?
Hyper power 425-os taptol -
rudi
nagyúr
Dárga jó újoncok! Tessék ELOLVASNI AZ ELSŐ HOZZÁSZÓLÁST! Tudom-tudom, hosszú, nektek meg nincs erre időtök, de nekem mostantól csak arra van, hogy a nem idevaló hozzászólásokat figyelmeztetés nélkül töröljem
Resistance Is Futile. You will be assimilated!
-
rudi
nagyúr
Azok a feszültségértékek, amiket szoftver mutat ki, nagyjából annyi érnek, mint amennyit én innen interneten keresztül tippelnék. Tessék jófajta multiméterrel vizsgálódni, és akkor sem ebbe a topicba, hanem inkább ide [link] írni, ha valami bűzlik. Persze mindig a gondolkodás nevű dolog a legjobb, bár tudom, gyakran fárasztó/fájdalmas. Sokszor írtuk és linkeltük már az ATX szabvány követelményeit a feszültségek stabilitásával kapcsolatban. Most direkt nem írom be, hogy hány %-os eltérés megendegedett, keresd meg szépen
-
krokk
senior tag
üdv
kérdésem lenne. adott egy 400as chieftech táp. jelen pillanatban rá van csatolva: 2x120as sata hdd 1x dvd író 2x512 PC3200 DDR memó. 9600xt hűtőbordával agp-s. asszem ennyi ami lényeges. namost van nálam egy másik 120as sata hdd és arra kell majd egy ideig munkálkodnom 1-2 hét kb digitális kameráról.
belerakjam ebbe a gépbe bírni fogja a táp?
vagy inkább másik gépre kössem rá?
(megoldható az is csak az kicsit körülményesebb ez lenne az egyszerübb csak félek hogy a táp nem bírja... a régi 300as codegen tápom tönkrevágott 2-3 satást ezért félek)
köszi a választ előre is
[Szerkesztve]the funniest thing about this text is that by the time you realize it doesn't say anything it's too late for you to stop reading it
-
Szten Márs
nagyúr
-
krokk
senior tag
válasz Szten Márs #1242 üzenetére
az a topic vásárlásról szól szerintem... én nem akarok venni már megvan. csak érdekel hogy bírja e... szerintem ide passzol... de ezel lehet vitatkozni. a tény hogy nem kell neki új topic.
amúgy köszi akkor asszem ebbe rakom majd ha elfüstöl valamelyik megkergetlekthe funniest thing about this text is that by the time you realize it doesn't say anything it's too late for you to stop reading it
-
Blackdeath
aktív tag
nemrég (1-2 hónapja) szétszedtem egy 1 éves (alig használt) 300-as codegen tápot, és 1 kicsit meglepődtem, mert belülről 1 kicsit másképp néz ki mint a többi 300-as CG táp, sztem.
képek:
[link] -
stol
addikt
válasz Blackdeath #1245 üzenetére
Másképp?
Ugyanaz a hulladék, picit más bordákkal. -
rudi
nagyúr
válasz Szten Márs #1248 üzenetére
Jaja, végülis jogos. Igazat megvallva, ilyen kérdésekben inkább olvasnia kellene a kedves kérdezőnek, de arra általában nincs idő/kedv. Majd megpróbálok összetákolni egy alapsabb cikket fogyasztásügyben.
-
Ja no
aktív tag
Van esetleg valakinek belső fotója erről a tápról? Vagy szedett már szét ilyet? Az érdekelne, hogy kihasználja-e a teljes belmagasságot, vagy a burkolat lebontásával és egy átcsomagolással tudok-e nyerni további 10-15mm-t
Modecom MicroATX FSP270-50SNV(PF)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest