Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#4749) net84


net84
őstag

48k+fáért van a földalattiba állítólag valami fasza konfig :DDD

Ma délelött az volt nálunk a divat, hogy minden 2. emberke csak azért jött be, hogy ne unatkozzon, míg nem nyit ki a másik bolt, ahova készült, nem kezdődik az ügyfélfogadás, nem megy a busza, mert erre járt és benézett, hátha (erről majd késöbb is), vagy pedig unatkozott magában sétálni, és így inkább bejött, kérdezett valami "okosat", majd negyed órán keresztül meséte, hogy milyen gépet vettek a földalattiba, mennyibe kerül az internet előfizetés, meg még sok okosság.

Nőci jön befele:
- jónapot! miben segíthetek?
- csak tanácsot szeretnék kérni, olyan internet szolgáltatót keresek, ahol a forgalom után kell fizetni és nincs hűségszerződés, mert a mostani adsl előfizetésünk lejárt, drága, meg decemberben elutazunk, és majd csak jövőre jövünk haza, ha meg nem használom, akkor meg nem akarom fizetni.
- hááát nálunk biztosan nincs, mert nem foglalkozunk internet előfizetéssel. De szerintem ilyen rendszerű nagyon senkinél sincs. Hűség aláírása nélkül még esetleg lehet előfizetni, de akkor elég magas a havidíj. Javasolnám, hogy erre az egy hónapra tartsák meg a régit hűség nélkül, és ha megjönnek, akkor kötnek valamelyik szolgáltatónál újat.
- nem akarom megtartani erre az egy hónapra sem a régit, mert..(hosszabb szünet).....mert nem.
- sajnos nincs más ötletem....
nem kapcsolt, még azért mondogatta a magájét, aztán idővel elment, gondolom jött a busz :W :DDD

Read only...

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.