Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kalandor: Te mennyit költesz havonta kajára?
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- hmzs: Futro S720 - olcsó pc alapú router (frissítve)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- RIOS Gépház: Frissültek a felhasználói adatlapok, beállítások, fórumos aláírások
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- kenand: Szaunakályha- Helo Softhot/Havanna fűtőszálcsere
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szumo
senior tag
válasz
macilaci78 #14398 üzenetére
Hangfalat jazz -el tesztelünk, mert ott egyszerre jelen van a mély és a magas.
-
SityiSXT
őstag
Na neee, ilyen fársztó munkanap után ez már sok...
Van kinn egy gépre kötve pár hangszórónk és hangládánk, ügyfél jön próbálgatni. Az elhangzott zeneszámok a következő sorrendben cincálták az idegeimet (csutka hangerőn persze):
- valami viking hörgős halálmetál
- nyah cat vagy mi a rák
- Eurovisionös nyál
- Rammstein
- Haddaway: What Is Love?
- Offspring
- valami fejhangon visító japán anime főcímzene
Bwáááááá! -
eziskamu
addikt
válasz
TheVeryGuest #14393 üzenetére
Akárcsak ő:
-
kisi
aktív tag
Sziasztok !
Ugyan, már nem dolgozom a szakmában, de régebben a "Madaras" eladója voltam.
Nem tudom, írtam e ezt régebben:
Kolléga a szomszédos osztályon helyettesített, és odament hozzá egy emberke:
-mikrohullámú sütőtök van?
kolléga válasza:
NEM tartunk mikrohullámú sütőtököt..... -
SityiSXT
őstag
A főnökökkel (merthogy kettő van ám, plusz egy laptopos kolléga - én meg viszem a desktopokat) angolul társalgok. Most mondd meg őszintén: te megtanulnál egy olyan nyelvet, ahol még a processzort is örgjörfarnak hívják?
Itt ISK, azaz izlandi korona van, kb. 1,6 HUF az értéke. Kép
Amúgy a pasi behozta a gépét. Kicsit összekócolta a BIOS-t, plusz a VGA-ban is állt a por meg a hamu. Hát igen, a vásárlás óta lement két akkora vulkánkitörés, hogy Európában némi zavar volt a légiforgalomban, itt meg barna volt a levegő napokig...
-
cbmfan
senior tag
tudtok olyan optikai cuccról, ami csak DVD olvasó, és satás? se cd, se blu-ray, se semmi, csak dvd. ember ilyet keresett az előbb, neki sem tudtam segíteni...
(bár gondoltam, hogy megkapja Pio 104S-emet, ugyanis az már csak dvdt képes olvasni, azt is nyögvenyelősen.)
-
SityiSXT
őstag
Épp most mondta a főnököm, hogy de jó nekem, hogy nem nyújtok telefonos supportot nyelvtudás híján.
Üffél felhívott minket, hogy a csekély 2,5 éves VGA-ja, amit anno 30000 koronáért vett nálunk, döglött, és hogy menjünk melegebb éghajlatra (és nem a Seychelle-szigetekre gondolt...). Gyors ellenőrzés: 14000 volt az a 30000, de sebaj, mert a VGA sem biztos, hogy rossz, hiszen a bekapcs gomb megnyomása után nem történik semmi... Szegény főnök, kicsit belilult a feje a telefon után...
-
vallas
őstag
Nem boltos, de pénteki szabin, többször hívnak, kb 10x-r, hogy az új kettő napja lerakott xerox 7120-s multi gép nem nyomtat,én hívom a Pesti kollégákat, hogy nézzék meg a print servert, de nekik okés.... végül is arra felé vettem az irányt Veszprém útba esett Fehérvár felé.. nézegetés, nincs benn papír, de mondják, hogy van, kinyitom, volt benne 500 lap, csak a rossz oldalon, mert az előző gépen jobbra volt téve a papír, ezen meg balra
kiszed betesz, minden ok....
-
SityiSXT
őstag
Volt vsync meg triplabuffer meg kutyanyavalya, plusz valami 5 perc játék után jött elő ez a hihetetlen fps-esés, épphogy pár millimásodpercre (utána megint 10-15 percig fix 100 fps), szóval vihar a biliben kategória. Azt hiszem, a főnök nyugtatta meg, hogy emiatt ne fájjon a feje (rég volt már, nem emlékszem pontosan, meg egyébként se beszélek izlandiul - engem leginkább a Magicka halandzsa-skandinávjára emlékeztet
)
-
SityiSXT
őstag
A Medion notik még hagyján, én az asztali gépekről beszéltem, azokkal nincs jó tapasztalatunk. Ha bejön egy ilyen hozzánk javításra, automatikusan elborul mindenki arca. Ahogy említettem, főleg a hűtése rettenetes, de a usert ez nem érdekli, jó neki az, ha terhelve 80-90 dB-lel üvölt a gép. (Szerencsére vannak üdítő kivételek, egy normális hűtőt felrakva egész normális gép benyomását kezdi kelteni, csak szétszedni ne kelljen, mert az megint egy külön rémálom.)
Dell gépekkel vagyunk még hasonlóan - valahogy amelyik bekerül hozzánk javításra (és nem valami egyszerű probléma van vele, pl. RAM vagy HDD csere), mindig heveny káromkodások közepette történik a diganosztizálás, mert mondjuk vagy valami spéci procihűtője van spéci csatlakozós ventivel (aztán oldd meg, hogy a BIOS ne sipákoljon miatta), vagy a táp valami szupervékony egyedi formájú izémizé, amit legyilkolt a por...De hogy on legyek:
A cégnél én vezettem be azt a szokást, hogy amelyik ügyfél dzsuvásan és/vagy porosan hozza be a gépét, annak elmondjuk, hogy ingyen kitakarítjuk a gépét, ha arról van szó, és évente egyszer azért illik megcsinálni. Kölyköknek külön szólunk, hogy a szoba kitakarítása nem csak apuanyu vegzálása, hanem a gépnek is jót tesz, ha nem köbméterszám szívja be a port. Eddig egyszer húztam gumikesztyűt: valami rejtélyes módon hetek óta a behozott gépben rohadt egy félig elfogyasztott szendvics vagy hamburger (már nem lehetett megállapítani). Viszont talán a legnagyobb kára annak a srácnak volt, akinek a 9800GT SLi konfigjából kidöglött az egyik VGA kompletten (a venti beállt, az alsó kártya megsütötte - amaz viszont túlélte, csak új hűtő kellett neki), a táp, a procihűtő, a chipsethűtő). -
biker
nagyúr
válasz
SityiSXT #14356 üzenetére
"Kicsit régebbi eset volt az, amikor a HC CS Pro Gamer behozta a gépét, hogy nem jól fut a Counter-Strike. Fél napot játszottam vele (hehehe, legalább fizették, még ha aláztak is), de én nem láttam semmi különöset. Gyereknek megy a telefon, hogy jöjjön be és ugyan mutassa már meg, mire is gondolt pontosan. Srác bejön, elkezd játszani, majd mutogat: MOST! MOST LEESETT AZ FPS 100-RÓL 98-RA! Ránéztem a főnökömre: most erre mit is kéne reagálnom?"
Megmondom: beallitod a frissitest 75hz-re es bekapcsolod a forced v-sync modot. Ugy fog allni 75hz-en mint a szog
Es mondod: tessek, nem esik le. Sajna fel sem megy, de nem esik le -
mongi
senior tag
Telefon csörög:
-Szia! Jáááááj nem megy a wifi a neten, osztrákban ment még a yess internet, itt nem csatlakozik a gép a tcomhoz! Mosztmilessz-mosztmilessz?
-Szia! Pánik off. látod a billentyűn az Fn feliratos gombot?
- Öööö.. igen
- Nyomd le, plusz az F2-őt...
- Juj már meeegy! -
maláj
addikt
válasz
csemberlen #14369 üzenetére
arról nem lehet szó mint az asus vs. asrock dolog ???
csak kérdezem nem felidegesítődni bárkinek -
mongi
senior tag
válasz
csemberlen #14367 üzenetére
Mint írtam is medion = msi ! nem fikázásból írtam hogy érdekes állatfaj nézd csak meg a feljebb leírt csatlakozókat! d
Nézd meg az alaplapi azonosító számot kapásból az msi oldalára irányít
-
csemberlen
őstag
Nekem 10"-os medion van. 1,5 év után aksit cseréltek benne gariban. 3 év a garija. Olcsó is volt. Melyik másik márka adja ezt meg? ismerettségi körben is több más medion van, panaszt még nem hallottam róla. Persze fiamnak Toshibája van, és azért látom a minőségi különbséget is.
-
mongi
senior tag
-
SityiSXT
őstag
No, akkor még kettő, ami így hirtelen eszembe jutott. De előtte az itteni rettenetről is mesélek egy kicsit.
Itt a Teszkó kategóriát a Medion gépek jelentik. Eleve ezek a gépek úgy vannak beállítva, hogy 60 fok legyen a target temperature a procinak, különben a rettenetes CoolerMaster hűtő(?) sugárhajtású gépeket megszégyenítő hangzavart okoz - hűteni viszont nem hűt, mert simán engedi 100 fok közelébe is szerencsétlen procit. Csodálom, hogy a környékbeliek még nem jelentettek fel minket, amikor ilyen gép kerül akín, izé, tesztpadra. Amúgy is érdekes állatfajta ez a gép, amint a mellékelt screenshotok bizonyítják...
Egyik
Másik - arra azért kíváncsi lennék, mit szólna a gép ahhoz, ha tényleg kivenném azt a VGA-t...
Más:
Egyik nap a főnököm nagy vigyorogva lepasszol egy gépet, hogy a BIOS jelszót és a Windows jelszót kéne kiütni a gépből. Sima ügy, de ezt miért ilyen vigyorogva kell közölni? Hát azért, mert az ügyfél nyersen őszinte volt: előző este alaposan berúgott a haverjaival, és ma reggel már nem tudta bekapcsolni a gépét, mert valami olyan emlékfoszlányai vannak, hogy szórakoztak a jelszavazással a gépén...
Végül:
Ügyfél hozza be az überbrutál gépét, hogy kis gond van vele. AeroCool BX-500 házról van szó, ami gyakorlatilag mindenhol ki van lyuggatva, hogy akár (asszem) 10 ventit is be lehessen pakolni - felül gyárilag dolgozik kettő. Nos, az ügyfél véletlenül sikeresen beleöntött mintegy két liter Egils Appelsínt (a Fanta helyi megfelelője), de kirántotta a konnektorból a gépet, amint tudta. Szegény kolléga két napig pucolta azt a ragacsos vacakot... (Mehehe, ő húzta a rövidebbet...) Ami viszont csoda, hogy a gép túlélte. Márcsak az a kérdés, hogy a szénsav miatt mennyivel csökkent az élettartam... -
SityiSXT
őstag
Beköszönök én is innen a civilizáció széléről, a világ tetejéről. Immáron két éve dolgozok szervizesként egy izlandi számtechboltban, és hát itt is előfordulnak érdekes esetek (mivel nem beszélem a nyelvet, én nem kommunikálok ügyfelekkel (ha nem muszáj), így csak a javításra beadott gépekről tudok nyilatkozni).
Mai Aranycsavarhúzós-LOL eset:
Hibaleírás: nincs kép induláskor. Gépet beröffentem, itt van kép. Windows viszont nem nagyon akar indulni. Újraindítom, nézem a BIOS-t: tuningmester kölök 3,2 GH-ről 3,45 GHz-re emelte az X4 955 órajelét, cserébe downclockolta a memóriát 11xx MHz-re, meg úgy általában összebarmolta a BIOS-t. Szerencse, hogy minden gépet úgy adunk el, hogy a helyes beállításokat szépen elmentjük profilba... Még nem tudom, mi lesz belőle, mert a Win még most is csak egy kurzort képes magából kicsiholni a fekete képernyőn (login helyett), de szerintem a tuningkölök megtanulja egy életre, hogy ne nagyon nyúlkáljon oda, ahova szakértelem híján nem kéne.
Kicsit régebbi eset volt az, amikor a HC CS Pro Gamer behozta a gépét, hogy nem jól fut a Counter-Strike. Fél napot játszottam vele (hehehe, legalább fizették, még ha aláztak is), de én nem láttam semmi különöset. Gyereknek megy a telefon, hogy jöjjön be és ugyan mutassa már meg, mire is gondolt pontosan. Srác bejön, elkezd játszani, majd mutogat: MOST! MOST LEESETT AZ FPS 100-RÓL 98-RA! Ránéztem a főnökömre: most erre mit is kéne reagálnom?
Ha esetleg még eszembe jutnak sztorik, írok még - már amennyiben igény van rá... -
cbmfan
senior tag
na mi van, átmentünk retro topikba?
-
Akybron
aktív tag
Legjobb...
-
-
szumo
senior tag
válasz
DeltaPower #14342 üzenetére
Ammatőr
Apa gyártott fémből olyan csillagokat a mieinkbe, miután a 3 pár tört össze és nem volt hajlandó többet venni. A műszerészektől, meg állandó kunyizás volt, hogy adjanak pár megfelelő méretű mikrokapcsolót. Emlékszem, hogy valahogy sikerült berendelni a présgépek mikrokapcsolóival vagy 50 olyat, ami joysticba is jó volt, és mikor rákérdeztek, minek azok a picik, akkor az volt a válasz, hogy a présgép elektromos szekrényének ajtajára, hogy menet közben ne lehessen kinyitni.
Amúgy én Videoton TV Computerrel kezdtem, és kapásból fel volt 64k ról 128k ra bővítve.
Annak a shift és ctrl gombjai az állandó flipperezés miatt voltak folyamatos javítás alatt.
Utána én P3 ig kihagytam mindent, legalábbis saját tulajdonban nem volt
Az olivettikre ki emlékszik? Azokon tanultam plc programozást, meg lopkodtuk össze a memóriákat, hogy a "flopin" bevitt F28 retaliator elinduljon fél mega rammal -
törölt tag
válasz
DeltaPower #14342 üzenetére
jah, és egy csavar volt belehajtva a műanyagba, ahhoz volt kötve a "dróóót" + a laposelem érintkezőkhöz
-
mongi
senior tag
aki nem tudja mi az a wizard of war (mivel még nem is élt
), próbálja meg ezt: [link]
-
mongi
senior tag
LOAD "WIZARDOFWAR" ,8 ,1
LOADING
READY
RUN -
mongi
senior tag
válasz
cbmfan #14334 üzenetére
A jó öreg qickshot törö C= 64-en kezdtem én is,
makd jött a nagyvas: Amiga 500 V1.2-es, 521kb-os kikapcsolható (!) bővítővel felnyomva 1mb-ra a memóját.
Ezt cseréltem egy A1200-ra, majd meglett ezután az első PC:386-os (fél óráig, míg beértem vele az első boltba a Blahánál) 486-os gép AMD 5x86-os procival (75mhz@100mhz),16mb ram, DOS3.11, 170mb HDD már akkor WD.
A pc korszakomat én is a tudatlanoknál szokásos config.sys és autoexec.bat törléssel kezdtem a norton commanderrel (ehhh mijjez? nekelleznekem, del , ehh ménemindú1ezasz@r)
Ja én a Star Wars és a sárkány évában...izé évében születtem ('76) -
cbmfan
senior tag
93? gyerek vagy még
nyolcvanas évek, C64 életem első számítógépe. Wizard of Wor órán programozás helyett, ha a tanár észrevette, kizavart óráról
joy persze nuku, azt hazulról csempésztük be. le is nyúlta a Competition Promat az egyik köcsög tanár...
régi szép idők...
-
Ygg
senior tag
válasz
philoxenia #14331 üzenetére
Bőven!
-
lalimano
tag
válasz
philoxenia #14331 üzenetére
sőt, még nekem is van egy 50MHz 486-os konfigom, csak letört a proci egyiok lába
-
lalimano
tag
válasz
philoxenia #14326 üzenetére
Nekem meg még szüleim se ismerték egymást, nemhogy tervben lettem volna (93-as évjárat
)
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
Intelligencs #14327 üzenetére
..én se voltam eléggé figyelmes....
Anno a hőskorról lemaradtam, különböző okok, de főleg érzésem szerint a gép hiánya miatt, /másra kellett a pénz.../, így programozni ma sem tudok picit sem, az autoexec.bat-os stb. amúgy is hiányos ismereteim meg ma már semmire nem jók.... -
eziskamu
addikt
válasz
Intelligencs #14325 üzenetére
Nekem még olyan se jutott, úgyhogy én azt akartam mondani, hogy mindegy milyen volt csak gép legyen. Az megint más, hogy a mázlisabbak már akkoriban is tudtak válogatni és váltani. Nekem 97-ben lett meg az első gépem egy 486slc/HGA/40megás MFM winyós PC képében valami 25 ezer forintért. Win3.1-et már elbírt
, de mondjuk volt egy kicsivel utánna egy félév vinyó nélkül, és akkor a DOS-t floppy-ról toltam mint ahogy még számtechórán tanultuk 90 környékén
-
válasz
philoxenia #14326 üzenetére
Ha együtt olvasod az előző hozzászólásommal, akkor rájössz, hogy a "mi" jelen esetben az engem és az unokatestvéremet jelenti. 1973-as évjárat.
Elnézést, ha félreérthető voltam.
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
Intelligencs #14325 üzenetére
Hát a "mi"-t szűkítsd kicsit, már felnőtt voltam gyakorlatilag akkoriban, van aki meg szinte "öreg" itt a Fórumon jelenlévők közül is....
-
válasz
eziskamu #14324 üzenetére
A ZX81 kicsit korábban élte a fénykorát, mint hogy mi gyerekek voltunk, az már akkor is lefutóban volt. Inkább azért említettem meg, mert 1k memóriája volt, aki arra tudott programot írni, az ma is bármire ír. Nekem nem is volt ilyen gépem, de unokatesómnak igen, és emlékszem, hogy írt rá valami játékot, ami nagy bravúr volt 1k-n, azaz 1024 byte-on.
Ahogy DeFranco kolléga írja, az állandó küzdelem megtanította az akkori programozókat arra, hogy takarékoskodjanak az erőforrásokkal, mivel mindig mindenből kevés volt. Tudom, hogy most már teljesen más szemlélet van, és nincs idő optimalizálgatni, meg nem egy ember ír egy játékot, hanem több száz. Viszont ezért van az, hogy aki akkor mondjuk megírt assemblyben és C-ben Amigára egy Plus4 emulátort, az ma olyan speciális területeken tud programozni, amire a szakmányban képzett "egerészek" nem képesek.
-
eziskamu
addikt
válasz
Intelligencs #14322 üzenetére
Azért a semmihez képest akkoriban azok is erőművek voltak
Most meg egy beágyazott cuccnak van több memóriája, úgyhogy ami elfért 64 (harmincakárhány kiloByte memóval, az ma röhögve elfér egy beágyazott rendszer memóriájában)
A másik, hogy pl. említetted a zx81-et.
A benne levő z80-as architectúráját olcsó kínai mp3 lejátszók tömegében is használták (meg gondolom máshol is), tehát pl a z80 assembly ismereteket lehetett használni ott is. Igaz az mp3 dekódolásához volt bennük segédáramkör, de annak vezérlését, adatokkal ellátását, a kezelőfelület futtatását már a z80 csinálta.
[link] -
DeFranco
nagyúr
válasz
Intelligencs #14322 üzenetére
Soha nem tanultam volna meg úgy kezelni a DOS-t, a Nortont, és a Windowst, és soha nem tanultam volna meg úgy szerelni a gépet, ahogyan most tudom, ha nem lett volna:
- állandóan kevés a memória (EMS, XMS, himem.sys, választómenüs autoexec.bat)
- állandóan gyenge a proci
- állandóan kevés a tárhely
- és ha lett volna pénzem szerelőt hívni a megdöglesztett géphez. -
No igen, csak úgy lehet zseniális informatikus, ha erőműve van otthon... Hígul a szakma.
Unokatesómmal mi még 12 éves korunkban ZX81-en, C64-en, C16-on nyomtuk. Mondjuk én felhagytam a programozással, de érdekes módon unokatesóm ezeken a gépeken is meg tudta tanulni, amit meg kellett tanulni. Jelenleg beágyazott rendszereket programoz az autóiparban, nem kevés pénzért.
Egyébként elég szomorú, hogy egy ilyen - szerintem nem túl drága - gépet csak hitelből tud megvenni valaki.
-
maláj
addikt
nem kell - most rendeltünk vagy 10 db-ot
az árával is tisztában vagyok
a móka az egészben, hogy 3 különböző fajta lett
projektortartó nélküli, projektortartóval egybekötött és még valami újabb fajtavan ezeknek valami gyermekbetegségük vagy tud valaki ilyesmi dologról ???
érdekel minden infó -
szumo
senior tag
válasz
TheReMiXeR #14318 üzenetére
Az otthoni gépemen vannak elmentve a könyvjelzők.
De nem határ mentiek, hanem webshopok, de eddig mindegyikben olyan olcsó árak voltak, hogy még futár/posta kifizetésével is bőven megérte.
Példaképpen: Idehaza 8 spec pickup csavar 800HUF mi rendeltünk 10db ot, aminek darabja 0,1 euro. Tehát nem egész 300HUF a 10db. De egy csomó mindent rendeltünk, 4700 pár forintot fizettünk, és azt néztük, hogy idehaza 10-12 be is benne lett volna. -
eziskamu
addikt
Játékok alatt az órajel jobban számít a magszámnál, de persze vga (driver) és játékfüggő. Játékhoz szerintem is inkább a 3GHz+ órajel számít (legalább is Core2 alapoknál) mint a sok mag. Persze 2 magnál alább már nem szabad adni. Quadot tuningolni meg nehezebb, de persze ez is sokmindentől függhet. Én váltottam már E5200-ről q9300-ra (ugyanaz az órajel) és nem érződött annyira, mint ha feljebb nyomtam volna az 5200-es órajelét.
-
xnace
őstag
Azt tudom, hogy újat nem érné meg venni. Ezért is kérdeztem, hogy nincs-e esetleg valakinek egy használt/bontott elfekvőben. Az e3400 szerintem kevés lenne, ugyanis néha azért szoktam játszani. Na azért nem Black Ops, vagy DiRT3
Pláne, még ha húzni is akarnám, akkor nem biztos, hogy elég lenne a gyári/mostani hűtésem.
-
mongi
senior tag
Ha csak a gép alap üzemeléséhez kell, dobj bele inkább egy E3400-at oszt jóvan, ha kell fel tudod cimbálni 3,5-4ghz-ig is
(quad 30K körül van, ez meg 9k-ért )
Olyan nagy hátralépés nem lenne húzva az e5700-hoz képest (max hogy 1M L2-es),viszont sokkal költséghatékonyabb. Nemrég cseréltem le erre a E8200-ra de alap műveletnél én nem érzem azt nagy kraftbeli különbséget, igaz nem NASA számításokat végzek vele. -
szumo
senior tag
Nem vagy egyedül, van pár ismerősöm ilyen helyzetben.
A múltkor voltam odahaza, és átszaladtam Bánrévénél, alig találtam meg, hogy merre kell menni, mert olyan gazos az egész átkelő, hogy csak pislogtam. Nem mentem messze, mert rögtön van egy kisbolt pár száz méter után, ami már gyerekkoromban is ott volt
Vettem 5 Steiger-t, szigorúan barna verziót, meg 5 Kelt-et 1kg knédlit, meg egy kisüveges kólát, mert volt vagy 36 fok és fizettem 2200HUF-ot. Teljesen vicc kategória.Viszont elárulhatnád mi ez a 12%, mert ugye az alkoholtartalom, az hátul a címkén külön fel van tüntetve. Nem rossz a fácán sem, elég sokat megittunk abból is. A keltet az uticsomagolása miatt szerettük, a csattos üveg csodája. Selmecen többször volt, hogy kiituk a kocsmát. Zárórára nem volt egy csepp sör sem, és töményből is csak a női változatokból volt helyel közzel
-
mongi
senior tag
"Azon rötyögtünk, hogy most már nem csak Steiger-ért, és knédliért szaladok át, ha otthon vagyok."
Én is az Óhazából származok, csak pár éve ide vetett a házasság hulláma
Amúgy én Fácán párti vagyok szigorúan 12-es (gy.k.: Zlaty Bazant, Arany Fácán)
Néha értelmesebb áron kapsz meg itt dolgokat mint odahaza (pl. ruházat, néhány elektronikai cucc, a kaja itt is ugyanaz a moslék, teszkógazdaságoslidlbenrohaszott) -
szumo
senior tag
válasz
localhost #14301 üzenetére
Felvennélek, de akkor ketten halnánk éhen.
Mongi: Remélem mostanság sokat csuklottál, mert emlegettelek néha. Hobbiból gitárt építünk, egy hangszertechnikus és egy asztalos barátommal, én az elektronikáért felelek majd, és az alkatrészek nagy részét Szlovákiából rendeljük.
a, mert ott lehet kapni
b, mert ha idehaza van is, platina, vagy arany árában mérnek mindent.Azon rötyögtünk, hogy most már nem csak Steiger-ért, és knédliért szaladok át, ha otthon vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Projektor topic
- Óra topik
- Synology NAS
- Hobby elektronika
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kalandor: Te mennyit költesz havonta kajára?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vicces képek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- Eladó Xiaomi Redmi Note 14 5G 8/256 GB telefon!
- Eladó Ps4 és Ps5 limitált játékaim,és God of war collectorok.
- Amazfit Bip 5 okosóra (2025.12.22-ig Euronics garancia)
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 3080 Trinity 10GB
- Getac S410 (G4) - 14" FHD, Core i5-1145G7, 32GB, 1TB SSD, Microsoft Windows 11 Professional
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest