Hirdetés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Mindent a StreamSharkról!
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
anjani182
őstag
-
biga
őstag
válasz eziskamu #688 üzenetére
Már nagyon OFF, és igérem, hogy utolsó:
valószínű egyröl beszélünk. Bizony az nem ATX. Legalább is (bár a lyukaka elvben ugyan ott vannak), nem fér bele a táptol egy szabvány mATX lap. Kb 1-2 mm-el nagyobb mind. A procihűtője is átmenő csavarokkal van a házhoz rögzítve. Az a modemport egy szabvány AMR modem (mára kihalt), de igen. Ilyet én is javítottam fel (magamnak, miután a gazdája kidobta ), de én is inkább csak ''gyakorlat'' céljábol. Az anyagköltség elenyésző (pár száz Ft.), de jó sok munkaóra és jó páka kell hozzá, hogy kiforraszd a régit, és beforraszd az újakat, meg kimérd az eredményt, meg a többi kondit is, hogy azok nem gázosak-e. Ha mással csináltatod, egy tizesre minimum számíthatsz. Ha magad elszórakozol vele, akkor pár száz Ft, meg egy pár óra.
Egyébként jó gépek voltak, csak láthatóan ennyi időre tervezték őket. Hozzánk kb egy éve jött be az első hasonló problémával, aztán kb havonta jött a többi''Fiatalok! Tiétek a jövő! Régebben úgy volt, hogy a miénk lesz. (Sándor György)'
-
Sándor -P20-
senior tag
válasz eziskamu #834 üzenetére
Canis Fimus: Latin. Magyarul: kutyaszar.
Nálunk például régen az egyik dokinak volt a szokása receptre felírni... (Állítólíg, de maga a doki sem tagadta...)
Persze nem minden páciens kapta meg...
[Szerkesztve]40 feletti kornak megvan az előnye és hátránya... Igaz, a betűket csak közelről látod, viszont az idiótákat már messziről észreveszed.
-
george11
addikt
válasz eziskamu #862 üzenetére
Légyszives ezeket mellőzd már, ha lehet.
Olvasd el a topic címét, most olvasd el mégegyszer.
Számtech boltosok memoárjai. Attól, hogy a bolhán valamit bizniszelsz, még nem leszel számtechboltos/szervizes."5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
ML320
senior tag
válasz eziskamu #2030 üzenetére
Mindenhol igaz, hogy a forgalom 80%-át a vevőkör 20%-a hozza...
Mifelénk vannak olyan boltok, akik teljesen leálltak a kiskerrel. Nincs benne már pénz. Ha beesik hozzájuk egy vevő az utcáról, csak néznek. A közületekért meg kíméletlen a harc...Ember tervez, Isten perverz...
-
TheReMiXeR
senior tag
válasz eziskamu #2030 üzenetére
Legfrisebbbbb ajánlataink :
-McGémer zacsiba (OEM) : integrál videjós karis besztof játék gép 128meg essdé rammal megszórva, ajándék 5000Watt péempéóó-s mélynyomóval tűzdelten frissen szedve...
-McPuntzi tekerve : tuti besztof dobozolt kolink egérrel spékelt és usb-s öntettel ellátott billentyű, kellemetlen helyeken elhelyezett gonbokkal leöntve... frissen behozva...
-McViffi : a vikingek kedvenc csemegéje, amely már 108-as megabittel megszórva mindig frissen drájvercédével leöntve várja a polcon a leendő viffire éhes vásárlókat...
mára ennyi... -
TheReMiXeR
senior tag
válasz eziskamu #2133 üzenetére
B@zze, korán reggel ilyet olvasni....rögtön magam alá repesztettem egyet kínomban...
Az a felismerés
M Ú M I A
Lolka & Bolka --- ez valóban ütős
kérdezz má rá, hogy a socket 7 az mi mert én meg most egy pé1es gépet istápolok a jóféle (by Borat) mmx233as procival
[Szerkesztve] -
-
Djuree
félisten
-
Shadows
senior tag
válasz eziskamu #3034 üzenetére
a történethez hozzátartozik , hogy CSAK emelthanglejtésű kijelentés volt,és hogy az ajtóban egy 90%-ot területet felöllő parasztvakító tábla virírott amitől nem vagy egyáltalán nem lehet bejönni (majd hozom a nagy 2 méteres rokker csávó barátomat és akkor lesz majd nemulass de megmondtam neki hogy das ist mein meinkampf by bözsi)
asztrális kivetülés LOLCsak a cabriozás ad erőt és mindent elsöprő lendületet
-
TheReMiXeR
senior tag
válasz eziskamu #3066 üzenetére
''hát én nem értek hozzá azé hoztam be''
Kibelezte az elfüstölt tápot és elhozta a feliratos részét. Mert hát szempont egy pénégyes gépnél, hogy mik vannak ráírva... gondolta ő. (egyébként lehet szempont, de nem egy teszkós gépnél)
Egyébként a relikviát ingyen nekünk adta
[Szerkesztve] -
wwenigma
Jómunkásember
válasz eziskamu #3108 üzenetére
Létezik, az uj szeria, 1900on megy, 2x512.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
Zofren
aktív tag
válasz eziskamu #3132 üzenetére
Nos. Az eladotérben van egy légkondi, ami itt hátul a szervizben nem érződik. Szó szerint 4 fal vesz kerul, semmi ablak, csak 12 db neoncső. két ventilátor kavargat levegőt, meg a gépek ventijei. Oránként ki szoktam venni 10-15 perc pihit és kimegyek a bolt elé a levegore, vagy a szomszéd kávézoba. No meg cigiszunetem sincs, mert nem dohányzok. Amugy vérnyomásom most leesett rendesen. Vmi otlet a feltornászására? (a tápegység kézben torténő szétegetése tavaly már játszott, nagy hatással volt rám)
Szerk: UTP kábel elosztó kábelt keresnek. Reagálok rá hogy switch vagy hub? Egyiksem. Kábel kell.
[Szerkesztve]''Próbálj ne sikeres, hanem értékes emberré válni.'' - Albert Einstein
-
badgirl
csendes tag
válasz eziskamu #3132 üzenetére
A meleggel semmi bajom.
Klíma alatt ülök egész nap, úgyhogy már a kardigánomat is felvettem.
A pasik itt nyafognak, hogy meleg van, én meg megfagyok, mert pont az én nyakamba potyog az összes rozmár, fóka jegesmedve a klímából
Én melegedni járok ki az udvarra...
Valaki felmelegíthetne...
[Szerkesztve]Az élet nem fenékig tejföl... De ahol tejföl, ott nagyon!!!
-
amargo
addikt
válasz eziskamu #3300 üzenetére
A kérdés addig jogos, hogy megkérdi milyet akarok. Elmondtam neki, hogy pontossan mire van szükségem, na most ez szabvány. Vagy talán az Apple PC4200-as szabványt újra hozta? Vannak kényes deszkák, ezért mentem célírányosan. Ezért kérdeztem meg ebben a boltba is, hátha van ilyen memória, amit kerestem.
Nem úgy mentem be, adjáá mááá valami ram izééééét heee.
Az hogy drágább, jelen esetben lényegtelen tényező.“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!”
-
Shadows
senior tag
válasz eziskamu #3565 üzenetére
6 órás defrag volt megpróbáltam már mindent amitt lehetett szerintem a chkdsk nem segített semilyen formában ezért volt defrag
megmondom nem tudom milyen op van neki csak azt hogy win meg hogy xp de hogy az sp2 vagy sima azt nem tom hol lehet megnézni??
az a gond szeirntem hogy a D:\ a xp redszer lemeze és hiába adom ki a fixbootnál a -d-t akkor se lesz jó a fixmbr és a fixbottot holnap délig nyomatom utánna reinstall igaz akkor magamnak teszek rosszat mert banki program minden ilyesmiCsak a cabriozás ad erőt és mindent elsöprő lendületet
-
fuzik
aktív tag
válasz eziskamu #3833 üzenetére
Azért azt hozzá kell tenni, hogy a ''kétsoros - 9 pin'' vga kimenet nem egy tipikus megoldás. Ha jól emléxem utoljára úgy 15 éve egy Siemens-Nixdorf gépen láttam ilyet... ...mondjuk az nagyon zsír megoldás volt, mert egy csakazistentudjamianeve csatlakozója volt az alaplapi vga -nak, abba be kellett gyömöszölni egy gyári adapter kábelt, aminek a másik oldalán 9 pines vga csatlakozó volt.
___________________________________________________________________ Két ember két esetben tud igazán jót vitatkozni egy szakmai témáról: A) Mind a ketten értenek hozzá B) Egyikük sem ért hozzá : Persze az igazán élvezetes és parázsló viták a (B) esetben tudnak kialakulni....
-
DragonR+
aktív tag
Látom nap mint nap kínok kínját állják ki a számítógépboltosok.
Két sztori, avagy egy vásárló memoirjai, amikor ő van közel a kiboruláshoz
AF-BF USB adaptert kerestem.
Az összes boltban meg akartak győzni, hogy ilyen, nincs, meg toldani sem lehet, mert nem, mert csak....
Mondom, jó ...
Egyiknek, egy fiatalabbnak, mondtam is viccesen, hogy akkor megyek a csíkos hiperbe.
100%-ig biztos voltam a dolgomban, mert azelőtt nap láttam a két szememmel.
Erre ő, mondja, hogy: Hát akkor mire várok? Menjek.
Láttátok volna azt a lesajnáló arcot, hallottátok volna azt a lesajnáló hangsúlyt.
Hátra arc, írány a csíkos hiper, kosárkába dobom a kütyüt, irány haza, betoldok, örülök.
Azt azért hozzá kell tennem, hogy ez egy ki s teszt volt, hogy akad-e ilyen a
'''nagy 'ámítástechnikus boltokban.
Számítástechnikai eszköz ez is, vagy nem?
Más.
Egy dialógus (megtörtént eset):
- Jó napot kívánok! 4.5m-es USB kábelt szeretnék vásárolni.
- Nincsen.
Mellettem kábelektől roskadozó polc.
- Megtenné nekem, hogy megnézi? Nagyon fontos lenne.
- Nem nem tartunk. Csak rendelésre. Mert a kutya se viszi.
- Jé, egy kutya. (mármint én)
Viszontlátásra.
Üdv, DragonR+Ó, de finom a vadkörte, más nevén a vackor…
-
biga
őstag
Aha, hogyne. El is olvastad amit linkeltél? Pl azt, hogy 9 tűs VGA csati csak ritkán fordult elő? És hogy klasszikusan EGA/CGA csati? Még kiegészíteném: VGA monitorok hátulján, mint bemenet előfordult néha (főleg analóg monitoroknál láthatsz ilyet), de a videokártya oldala minden esetben 25 tűs volt! Az az általad linkelt átalakító is ez. Minden esetben a monitor tartozéka volt, külön nehéz volt beszerezni. A kábel egyik vége 25, a másik vége 9 tűs volt. (legalább is a nem speciális felhasználás piacán szinte biztosan). Mellesleg lényegében az analóg monitorok kb egy évtizeddel ezelőtti kihalása óta még ilyen mutáns megoldást sem fogsz találni sehol (talán csak az említett szomszédos számítástechnikai leletmentő kisiparosnál). De tudod mit? Igazad van. Biztos volt legalább egy olyan gép, amin csakazértis (nehogy szabványos legyen) tettek ilyet. Nos az nem is felel meg minden tekintetben a VGA szabványnak.
Hogy a te szavaiddal éljek: jó lenne néha egymástol tanulni, vagy beismerni hogy nem tudod, hogy miröl beszélsz. Köszönöm
[Szerkesztve]''Fiatalok! Tiétek a jövő! Régebben úgy volt, hogy a miénk lesz. (Sándor György)'
-
biga
őstag
válasz eziskamu #3846 üzenetére
Ok, peace, csak rosszul esett majd 15 év szakmai tapasztalat után a dolog. Én is elragadtattam magam, bocs, valóban, iszonyúan ritkán, de végül is létezik átalakítás. (De továbbra is megjegyzem, hogy a VGA szabványleírása nem tartalmaz ilyen megoldást. Gondolom kényszer szülte ) A 25 az 15 természetesen (Ami nálad van kártya, azok akkor voltak jelen, mikor a CGA/EGA elkezdett eltünni. Azok a kártyák tudtak EGA és VGA módban is menni, ezért van rajtuk olyan csati. Van rajta egy rakat jumper, amivel állítgatni lehetett őket. Problémás kártyák voltak, emlékszem rájuk )
''Fiatalok! Tiétek a jövő! Régebben úgy volt, hogy a miénk lesz. (Sándor György)'
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest