- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Csak a profit - emberélet nem számít
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuri27
félisten
Cserélgetve a ramok müködnek slot 2-ben. Azaz nem ram hiba.
Slot 2-4-ben ha van ram nem indul a gép. Van itthon 2 fury (kit) és 4 egyforma crucial.
Két modul esetén csak a cpu-ram led világit az ez bugon és nem indul a gép.Vagy a procit kellene másik lapban tesztelni vagy másik procit rakni a gépbe (de sajna egyik sincs tesztre).
-
Most sok esetben a használt gépek esetében is majd biztos jobb egy több éves, megszeretett cucc mint egy új...
Leggagyibb, és konkrétan olyan gép esetén mit fog számítani?
De komolyan?
500.000-es gamer?, nem, akkor miben számít, most ezért rakjak bele semmivel se többlet teljesítményt nem nyújtó proci mellé egy jóval drágább tápot, SSD-t, egyebet...?
Az F-es proci azért, mert egy használt 1660 Super mellé, azt lehet játszogatni is, kész a gép 150-ből, vagy jobb táp és egy 3060 is akár mellé, és 200 alatt a gép.
Új minden, a kártyát kivéve, 150 vagy 200 jobb táppal, SSD-vel.
És kapsz 120 körül vagy 170 körül ilyen gépet használtan? (Annyiba kéne kerülniük!) -
Gyuri27
félisten
Ha kiegyenesítik a lábakat akkor eladhatod. Leírod a hirdetésben, hogy ez volt. Olcsóbban adod és ennyi.
Úgyis lesz aki megveszi.
A kiegyenesített láb semmi hátrányt nem okoz. Annyit csupán ha újra azokat a lábakat kell egyenesíteni akkor azok eltörnek valószínüleg.Egyébként így is eladható a lap (ha csak pár láb a probléma és az se full kócos).
-
TESCO-Zsömle
titán
-
opr
nagyúr
Oh, az szivas.
Nekem legutobb a mobilteloval volt igy. Akkut kellett volna benne cserelni, szervizes azt mondta, hogy semmi akadalya, de xy osszegbe kerul, es mivel kijelzo felol kell tamadni, es ilyen hulye hajlitott oldalu cucc, van ra esely, hogy az egesz kuka lesz. Persze elore kellett volna fizetni azt is.
Inkabb vettem uj telot, a regi mar ugyis tobb, mint 3 eves volt...Gondolom neked is hasonlo terved lesz. Ez igy nem igazan eri meg, a kockazat boven tul nagy.
-
user12
őstag
A gép visszaáll alvó üzemmódból vagy újrabootol?
Esetleg érdemes megnézni a többi wake on ..... eseményt is, hogy mi tudja triggerelni az ébredést, lehet, hogy maga a gép nem érzi meg az áramkimaradást, de egy csatlakoztatott eszköz igen.
Csak abban az egy konnektorban történik ez az anomália, ahova a gép van dugva vagy más eszköznél is megfigyelhető? Esetleg érdemes volna egy másik konnektorból/helységből hosszabbítóval áramot vinni a géphez és kipróbálni mi történik...lehet a konnektor a ludas. -
-
-
PROTRON
addikt
-Ebben az esetben meg is találtam a megoldást;
-szuper, hallgatom
-a megoldáshoz elő kell készíteni a gépet,
-figyelek,
-húzzon szét minden kábelt,
-oké megvan...
-most jön egy trükk, készen áll?
-igen
-nyissa ki a dobozt amiben a számítógép volt és nézzen bele,
-üres...ez a baj?
-igen, ott van a gubanc, most jön a legfontosabb lépés, pontosan kövesse az utasítást, különben kezdhetjük elölről, ne gondolkodjon, csak kövesse,
-halljam!
-most nagyon óvatosan, két kézzel rakja bele a dobozba a gépet amiben elhozta...de gyorsabban!!!
-huhh, ez nehéz manőver volt, igazán rendszergazdának érzem magam,
-hát még majd most, legyen szíves a dobozba belerakni a billentyűzetet és az egeret,
-és zárjam is rá a tetőt? gondolom akkor fognak együtt működni!
-PONTOSAN, tökéletesen érti a helyzetet, magával öröm együtt dolgozni, most még jön egy kis furika,
-mármint?
-hát az egész dobozt be kell vinni oda, amelyik boltból elhozta, mert ott fogja resetelni magát,
-szuper, mit kell tennem még?
-majd a pultnál mondja meg az eladónak, hogy ingyen visszahozta a gépet, nem is kér visszatérítést, mert annyira segghülyének tettszik lenni, hogy tökéletesen alkalmatlan a számítógép kezelésére, remélem, felírta, sok sikert és A VISZONT NEM HALLÁSRA! -
Egy jó rendszermérnök, storage, virtualizációs, vagy hálózati ember is jól keres, ha nem fekszik annyira a programozás. Persze már ez is megy a szoftveres irányba, szóval kell egy kis scriptelés, software defined dolgok, központi management megoldások stb. Ha szereti, bírja az ügyfelezést és az angolt, akkor a szerver vasas részen is van mit keresni. De a sima kis ügyfeles laptopos, desktopos, Windowsos dolgot erősen hanyagolnám, már csak az emberi oldal miatt is.
-
TESCO-Zsömle
titán
Én esetleg hozzáfűzhetném azt a kérdést, hogy ha 35 évesen kb 0-áról kéne elindulni, akkor van-e értelme nekivágni (van-e esély egyáltalán elhelyezkedni, végigjárni a lajtorját) illetve milyen irányban volna érdemes nekikezdeni?
Tényleg csak érdeklődés, mert nem rossz a szakmám, de evvel is az a bajság, hogy igazán nagy lóvét a dolog fizikai részével lehet szakítani, ha megy az ember és csinájla, esőben, hóban, szélben, ami nekem nem igazán megy. Én basztam el, de ez a tényen ugye mit sem váltoiztat.
Előre is köszönöm! -
DJGABI
addikt
-
Top cat
addikt
-
azbest
félisten
bányászos boltokban szokott lenni sokféle [link] egpu topicban szokták néha linkelni.
Ahogy látom 2-3 ezer ft körül is van hasonló, csak kicsit nagyobb méretű.Ezen nem usb van és nem is hdmi, csak meglévő kábel technikát használnak a jel alaplapról a riserbe kiveztésére. Be ne dugd usb-be vagy hdmi-be ami olyan. Ezek 1x-esek, csak a videokártyák csatija miatt szoktak 16x aljzatosok lenni. Meg persze a tápbemenetnek úgy fér el az illesztése. Azt nem tudom működne-e táp rákötés nélkül.
-
-
Top cat
addikt
Mi a baj ezzel? Működik a dolog.
-
evilroy
friss újonc
Nincs konkrét összeg, de pont az a lényeg, hogy nem akarok új gamer vasat. 1155 socket az még elég? mert a lapot meg a ramot nem dobnám ki, max cpu/vga upgrade, ha ez még elviszi valahogy a leírt gamékat.
Tényleg 90-100K egy GTX1650 vga, ami most a minimum???? hát ez nekem nagyon hűha, ennyit biztos nem adok vga-ra... -
macilaci78
nagyúr
Én a munkaszerződésemben foglaltakon felüli összes jövedelmemet jattra fordítom.
Amúgy a 10-15%-os szervizdíj bevezetéséről: azt nem kell feltüntetni az étlapon az egységárakban, így máris "csak" 1.990 Ft egy gulyásleves és 3.990 Ft egy főétel, erre rájön egy korsó sör árának megfelelő szervizdíj csak úgy sunyiban.
-
-
Pötyi
őstag
Nálam is van ilyen. Bealtatott Levonó laptop ventije rendszertelen időközönként fél másodpercig felpörög. De a gép határozottan nem kapcsol be. A képernyőn nem jelenik meg semmi, fel se villan. A vinyó se pörög fel, a ledje se villog. A hálózati kapcsolat ledjei se. A power led se. Nem tudom, hogy a laptop REM fázisban alszik-e...
-
oriic
HÁZIGAZDA
Nalam olyan van surun, hogy este alvo allapotba teszem lehajtott fedellel, reggel viszont megy a gep. Es nem tudom miert. (Nem frissitesek miatt az biztos.) Egyik ismeros szerint a radugott eger miatt van, de ketlem, hiszen sem azt, sem az asztalt nem mozditja meg semmi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vicces képek
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Melyik tápegységet vegyem?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Spórolós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- További aktív témák...
- HP Zbook 15 G3 laptop (15,6FHD/I7-G6/16GB/256SSD/AMD2GB/MagyarVilágítós/Win11)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új csak kipróbált Smartech 55 139cm Qled 4K UHD Quantum tv google assistant,Netflix, stb
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett +128GB SanDisk SD
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged