- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- V.Milán: Aktív tag lettem 🥳
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- Gurulunk, WAZE?!
- Sol4r: DDR2-es Processzorok összehasonlítása "azonos" órajelen
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
szumo
senior tag
Nem vagy egyedül, van pár ismerősöm ilyen helyzetben.
A múltkor voltam odahaza, és átszaladtam Bánrévénél, alig találtam meg, hogy merre kell menni, mert olyan gazos az egész átkelő, hogy csak pislogtam. Nem mentem messze, mert rögtön van egy kisbolt pár száz méter után, ami már gyerekkoromban is ott volt
Vettem 5 Steiger-t, szigorúan barna verziót, meg 5 Kelt-et 1kg knédlit, meg egy kisüveges kólát, mert volt vagy 36 fok és fizettem 2200HUF-ot. Teljesen vicc kategória.Viszont elárulhatnád mi ez a 12%, mert ugye az alkoholtartalom, az hátul a címkén külön fel van tüntetve. Nem rossz a fácán sem, elég sokat megittunk abból is. A keltet az uticsomagolása miatt szerettük, a csattos üveg csodája. Selmecen többször volt, hogy kiituk a kocsmát. Zárórára nem volt egy csepp sör sem, és töményből is csak a női változatokból volt helyel közzel
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Latitude 7450 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő Ultra 7 165U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Magyar LENOVO THINKPAD T495 - 14"iPS MATT, R5 Pro ! 16/256 SSD, RadeonVEGA8 ujl.olv +SZÁMLA +GARI
- Lenvoo M90Q Gen 5 Micro - Mini PC - Core i5 14500T- 32GB DDR5 256GB NVMe SSD -gyári WIFI
- Lenovo Thinkpad P53 " Magyar bill "
- Lenovo ThinkCentre M90q Gen 1 Tiny barebone
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX ONE X 1TB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BANKMENTES 12 hónap Részletfizetés elérhető . Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest