Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Toomy: Majdnem banki adathalász csalás áldozata lettem.
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- mefistofeles: OTP mobilbank Persely. Jó, de nem jó.....
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MR_Joe
senior tag
válasz
philoxenia #36350 üzenetére
Mi van a PÚ között?
-
LamerGyuri
senior tag
válasz
philoxenia #33821 üzenetére
Vagy a szalámit...
-
DeFranco
nagyúr
válasz
philoxenia #33751 üzenetére
Én most kezdtem el nagy iramban monitor javító szakit keresni, mert észrevettem, hogy a P19-2-m bekapcsolva sípol, amit eddig bizony nem tett. Gondoltam biztos kondi-baja van.
Aztán feltűnt, hogy halkabban, de sípol, vagy inkább buzz-ol kikapcsolva is, na mondom ennek már a fele se tréfa. Áramtalanítottam, úgy is csinálta, gondoltam biztos csak addig csinálja míg lemerül a kondi (nem értek hozzá), pár perc, aztán abbamarad.
Eztán elutaztam három napra, áramtalanítottam, hazajöttem, még mindig búg kikapcsolva-áramtalanítva, mondom ez lehetetlen, dobozba vele és irány a javítóember. Körbehallgattam a gépházat is, hangszórókat is, semmi nem búgott, egyértelműen a monitorból jött.
Kicseréltem a tartalék 970P-re a másik monitor be a sarokba. Rendezem a kábeleket, egyszer csak feltűnik valami... igen, ez is búg. Sőt. A jobb fülemmel hallom, a ballal nem annyira. Itt már azért éreztem, hogy én nem vagyok normális valószínűleg, így megkértem feleségemet, tán beszélgetne ezzel a poltergeist-tel szentimentálisan, és belehallgatna a műsorba, hogy nem én bolondultam meg és tényleg zúg ez es?
3 másodperc hallgatózás után közölte, hogy az asztali órás tolltartóból jön a hang, ami a monitor mellett volt közvetlenül
Annak bolondult meg az ébresztőhöz tartozó buzzere, és zúgott feszt, csak a tolltartó része mint egy kürtő felerősítette a hangot, és irányba állította, hogy a monitor felől hallatsszon.
-
opr
nagyúr
válasz
philoxenia #33447 üzenetére
Ezen a kommenten konkrétan felröhögtem: "Mivel a legtöbb játék még nem 64Bit-es ezért nem tud 4 processzor magnál többet használni." by DebrecenGamersHD
Asszem ez megy is aláírásba, hatalmas.
-
Utka
aktív tag
válasz
philoxenia #33358 üzenetére
-
macilaci78
nagyúr
válasz
philoxenia #33273 üzenetére
A 2. mar a jogtiszta oprendszer miatt is megeri.
-
válasz
Biztos nincs elektroszmog
-
TA68
őstag
válasz
Jobban megnézve a képeket, egy Enermax táp van benne, ami talán még ér is valamit, bár az is megette már a kenyere javát.
-
TA68
őstag
válasz
Váóóó......Ez a hőmérős ház igazán lenyűgöző, kombinálva a belső világítással. Igazi Gamer gép. Ha előbb linkeled ajánlottam volna nekik.
Ez tetszik: "Az ár tartalmazza az ingyenes házhozszállítást!! Csere Is Érdekel!!"
Ingyen is odaadom, csak valaki vigye már a francba. -
shteer
titán
válasz
esztétikus, erős, halk
-
törölt tag
válasz
Ne hüjéskeggy! Mán csak a hőmérő miatt is megéri!!!
-
válasz
philoxenia #33266 üzenetére
Van még farmville? Bár simán lehet, FB-on 1,5 éve nem jártam és legalább 30 évig nem is fogok!
-
válasz
philoxenia #33122 üzenetére
Intel Core i7-4790T @ 2.70GHz ... tesztek szerint egy jóféle FX szintet hoz... kicsit drágábban
-
dobragab
addikt
válasz
philoxenia #32964 üzenetére
Nesze b*zdmeg: 50000 Ft
Nem tudom, mi baja, meg tudná csinálni: 30000 Ft
Tuti hardveres (büdös, füstöl, stb): 15000 Ft
Tuti szoftveres (elb*sztam, vírus, stb): 15000 Ft
Ki kéne cserélni a procit: 10000 FtMondjuk ez se biztos, hogy jó: nekiállnak tippelni akkor is, ha gőzük sincs hozzá. Megoldás:
Tévedés az ügyfél részéről: 20000 Ft -
válasz
ezt még nagyapám tette fészre a VH után...
-
válasz
philoxenia #32966 üzenetére
Most, hogy linkelted, csináltatok újat csak az árakat fentebb viszem.
-
válasz
Évekig kint volt a falamon.
-
Agyasima
őstag
válasz
philoxenia #29679 üzenetére
Mondjuk jobb lenne, ha kigyomlálnád az összes OFF hozzászólást. Nézem, van 50 új bejegyzés. Ebből konkrétan 0 ontopik. Már megint. Ez ultragáz.
-
válasz
philoxenia #29679 üzenetére
zsír...
ha pszchihológus (egészségemre) lennék azt mondanám áss mélyebbre.Darkness: afrancot. most kaptam kerítésszaggatót erdélyből, a sör max higító.
-
Jamby18
senior tag
válasz
philoxenia #14606 üzenetére
Vagy akár facebook-ra is.
-
cbmfan
senior tag
válasz
philoxenia #14606 üzenetére
...és ha egynek nem tetszel, úgy adja tovább, hogy elrontottad a gépét.
-
Jamby18
senior tag
válasz
philoxenia #14603 üzenetére
Sajnos nem romlanak el olyan gyakran azok a gépek amik tulaját ismerem, meg akkor is inkább szívesség. De ha egy lakótelep a "körzetemhez" tartozott volna akkor lett volna pörgés..
-
MR_Joe
senior tag
válasz
philoxenia #14580 üzenetére
Az már nem védelem, hanem támadás.
-
Ygg
senior tag
válasz
philoxenia #14331 üzenetére
Bőven!
-
lalimano
tag
válasz
philoxenia #14331 üzenetére
sőt, még nekem is van egy 50MHz 486-os konfigom, csak letört a proci egyiok lába
-
lalimano
tag
válasz
philoxenia #14326 üzenetére
Nekem meg még szüleim se ismerték egymást, nemhogy tervben lettem volna (93-as évjárat
)
-
válasz
philoxenia #14326 üzenetére
Ha együtt olvasod az előző hozzászólásommal, akkor rájössz, hogy a "mi" jelen esetben az engem és az unokatestvéremet jelenti. 1973-as évjárat.
Elnézést, ha félreérthető voltam.
-
joecontra
addikt
válasz
philoxenia #14282 üzenetére
Szerintem arra gondolt, hogy kevés a hülye vevős sztori mostanában.
Üdv,
J -
Ygg
senior tag
válasz
philoxenia #14209 üzenetére
Hát, ebben is van igazság.
-
TheReMiXeR
senior tag
válasz
philoxenia #14172 üzenetére
áááá, annak rossz az íze! nem vagyunk mi olyan kegyetlenek :
-
Syl
nagyúr
válasz
philoxenia #14048 üzenetére
Én még olyan matricát terméken nem láttam, hogy "Made in Tajvan" (vagy "Made in Kína")
-
r4z
nagyúr
válasz
philoxenia #14048 üzenetére
Ordíts "H" hangot
-
Biznisz Elek
senior tag
válasz
philoxenia #13867 üzenetére
Nem egészen, a számlán fel van tüntetve külön tételként, így nincs beleépítve az árba, ha ingyenes a kiszállítás akkor is rajta van 0fttal, alá írva hogy elállás esetén fizetendő xFT.
Az apró betü ma már nem divat, így minden érthetően megfogalmazva (nem politikus nyelven) le van írva így megtévesztés sincs.
De ha te is úgy gondolod hogy az szolgáltatás akkor a törvény szerint amit a nagyokosok hoztak a szállítási díjat nem kell visszatéríteni 8 napos elállásnál sem ha a vevő elfogadta azt valamilyen módon visszajelezve.
-
Biznisz Elek
senior tag
válasz
philoxenia #13865 üzenetére
A szállító céggel nem is a vevő köt szerződést, erre jó példa pl ha egy csomag elveszik vagy akkor a feladónak kell utána járnia nem a vevőnek.
De ASZFben le lehet írni az inygenes szállítás értékhatár fölött, ha a vevő 8 napon belül eláll akkor azt a termék árából levonják mivel az egy plusz szolgáltatás. A kérdés inkább még mindíg az hogy a szállítás az szolgáltatás vagy termék, mert ez nincs konkretizálva. És szerintem az egy szolgáltatás.
-
válasz
philoxenia #13492 üzenetére
Szép szép, de nem ilyen egyszerű
Ajánlom például olvasgasd végig az elektro tesla levlist villámmal kapcsolatos subjectjeit kezdésnek.
mod: persze csak ha érdekel a téma....mivel ez külön szakma gyakorlatilag, nem 3 szóval lehet a védelmet összefoglalni.
-
eziskamu
addikt
válasz
philoxenia #13492 üzenetére
Laptop, külső akksiról töltve Faraday kalitkában
Vagy ilyen alapon, laptop, kocsiban egy mélygarázsban. -
cbmfan
senior tag
válasz
philoxenia #13321 üzenetére
koszos... na és?
2-3 havonta beáztatom, lezuhanyozom, felrakom reggel ferdén fregolira, estére kiszárad.
így használok ~3 éve egy feka kolinkot
-
Zofren
aktív tag
válasz
philoxenia #11967 üzenetére
Sztem nem. Én még nem láttam árlistákba fehér patront.
Vigye nyomdába, akinek ilyen kivánsága van.
johniee: nem mondja ki, de ahogy beszél kiderul. Meg ahogy irta más is, vevő megtartó jelleggel. Elmondja a szomszédjának, hogy igaz késtek, de kaptam tőluk kis ajándékot.
Más: megintcsak futárszolgálat. a héten meg vagyok veluk áldva.
Nagyker feladta a cuccot a futár nem jott meg, a kozpont meg azt sem tudja hol van. Mind1 már. Megrendeltem még1x, de ezért már felmegyek személyesen, ha meg a futár megjon, nem veszem át.
-
kisi
aktív tag
válasz
philoxenia #11417 üzenetére
Viszont ezek elég drágák még.
Ezért szoktuk a flexkorongot ajánlani helyettük.
Tartósságban, kapacitásban felveszik a versenyt az előbb linkeltekkel, de árban jóval kedvezőbbek.
Egyetlen hátrányuk van csupán: Kissé zajosabb az írási folyamat velük. -
kisi
aktív tag
válasz
philoxenia #11414 üzenetére
Persze, hozzá kell tenni, hogy a képen látható készülék a nagy kapacitású lemezek lejátszásához készült, Lézerpointerrel megvilágítva látható, hogy az épp benne lévő lemez típusa, "RedRay" A tapasztaltabbak pedig ránézésre is megmondják, hogy a szám címe amit épp játszik :
FLEX feat. - When steel meets with tile -
stol
addikt
válasz
philoxenia #11407 üzenetére
Tökéletesen turkálás nélkül hogy ellenőrzöd a mentett adatokat, hogy épp adatok, vagy csak digitális "szemét"?
További adalék, hogy SE a cserét, sem pedig a pénzt nem kérte vissza, csak az adatait, valamint AZTÁN a jótállás keretében cserélt vinyót...
A mentés csak bontással oldható meg, mivel a vinyó fejleszakadt. Az mellékes, hogy ekkor kideríthető, hogy rendeltetésszerű használat során hibásodott-e meg, vagy holdkráternyi mély fejkoppantásokat találunk a diszken.Az ügyfél szerint, a mentés után a bontott vinyóra is él jótállás, miszerint is már igényelnék a cserét, amit egyszer elutasítottak már a vételár visszaadásával együtt a fogyasztói jegyzőkönyv kitöltésekor.
Tehát, nem értem a dolgot, holott a gyártó egyértelműen rá is írta a termék csomagolására, hogy a tárolt adatokért semmiféle garanciát nem vállal. Ehhez képest ő más kárrendezési eljárást tart jogosnak.
Szerinte teljesen jogos, hogy egy 1x ezres vinyó, ha bekakil, bepereli a boltot, azok lementi majd 100 ezerért és még kártérítést kér és vinyócserét.Hol élünk emberek? Abszurdisztánban?
-
animatrix11
őstag
válasz
philoxenia #11357 üzenetére
Na jó de ha ilyen sötétségeket beszél nehogymá, inkább a fenti kollágval értek egyet
-
nemi
tag
válasz
philoxenia #5136 üzenetére
Szlovákia sem jobb. Én inkább ugy mondánám, hogy ez hungarikum
-
_Erik_
csendes tag
válasz
philoxenia #5136 üzenetére
Pár hónapja még behoztak hozzánk néhány hónapos 478-as alaplappal szerelt gépet, hogy tudnánk-e kicsit javítani rajta?
Új hozzászólás Aktív témák
- ZSÍR Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/1TB RTX A3000 6GB /2 Millió/
- Eladó használt M2 Mac Mini - 8gb ram, 256 Gb ssd
- ZSÍR Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i9-11950H 32/1TB RTX A3000 6GB /2 Millió/
- Turtle Beach Recon 70 /// Új // Számla+Garancia
- Eladó Apple Mini 6
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest