Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Gurulunk, WAZE?!
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
Új hozzászólás Aktív témák
-
szumo
senior tag
válasz
DeltaPower #14342 üzenetére
Ammatőr
Apa gyártott fémből olyan csillagokat a mieinkbe, miután a 3 pár tört össze és nem volt hajlandó többet venni. A műszerészektől, meg állandó kunyizás volt, hogy adjanak pár megfelelő méretű mikrokapcsolót. Emlékszem, hogy valahogy sikerült berendelni a présgépek mikrokapcsolóival vagy 50 olyat, ami joysticba is jó volt, és mikor rákérdeztek, minek azok a picik, akkor az volt a válasz, hogy a présgép elektromos szekrényének ajtajára, hogy menet közben ne lehessen kinyitni.
Amúgy én Videoton TV Computerrel kezdtem, és kapásból fel volt 64k ról 128k ra bővítve.
Annak a shift és ctrl gombjai az állandó flipperezés miatt voltak folyamatos javítás alatt.
Utána én P3 ig kihagytam mindent, legalábbis saját tulajdonban nem volt
Az olivettikre ki emlékszik? Azokon tanultam plc programozást, meg lopkodtuk össze a memóriákat, hogy a "flopin" bevitt F28 retaliator elinduljon fél mega rammal -
törölt tag
válasz
DeltaPower #14342 üzenetére
jah, és egy csavar volt belehajtva a műanyagba, ahhoz volt kötve a "dróóót" + a laposelem érintkezőkhöz
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest