Hirdetés

2024. június 21., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Steam topic (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 07:08:43

LOGOUT.hu

NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#109150) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!

***

Hozzászólások

(#70243) Samus válasza gszp (#70237) üzenetére


Samus
addikt

A számlaküldős dolog az ősrégi "Nigériai csalás" néven híressé vállt módszer fő ismérve. Jön a levél, vagy annak csatolmánya, hogy xy bank (általában ismert nemzetközi vagy amerikai bankok logójához megtévesztésig hasonló bank) tagja, xy pénzt utalna neked, a bank zárolta, és a csomag követési számára várnak, amit megkapva azonnal utalják a zsetont. Nyilván digitális javaknál lehet tekerni a sztorin, nemrég speciel egy állítólagos paypal levelet mutatott be egy kolléga, a feladó neve a valódi PP címe volt, de a küldő soha nem derült ki. Az állt benne, hogy az utalás megtörtént, nemsokára jóváíródik a pénz. Persze az illető PP accountján nyoma sem volt semmiféle bejövő pénznek (másnap sem), holott fiókok közt majdnem azonnali az átvitel. Csórikám a Steam accountját adta el. Egy másik jóhiszeműnek is majdnem ugrott a fiókja (Ő nagy "bizniszmen" volt állítólag, persze itt érdeklődött, hogy megy a CS:GO fogadósi), egyiket sem láttam azóta viszont.

Ne, véletlenül se higgy az ilyennek, meg a" nem tudlak felvenni, itt a fiókom (link), vegyél fel, most a macskám fiókjáról írok típusú üzeneteknek sem. Se a Wallent pénzt adok a cuccaidért dolognak.

Vagy fizet itemekben, (lehetőleg kliensben tradelve, ötször átnézve, mit tett bele-vett ki a cseretermékek közül, és csak akkor késznek jelölni, ha ő már megtette), vagy PP-vel, vagy a termék másnak eladó.

Ez magánvélemény, de szerintem jobb a békesség.

'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Steam topic (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.