Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Digitális Állampolgárság Program
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Bambanő háza tája
- Építkezünk 6. rész (2024)
- Arctic MX-4 vs. Arctic MX-6. Melyik a jobb?
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ch003067
addikt
Sziasztok.
be lehet még váltani a VAlve kuponokat, amiket a karácsonyi akció keretében lehetett szerezni ???
-
ch003067
addikt
Ez lesz az.
Érdekes, mert én múltkor felraktam a San Andreast, és nem akarta elindítani... Valami hibát írt ki, hogy ez meg ez nem jó a gépen.... Abból gondoltam, hogy szar a cucc...
De látom, hogy van ingyen HL2 demó a Steamen, bepróbálom, hátha megy.
amúgy néztem a Half Life 1-et, meg a Blue Shitet + Opposing Force-ot háth mint mondjak... elég drága
[ Szerkesztve ]
-
ch003067
addikt
-
ch003067
addikt
Sziasztok ! Hogy lehet megnézni steamen hogy egy játék regelve van-e vagy sem ?közben sikerült megoldani !
[ Szerkesztve ]
-
ch003067
addikt
Helló !
A CoD Ghost elvileg mától 5.-ig ingyenes. Hogy tudom letölteni ? Steamen nem találom sehol, csak a fizetős lehetőséget.
-
ch003067
addikt
Sziasztok !
Van valami olyan itt, vagy steamen olyan topik, ahol mindig a legfrissebb steames leárazások vannak ?
+ hogy lehet steam háttérképeket, meg ilyen kis különleges ikonokat kapni ?? Azt is csak random dobálják a játékok, vagy van rá valami külön módszer ??
Summer Sale mikor lesz???
Bocs a sok kérdésért. Köszi
-
ch003067
addikt
Most lehet, hogy én vagyok a vak, de hol ingyenes az Epidemic ? Valaki tudna dobni egy linket?
-
ch003067
addikt
Meghalt a Steam ?
A(z) steamcommunity.com helyen lévő kiszolgáló túl hosszú ideig nem válaszol.
A program is hibát ír.... WTF ?
-
ch003067
addikt
válasz Assimilator #64695 üzenetére
Ilyet még nem láttam
-
ch003067
addikt
Nem tudok bejelentkezni a Steamembe :
mindig változik az IP, és ezért ( heti 2x ) biztonsági kóddal tudok csak belépni, amit viszont nem kapok már meg mailban. Miért van ez ?
Steam supportnál próbálok bejelentkezni, de ezt írja :
We could not find an account with that username or email address
Akkor most ez mi ?
Nincs valami megoldás ezzel a folyton változó IP-re ? Ha van, akkor is csak laptopon lehetne megoldani, router beállításait nem akarom elnyomkodni.
szerk : weben be tudok jelentkezni, csak az appon nem.
[ Szerkesztve ]
-
ch003067
addikt
Ez szerintetek hivatalos Steames újdonság lehet ?
link törölve
Hallott már más is erről ? Nem csak egy újabb adathalász próbálkozás ?
[ Módosította: ollie ]
-
ch003067
addikt
Steam supportnak lehet írni SteamGuard ügyben ??
Kilőttem a guardot, hogy ne kelljen kóddal baszkódni, mert ismerősöm rakott fel nekem pénzt, gondolván, hogy veszek cs-gos cuccokat, erre 15 nap eltiltás..... Elég ciki. Ezt kéne valahogy levenni.
-
ch003067
addikt
Ha már lett az accountomra rakva pénz, (úgy hogy nem lettek elmentve a bankkártya adatok) és raknák fel most pénzt, akkor megint járna az 1 hét trade bann ?
-
ch003067
addikt
Az miért van, hogy Júli 10-et ír, hogy akkor használhatom következőleg a piacot ??
8 napja lett először felrakva pénz a steam walletbe, + kikapcsoltam a Guardot , de ez akkor is 15 nap, és nem több mint 3 hét?
-
ch003067
addikt
-
ch003067
addikt
Ugyebár 3 szavazás után jár egy kártya. Akkor 3 naponta lehet 1 kártyát kapni ?
-
ch003067
addikt
Voltmár ezerszer, de mégsem találom azt az oldalt, amin azok a steames játékok vannak, amik kártyát dobnak, illetve kiírja az aktuális árait.
Belinkelné valaki ?
Az most mi, hogy 5-ös szintű vagyok, és nem ad kártyát a 3 szavazás után ?? ( Ha ez számít, Júli 10.-ig nem tradelhetek) viszont egy 4.es fiókon meg 2 kártya várt, mire hazaértem..... Hozzáteszem, hogy nem lett vásárolva semmi.....( és kraftolva sem)
-
ch003067
addikt
ÉN szoktam használni az accountját leginkább cs:go-hoz, de semmi ilyesmi nem volt.... Kivéve ha küldött valaki neki egy scammer valami szutyok linket, de nem hiszem hogy megnyitott volna ilyet.
Én is kíváncsi vagyok, hogy ilyenkor mi van. A nevét már megváltoztatták, illetve a Steam profilról is leszedték a Vitrinbe ágyazott itemeket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- BONTATLAN SAMSUNG ZFlip6 világoskék 512GB/12GB, HIVATALOS 3 ÉV GAROS, ÜZLETBŐL,
- Dell Latitude 5289 2in1, 12,5"FHD Érintőkijelző, I5-7300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10, Számla,
- Apple Watch S10 ESIM 46mm Jet Black ML
- ROG Zephyrus G14 GA401QM 14" QHD IPS Ryzen 9 5900HS RTX 3060 16GB 512GB magyar vbill gar
- SAPPHIRE NITRO+ RX 5700 XT 8G GDDR6
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest