Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- t1csi: DDR3 RAM vadászat – egy kis gondolkodási anomália
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
-
LOGOUT
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anulu79
addikt
Sziasztok!
Még nem vagyok beregelve, nincs fiókom. Az lenne a kérdésem, hogy a gépen lévő összes játékot átnézi a fiók?
-
ayo
veterán
hehe
mellesleg múltkor panaszkodtam, hogy mennyire rossz irányba megy a steam, tele van szar cuccal - főleg olyan játékkiadásokra gondolok, amelyeket 15 éve se toltam volna, nem hogy most. Szerencsére nem vagyok egyedül a gondolattal és TotalBiscuit is készített egy videót erről a jelenségről:
-
Agyzuzo
addikt
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Aki csigatempóban halad...

-
ayo
veterán
Greenlight - Márciusi érkezők 2. menet:
Sokkal jobb mint az előző csomag, sokat már eleve ismertem, mint pl. a puskázó delfineket

http://jateknaplo.blog.hu/2014/03/24/greenlight_marciusi_erkezok_2_menet
-
Arkennys
addikt
válasz
csaba951
üzenetére
Hát, nem igazán tudom vinni a mappát, max ha minden játékot letörlök. Csak egy 8GB os pendriveom van a nagy hasonló műveletekre.
böngészős dolgot meg ezt majd legfeljebb megpróbálom bejátszani. Nemtudom, csak szerintem elég gyér és látszatvédelem ez? 7 nap alatt oké, észreveszem ha elcsórják az accom, viszont a support nekem mikor más ügyben kellett írnom nekik, egy hét alatt semmit nem reagált. Ez így vicces.
-
csaba951
veterán
-
csaba951
veterán
7 napon belül megint fogsz találkozni a gépeden ezzel a korlátozással!

Tapasztalatból írom. Az egyik fiókomon baromi sokat szívtam vele mostanában. Amikor legutóbb előjött, akkor azt írta, hogy 2 nap van még hátra a 7 napból. Addig használtam egy másik fiókot, most meg már minden rendben.De jó! Most pl. nem küldi a Steam Guard a kódot!

-
csaba951
veterán
válasz
dredbiro
üzenetére
Nem pofára megy, van benne logika!

freeroam12 valószínűleg egy másik partíción tartotta a Steam klienst. A rendszer telepítése után elindította a klienst. Kis szöszmötölés után beengedte, és megy a trade. Ha új klienst/böngészőt tett volna fel, akkor 7 napos korlátozást kapott volna a Marketre.
Egyébkét attól függ a dolog, hogy a gépen eltárolt cookie-kat (böngésző vagy kliens) átviszed-e az új rendszeredre. Ha igen, akkor nincs korlátozás. Ha a böngészőt/klienst is nulláról telepíted fel, akkor nincs meg ez az információ, tehát életbe lép a korlátozás.
-
Mate
nagyúr
válasz
Joe Swanson
üzenetére
Használtad közben másik gépről vagy valahonnan a steam-et?
-
dredbiro
senior tag
válasz
Joe Swanson
üzenetére
erről beszélek,ez biztos pofára megy nála

-
Joe Swanson
senior tag
Újraraktam. Nem volt probléma. Ugyanúgy megy a trade.
-
-
Ryder62
őstag
Hali
Azt nem lehet beállítani hogy csak adott barát be-ki jelentkezését, játékba lépését lássam, nem mindenkiét?
-
válasz
Joe Swanson
üzenetére
Én nyáron raktam újra win-t és nem volt semmi kiesés.
-
válasz
Joe Swanson
üzenetére
Mért ne tudnál?
Az op rendszer állapota nem befolyásolja a steaam fiókodat! -
Joe Swanson
senior tag
Ha újra rakom a windowst azután tudok tradelni?
-
Edorn
senior tag
válasz
Hunbeast87
üzenetére
Egyébként ilyen gift-eket honnan lehet akkor szerezni?
-
Edorn
senior tag
Ha van mondjuk HumbleBumble akcióból aktiválatlan steam kulcsom, akkor azt át tudom alakítani steam-es ajándékká? Azaz hogy a steam fiókomban a tárgyaim/kártyáim/stb között ott legyen és onnan el tudjam ajándékozni/cserélni? Ha igen, akkor hogyan?
-
cskamacska
addikt
Ahogy olvastam itt a topikot, ez ugrott be róla.^^
-
FefeeX
veterán
válasz
tupacamaru
üzenetére
érdekes, nekem a 60/6-ra 66/6ot mért ki, hasonlót, mint a speedtest, szóval nem hinném hogy rosszul mér, inkább a kapcsolat lehet a hibás (pl a melóban mióta T-re cseréltünk, érezhetően szarabb a net rengeteg oldal felé (UPC volt korábban)
-
törölt tag
Térjünk inkább vissza a Steam témakörhöz .
-
Mate
nagyúr
válasz
wwenigma
üzenetére
speedof.me-ről beszéltem. Nálam *arul mér, szervert nem lehet választani. Tudom jól, hogy miként működnek a netes mérők, tudom jól, hogy ha mérnék pl. internet explorerel egyet, máris a 13-as pingem 5-ös lenne. De ez mind-mind lényegtelen az eredeti téma szempontjából.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
üzenetére
Ez most egy OFF hozzaszolas volt?
tupacamaru: nem , nem biztos hogy rosszul mér. Az adott szerver felé méri a sebességet, mindegyik netes sebességmérő oldal ennyit csinal. Csak és kifejezetten annyit mond meg, hogy az adott szerver felé az adott pillanatban milyenek a vonali paramétereid.
-
törölt tag
Haló!
Ez a steam topic?
-
Edorn
senior tag
Arra gondolom nincs lehetőség, hogy egy steam-en aktivált, de sosem telepített, sosem játszott játékot elajándékozzak, vagy elcseréljek valamilyen módon...
Ha esetleg mégis van rá lehetőség, akkor hogyan? -
eami
Topikgazda
válasz
üzenetére
ez 37/4 Mbps mutat, a speedtest.net (budapesti server) viszont 44/22 MBps, és inkább az utóbbi tűnik pontosnak

mondjuk a ping/latency pont annak függvényében nőhet minél messzebb van a server fizikailag (vagy minél rosszabb hálón).
-
djculture
félisten
válasz
Assimilator
üzenetére
Van ha egy másik fiókot adsz meg nem azt amin már egyszer megvan belőle valami.
-
törölt tag
Mi az istenert van 700/as pingem steames jatekoknal tf2,csgo a netem 199999999% hogy jo.

-
djculture
félisten
válasz
Assimilator
üzenetére
Eltünik.
-
Assimilator
őstag
Akkor mi történik ha aktiválok egy bundle kulcsot a Steam fiókomon és a bundle egyik játéka már megvan? Eltűnik az éterben vagy giftet csinál belőle?
-
Kephamos
addikt
Megoldódott szerencsére.
-
-
Kephamos
addikt
Az imént vásároltam egy játékot, levonta a pénzt a számlámról, azonban a játék nem jelent meg a listában. Mit kell ilyenkor tenni?
-
Hangm4n
tag
Nem értem néha a Steamet. Én is megkaptam a not tradable, good mood blabla szöveget a hétvégén vásárolt giftjeimre pénteken. Ma már szerencsére le is került róluk, de ami a legérdekesebb: simán engedte cserélni ezeket is.
A Steam mindig meg tud lepni.
-
dejaris
addikt
válasz
Assimilator
üzenetére
Nem kell am regisztralni, hogy elolvassa a szabalyzatot es az elso hsz.-t

-
Vertigo18
addikt
válasz
Assimilator
üzenetére
Akkor erre nem mondok semmit...
Na, de mégis: TILOS steam account árusítása! Mind a fórum szabályzatában (1. hsz.), mind a steam útmutatóban le van írva!
-
Vertigo18
addikt
válasz
Assimilator
üzenetére
Legyünk akkor optimisták: ha MA regelt, akkor MA olvasta a szabályokat a PH-n, és ebben a topikban az első hsz-t!

-
válasz
csirke2424
üzenetére
Accountot tilos árulni az egész fórumon!
-
Źşë'
addikt
válasz
Wolverine
üzenetére
mondjuk azért ez elég durva húzás lenne tőlük! nemrég volt akciózva, mindenkivel megvetették és most meg azzal az indokkal, mert a GFWL megszűnik a játékkal nem lehet mit kezdeni?! Nem csak 1 játékról van szó, az emberek fizettek érte, a minimum az lenne, hogy a továbbiakban is működjön, elvégre nem operációs rendszer miatt nem fog futni. Szóval ezzel lehet mit kezdeni szvsz.... ha csak így magára hagyják a GFWL-os játékokat itt kurvára ki fog dőlni a liszt!
-
csirke2424
csendes tag
Rendben! Köszönöm!

-
Vertigo18
addikt
válasz
csirke2424
üzenetére
Hát, nem erre!

Próbálkozz ezzel a Steam supportnál, szoktak segíteni, sőt, néha még el is adják helyetted bizonyos jutalékért cserébe!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
phenomHUN
senior tag
válasz
csirke2424
üzenetére
Steam felhasználói szerződése szerint tilos az accountok adásvétele, így a fórumon és aprón sincs lehetőséged az eladására.
-
csirke2424
csendes tag
Valaki esetleg tud segíteni hol tudnám eladni a steam accountomat?
93 játék található benne!
Most regeltem az oldalra és még nem tudom mi merre van
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10750H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 W11
- AKCIÓ! Motorola Edge 60 Pro 5G 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 13 mini 128GB 88% (1év Garancia)
- Samsung Galaxy A52 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Legközelebb átviszem a steam mappát,egy próbát megér

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)