Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A fénynél gyorsabban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Black Light
csendes tag
Brutálon nyomtad?Mert megsugom pici drága királynőm nem egyedül jött.És míg az első rohamot túl éltem na meg a másodikat utánna egyszer éltem túl a 3.Én is földre pakoltam lángszórós cuccokat előre jól elhelyezve a tankokat illetve a dolgokat.Ám annyira támadtak hogy nem volt mivel Fizetni új egységet gyártani mert dozeroltak minden alkalommal márpedig én csak védekeztem mert ugye javitani is kellet..Biztos van egy trükk csak még nem jöttem rá hogy mi.Ismétlem Normálon megvolt de brutálon hengereltek....Ja és nekem is bunker maxon van sőt még öngyógyúlos a tankok stb stb .Hiróból is ugye volt 4 tankom de kerrigen képessége lezúzott mindent.
-
bpx
őstag
válasz Black Light #6594 üzenetére
nálam ugyanez a helyzet az összes pálya megvan brutalon (jó, kimaradt 3, de azok közben sorra se kerültek, csak most már utólag vissza tudok rá menni, majd sorra kerülnek azok is), de a legutolsó egyelőre még nem megy - mondjuk nem próbáltam sokat, csak 4-szer vagy 5-ször, de 40, max 50%-ig jutok
a unitok + nydus wormok még csak megvannak, de mikor jön Kerrigan, akkor túl sok kárt okoz és nem tudom időben pótolni
vagy épp fordítva, kerrigant elintézem de a rengeteg unitot nem tudom tartani -
Black Light
csendes tag
ott a pont.Én is így járok na meg az se mindegy a mikor tolod ell a spect mert ha kerigen elött eltolod és nem utána akkor tuti nem csinálod meg.Néha azt is tartalékolni kell.Bár most adtak egy tippet vannak azok a mi is a neve az a repülő melyet csaj vezet na azt mondták 7 db kell ráesni kerigenre láthatatlan módban.De kérdem én miből gyártok hetet?????na meg fejlesztési költség....Mert 3 kigyúrni elég a földi osztályt nem hogy még a légi járműveket.
[ Szerkesztve ]
-
oxox
addikt
meseld mar el melyik jatekban talalkozol Titusal a rokaval a Titus the Fox-on kivul?...ne ezen vitatkozzunk...vannak jatokok, nem keves ahol kulombul felvan epitve a vilag/tortenet...nem is azt vartam, hogy mernek egy olyat lepni mint anno a Bullfrog mikor otvozte a strategiat a fps-el (tobb kevesebb sikerrel), se nem orrba szajba tekerheto kameranezetet....mindegy, ha nem erted, akkor nem erted....van egy ket olyan jatek ami merfoldko volt a tovabbiakban...ez elso ranezesre nem tunik annak (az elso reszevel ellentetben)
amugy kivancsi vagyok, hogy tudod-e melyik bullfrog jatekra gondolok?
[ Szerkesztve ]
Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
bpx
őstag
válasz Black Light #6604 üzenetére
banshee-ra gondolsz? cloak nem ér semmit ellene mert ugyanúgy látja őket
a banshee arra jó, hogy a nydus wormot lehet vele viszonylag gyorsan leütni, mert könnyen és gyorsan oda tud érni
és 6-7 db az csak Casual szinten elég ellene ott csak 600 HP-ja van Kerrigannek nem pedig 1650
ami még esélyes lehet, az a 6-7 BC, és adni neki még a bázison kívül yamatoval
csak ugye bc-ből 6-7-t csinálni, és még meg is tartani, na az már nagyobb mutatvány -
Black Light
csendes tag
Jaja én lerángattam batulcrused ból a herot meg ami 2 van alapból távólról mindegyikkel lövök egyet aés egy tankot feláldozok ám ez csak 2 támadás iletve a 3 támadás mert utánna nics nehéz tüzérség..De te is én tudjuk nem az első 2 talival van a pr hanem a 3 4 . talival mert akkor kerigen nagyon sok zergel jön és ha azt túl is élem utána nagy ramazuri jön.Viszont én kiszoktam lőni a közvetlen elöttem lévő átjáróikat mert akkor kicsit hosszabb idő átjönniük hozzám.ÁÁÁÁÁ míg beszéltünk 4 . támadást éltem túl 1 tankom maradt XD kezdem előről.........Milyen jó a 2 monitor XD
[ Szerkesztve ]
-
alien_
őstag
A StarCraft egy (e)Sport, szóval ebből a megközelítésből nézd a dolgot: Reformújításokkal kockáztatták volna a játék népszerűségét; Így is éri elég kritika a játékmenetbeni változásokat a hardcore játékosok részéről.
Ez egy kiforrt franchise, amit így szerettünk meg, és elég kemény elvárásoknak kell megfelelnie.
Minél többet gondolkozok a hozzászólásodon, annál kevésbé értem, hogy mit is vártál a játéktól. Nem kell a dolgot túldramatizálni, hozott az SC2 annyi újítást az első részhez képest, mint amennyit a WarCraft 3 a WarCraft || után.
Egyébként meg körülbelül fél év múlva fogsz olyan újdonságokat látni a StarCraft 2-ben, hogy a hajadat leteszed, amikor a modderek az első komolyabb munkáikkal előállnak.A Dungeon Keeper -re reagálva: Ne keverjük a szezont a fazonnal, egy új franchise egy klasszikus RTS folytatásával nagyon nem egy kabát. Előzőben azt csinálsz, amit akarsz, utóbbiban már komolyabbak a megkötések.
[ Szerkesztve ]
Swarm is coming.
-
hajsza
aktív tag
"A StarCraft egy (e)Sport, szóval ebből a megközelítésből nézd a dolgot"
Ebből a megközelítésből nézve viszont a LAN hiánya szembeötlő problémája a játéknak. Amúgy nekem a játék eddig tetszik, de észreveszem a hiányosságait is. Én kb. 8.5/10-re értékelném. Elsősorban azokat az újításokat hiányolom belőle, amik annak idején a Starcraft 1-et kiemelték a többi stratégia közül. Most semmi forradalmi nincs benne. Mai grafikai szintre felhúzott SC1-et kaptunk, nagyjából a WC3 kezelőfelületével (pl. 3d forgatás).
[ Szerkesztve ]
-
sith7
nagyúr
Lenyomok én olyat a torkodon, hogy megemlegeted ... mit személyeskedsz te itt ???
Ismersz Te engemet egyáltalán ?Ki kényszerített téged, hogy játssz ezzel ?
Nekünk jó ilyen fostalicska módon is megcsinálva, meg még 1,8 millió embernek a világon, és ebben még nincs benne Korea
De tudod mit, neked van igazad, egy Cod - ban , amiből most adják ki a 7. részt biztosan több újdonságot visznek beleNe idegelj már, egy játéknál semmi más nem számít, mint a nagybetűs HANGULAT
Ha ez nincs meg, lehet akármilyen techdemo grafikájú, akkor se fogja meg a nagyközönséget -
alien_
őstag
Pedig a LAN pont ez miatt maradt ki; Blizzard bebiztosította, hogy csak az ő engedéjükkel, csak rajtuk keresztül lehessen bármilyen SC rendezvényt csinálni. Ez valahol érthető is, mivel kb egy évtizedig tömte a kasszát KeSPA úgy, hogy Blizzard egy fillért sem kapott.
[ Szerkesztve ]
Swarm is coming.
-
h.adam.92
őstag
az persze más kérdés h a wow előfizetők száma már 10millio felett van, + kiegek jönnek 1folytában és nem lehet azt mondani h csövesek lennének. nem tudom mi ez a KSPA de utánanézek, gondolom vmi koreai liga v vmi ilyesmi, dehát az írásod szerint ugy vannak vele, h annyi pénzt húznak be, amennyit csak tudnak.
-
cettlee
őstag
ti is hold positionnal mikroztok, vagy attack move-al?
-
hajsza
aktív tag
Nem értek veled egyet. Van másik ellenérvem is: a BNET 2-ből rengeteg olyan funkció hiányzik, ami az 1-ben benne volt és szintén a közösségi érzést növelő funkciók ezek. Ha annyira az e-sportra koncentrálnának, akkor addig nem adták volna ki, amíg el nem készül a jól használható változat. Sokkal valószínűbb, hogy egyszerű anyagi megfontolásról van szó, nem létező funkciót (LAN) nem kell finanszírozni, illetve a BNET 2-őt azért adták ki túl korán, mert már most szeretettek volna bevételhez jutni. Vagy velősebben: a Blizzard is elkurvult (elnézést a fiatalabb korosztálytól a szóhasználatért).
[Zárójelben megjegyzem, az engedély szóban 'ly' van.]
Szerk: ez a válasz Alien-nek ment.
[ Szerkesztve ]
-
Alg
veterán
Peace srácok...
Aki a grafot fikázza: egy olyan játékban, ahol az on-line multiplayer ennyire fontos, ahol percenként 200-300 vagy több utasítást kell feldolgozni, ahol egy-egy csatát, vagy akár mérközést dönthet el pár tizedmásodperces lag, na oda nem túl szerencsés techdemo szintű grafikát írni...
Aki szerint kevés az innováció: A Starcraft 2-nek nem véletlenül az a neve, ami. Az erőltetett újítás a legjobb módja egy jó nevű sorozat elrontásának (C&C, Red Alert sorozat pl.)
Nyugodtan ide lehet írni, mi nem tetszik benne, de el kell fogadni, hogy aki ide jár, az szereti a játékot.
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
alien_
őstag
válasz h.adam.92 #6613 üzenetére
Ajánlom ezt a cikket a témában: Blizzard VS. KeSPA
Swarm is coming.
-
ForRedGlory
félisten
Skacok van valakinek lövése, hogy a Starcraft 2 miért is fagy a gépemen (aláírás)?
Az a fura hogy csak az átvezető videóknál fagy ki, de kegyetlenül. Játékon belül sosem. Egyszerűen amikor átvezető videó van, az ATI kártya felpörög de kegyetlenül és 2-3 másodperc után indul is újra. Kerestem gugliban is a választ, de még érdemben semmit nem találtam, ami segített volna. Van itt olyan ATI tulaj, akinek nem fagy? Asszem ATI a ludas, több ilyen játékom van, ami fagyogat, de nem ennyire közel sem. Így viszont nem lehet játszani vele normálisan. -
alien_
őstag
BattleNET 2 egy új rendszer, 3 napja van beélesítve rendesen, ne legyenek irreális elvárásaid, még fejlesztés alatt van az egész. Folyamatosan bővül funkciókkal, a felmerülő hibákat pedig javítják. Emlékeztetlek, hogy kizárólag BNET miatt csúszott majdnem egy évet a StarCraft 2.
Blizzard szerinted arról híres, hogy inkább gyorsan kitolja a termékeit, csak hogy gyors profithoz jusson? Vagy hogy a LAN funkciót nem akarta finanszírozni...?
Nyílván profitorientált az egész buli, de Blizzard pont nem az a cég, aki spórol a fejlesztésen, vagy elhamarkodna bármit is. Nem árt némi háttérismeret is, ha már a témáról szeretnél elmélkedni.ForRedGlory: Próbáld manuálisan magasabbra állítani a VGA ventillátor sebességét, valószínűleg túlmelegedik a GPU-d.
[ Szerkesztve ]
Swarm is coming.
-
Gyuri27
félisten
válasz ForRedGlory #6620 üzenetére
Milyen tápod van? Mert szerintem az lesz a bibi.
alien_: ez a blizz már nem az ami régen volt. Van ott egy a betüs cég. Az meg mint a másik 2 betüs cég nem za user hanem a pénzközpontúságról volt hires.
[ Szerkesztve ]
Amd - Radeon - Ryzen
-
Arhquis
aktív tag
Frissíts drivert, nézd meg a hűtést, takarítsd ki a gépet, nézd meg a tápcsatikat.
Mivel máshol is fagysz, nem játék specifikus. Ajánlom a hardver topicokat.
-
h.adam.92
őstag
érdekes, mert haverom szintén fagyásra panaszkodik(HD4850) és neki sem csak sc2 alatt, hanem dragon age. és ő is a kártyára gondol, ő vele ma megnézettem a hőfokot és max 68fok volt és arra jutottunk, h foggalmunk sincs miért csinálja
-
alien_
őstag
válasz Gyuri27 #6622 üzenetére
Mire akarsz kilyukadni? Csak nem a pénzre hajtanak?!
Tisztán látható Activision keze nyoma: A játék háromra darabolása, az extra árszabás, a fizetős BNet tartalmak, stb.
De a StarCraft 2 még mindig ízig-vérig Blizzard, a poénok, az apró részletek, az atmoszféra..[ Szerkesztve ]
Swarm is coming.
-
JSaN
addikt
Azert fagy le mert, a menuben (es gondolom a videok alatt) nics szabalyozva az fps.
Kozvetlen jatek alatt szabajozva van.
Ezt a blizzard is nemreg ismerte ell, mar dolgoznak a megoldason.Steam profile: https://steamcommunity.com/id/1106198411061984/
-
Gyuri27
félisten
Ott vége lett a blizznek (legalábbis amit mi blizznek nevezünk). Kár értük.
Nézd meg a dio-t. Olyan mint egy ovis kifestő. Szép szines, világos. Várod, hogy kosarával megjelenik Piroska.
Dio I 3 karakter. Dio II előző 3 megtartása és új karakterek. Dio 3. Csináljunk a szép szines háttérhez, szép szines és vicces figurákat. Necro nyema? Van helyette busmansámán. Mega lol.
Majd az is karakterenként jelenik meg.Milyen fizetős bnet tartalmak vannak?
Amd - Radeon - Ryzen
-
sith7
nagyúr
Túlmelegedés
-
alien_
őstag
válasz Gyuri27 #6628 üzenetére
Még nem láttam eleget Diablo 3 -ból. Remélem azért BlizzCon után bíztatóbbak lesznek a kilátások..Jelenlegi állapotában "nem elég darkos(TM)" Igaz, SC2 is elég bután festett amikor először láttuk, kellett az a 3 év, hogy a látvány rendesen kiforrjon, összeálljon.
Egyelőre még semmilyen, de lesznek pályák, modok, ilyesmik. Személy szerint örülök ennek, így idővel egy abszolút potenciális platform lehet a játék, lesz motívációja a tehetséges fejlesztőknek igényes játékmódok/játékok készítésére. Már most látni egy két ígéretes koncepciót a neten, én szívesen megvennék például egy rendes SC1 full conversion -t, SC RPG-t vagy körökre osztott SC stratégiát.
[ Szerkesztve ]
Swarm is coming.
-
ForRedGlory
félisten
Kösz a sok választ skacok. Igazából biztos nem a hűtés a gond és nem a táp (tápom egy Gigabyte Odin 850W)
Már próbáltam a belinkelt két soros cuccost is, annyi lett az eredménye, hogy nem azonnal fagy le, hanem 10-15 másodperc után :S
Mondhatom, marha jó, azt hiszem megvárom a Blizzard javítását inkább, mert így nem tudom élvezni, lévén az átvezetőket mindig ESC-vel ki kell nyomnom, és hát nem ismerem így a sztorit.
Amúgy a gépemen 1920x1200-ben ultra beállításokkal egy másodpercre sem akad be, tehát a játék az rohadt jó, már csak nem kéne fagyogatnia. -
ForRedGlory
félisten
válasz Arhquis #6624 üzenetére
Biztos driver specifikus a hiba és nem hardver. Olyan tiszta a gépem belül, hogy el sem hiszed. rendszeresen tolom neki a sűrített levegőt, darabokra szedtem legutóbb a kártyát is, amikor fagyott, mert van egy macsekom, és azt hittem a szőr mehetett be a házba, onnan pedig a VGA hűtésébe, de nem volt benne semmi, majdnem arany tiszta volt, csak kicsit porosodott, de semmi extra.
Van 2-3 játék ami fagy: Pl ez, de volt még a Mass Effext 2, ami pár helyen (2-3 helyen, de mindig ugyanott) fagyott. Ott megoldotta hogy a fagyásos résznél levettem a grafot, majd feltoltam ismét. -
ForRedGlory
félisten
Végül csak jó lett!
Frameratecapglue=30
Frameratecap=60A Frameratecapglue felelős a menü FPS-ért.
A Frameratecap pedig az átvezető videók FPS-ét szabályozza.igaz hogy kipróbáltam ezt már korábban is, és ugyanúgy fagyott, viszont visszavettem a Frameratecapot is 30-ra, így már meg se röccen a venti, és nem fagy le. Legalábbis 1 perc alatt nem fagyott, gyorsan kiléptem ujjongani egyet.
Szóval akinek még fagy az ne 60-ra állítsa az értéket, hanem 30-ra. Átvezetőnél úgysincs jelentősége, a 30 FPS-t is stabilan folyamatosnak látja az ember, nem is kell oda több FPS. -
iSonic
addikt
válasz ForRedGlory #6636 üzenetére
én 40-re pöccentettem bőven jó arra, hogy ne 80-90fps-en fusson
-
kopaszqtya
tag
Srácok nem tudtok valakit vagy nem árul innen valaki sima dobozos sc2t kicsivel bolti ár alatt?Nagyon hálás lennék ha tudnátok segíteni.
-
whitezo88
nagyúr
válasz kopaszqtya #6638 üzenetére
vatera.
-
DerStauner
senior tag
kiváló játék, remek sztori, viszonylag jó grafika. alig bírom abbahagyni.
a túl magas fps szám a menüben, na arra találták ki a v-sync-et, nem? nálam legalábbis működik. korábban nekem is fullon le volt terhelve a gpu, de bekapcsoltam a vsync-et, és visszavettem a grafot high-ra (bár ultra-t is elbírja még a kártya, de nem minden résznél (pl az éjszakás pályánál a huszonx fps már kevés volt).
-
Alg
veterán
-
zolo96
tag
válasz kopaszqtya #6638 üzenetére
A madaras tescoban 12990 ért láttam.
-
romero28
senior tag
válasz ForRedGlory #6636 üzenetére
nem tuningolod esetleg a vga-t ? mert ha igen akkor attól is lehetnek a fagyások különböző játékoknál
-
iSonic
addikt
válasz ForRedGlory #6646 üzenetére
hát igen 4870x2-nél nem kell félni teljesítmény terén
-
ForRedGlory
félisten
Hülye kérdésem lesz, de a Starcraft 1 kimaradt az életemből. Illetve játszottam vele... még a 90-es évek végén... Valahol nincs leírva a sztori vonal? Pár dolgot már nem értek a SC2 történetében
szerk.: már megtaláltam
[ Szerkesztve ]
-
whitezo88
nagyúr
válasz ForRedGlory #6649 üzenetére
kézikönyvben is le van írva. vagy sc2.hu-n.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest