Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
föccer
nagyúr
Jaja, nem véletlen vagyok én goldba te pedig platina #3-ba
Üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
Alg
veterán
válasz föccer #20201 üzenetére
Vicces, mert diamondban platinásokat adogatott és 40% körüli winrate-et hoztam, most meg hogy ledobott platinába diamondosokat ad és valami 10-2 az arányom azóta
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
Alg
veterán
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
föccer
nagyúr
Szegény terran, már megint nem nézte meg az időjárás jelentést, mielőtt elindult
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
_OldBoy_
tag
Héten nem nagyon van időm az SC2-re, de volt két epic sztori - remélem még nem volt itt:
Destiny vs CombatEX grudge meccsek, folyamatos BM skype-on, nagyon lehet rajt röhögni
Spanishiwa funday monday meccsei, 1:22-től érdemes nézni a streamet, közben day9 felhívja és végigdumálják a meccseket, játszik CombatEX ellen is aki stream cheatel, aztán beszáll a beszélgetésbe LiquidTyler is, hatalmas. (itt folytatódik)
[ Szerkesztve ]
---> http://silver2master.com/ <--- OldBoy #863
-
sith7
nagyúr
Toltunk 4 db 2v2 - z, az első 3 -at nyertük, a 4. - et, az utolsó előtti támadásnál rontottuk el , a poén, utolsó támadásnál 1 mineralom, és 7 gas - om volt
Ez volt a vagy nyerünk, vagy vesztünk támadás ...ettől függetlenül jó meccs volt
-
sith7
nagyúr
07:32 - kor a GLS futár megérkezett a nyereménnyel !
-
föccer
nagyúr
Én addigra már el is fáradtam
Tegnap délben jön az e-mail főnöktől, hogy x feladat, meg kell csinálni. Határidő 04.26. Ok. Délután közli, hogy igen a határidő még mindig jöv hét kedd, de holnap elő kell adni az eredményeket. (gyak csináld meg holnapra). Tegnap kb éjfélig csináltam. Ma kora reggel bent vagyok. kb 1/2 órája készültem el vele. Kinyomtatom, és pont összefütok azzal a személlyel, akinek elő kellene adnom az eredményeket. Mondom neki, hogy, megvan az anyag, én kész vagyok. Hát őőő. Majd holna valamikor
Kösz b+
üdv, föccerÉpítésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
föccer
nagyúr
Ez a kérdés már párszol elhangzott. Csak a második fele valahogy mindig lemarad
No para, 3 hónap és jön Babóca, és akkor olyan magasan fogom az egészet les*@rni, hogy csak namég
üdv, föccer
-
celf
őstag
tehát akkor nagyjából semmit nem tudni, csak hogy mi lesza következő rész.
különben meg Kerrigannek még zerg haja volt az utso introban.... de nem hiszem, hogy ennek bármi jelentősége lenne. bár ki tudja.Annyi, hogy akkor a Zerg kiszabadul ebből a "ki kell irtania protosst meg a terrant" felsőbb utasítás alól, és talán önálló lesz.
Illetve esetleg teljesen Xel'Naga befolyás alatt lesz, hogy nincs többé a Queen of Blades.
mondjuk akkor nem értem miért Heart of the Swarm a cím...Ami még érdekes lenne, ha kiderülne, hogy a Xel'Naga nem csak gonosz lehet, hanem vannak esetleg jószándékú "istenek" is...
de ez, hogy semmi, zéró, hír nincs, hogy mikor jön.... mire megérkezik félig elavul a grafika...
-
Ghoosty
őstag
A grafika szerintem a játékosok nagyrészét nem érdekli. Rengetegen játszanak low-on és még a BW is elég népszerű pedig grafikailag sok kívánnivalót hagy maga után.
Ami engem jobban zavar, hogy tényleg semmi hír nincs a kiegről. Pont nemrég én is érdeklődtem, mert nem hittem el, hogy nincs hír. Ami annak fényében furcsa, hogy év végére volt egy előzetes terv a kiadásra.
Amúgy haja tuti úgy marad, mert a blizzconos képen is ugyanez a haj szerepel, csak ott Kerrigan ghost ruhában van. Szerintem megmarad a zergek irányításának a képessége, csak emberséges lesz.
-
föccer
nagyúr
válasz Ghoosty #20223 üzenetére
Kikerült pár hónapja egy félkész videó, ami a HotS egyik videója volt. A Blizz vadul tagadott, de olyan hihetettlen gyorsan eltávolították a videót az összes megosztoról, hogy alig lehetett megnézni. Persze mindenhol az Blizz-Activision kérésére hivatkoztak. Szóval tekinthetjük azt a videót a HotS egy átvezetőjének. Abban eléggé jól körvonalazódni látszódott a történet. Csak azt nem lehet tudni, hogy a videó a kiegészítő elején, vagy végén csatlakozik a játékhoz. Talán valahol le van mentve, ha valaki nagyon kíváncsi rá, akkor előásom. Bár megnézni már a spoiler miatt sem ajánlom
üdv, föccer
mod: cyla:
Grafikával? Milyen grafikával? ^.^
üdv, föccer
[ Szerkesztve ]
-
celf
őstag
grafikailag a BroodWars sztem tekinthető véglegesebbnek. mondjam azt, hogy a régi jobban tetszett?
sztem az újabb 3D-s grafika még mindíg elég gyerekcipőben jár... tehát magához képest sokat fejlődhet még. (legalábbis szerintem), tehát ha se híre se hamva az új résznek... egyszerűen le fog maradni grafikailag, vagy pont, hogy már izmosabb gép fog hozzá kelleni.de nem akarok szakérteni, csak elmélkedek
-
rt06
veterán
a bw-ben azert jobban megkulonboztethetoek voltak az egysegek*, epuletek, valamint a hangok messze jobbak voltak
*: foleg a kijelolt egysegek zold kis ikonjai, amirol ranezesre eldontheto volt, milyen egyseghez tartozik
Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
iSonic
addikt
Platina Kupa közvetítés [link]
-
rt06
veterán
válasz iSonic #20230 üzenetére
ezt ugyanaz csinalja, aki a multkori kupat?
veletlenul amugy tok jo a stream, folyamatos, egesz turheto a kep is, valaki meg beirja neki, hogy nezhetetlenul laggos, erre fogja es lelovi
Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
iSonic
addikt
-
AlyArkhon
őstag
válasz Ghoosty #20223 üzenetére
Remélem azért nincs info a kiegről , mert 1500%al a diablo 3-at csinálja a létező összes blizzardos alkalmazott. Azzal egyenlőre kicsit jobban le vannak maradva mint sc2 kieggel .. Pár év késés mi az ? Van mit behozniuk, szal hajrá sc2 kieg meg ráér majd azután .. ( legalábbis részemről , az tuti hogy amint megjön dio3 megint polcra kerül sc2 )
Sierra Leone sokat szenvedett népének és mindazoknak , akik hiszik , hogy a pokolban is élhetnek Angyalok. UI .: Diabló él !!
-
föccer
nagyúr
válasz AlyArkhon #20239 üzenetére
Ha jól emlékszem, akkor volt valami olyan pletyka, hogy az idei év vége körül fog bedutni a zerges kampány, majd újabb 1,5 év múlva a protoss rész. Én szeretném, ha tartanák ezt az ütemet
Diablózni sosem diablóztam, íg azt nem is nagyon várom.
üddv, föccer
-
Ghoosty
őstag
A BW grafikájának legnagyobb hiányossága, hogy nem támogat nagyobb felbontású monitorokat. Nem tudom azóta volt-e már patch, de szélesvásznú monitoron durván szét volt húzva a grafika. Mivel nem támogat nagy felbontást, így muszáj alacsony felbontású képeket használni. Azzal egyet kell hogy értsek, hogy a rajzolt nem 3d-s grafikai stílust jobban szerettem én is és időtállóbb is. De ha a kettőt egymás mellé állítom, egyértelműen szebbenek találom a SC2-t, mint az egyet. De ha a low grafikás SC2 és a BW közül kéne választani, akkor a BW-s grafikát választanám.
Az egység épület megkülönböztetést már más is említette, de még sose volt ebből problémám, de el tudom fogadni.
(#20239) AlyArkhon: Szerintem a készítők között nincs átfedés vagy nagyon kicsi. Amúgy azt olvastam legutóbb, hogy gyakorlatilag kész a d3, már csak finomhangolás folyik és vannak róla hírek, kiadott képek, bluepostok, nyilatkoznak róla, hogy béta várható, de SC2 kiegről az ég adta világon semmi. Az az egy kiszivárgott videó, de azt inkább nem akarom előre megnézni, mert durván spoileresnek mondták akik látták.
-
kovsol
titán
válasz Ghoosty #20241 üzenetére
BW az 640x480 256szin, ha win7 -t használsz itt már nem húzza szét megtartja a képarányt cserébe fekete csík van a monitor szélén, de szerintem ez belefér. Nagyobb gond szerintem az, hogy a kijelölt csapatokba csak 12(?) egység fér be, és az útvonal kereső algoritmus is elavultnak mondható
May the Force be with you!
-
föccer
nagyúr
válasz kovsol #20242 üzenetére
Ha jól emlékszem, akkor 18 egységet lehetett egyszerre kijelölni. Monsjuk BW-ben talán nem is tudott az ember akkora hatalmas seregeket építeni. Sokkal lassabb volt a játékmenet, mint a 2-ben. Egyébként nemrég (amikor megjelent az bw mod az sc2-höz) elindítottam a régi játékot, gondolván, hogy nosztalgiázok egy kicsit, de nem nagyon tudtam vele játszani Sem a kezelése, sem a grafikája nem volt ugyan olyan, mint régen. Mondjuk én high grafikával tolom még a nagyobb meccseket is. Szóval szerintem hamar hozzá lehet szokni a "jóhoz".
üdv, föccer
-
JSaN
addikt
-
Ghoosty
őstag
válasz kovsol #20242 üzenetére
Ezzel egyet értek, de én csak a grafikát elemeztem. A többi dologban tényleg sokat fejlődött a játék, bár az útkereséssel pont nem vagyok megelégedve. Főleg akkor, amikor van egy kis rés, ahol már nem fér át az egység, de az útkereső algoritmus meghülyül és csak azért is ott akar átmenni, pedig ha a blokkoló egység másik oldalról próbálna kerülni, simán mehetne.
Én is 12 egységre emlékszem, hogy lehetett 1 csoportban.
(#20244) JSaN Nekem az nem volt meg eredetiben és a gépemen sincs fenn, de azért köszönöm.
Ezzel amúgy BattleNetre is fel lehetne menni, vagy "illegálisnak" minősül? Elég nagy előnynek tűnik, hogy nagyobb részt lát az ember.
[ Szerkesztve ]
-
rt06
veterán
válasz Ghoosty #20245 üzenetére
igen, 12 egyseg lehetett egy kijelolesben
az utvonalkeresese valoban nem az igazi, meg az sc2-es ultraknal is sokkal butabb nemelyik egyseg (pl a ht kepes nyilt terepen eltevedni)a felbontasnoveles szerintem nem megengedett, legalabbis dioban tiltva voltak a hasonlo mod-ok
en nemreg jatszottam winner-rel par meccset, akinek szinten nem volt meg eredetiben....amig fel nem vilagositottam, hogy a CE melle megkapta azt is ^^
[ Szerkesztve ]
-
rt06
veterán
válasz Ghoosty #20247 üzenetére
erdemes lehet tescoban nezelodni, en anno ott vettem blizzard legend pack-ot valami 2 ezer forintert (warcraft 2 battle.net edition, diablo, starcaft, broodwar)
JSaN: fel lehet menni vele, csak megeshet, hogy eler a kovetkezo ban-hullam
[ Szerkesztve ]
-
föccer
nagyúr
válasz Ghoosty #20247 üzenetére
Előástam neked az én példányomat. Ha gondolod odaadom szívesen, hátha fel tudod rakni.
üdv, föccer
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest