Hirdetés
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A fénynél gyorsabban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rt06
veterán
egy ismerosom 120-as skodaval jart hasonlokepp, csak ott sokkal kevesbe mokas a dolog, merthogy oldalra nyilik a csomagtarto (farmotoros, a motorhazteto nyilhat, senkit nem erdekel) - tetore is vagta a kocsit
Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
lorcsi
veterán
hogy kell azt megcsinálni, hogy a gas-t automatikusan termelje az épület, ne kelljen fölöslegesen scv-ket ráállítani ?
eladó: vadi új soundcore motion+
-
föccer
nagyúr
válasz lorcsi #19752 üzenetére
Mármint a kampányban? Van ilyen fejlesztés. Talán a protoss cuccok között a 3. vagy a 4. szint. Multiban nincs ilyen opció.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
lorcsi
veterán
látta,m egy videot és ott nem láttam mozogni scv-ket
de akkor az más szinten lesz
ebben láttameladó: vadi új soundcore motion+
-
rt06
veterán
válasz lorcsi #19755 üzenetére
ez az a fejlesztes, amit foccer emlitett
protoss relic-eket kell gyujteni, ha osszejon elegendo, valaszthatsz fejleszteseket (5 darabonkent egyet ketto kozul), ott lesz ez a fejlesztes is valamelyik szintenPolitikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
Alg
veterán
Nem tudom volt-e már, de nagy poén
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
Alg
veterán
Haha, Darkforce osztja az amerikaiakat streamen
Nem érdemes amerikai játékosoktól tanulni (mármint VOD, Stream, replay alapján - IdrA kivételével); amerikai ladder nagyon gyenge...
Chatre is "Stop being an annoying piece of s%=t and dont spam my channel" -> BAN
2base muta against forge expand, in-base hatch: bull@+%t
Aszondja mennyé ladderre gyakorolni inkább és ne kérdezz hülyeségeket
[ Szerkesztve ]
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
Alg
veterán
Michael Grackson
G(a)rack Obama
Captain Grack Sparrow
Grackquil O'Neil
Jean-Luc PiGrack
Count GrackulaÉs még sokan mások...
[ Szerkesztve ]
-
föccer
nagyúr
Valaki leforgítan a poént. Azé ennyire nem nagy az angol
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
rt06
veterán
mar csak azt nem ertem, ki/mi az a grack?
foccer: idiotabbnal idiotabb neveken kerdezgetnek tole chat-en (pl my balls still soft, vagyis meg lagyak a golyoim), o meg felolvassa szepen
[ Szerkesztve ]
Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
Alg
veterán
válasz föccer #19762 üzenetére
Arról beszél, hogy mindig kell egy gazfickó, arrogáns ember akit mindenki utálhat, aki nem fél bármit kimondani - persze senki sem akar ez a fickó lenni, de ez jót tesz a(z e-)sportnak...
cyla: Grack=IdrA (Greg Fields a rendes neve, és Boxer egyszer véletlenül(?) hívta Grack-nek egy meccsen - persze poénkodnak Grack ForceFields-el is)
[ Szerkesztve ]
-
föccer
nagyúr
Ismeri cylát?
Köszi,bár így sem tudok rajta röhögni, de már sejtem, hogy ti min röhögtök
üdv, föccer
-
rt06
veterán
válasz föccer #19765 üzenetére
jah, elneztem, rossz azt hittem a masikra kerdezel
ott annyi tortenik, hogy a srac magyarazza amit Alg is irt, mindezt idra-nak (akinek nem esik le, kirol van szo)kb, mintha te mondanad nekem, hogy sok a kotekedo fasz a forumon, en meg boszen helyeselnek
Alg: igen, a nevet tudom, csak igy nem lattam meg (azt hiszem itt is irta egyszer valaki, hogy force fields > greg fields)
-
sith7
nagyúr
Nyertem !!!!!!!
Nem is hiszem el ... még sose nyertem semmit
[link] -
sith7
nagyúr
válasz kovsol #19769 üzenetére
Köszi ...
Eddig is volt, csak külön mikrofon, meg fejhallgató, és nem igazán volt kényelmes ...
Kicsit szoros lett a vége, a pontok alapjánJa, és a stat az titkos volt, senki nem tudta, miből mennyi pontja van
-
-
sith7
nagyúr
Köszönöm mindenkinek
Föccer
akkor első lennék ...Alg
Összpontszám alapján csak a 26. vagyok a 3xx - ből ...
Képzeld el az elsőnek mennyi pontja van[ Szerkesztve ]
-
JSaN
addikt
Na 10 honapal a megjelenes utan, megkaptam a flying solo achit. LOL
Steam profile: https://steamcommunity.com/id/1106198411061984/
-
föccer
nagyúr
Eh, az nem azért jár, hogy nyersz 3 meccset 1v1 ladderen? ^^
Persez az, hogy 10 hónapja jelent meg a játék, az nem jelent semmit. Lehet, hogy ma délelőtt vetted meg ...
üdv, föccer
-
iSonic
addikt
DreamHack 15:00-tól STREAM
Résztvevők: ([link])
oGsMC
LiquidJinro
EGIdrA
LiquidHuK
mouzMorrow
Duckload.White-Ra
LiquidTLO
SlayersBoxerIdőbeosztás:
14:00 - Event door opens
14:20 - Arena opens
14:40 - Live show starts
15:00 - Match 1: Round of 8 (BO3): MC vs. MorroW
15:30 - Fan meeting with HuK, SjoW, Jinro & White-Ra
16:00 - Match 2: Round of 8 (BO3): IdrA vs. TLO
17:00 - Match 3: Round of 8 (BO3): HuK vs. SjoW
17:30 - Fan meeting with MC, MorroW, IdrA & TLO
18:00 - Match 4: Round of 8 (BO3): Jinro vs. White-Ra
19:00 - Match 5: Semfinal #1 (BO3)
20:00 - Match 6: Semfinal #2 (BO3)
21:00 - Match 7: Grand Final (BO5)
22:45 - Prize ceremony
All times are local, CEST.Lebonyolítás:
Round of 8: Match #1 (BO3)
Round of 8: Match #2 (BO3)
Round of 8: Match #3 (BO3)
Round of 8: Match #4 (BO3)
Round of 4: Semifinal #1 (BO3)
Round of 4: Semifinal #2 (BO3)
Grand Final (BO5)[ Szerkesztve ]
-
iSonic
addikt
érdemes lesz nézni
-
JSaN
addikt
válasz föccer #19778 üzenetére
Nyerj 5 1v1 mecset, de nem muszaly egymas utan. tavaly osszel 4-t csinaltam a maradek 1-t meg tegnap. Mert mindig fosok hogy kikakpok, ezert fel evig nem mertem 1v1 laddert nyomni. De aztan olvastam feljebb a kommenteket, foleg a tied. ^^ Igy most mar leszarom hogy milyen bena vagyok, ugyse fog latszani menyi loss mecsem van.
[ Szerkesztve ]
Steam profile: https://steamcommunity.com/id/1106198411061984/
-
oxox
addikt
tegnap lejatszottam az egyik legmokasabb 3v3-am ..
egesz jol ment mostanaban (volt egy 7-es streakem is) a 3v3, erre a bnet beadott ket rush csapatot ellenfelnek egymas utan...sajna a tarsaim annak ellenere, hogy pl lattak a korai poolt expeltek, es hasonlok....
nahh mindegy harmadjara gondoltam favored ellen nem erdekel bevedem magunkat cannonal PPT mi Vs PZT ellen (masik bejaratot falazta a terran)....s ha mar forge es nem jott a rush, akkor az ellenfel bazisara beslisszolt probe is lerak nehany cannont ...
befulladt a cannon "rush" (mert keson jott, es a marinokkal fogak), de pont annyira eleg volt, hogy a az elso push tolunk jojjon (tarsaim is besegitettek kicsit), es bar jobban alltak nemileg, nem tamadtak egybol. Azonnal kiexpeltem, majd miutan ott hagytak egy pilont+cannont a bazisukon gondoltam dt-hez tokeletes kiindulas....de amint lett egesz roachuk sajna leszedtek...mondom sebaj, azert beprobalom...pont akkor indult a tamadas mikor beindultam hozzajuk (protossnak ellenfelnek is volt dt-je) vicces volt, ahogy mindharman elindultak ellenunk (ket tarsam nem nagyon tudta tartani oket), aztan olyan sprintet vagtak vissza mikor elkezdtem csapkodni a protoss bazisat (le is szedtem, a dt epulettel egyetemben) ...es itt kezodott a moka (expeltem meg egyet, leraktam jopar gate-et, es tobb csoportos dt pusht kaptak...ment a terran oldalukon is, ment az expekre is...nagy kart sosem csinalt (a protoss expen mondjuk leszedtem minden szedot), de a mapcontrol a mienk lett, mert rohangalniuk kellett ide-oda (a csapattars meg egy elvetelt droppal segitett)..atalltam blink stalkerre, meg colora akartam (utobbira mar nem maradt ido)
Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
_OldBoy_
tag
Összefoglaltam a hétvégi tapasztalataimat az új zerg builddel kapcsolatban.
---> http://silver2master.com/ <--- OldBoy #863
-
oxox
addikt
igen-igen ....dt-t alkalmaztam mar korabban is, nem ezert volt most kulonleges, hanem, hogy folyamatos pusht kaptak dt-vel (eddig a dt-t csak kisegitoszerepre osztottam....persze 1v1, 2v2-ben eltud konnyen donteni egy party-t).....de itt folyamatosan 4-5t hoztam le egyszerre, egymas utan legalabb 4x-5x, amiket elosztottam 2-3-as csoportra, es tobb helyen tamadtam...lefoglaltam oket jopar hasznos percre, meglett a map control (tarsaim is expeltek vadul), meg mellesleg a terran ellott vagy 6-7 scant (ami szinten nyersanyagkieses volt neki)....es mindezt favored ellen
elso lettem, pedig azt hittem, hogy miutan egyszer sem volt dominanciam az army value-ban, max harmadik leszek
Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
rt06
veterán
válasz _OldBoy_ #19790 üzenetére
en is probalgattam, es ha nem csesznem el mindig valamelyik lepest, akkor az en szintemen (ezust liga) igen jol hasznalhato lenne
tobbnyire, meg igy is az (igaz tobbnyire 3-4 crawler-t is teszek), csak a rampat blokkolo queen-ekre kellene jobban odafigyelnemPolitikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
_OldBoy_
tag
A rámpa blokkolása alapvető, ha fel tud menni a rámpán akkor nagyrészt veszted a meccset, míg ha bebukod a naturalt de kimented a droneokat még akár nyerhető is hiszen nem vagy gazdasági hátrányban. Szerintem 3-4 crawler nem probléma, sőt írja is a srác hogy vagy crawlert vagy queent építeni kell folyamatosan hogy amig nem éred el a teljes szaturációt legyen védelmed. Arra figyelj hogy a 3-4 crawlert ne egyszerre tedd le, mert akkor hiába expeltél elveszted az előnyödet.
[ Szerkesztve ]
---> http://silver2master.com/ <--- OldBoy #863
-
rt06
veterán
válasz _OldBoy_ #19793 üzenetére
blokkolni blokkolok, a transfuse szokott problemas lenni
crawler-eket meg nem egyszerre teszem, eloszor csak egyet (ha nagyon felek kettot), a tobbit kesobb, ahogy latom, hogy keszul tamadniPolitikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
Alg
veterán
Valószínűleg lesz, ha máshol nem, hát justin.tv-n
Egyébként nem volt semmi különleges, sikerült neki éppenhogy megfognia egy blink rush-t, onnan meg kb. dupla bevétellel már "sima" ügy volt.Szerk: elég borzasztó ez a mono hang...
[ Szerkesztve ]
-
Alg
veterán
LOL 7rax... TLO
TLO: "ha-ha"
IdrA: "You little piece of..."Nekem is trágya a stream, 360p-ben nézhető csak
[ Szerkesztve ]
-
h.adam.92
őstag
csak nálam szaggat be néha a stream mint az állat?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest