Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
celf
őstag
grafikailag a BroodWars sztem tekinthető véglegesebbnek. mondjam azt, hogy a régi jobban tetszett?
sztem az újabb 3D-s grafika még mindíg elég gyerekcipőben jár... tehát magához képest sokat fejlődhet még. (legalábbis szerintem), tehát ha se híre se hamva az új résznek... egyszerűen le fog maradni grafikailag, vagy pont, hogy már izmosabb gép fog hozzá kelleni.de nem akarok szakérteni, csak elmélkedek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Társasjáték topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- RAM topik
- Whisky topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Megkezdte a Honor a MagicOS 9.0 bétáját
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Hardcore café
- Milyen monitort vegyek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- További aktív témák...
- PlayStation 4 Pro CUH-7116B - 2db kontroller - 5db játék
- Új, bontatlan Macbook Air Retina M2 13" 2022 Gray, 8GB RAM/256GB SSD/magyar bill./apple garacia
- SONY WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató - HIBÁTLAN ÁLLAPOT
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest