Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- A fénynél gyorsabban
- Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
concret_hp
addikt
válasz Winner_hun #13550 üzenetére
igazából nem, mer' láttam, hoyg voidra mész, meg mondom szarul támadtam. (amugy ha a zeákkal megyek jobbra minden mássla balra, az pl simán jó lett ovlna)
de oylat még nem sokszor láttam, hoyg nagyobb horda voidot sok midnen megállított volna (mégnagyobb horda voidon kívül )[ Szerkesztve ]
vagy fullba vagy sehogy :D
-
föccer
nagyúr
válasz Winner_hun #13552 üzenetére
Bután nézni ki a fejedből 10 percig
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
kovsol
titán
te magad írtad, hogy relog megoldotta, majd megkérdezed mit kell csinálni
May the Force be with you!
-
kovsol
titán
-
föccer
nagyúr
Brutál 22
Megyek melózni Este letolom az utter of darkness-t, meg a mobius. Ha nagyon kipihent leszek, akkor nekifekszem az engine of destructionnak, bár az nem igérkezik túl könnyűnek.... Ha ezek megvannak, akkor már csak a 4 char-os küldetés van, éééés 29 brutál meg lesz
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
föccer
nagyúr
válasz h.adam.92 #13558 üzenetére
Ez volt nekem is. De kb kajak teszek rá, és tolom brutálon. Ha a végén nem adja meg automatán, akkor meg írok blizznek, hogy mi a fapina van.
üdv, föccer
-
rt06
veterán
válasz föccer #13559 üzenetére
THE SERVICE IS PROVIDED ON AN "AS IS" AND "AS AVAILABLE" BASIS FOR YOUR USE, WITHOUT WARRANTIES OF ANY KIND, EXPRESS OR IMPLIED, INCLUDING WITHOUT LIMITATION THE WARRANTIES OF MERCHANTABILITY, FITNESS FOR A PARTICULAR PURPOSE, TITLE, NON-INFRINGEMENT, AND THOSE ARISING FROM COURSE OF DEALING OR USAGE OF TRADE. BLIZZARD DOES NOT WARRANT THAT YOU WILL BE ABLE TO ACCESS OR USE THE SERVICE AT THE TIMES OR LOCATIONS OF YOUR CHOOSING; THAT THE SERVICE WILL BE UNINTERRUPTED OR ERROR-FREE; THAT DEFECTS WILL BE CORRECTED; OR THAT THE GAME CLIENT OR THE SERVICE ARE FREE OF VIRUSES OR OTHER HARMFUL COMPONENTS.
irhatsz nekik, de mivel elfogadtad a ToU-et, te is tudod, hogy hiaba
Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
föccer
nagyúr
Na, akkor most tisztára elszomorítottatok. Az EULÁt, meg igen, persze elolvastam, és elfogadom (nem mintha lenne már opció )
Mondjuk egyszer már volt hasonló. Volt egy csomó arhivmentem, ami ugyan teljesítve volt, de mégsem adta meg a rendsze. Egyszer belépve meg sorra adta eg őket. Lehet hogy egy buxfix-et csináltak akkor a rendszerben. Remélem most is lesz ilyen
köszi az infókat.
üdv, föccer
-
JNashville
senior tag
Több tucat Terrannal lejátszott meccs után tegnap átálltam a sötét oldalra, és kipróbáltam a Protosst. Élményeim vegyesek.
Ugyan a legelső meccset csak azért játszottam le, mert kíváncsi voltam, hogy is működik a proxy cannon rush, de aztán toltam még kettőt, az eredmény 2win 1defeat, az utóbbi is azon múlt, hogy ritka passzív csapattársakat sikerült kikapnom, basztak segíteni, amikor már majdnem az ellen bázisánál járt a kis probe-om. Hozzá kell tennem, a három meccs alatt 10 harci egységet, ha gyártottam kábé.
Ritka nagy fun ez a taktika, de elég rizikós, ha hamar rájön az ellen, hogy "ki nem hagyott otthon semmit", onnantól pedig lecsó az egész game.
MARVEL AT HIS MIGHT!
-
Alg
veterán
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
föccer
nagyúr
Gg.
Halkan megjegyzem, hogy simán nyerhetett volna az elején, ha egy kcsit jobban mikrózza a banshee-ket. Amikor lejöttek a muták, onnantól fogva tied volt a meccs. Akkora hátrányban volt gazadásgilag, hogy volt, amikor 3x akkora bevételed volt mint neki.
Üdv, föccer
-
JNashville
senior tag
Nem is értem, ha ismerte a magic boxot, akkor minek erőltette a Thorokat a mutákkal szemben? Volt annyi barakkja, hogy lehozzon egy nagyobb sereg marine-t, még azzal is jobban járt volna, ha bestimpeli őket, és azokat küldi ellenük.
Nekem úgy tűnik, annyira rá akart menni a harassolásra (amiből például a droppolós-marás utolsó full értelmetlen volt), hogy közben elfelejtett érdemben támadni.
MARVEL AT HIS MIGHT!
-
Eagl3
veterán
válasz JNashville #13567 üzenetére
Ott voltak a marineok, csak nem küldte rájuk őket. A thorok meg rosz irányból indultak meg mert nem fértek át a kapun elsőre, majd miután felemelt egy épületet, jöhettek visszafelé is.
Elméletben nem játszott rosszul, de a megvalósítással voltak gondok. -
Winner_hun
titán
Egész jól belejöttem, kicsit javítottam az arányomon, most 77/66
Egyik ellenfelet kétszer egymás után kaptam meg, ő terran volt, én szokásosan protoss. Proxyzni próbált, nem volt nehéz visszaverni. Aztán kilépett. Következő körben írta most én jövök a proxy-val Helyette lett gyors chargelot, jött, támadott, visszafordult, mentem vele vissza a bázisára, nyertem. Viszont a második meccs első részénél volt egy Waiting for server, azt hittem megint jön a You were dropped de 10-15mp múlva szerencsére folytatódott a meccs.
Most a 4. folyamatos nyerésnél (zerg volt az ellen) nézem a match history-t, azt írja elvesztettem. Mivan? Megnéztem a replay-t, aztán megint a match history-t, nyertem. Na azért. Meg kéne nyerni az ötödik meccset is hátha lesz érte acsi:t► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
Winner_hun
titán
-
Winner_hun
titán
[KLIKK] - PvZ, 6 drone-ja volt végig, az elején jól megnyírbált, a sentry mentett meg egyetlen egy force fielddel. Aztán gg és kilépett.
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
sith7
nagyúr
válasz Winner_hun #13571 üzenetére
grat
-
concret_hp
addikt
válasz Winner_hun #13572 üzenetére
rockot nem bontotta volna az elején, hanme szemből megy, sokkal jobban járt volna
vagy fullba vagy sehogy :D
-
föccer
nagyúr
válasz Winner_hun #13572 üzenetére
Nice force field.
Ez tipikus esete a "megnéztem a 6 pool tutorialt, mostmán mindig nyerni fogok" gondolkodásnak
üdv, föccer
Dinnyés: annyiból volt jó, hogy több lingje összejött. Halkan megjegyzem, hogy amire elbontott a követ (4:50), addigra én lehozok ugyan ennyi (azaz 2-vel több) speedlinget. Na azt nem teszi zsebre egyetlen egy protoss sem.
üdv, föccer
[ Szerkesztve ]
-
föccer
nagyúr
válasz Winner_hun #13576 üzenetére
Túl gyenge a P fala. Gyere fel bnetre és megnézzük, de 2 zealotos falon még siimán átmegyek vele.
üdv, föccer
-
LinogeOW
aktív tag
Gyönyörködj a kilátásban
-
Alg
veterán
ZvZ funolás, avagy a kitartás meghozza gyümölcsét (1 base 3 hatch 1/1 speedling vs roach)
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
föccer
nagyúr
Hát, azért nagy szarban vagy, ha megvan az ellennek a burrow-ja, és a roach speed-je
Egyébként meg mass lingel menni mass roach ellen olyan dolog, hogy ha bejön, akkor zseni vagy, ha nem, akkor meg te vagy a világ legnagyobb marhája
üdv, föccer
-
Alg
veterán
válasz föccer #13580 üzenetére
Ha a nagyanyám toronydaru lett volna...
Nem olyan vészes az, csak kell elég sok ling, és jó helyen kell elkapni őket (ideális esetben mikor éppen szépen sorbaállva vonulnak keresztül a térképen, de mindenképpen meg kell próbálni minél jobban körbevenni őket)
Egyébként meg kb. ugyanaz áll, mint zealotra
Burrow+speed-hez kell a lair, nem tudott volna életben maradni addig szerintem
Ezzel a build-el általában a banelingek ellen szoktam szívni - jó mikróval az is nyerhető, de nem könnyű
[ Szerkesztve ]
-
föccer
nagyúr
-
Alg
veterán
válasz föccer #13583 üzenetére
Fáradt vagyok látszik
Először azt akartam írni hogy sok idő és sokba kerül...Mondjuk ez ilyen szórakozós játék volt, előtte folyamatosan kikaptam (megint) úgyhogy gondoltam ezt most poénra veszem
-
föccer
nagyúr
válasz Winner_hun #13576 üzenetére
No, arra jutottunk a fast speedling cheezy-vel, hogy a klasszikus, zalot-os fallal nem lehet megállítani. Mindenképpen kell hozzá 1, vagy 2 cannon, és legalább 2 pylo.
Üdv, föccer
-
oxox
addikt
12 pool-t szokott valaki csinalni? megeri?
Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
föccer
nagyúr
Így van. 4:51-re lehet lehozni a 22 db speedlinget. Ha jól emlékszem, akkor 3 db zealot, és 1 db sentry volt a falban. Talán a végére jött még 1 stalker, de akkor már bent voltam. Mindezt úgy, hogy winner tudta, hogy mikor, milyen egységekkel fogok támadni, de megkértem, hogy csak a sima falat csinálja, ne a cannonosat. Utánna kipróbáltuk a cannonos zealotos falat, és azon nem tudtam átmenni.
12 poolt én nem szoktam használni. Vagy 10 extraktor, 10 pool, vagy 14 ext, 14 pool, vagy 15 hachery, 14 pool. Térképtől, ellenféltől függően.
üdv, föccer
-
oxox
addikt
-
Ghoosty
őstag
válasz föccer #13590 üzenetére
Itt valami nem stimmel számomra.
22 ling 550
1 pool 200
1 overlord 100Zerg részéről 850 mineral költség.
1 pylon 100
1 gateway 150
3 zela 300
1 senry 50
1 gáz 75
1 stalker 125
1 cybernetic 200Ez 1000 mineral a prot részéről. Remélem kb jók a költségek.
Nehéz elhinni, hogy a folyamatos probegyártás csak ennyi plusz mineralt jelent, még úgy is, hogy beleszámolom azt a kb 150 gázt amit feljebb megspóroltam. Ráadásul a zergnek még oda is kell érnie. Meg a senrynek köszönhetően még extra időt lehet nyerni az FF-nek köszönhetően. Ha protoss játékos lennék, vállalnék én is próbákat, de így hihetetlennek hangzik és valami protoss hibára gyanakszom.
Feltötenétek valahova?
-
kovsol
titán
válasz Ghoosty #13596 üzenetére
és ha már 22 linggel támadsz speed se árt, az 100mineral 100gáz és akkor kell ugye egy extraktor ami 1drone+25minerál, a poolnál nem számoltad +1drone ! és 22linget gyártasz és se queen, se még1 overlord ? és mivel -2drone elment így az nem csak -100mineralt jelent, hanem income kiesés és -2 lárva
[ Szerkesztve ]
-
oxox
addikt
válasz kovsol #13597 üzenetére
folytatva az elmeletet....amig a 4 drone osszehordja (az elejen meg 6, majd 5) mindezt addig a prot gazdasag duborog....ha meg atjutnak a falon max lerak az utba meg egy gate-et, pilont...hatulrol meg a sentry+stalker meg aprit (vagy a ket stalker)....
Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
kovsol
titán
és ha átjut valami azt a probok is lazán leverik és akkora gazdasági hátrányban van a zerg, hogy győzze visszahozni, ezért jobb az elején egy roach sereggel bemászni inkább, zealotokat megeszi lazán és stalkerek meg kevesen lesznek még, 8-10db roach már szép kárt tud okozni és 75mineral 25gáz az ára csak és gazdasági hátrányt se szenved el az ember ha mégse jönne be
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest