Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
LOGOUT
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
concret_hp
addikt
megin' a csíkozás megy induláskor

-
concret_hp
addikt
na megint a csíkozás megy

-
concret_hp
addikt
nektek se indul el az sc2?
2-3 napja frissült, akkor okés volt, azóta meg csak nyit egy kis ablakot és megy a csík...
-
concret_hp
addikt
az mennyire alap, hogy 35gb helyet eszik a starcraft2?

sc2data / data mappa önmagában 26gb, lehet a komplett patchek ott vannak és amúgy törölhető lenne?
-
concret_hp
addikt
az miért van, hogy jóval odébb kerültek a tierek? plat 1 range majdnem 100MMR-el csökkent
-
concret_hp
addikt
na csak előkerült megint ez a móka, egyből kezdenék is egy n00b kérdéssel: hogyan kell patroloztatni a unitokat?

-
concret_hp
addikt
nah sikerült megcsinálni hogy induljon a starcraft megint
(winreinstall
)
WoL-t már nem játszik senki?
-
concret_hp
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
hm nekem is 15gb a sc2 mappa, de ami még érdekesebb, hogy az updates mappa 6gb és ami ebben a komoly, hogy azonb elül van egy hots mappa ami 5.2gb
(hots sosem volt telepítve) -
concret_hp
addikt
hm nekem továbbra sem megy az update, 25%on megáll, a blitzerr.txt-t meg ilyennel rakja tele:
XML:
<xml>
</xml>
Thu Feb 21 12:11:57 2013
Polled..
Thu Feb 21 12:11:58 2013
Polled..
Thu Feb 21 12:11:58 2013
XML:
<xml>
</xml>ötlet?
-
concret_hp
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
hát nekem 25%nál megáll

-
concret_hp
addikt
válasz
Tuco Ramirez
üzenetére
minden fajjal ugyanúgy el lehet rontani ha nem derít az ember...
-
concret_hp
addikt
átcsoportosították a ligákat arányait vagy csak érdekesen dobálja az ellenfeleket?
platinum közepéről kapok sorban és kb olyan játékerőt képviselnek, mitn aki arany ligában ilyen top 20-50 közt volt korábban. -
concret_hp
addikt
új szenzonban mintha gyorsabban hordanák a parasztok az ásványt
vagy csak túl régen játszottam 
mindenesetre feldobott platinába

-
-
concret_hp
addikt
toltam este 1 maratoni 1v1-et valami 52p volt ha jól emlékszem mindkettőnknek 2-2 mothershipje pusztult el

az viszont marha idegesítő, hoyg 2x is az ellennek sikerült előbb vertexelnie, mert elb@lf@szkodtam, pedig ha 1x is sikerült volna, sima win

jah kb. 3 v 4. szeozon kezdődik úgy, hogy első 15 meccs után kb. 3-4 winem van oylan erőseket dob, aztán meg jön ennek a fordítottja nem sokkal később. de platinumba még mindig nem sikerült feljutni

-
concret_hp
addikt
-
concret_hp
addikt
most jött ímél, hogy 12.03.2013 és iratkozzak fel preorderre

-
concret_hp
addikt
nah 1 hülye kérdés: terranok miért nem barrackkal derítenek factory helyett?

-
concret_hp
addikt
jó ez a season lock, holyamatosan platinákkal ad even matchbe
(goldban vagyok) meg néha ad 1-1 silver 1-et akik meg megvernek 
-
concret_hp
addikt
hát a 2v2 elég más műfaj mint az 1v1

-
concret_hp
addikt
játszottam párat zerggel, nem tudom elég gyorsan költeni a lóvét

hatcherykről 1 helyre van küldve az összes unit?
meg van olyan, hogy az össze lárvából u8gyanazt akarom csinálni, akkor ne kelljen 10x megnyomni?
-
concret_hp
addikt
válasz
killerjohn
üzenetére
jó neked, hoyg így ráérsz

legalább starcraftoznál vagy valami
-
concret_hp
addikt
na 10win zsinórban
asszem ilyet még nem csináltam 
-
concret_hp
addikt
válasz
Ghoosty
üzenetére
de nemtom tényleg hogy képzelik. Pvel vagyok, 1. amikor találkoztam ezzel hozott 12 dronet, de addigra nekem volt 13-14, de ugye hogy én ne tudjak egyből utánpótlást, ahhoz le kell szednie a pylonomat, ami alatt cb-vel elkészül még legalább 1-2. ha jól emélkszem, olyan 7-8 db probe maradt a csata után.
másodiknál pont észrevettem amikor elindult, de fifiáksabb volt, mert hozott lingeket is, tehát tulképp olyan 4v6 lingrush volt, hogy hozta az összes dronet is (csak azokkal előbb indult), ez lehet h lenyomott volna, ha nem veszem észre, hogy jönnek a dronek, de így mire átlrt a pályán ugye folyton cb-ztem a droneokat, mást nem is cisnáltam.sztem kb. akkor lehet csak nyenri ezzel, ha az ellen valahogy nagyon későn veszi észre, de ez gold ligában nem nagyon megy sztem
(amúgy mind2t megnéztem, 3-4 lossonként volt 1win náluk szóval annyira nem csinálják jól 
scv ellen meg főleg nem értem, annak még több az élete is

-
concret_hp
addikt
utóbbi napokban már 2x találkoztam drone rushal, tényleg lehet ezzel nyerni?

-
concret_hp
addikt
tulajdonképpen annyi, hoyg van egy X hosszú számod + egy óra van beépítve a tokenbe (ami nyilván szinkronizálva van a szerverrel) és egy vlaamilyen algoritmussal ebből a 2 számból generál egy harmadik számot, aminek bizonyos számjegyeit látod a tokenen. a szerver pedig ismeri hoyg melyik token (= melyik egyedi azonosító kulcs amiből generálódik a kódod) van nálad

-
concret_hp
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
ha a másik vinyón fel volt telepítve, simán indíthattad is volna

-
concret_hp
addikt
2v2 (vagy bármilyen több v több) bajnokság szokott lenni?
-
concret_hp
addikt
csávó egyszercsak megjeletn 1 adag droneal
jelzem platina ligás 
-
concret_hp
addikt
brood lord + overseer hordát P-vel hogy lehet leölni? ha az ellen addig elkut, hogy ezzel jön, akkor kb. mindig kikapok
(templarokra általában nem fejlesztek pedig pár villám lehet megszórná őket
) -
concret_hp
addikt
lehet hülyeség de zvz nem szokott lenni spine crawler támadás?

-
concret_hp
addikt
jelnetm a colo némi fejlesztéssel az új szezonban is jól eszi a zerg aprólékokat

-
concret_hp
addikt
a starcraftos másodpercek hogyan viszonyulnak a valós időhöz? azt tudom, hoyg nem pont 1:1
-
concret_hp
addikt
rajtam kívül szokott vlaaki foglalkozni azzal, hoyg az elején melyik ásványt szedik a parasztok? ugye ha közelebbről hozza előbb megfordul, de alig látom, hoyg valaki figyelne rá
-
concret_hp
addikt
nem akar valaki P v T -t gyakorolni? én a P úgy

-
concret_hp
addikt
ha jönnek a trilógiák új részei, az a multiplayer részt mennyire fogja érinteni erről mit lehet tudni?
-
concret_hp
addikt
höhö, néztem pár videot, rájöttem hogy P-vel nem használom a sentryt eléggé + hogy gold ligába még szét lehet szivetni elég sok mindenkit cannonnal
(azt mindenki ismeri, hogy becannonozok a bázisára, de a legtöbb zerg pl earlyexpel, ott meg már nem figyelik
) -
concret_hp
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
magyarul ne ELO-t írjunk már, ha már egyszer egy magyar matematikusről van szó
[link]ha sc1-el sokat játszottál, akkor egy pár nap alatt bele lehet rázódni
többiek: 1v1 játékot mivel lehet fejleszteni? jó lenne a gold ligánál feljebb lépni

-
concret_hp
addikt
rengeteg muta ellen mit lehet csinálni P-vel? (strom rulz tudom, de egyéb?) stalkert eléggé ették

-
concret_hp
addikt
1x láttam valahol valami kimutatást (becslést?), arról, hogy a top valahánymjátékos mennyit kereshet / év, ehhez tudtok vmi linket, vagy vmi hozzávetőleges összeget?

-
concret_hp
addikt
hm végre adja even matchbe az elleneket.
most volt 1 csávó 1v1 dimaond, több master, 3x lepauselte újraindította, aztán kilépett
direkt le akar esni lentebbi ligába vagy mi lehet ez? -
concret_hp
addikt
nah a ligákhoz visszatérve most gold 15 körül vagyok utóbbi 8-10 meccs már 50-50 kb. és ma egy silver 30at is favourednek írt ellenem (16 + bónuszt kaptam), és kb. 30 meccs óta mindenki favoured v slightly favoured ellenem.
-
concret_hp
addikt
válasz
CooLM@$TeR
üzenetére
ja 20 meccsből van kb. 3 winem
(és azonos ligásakat ad többnyire) -
concret_hp
addikt
mi a sovány malac kunkori farkáért van az, hogy csak és kizárólag olyan ellenfelet kapok aki favoured ellenem?

-
concret_hp
addikt
variáltak vmit a ligarendszeren, vagy 5 hónap alatt így el lehet felejteni játszani?

-
concret_hp
addikt
mióta van 2. szezon?

-
concret_hp
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
ráadásul mindenhol qrvanagy a tömeg

sc2-t amúgy le kellett törölnöm, mert túl sok időt b@szok el vele
majd a nyáron re
gl hf -
concret_hp
addikt
nah megvan a gold liga 1. hely

és kezdi adni a platinásokat, akik ellen egész tűrhetően toltam, de 2 goldligás ellen is olyat szerencsétlenkedtem, hogy csak na
(colossus + zea + stalker sereg egész gyenge carrierek ellen
) -
concret_hp
addikt
azér vannak érdekes dolgok az összesorsolásban

gold 2 vagyok 1v1-ben,
silver 1-et even matchbe adja
diamond tizenvalamennyit szintén
gold tizenvalamennyi slightly favoured ellenem (igaz 2v2, 3v3, 4v4 mind platinum)
napkba volt egy arc favourednek adta, legyűröm, nézem 6. meccse volt 2w 4l és silver végébe van sorolva -
concret_hp
addikt
van valahol leírás arról, hogy hogy működik a ranking rendszer?
igazából lesz@rom hogy milyen ligába rak meg ilyenek, mint mérnöki probléma érdekelne, hoyg hol van elcseszve, mert hoyg el van az nyílvánvaló
ha sokat játszol, lefogyasztod a bonus poolodat és az adott ligában elől leszel. persze nem teljesen igaz, de van némi torzulás azért 
-
concret_hp
addikt
valaki világosítson fel, hoyg a thor + turbomarin kombó ellen mit kell csinálni protossal??
-
concret_hp
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
rockot nem bontotta volna az elején, hanme szemből megy, sokkal jobban járt volna

-
concret_hp
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
igazából nem, mer' láttam, hoyg voidra mész, meg mondom szarul támadtam. (amugy ha a zeákkal megyek jobbra minden mássla balra, az pl simán jó lett ovlna)
de oylat még nem sokszor láttam, hoyg nagyobb horda voidot sok midnen megállított volna (mégnagyobb horda voidon kívül
) -
concret_hp
addikt
azt írják a phoenix erős void ellen, de nem nagyon vágom, hoyg miért? úgy látom nem sebez területre, a void sebzése meg sokkal durvább

-
concret_hp
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
silver 3x-ből feldobott gold 3ba

Új hozzászólás Aktív témák

Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.