Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ingyen kellene, de tegnapra
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
-
LOGOUT.hu
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rt06
veterán
válasz iSonic #14949 üzenetére
az mennyire van kesz, hogy kibanoltatod, majd csak hogy tied legyen az utolso szo, meg irsz egy post-ot (termeszetesen joval visszafogottabban, mint eddig)
a vegen meg megsajnallak, hogy teged mindenki csak bant (en is, cm is), pedig te csak jot akarsz
[ Szerkesztve ]
Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
iSonic
addikt
igen cyla arra mentem, hogy kibanoltassam.. ez volt minden vágyam.. rád is ez vár
de mellesleg most ő beszélt lekezelően.. én nem beszéltem kulturálatlanul.. ha igen akkor majd PM-ben bocsánatot kérek tőle.. de kétlem, hogy ő bocsánatot fog kérnisenkinek a sajnálatából én nem kérek..
[ Szerkesztve ]
-
AlyArkhon
őstag
válasz kovsol #14952 üzenetére
De azért érdemes végig olvasni a hsz-eket , jogos volt a bann és csak részéről jött ez "ki vagy te én vagyok csak a ... " + ezt fűszerezte sértegetéssel is . Nem védem Skyt mert neki is elszokott néha szállni az agya, de most egész higgadtan próbált válaszolgatni. Igaz ts en mondtam is neki, hogy ne válaszoljon pláne ne folytassa amit Cooler elkezdett.
A pihenést pedig én kértem neki nem Sky .. .. .. szal rt06 te is abbahagyhatnád amit elkezdtél már a moderátort keresek topicban nem véletlen modosították a hsz edet is " Na álljunk meg egy kicsit, CooLM@$TeR stílusa megengedhetetlen a fórumon. Az általad belinkelt hsz-ben pedig semmi kivetnivalót nem látok. " ezzel az aprócska résszel .
Részemről erről ennyit , nem kell alpári módon beszélni a másikkal vagy ha már nagyon kell akkor ott van a privát.
Sierra Leone sokat szenvedett népének és mindazoknak , akik hiszik , hogy a pokolban is élhetnek Angyalok. UI .: Diabló él !!
-
h.adam.92
őstag
üdv
az 1.2-es patch mikorra várható kb?
-
DTG
csendes tag
A thor + cannon upgrade témához:
Én eddig egyszer találkoztam ezzel, az egy elég gusztustalan all-in taktika volt steppes of waron: Mass marine + 1 thor + egy marék scv-t hozott. Thor elől jött hogy törje az FF-eket, és rögtön lefőkuszálta a cannonnal az immo-t, így nagyon szépen be tudott jönni a bázisra.Ezen kívül máshol nem találkoztam ezzel, és a cannonozáshoz szükséges idő miatt szerintem nagy seregeknél nem is fog jól működni.
-
AlyArkhon
őstag
Akit érdekel Teamliquid TSL3 qualifikációs bajnokságra most 20:00-tól lehet jelentkezni. [link]
8.-án szombaton indul a bajnokság este 19:30-tól.
1000 hely van , eddig 134 telt be. ( 1 magyar is van 54. SkyMouze be vagy reggelve )
[ Szerkesztve ]
Sierra Leone sokat szenvedett népének és mindazoknak , akik hiszik , hogy a pokolban is élhetnek Angyalok. UI .: Diabló él !!
-
-
föccer
nagyúr
Az egyik legeredményesebb magyar Z játékos SC2-ben.
[link]üdv, föccer
[ Szerkesztve ]
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
AlyArkhon
őstag
válasz föccer #14961 üzenetére
Akkor már két magyar van 54. 192.
Jah Papa Lekivel toljuk 2v2-őt és egész jó meccseket tolunk, vertünk már ezüst és gold párost is ma, volt olyan ezüst páros is akiket egy meghiúsult rushom után is levertünk, nem volt egyszerű de annál élvezetesebb
Kezdem egyre jobban megkedvelni a zerget :D
[ Szerkesztve ]
-
iSonic
addikt
Köszi Aly-kám hogy regeltél, míg elvoltam.. na hát akkor neki kell vetkőzni és gyakorolni
-
iSonic
addikt
na ismim is elindult oléé.. 3 magyar eddig =)
-
föccer
nagyúr
no, lehet mondani, hogy op a Z.
Justin.tv Invitational verseny győztese egy Z lett, ezzel zsebretéve $400-t.
Igaz nem volt túl magasan a léc, de legalább szórakoztatóak voltak a meccsek. Láttunk mndend. Cannon rush-tól a proxy hatcheryig
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
föccer
nagyúr
No, nagy unalmamban megcsináltam az engine of destructiont is brutal szinten. Már csak az in utter of darknessel kell megközdenem, és meglesz a brutal 29 is
üdv, föccer
-
iSonic
addikt
gomtv-n megy a GSL Open 3, aki akarja menjen fel a honlapra és lesse
éppen oGsInca vs oGsNaDa játszik TvP meccs-> colo, immo, gw units vs mmm és viking
szerk.: Terran nyert..
oGsMC vs sanZenith következik PvP
[ Szerkesztve ]
-
iSonic
addikt
oGsInca vs oGsNaDa meccs eléggé érdekes kezd lenni
jó kis TvP..
-
iSonic
addikt
Terran nyert.. szintén viking vs colo összecsapás volt terran szétexpandolta magát és így szépen beállhatott a protoss bázisa elé és várni mikor jön ki a protoss..
-
AlyArkhon
őstag
-
föccer
nagyúr
Lesz valami costumozás az este? Esetleg hét végi tervek?
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
Kösz a ma esti meccseket. Mind a 3v3-at, mint a 2v2-ket. Jók voltak, még sok ilyet. Lehet, hogy visszanézem a repeket, és feltöltöm őket
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
válasz föccer #14990 üzenetére
No, a mai utolsó mérkőzés. PZ vs ZZ felállsá Winner(G), Alyarchon (B) vs Kisleki (B), Föccer (G) összeállításban. Baráti hangulatú adok-kapok mind a két részről. Én Alyarchont szekáltam, a játék elején roach-okkal, amíg kisleki ment mutára. Roach után én is átálltam mutára, amire Winner mass phonix-el válaszolt. Miután sikeresen megpusztult az összes mutánk, muszáj volt gyorsan áttechelni...
Kellemes 35 perces alsó ligás játék.
Jó szórakozást.
Üdv, föccer
-
oxox
addikt
thor phonix vitahoz csak annyit....(merthogy nem voltam 1-2 napig)
En vagyok a hibas ...nem szabad semmi kerdest feltennem, mert mindig megtalalom azt a pontot ahol ket ember verremeno vitara megy....vagy a valaszokat majd privatba keremMindenesetre koszonom mindkettotoknek a valaszt (mar ami a temahoz szolt), a konkluzio szamomra, hogy amennyiben a Thor alkalmazza a cannonjat a colo ellen, akkor konnyen elonybe kerulhet (mivel ezt sokat meg nem lattam fejlesztve nagyon nem kell felni tole....gazzal meg ugy sem birnam a colo, phonix, sentry sereget....csak jo volt rajta elabrandozni )
mas
Mostanaban a gep ugy erzem nagyon fel akar dobni fentebbi ligaba, mert sorban en vagyok az arany medalionommal a leggyengebb a csapatokban (lekopogom tobbszor vagyok dobogos, mint hatul kullogo , de neha ugy erzem magam mintha tobben mas dimenzioban jatszananak...megyek a nagynak hitt seregemmel, es olyan jon szembe, hogy csak pislogok, hogy csalta ossze...bevallom kicsit visszavehetne a gyemantok/platinak sorsolasabol, hogy neha janinak erezhessem magam)[ Szerkesztve ]
Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
sith7
nagyúr
Patch 1.2 & Ladder Reset
A Blizzard community menedzsere Nethaera megosztott velünk néhány fontos információt. A január első hetére ígért patch megjelenése, jövőhétre csúszik. A másik fontos információ pedig a ladder resettel kapcsolatos.
Patch 1.2 a következő héten:
After additional testing and feedback from the community on the PTR, we’ve identified and fixed several issues and are now targeting next week for patch 1.2. We will update this thread should there be any further delays.
Ladder Reset:
We don’t have any plans to reset the ladder with the upcoming patch, but we do plan to reset it when we roll the season in a future patch. We’ll keep everyone informed as we get closer to that point.
Tehát ha eddig a ladder resetre vártál, nyugodtan kezdjél el játszani, a reset előtt úgy is értesíteni fognak. Az első ladder szezonban elért eredményedet pedig rögzítik a profilodban, szóval nem fog teljesen eltűnni az elért eredményed. -
iSonic
addikt
ennek a resetnek annyi értelme van.. szóval ha éppen elértem mondjuk teambe a terran 1000-et és hiányzik 10 meccs, éppenséggel resetel egyet, akkor az egészet kezdhetem előröl?? mert még az újra besorozás nem nagyon izgat..
-
kovsol
titán
válasz iSonic #14995 üzenetére
a winek megmaradnak, csak a ligáid vesznek el, mivel ladder és nem account reset lesz
(vagyis wc3 ban így volt)
bevallom őszintén nekem nem hiányzik az, hogy a három diamondom elvesszen, főleg mert utána majd minden jó játékos nekiáll placemntelni meg játszani és nagy eséllyel ezért sokkal nehezebb lesz feljutni, mert nem lesz reális a liga besorolás még[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
DTG
csendes tag
válasz iSonic #14995 üzenetére
Skymouzzal 2v2 goldban eddig is gyemant elejet kaptuk mindig a csodalatos ladder rendszer miatt (legalabb lett par tanulsagos replayunk ) Ezen csak javithat a reset bar ha nem a mostani patchben jon akkor biztos 1-2 honap. Akar a nyar elejet is megvarhatjak, hogy a fiatalsag tiszta lappal raszabadulhasson a bnetre a szunetben...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest