Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Star Citizen

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-07-21 15:06:57

LOGOUT.hu

Az OFF-topic használata kötelező! F.A.Q. új játékosoknak!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#43947) Menthirist


Menthirist
veterán

Reddit szerint a 2.6-ban elég jelentősen változik a repülésmodell, amire Twerk17 (evocati-s, de mivel résztvett a live stream-en is, így az ottani dolgokról beszélhet az NDA-tól függetlenül) azt mondta, "these flight changes are the best thing to happen to the flight model yet", szóval a legjobb dolog ami a repülésmodellel eddig történt. Amúgy a Boost-ot nyúlkálták meg elsősorban, eddig úgy működött hogy volt a PRE állapot, majd v-vel átkerültél SCM állapotba, ennek a sebessége csökkenni fog kb a felére a 2.6-ban. Tehát ha eddig 300 volt a max sebességed SCM-ben, ez kb 150 lesz 2.6-ban. Megszűnik a Boost, a Space brake és a Cruise mód. Ezek helyett lesz utánégető. Utánégetővel lehet elérni azt a tempót, ami eddig a max cruise mód sebesség volt, tehát pl 600. Nyomva kell tartani a gombját, és amint elengeded, elkezd visszalassulni a hajó, a véleménye szerint jelenleg még túl gyorsan.

1:05:00 körültől beszél róla

Közben megerősítette egy CIG-s hogy a space brake továbbra is benn van, csak nem így hívják, és némileg máshogy működik, de többet tud. De erről majd lesz a 2.6 megjelenése előtt vagy megjelenésekor egy poszt, hogy mi és milyenre is változott. Benne van a brake, de némileg máshogy kell használni.

Szóval érdekes lesz látni ezt verseny közben, és talán jobban kijön majd a durván gyorsuló hajók és a lomhábbak között a különbség, ugyanakkor meglátjuk hogy PU-ben mennyire lesz jó folyamatosan úgy tartani (semennyire) és csinálnak-e valami ki-bekapcsoló gombot rá (vagy decoupled módban hagyni a hajót hogy ne lassítson be), bár ez kérdés hogy üzemanyag szinten mit fog jelenteni. Mindenesetre a srác írta hogy élvezetesebbé vált a harc. A redditen megoszlanak a vélemények, van aki azt mondta már évek óta ezt szorgalmazzák, másoknak nem tetszik már látatlanban sem.

[ Szerkesztve ]

Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Star Citizen
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.