Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Gurulunk, WAZE?!
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
-
LOGOUT.hu
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
l.skywalker
félisten
Westworld 4. évad premier: június 27.
#HBOMax
[link]Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz Rigormortiis #63198 üzenetére
Jaja, minden részt más rendezett szóval azért lehetnek különbségek.
Bryce Dallas Howard nagyon tehetséges (apjától Ron Howardtól volt mit ellesnie).⭐ Stella
-
Rigormortiis
veterán
A kezdeti csalódottságom ellenére el kell ismernem, hogy jó ez a Mandalóri
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
negyven2
veterán
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
KISDUCK
addikt
válasz l.skywalker #63162 üzenetére
Hát ez inkább csak animációs sorozat lesz mint anime (útóbbit japán animációkra szokták használni) ezt meg egy amcsi stúdio csinálja. De ahogy nézem ők csinálták a Castlevaniat meg a Blood of Zeust amik jobban néznek ki mint az átlagos amcsi animációs sorozatok, de látványra még nem az igaziak.
-
Rigormortiis
veterán
Megnéztem a Stranger Things első két évadát. Hááát... Ez nem nekem szól. A nyolcvanak évek- fíling rendben van, ezen kívül nem sok minden fogott meg benne, bár alapból nem vagyok oda a gyerekszereplős filmekért. A rejtély/horror faktor, amiről azt hittem az elején, hogy majd képernyő előtt tart gyenge és kiszámítható.
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
negyven2
veterán
What We Do In The Shadows - Season 4 Teaser (Cubbing)
What We Do In The Shadows - Season 4 Teaser (Mumble Rap)
What We Do In The Shadows - Season 4 Teaser (Wrecking Ball)
Július 12 | FX/HBO Max (Disney+?)
-
minek?:S
őstag
Ezt én sem tudom elképzelni, hogy miért nem tudnak egy "kicsit" élethűbb animációkat csinálni... A karaktereket olyan jól eltalálták, mind Obi-Wan, mind Vader, mind Leia, mind Reva baromi jól el lettek találva és szinte tökéletesen játsszák a szereplők is őket, de miért kell mindig elrontani a CGI-vel?! Az az egészben a legjobb, hogy a sequelben a sztori, a karakterek voltak kritikán aluliak, a látvány meg parádés... amivel pedig "vezekelnének", ott a karakterekre nem lehet egy rossz szót sem mondani, viszont a látvány meg .. ehh.
Üdv.:M.
-
Ragnar_
addikt
A fénykard megégeti a sebet és az ereket, nem fullad meg a vértől, mint hagyományos sebeknél mint mondjuk egy mellkasszúrásnál, vagy tüdőlövésnél és egy tüdővel simán lehet élni. [ Szerkesztve ]
Ryzen R5 1600X - ASUS PIRME-B350 PLUS - 2x8Gb G.Skill Aegis 3GHz - Gigabyte 1070 G1 Gaming
-
woodworm
veterán
Egy kérésem lenne a topiktársakhoz. Ne rakjunk már full linket spoiler mögé, mert mobilról kezelhetetlen és azonnal nyílik.
-
Ijk
nagyúr
Rettenet kik írják az OBi-Wan-t, óvodás csoport. Nincs is kedvem szétszedni, mert jóformán minden jelenetet darabjaira lehetne szedni, hosszú lenne az ostobaságok sora. Összességében az fáj a legjobban hogy gagyi az egész.
Legjobban Vader űrhajó megállító jelenete zökkentett ki. A kivitelezés is olcsó volt, videojátékban élethűbben mutatnak az ilyenek, és ezek azok a pontok amikor túltolják az erőt, mintha valami tinédzserek álmodnák meg. Komolyabb író tudja hogy ez nem szuperhatalmat jelent és sokkal óvatosabban használná, mint ahogy a régi trilógiában is. A párbaj már csak hab volt a tortán, teljesen komolytalan az egész. Úgy látszik már a fénykard sem képes halálos fegyverként működni, bár lehet hogy az inkvizítoroknak van ilyen gagyi változatuk ezek szerint. A gond hogy maguk az inkvizítorok is nevetségesek, 10 éves gyerekeknek való SW meséken kívül komolyabb anyagokban nincs helyük. /人◕ ‿‿ ◕人\
-
k-adi
nagyúr
Teherán
Tehran season 2 finaleAz elején kicsit döcögősen indult, de a végére beindult rendesen. Én alapvetően imádom az ilyen kémes sorozatokat (The Americans, stb.) de ez ugye a helyszín/kultúra miatt különleges és még mindig megvan ez a varázsa. Viszont nem látom hogy lehetne ezt folytatni 3. évaddal...
-
minek?:S
őstag
válasz Bad Pritt #63151 üzenetére
Jó hát a 9-et engedjük is el. Látványban sajnos jobb, de egyébként - nem csak sw fanként - egy okádék. Mondjuk azokból a "filmekből" igazán rakhattak volna félre a Kenobi sorozatra is, mert látványban azért elmarad a várttól és sok helyen elég nagy a kontraszt.
Amúgy az 5. részben a visszaemlékezős jelenetek szerintem brutál jók voltak(bár tényleg nem értem miért lett volna olyan nehéz/drága rárakni egy filtert Anakinra és Obi-Wan-ra), a main story olyan semmilyen, a végén amikor Reva megnyílik, illetve a Vaderrel való harca nekem tetszett. A Főinkvizítort meg vártam már. Üdv.:M.
-
Rigormortiis
veterán
Szerintem az a legbagyobb gond vele, hogy nincs reprezentálva a "másik" oldal, csak a rendőrök. Itt persze vannak érdekes figurák, de sehol nincs egy Omar, Stringer Bell vagy Barksdale...
-
la_cc
addikt
Ez a We Own This City elég gyengusz volt, pedig valahogy megvolt a benne a "The Wire-feeling", de összességében mégis elég kuka volt az egész.
~ ~ ~ Q('.'Q) Q=('.'Q) ~ ~ ~
-
addikt
Öhm izé. Nem Sheridan, hanem egyik co-creator a Yellowstone-ból, nevét nem tudom + a Maffiózók egyik producere.
Hidd el ha David Chase & Taylor Sheridan jegyezné lefordulnék a székről. Ettől még egy esélyt megérdemel, tuti ránézek Novemberben.
https://www.youtube.com/watch?v=9xjuK_ulqbE
-
la_cc
addikt
-
Ragnar_
addikt
válasz Bad Pritt #63164 üzenetére
Ki lehet ezt még magyarázni szerintem, sőt egy teljesen új ismeretlen szálat lehet indítani belőle.
És az vesse obiWan-ra az első követ aki még soha nem hagyta el a mobilját csata közben [ Szerkesztve ]
Ryzen R5 1600X - ASUS PIRME-B350 PLUS - 2x8Gb G.Skill Aegis 3GHz - Gigabyte 1070 G1 Gaming
-
radi8tor
MODERÁTOR
Azt láttátok, hogy Stranger Things S04-nek magyar rendezője van?
⭐ Stella
-
l.skywalker
félisten
Elkezdődött az Ironheart c. Marvel sorozat forgatása [link]
A főszerepben: Dominique Thorne - IMDb
A forgatáshoz csatlakozott Manny Montana is: Manny Montana - IMDb, akinek a szerepét teljes titokban tarja jelenleg a Marvel [link]Bővebben az Ironheart-ról: Riri Williams (Earth-616) | Marvel Database | Fandom
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Bad Pritt
félisten
válasz Ryder62 #63160 üzenetére
A legviccesebb, hogy felvették azt a srácot, aki a Mandalorian első évadának hasonló jelenetét megcsinálta szebben. Lehet kirúgták azóta.
Amúgy ez az egyik legnagyobb baromság az egész sorozatban, jól megalapozott az évadnak, yt link.
[ Szerkesztve ]
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
tag
válasz Rigormortiis #63131 üzenetére
várd meg a "fejvadász és a domb" részt. Igazi remek Xéna és Herkules utánérzés meghozza majd a hype-ot (bocsánat.. még mindig fáj ez a seb)
Os iusti meditabitur sapientiam et lingua eius loquetur iudicium - Az Igazság ajka bölcsességet kell hordozzon, és a nyelve ítéletet kell szóljon. -- http://egyatucatbol.blog.hu/ --
-
l.skywalker
félisten
Első kép a még idén(?) érkező King Kong anime sorozatból, ami Skull Island néven fog futni:
[link]Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
grizlisandor
veterán
válasz Ryder62 #63160 üzenetére
Fiatalításon röhögtem hangosan, jelenlet felétől nyomták rá, elején fullra látszik, hogy éltelt jópár év. Visszafiatalítva meg elfelejtették levenni a mokkát a szeme aló. Rész a
szokásos semmi Olyan érzésem van, hogy nem is ObiWanról szól a sorozat, hanem a 3. nővérről vagy Vaderről. -
Ryder62
őstag
Nem értem, Disneynél a világ összes pénze és csesznek a CGI-ra mikor legjobban kéne.
Obi-Wan Kenobi 5. rész Spoiler:
Amikor a visszaemlékezéses jelenet van, nagyon kitaszított a sorozat saját magából. Haydenen látszik elég erősen az a kerek 20 év. Nos, mivel a II. részes változatát hozták be nagyon kilógott a jelenet, nagyon öreg benne. Még 1 nap sem telt el az epizód megjelenése óta és egy rajongói videó már készült ahol Haydent visszafiatalították. [De-Aged Hayden Christensen] 1 ember munkája 1 nap alatt amire a Disney képtelen hónapok alatt egy csapattal. Itt tartunk. -
-
bobalazs
nagyúr
Ez az Ozark lezárás hígfos volt.
-
WayneGace
őstag
Obi 5. Nekem tetszett a rész. Ok. Stromtrooperek kb. semmit nem érnek továbbra sem. De Vader végre megmutatta azt, ami elvárható tőle. Egyébként az új trilógiában Luke-tól lehetett volna várni hasonló owerpower megnyilvánulást, ahol akár AT-AT-kat is szét kap pillanatok alatt, ahelyett, ami lett illetve tett. Az SW filmek, sorozatok számomra szinte mindig a kihagyott ziccert mutatják meg. De ez a rész ennek a sorozatnak Vader miatt elsősorban legjobbja volt szerintem. Obi-Wan is hozta az elvárható szintet. A történet se volt gagyi. Bár azt nem tudom mivel magyaráznák, hogy a nagy Birodalom újból és újból hagyja elszállni a hajókat. Miért nincsnenek ilyenkor figheterek a levegőben? Hacsak tényleg maga Vader döntése, hogy gyakorlatilag Obi-Wan elleni újbóli és újboli vadászat célt adjon az életének.
BestSecret invitációt privátban adok.
-
Mik76
senior tag
Tegnap megneztem a S03 e01-et a The Boys-bol.
Gyonyoru. Jo latni hogy semmit nem biznak a veletlenre. Mindenki egybol megtudja mennyire beteg lesz ez a szezon is.
http://www.imdb.com/name/nm1481844/?ref_=nv_sr_1
-
Janaboy
Topikgazda
Obi-wan 1x05
Hát ez a
csata jelenet, amikor betörtnek a bázisra, úristen hogy lehet ilyen szörnyen gagyi!? Janaboy
-
la_cc
addikt
-
Bad Pritt
félisten
Amúgy nem szar, inkább csak... középszerű. Ami lehet még rosszabb is, mintha szar lenne, mert a szar SW anyagokról legalább hosszú távon is beszélünk, erről szerintem nem fogunk.
Szerintem azért rövid, mert nem volt rá pénz. Így a Mandalorian két évada után mellbevágóan gyengébb az általános minőség, mintha ez a csapat egyáltalán nem tudná használni a volume hátteret, meg nem lett volna keret a sorozatra. A fénykardoktól kezdve az űrhajókon át a különböző effektek mind gyengébbek, mint a megszokott.
[ Szerkesztve ]
-
Janaboy
Topikgazda
Obi-wan úgy harcol mint egy bamba kacsa..
Janaboy
-
Ragnar_
addikt
válasz Bad Pritt #63135 üzenetére
Én úgy mézem a Kenobit, hogy az apró részletekre nem figyelek, úgy totál rendben van. Szerintem a sztorival nagy vonalakban nincs gond. Elnézném még néhány évadig.
[ Szerkesztve ]
-
Maxxy10
addikt
Sweet Home 2. és 3. évad berendelve.
-
Bad Pritt
félisten
válasz Komplikato #63136 üzenetére
Én is erre gondoltam,
csak aztán Revával meg úgy játszadozott, mint egy kisgyerekkel, szóval annyira mégse fáradhatott el. Lazy writing, részről részre. Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Komplikato
veterán
-
Bad Pritt
félisten
Ezt most jól láttam a Kenobi új részében,
hogy Vader lekap a levegőből egy űrhajót, majd alig fél perccel később hagy elmenni egy ugyanolyan űrhajót mellőle? Komolyan, mintha nem is akarnának értelmes dolgokat írni ebbe a sorozatba... Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Maxxy10
addikt
The Lincoln Lawyer 2. évad berendelve.
-
negyven2
veterán
Only Murders in the Building - Season 2 Trailer
Június 28 | Hulu (és remélhetőleg Disney+)
-
sherlock82
senior tag
köszönöm a tippet mindnekinek a netflix téma körben
l.skywalker
jogos, igazad van!
wolf88köszönöm, megnézem mindkettőt.
Iphone se 2, Mizuno Wave Rider 25, Garmin Instinct 2
-
Rigormortiis
veterán
Elkezdtem a Mandalórit. Az első rész nem volt rossz, bár egyenlőre nem érintett meg a hype, ami a sori körül kialakult.
-
wolf88
aktív tag
válasz sherlock82 #63119 üzenetére
Legegyszerűbb,hogy először előfizetsz az egyikre,aztán a másikra. És amelyik jobban bejött,arra fizetsz elő. Sokan csinálják azt,hogy csak időszakosan fizetnek elő egyik illetve másik szolgáltatásra. Összevárják a tartalmakat,amik érdeklik és lezavarják 1 hónap,2 hónap alatt.
-
paatrick
őstag
válasz Bad Pritt #63127 üzenetére
Abból viszont szerintem nem lett lényegesen több mint mondjuk 4 éve volt. Nyilván felkapja a sajtó a legújabb baromságokat és akkor lehet azon csámcsogni hogy jó szar lett.
Amúgy legutóbb pont azt olvastam hogy bőven lesz átcsoportosítás és kevesebb pénzt adnak majd kis kezdő projektekre és inkább nyomatják a nagyobb sztárokkal tűzdelt filmeket.Itt volt az új Pinokkió trailer is, senkit nem érdekelne amúgy ha nem lett volna benne a feka tündérke szóval manapság már ilyen figyelemfelkeltésre is bőven jó.
[ Szerkesztve ]
6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
paatrick
őstag
válasz sherlock82 #63124 üzenetére
Amúgy most rákeresve a Netflixnél dolgoznak kb 11 300-an. Ebből elbocsátanak 150-et az nincs 1,5% se. Messze van a belső válságtól.
Másrészt már korábban felvetettem hogy simán lehet ez a 220-250 millió előfizető a csúcs amit el lehet érni. Esélytelen hogy mondjuk egész EU-t vagy Amerikát lefedje valaki, mert sokakat nem érdekel, van ahol meg egy 4 fős családnak van 1db előfizetés és pont elég is.
[ Szerkesztve ]
6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
l.skywalker
félisten
válasz sherlock82 #63124 üzenetére
Én javaslom, hogy ne ilyen hozzászólásokra alapozd a döntésedet.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
sherlock82
senior tag
Igen, a cikkek nagyrész így utána olvasva nem más mint hatásvadász volt. Ezért is nehéz középen maradni a cikkek tengerében.
https://www.napi.hu/tech/netflix-elofizetes-visszaeses-elbocsatas-letszamleepites.752602.htmll.skywalker
63060Ebből a hozzászólásból kiindulva nekem úgy tűnt nagyobb a füstje mint a lángja. Aztán nem tudom, lehet érdemes lenne mindkettőre előfizetni.
Bad Pritt
Köszönöm neked is a választ
[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
félisten
Igen. Ezt kevesen értik, hogy a Covid alatt rekordmennyiségű új előfizetője lett a Netflix-nek, akik a karantén időszak végével szépen mondják le a szolgáltatást. Az orosz piacról pedig ők vonultak ki és az első riportok szerint ez egy szép 700ezres loss, amihez a Netflix már előrevetített még 2,5 milliót. De 2020-ban pedig rekordmennyiségű, több mint 36 millió új előfizetőt regisztráltak. Innen tovább nőni már csak egy COVID-nál halálosabb lockdown-al lehetne.
-
k-adi
nagyúr
Azért az erős túlzás, hogy a nyetflix menne a süllyesztőbe... igen, "hanyatlik", mert covid lockdown után az emberek kimozdultak és lemondák az előfizetést, mert a TV-n kívül is van élet (wow?), na meg az ukrán háború miatt is romlottak a számok, de azért bőven messze van a hanyatlástól... szeretnék én olyan cégbirtokos lenni akinek "így hanyatlik" a cége
-
l.skywalker
félisten
Teljesen eltérő is lehet a különböző szolgáltatások kínálata. Van ami az egyiken mindig, a másikon sosem lesz. Arra fizess elő, ami érdekel.
De hol írtak róla rosszat? Alig pár órája érhető el itthon
És nem "csatorna" ez, hanem videó streaming szolgálatás. A Disney csatorna egészen más
-
Bad Pritt
félisten
Hát amelyiken több érdekesség van számodra. Tök mindegy, hogy megy-e majd a süllyesztőbe, bármikor lemondhatod. Én most pl. a Disney+-ra fogok egy hónapra, megnézek mindent, ami érdekel, aztán jön meg jött pár dolog Netflixre az elmúlt fél évben és akkor arra egy hónapra és így tovább.
[ Szerkesztve ]
-
sherlock82
senior tag
Azon gondolkodtam hogy előfizetek a Disney plusz csatornára, de annyi rosszat írtak róla hogy elgondolkodtam hogy inkább a netflix -re szavazok. Arról meg több helyen azt írják hogy megy a süllyesztőbe mert a covid járvány vége óta hanyatlik.
Ti mit javasoltok, melyikre fizessek elő ?
-
paatrick
őstag
válasz radi8tor #63114 üzenetére
Én vagy 6 részig elszenvedtem vele utána feladtam. Megnéztem youtubeon hogy miről is szólna a többi évad és örömmel konstatáltam hogy erre is csak elcsesztem volna az időt de minek.
-
la_cc
addikt
A Mr. Robot összes évada az elsőhöz hasonlóan masszívan depresszív, ugye?
A story tetszene, de ezzel a narkós körítéssel nem igen adja....
[ Szerkesztve ]
-
Dottorei
tag
Twoo Summers 6 részes belga mini. A story jó, a helyszín is szép (riviéra), viszont még így is vontatott kell türelem is hozzá. Egy 30 évvel korábbi eseményt próbál feldolgozni egy baráti társaság (no spoiler), drámai fordulatokból nincs hiány.
-
negyven2
veterán
Biztos, csak ezt meg lehet volna máskép is oldani, beleerőltet probléma nélkül is mint tették azt korábban is.
De konkrétan még az a tipikus klisé is ott volt, hogy ne szóljunk a vendégeknek, mert az ronthat az üzleten, és egyébként is ugyis megoldjuk. Pedig azért ott volt kettő vezető veterán, és egy fiatal asztronauta is. De ez tényleg csak azért probléma mert mind a Saturn V felrobbanása, mint az Apollo hajtóműhibája nem normálisan volt felépítve. Viszont maga az egész jelent megvalósítása jól volt megoldva (azért nem reálisan, de jól). És bár ez nem ehhez tartozik, de azért beírom ide:
Az HBO-n menő Barry szerintem valami zseniális 3. évadott hozott, és tényleg sajnálatos, hogy alig beszélnek róla. Nem csak itt, de úgy internet szerte is. Szinte mindegyik rész erős volt. Annyira nem mint 2x05, de legalább 3-4 rész pár jelenetébe ott volt a közelébe (
).telefonos support, autópályás üldözés “I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
negyven2
veterán
válasz Maxxy10 #63098 üzenetére
Tényleg jóvolt, de azért ilyet korábban nem csináltak, nem illet a sorozathoz:
Konkrétan kaptunk egy tök átlagos, teljesen klisés sorozatos katasztrófarészt, ahol pont minden elromlik, hogy aztán az utolsó utáni pillanatban megmeneküljünk. A korábbi évadokban lévő hasonló meghibásodások normálisan fel voltak építve, itt pont akkor és arra megy az Észak-Koreai rakéta darabjai amikor ott vannak a főbb szereplők, pont eltalálja az a pontot a gyűrűn, ami miatt pont kikapcsolhatatlanul bekapcsol a fúvóka (mindezt egy olyan világban ahol azért már volt egy hasonló baleset). Amit persze csak és kizárólag kívülről lehet elzárni, mert minden más lehetőség nem működik (se üzemanyag elzárási lehetőség, se a részleg, fúvóka leválasztása leválasztása. A kábel elszakadás is nagyon B filmes, de abban van legalább racionalitás. Mint írtam rész tetszett, jól vitték tovább az alternatív világot, de itt igazából ez most nekem erőltet probléma volt. “I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
Di Natale
aktív tag
Nem értem Nem követem a topicot, csak a Star Wars miatt tévedtem be. [ Szerkesztve ]
-
Di Natale
aktív tag
Kíváncsi leszek, hogy mi lesz a Kenobi utolsó két részében. Leilát megmentette Kenobi az inkvizítorok erődjéből, de ezt hogy fogják lezárni passz. Főleg, hogy nyomkövetőt is tettek a hajóra, így követni fogják őket. [ Módosította: Kendek ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- Zalman ZM650-EBT (hibás) eladó
- Újszerű ASUS OLED Zenbook! Csak 1 kg! 13,3 coll/i5-1135g7/512SSD/16GB 4267Mhz RAM
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest