- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tonnara di Scopello
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.

Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
paatrick
őstag
Love Death + Robots S3
Hozza az eddigi évadok színvonalát, van 1 db értelmes rész a többi elcsépelt, egyszer nézhető
Nekem ez az 1 rész az utolsó lett a Jibaro. Másoknak más lesz. -
Bad Pritt
félisten
Ez a For All Mankind zseni, olyan jól megfogja az egész hidegháborús fegyverkezési és űrverseny abszurditását, amit én még máshol nem láttam. Ez a párbeszéd arany:
- A CIA attól tart, hogy az oroszok katonai eszközöket telepíthetnek a Holdra. - Miért akarnának az oroszok rakétákat pakolni a Holdra? Nincs válasz, csak szemforgatás. Van ugye az anekdota az űrben is működő tollról és ceruzáról, beszarás belegondolni, hogy nagyon sok minden azért az életünk része ma a tépőzártól kezdve a teflonbevonatú edényeken át a hidrogénhajtású autókig, mert ez a két nagyhatalom így állt egymáshoz.

-
válasz
radi8tor
üzenetére
Én most látom elsőre! Vagy (#62490) VágniValó álláspontja se rossz!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
grizlisandor
üzenetére
Le vagy maradva, 1883-at már mindenki látta.

-
-
Bad Pritt
félisten
Marvel Studios' Ms. Marvel - Official Teaser Trailer
Úgy tűnik Marvelék mindenáron meg akarják tudni, mennyire is feneketlen az a bizonyos minőségi gödör.

-
Grave_444
nagyúr
Stranger Things Season 4 első 8 perc.
[link] -
válasz
paatrick
üzenetére
Hát voltak benne olyan dolgok amin kiégtem. 2 dologra emlékszek, az első az logikai/realitási hiba:
Ugye volt az a rész amikor a vízbe belement a csaj és valami mutáns kígyó elkapta megrángatta meg kutya pöpöse és kb. kiszakadt a farmerja meg kellett rá egy ragtapasz. Hát logikusan végigondolva ha egy akkora állat elkap egy 50 kilós kiscsajt és úgy megrángatja még az is csoda ha a teste felső része kapcsolódik az alsóhoz nem pedig hogy túléli.
második logikai/morális hiba:Ugye fent az űrállomáson az emberek azt hitték hogy a Földön még a levegő is veszélyes nekik meg fogytán volt a levegő. Kemánycsávó főszereplő szétverte a rádiót mert lebukott volna mint ex bérgyilkos és miatta nem tudták meg az állomáson hogy nyugodtan evakuáljanak a Földre mert van jó levegő. Az még rémlik hogy ehhez kapcsolódóan voltak dolgok amik szúrták a szemem, de már olyan régen láttam hogy nem emlékszem hogy mik voltak azok.
Meg túl gyerekes, nyafogós volt az egész. Nem tudtam komolyan venni egyáltalán az egészet, pedig szeretem a scifit. -
Ventur@
senior tag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Adom én is, mert látványilag sokkal részletesebb volt. A Jibaro-n leesett az állam, hogy milyen CGI-t tettek alá. Viszont azért én nem estem annyira hanyat a részektől. A három robotost nagyon vártam, de kicsit csalódtam, hogy
mégegyszer ugyanazt a poént ellőtték.
A mini holtak éjszakája tetszett a legjobban, pedig az volt a legrövidebb. A többi meg az a jó jó, de valami hiányzott mindegyikből nekem. Vagy csak a korábbi évadokból mostanra jobban megmaradtak részek. -
elod22
senior tag
HBO Max-on nem lehet valahogyan magyar feliratot kiválasztani ha Románia területéről nézem?
-
-
AD4MINATOR
nagyúr
Love, Death & Robots
season 3 finaleEz továbbra is az egyik legjobb mini-sorozata a netflixnek. Rövid, de ütős részek most is. Kiemelendő a brutális részletgazdag animációk, rengeteg szépen rajzolt rész van most is.
-
Snowfall 5 évad végéhez értem jó lett volna látni a lezárást, de az csak jövőre lesz.
-
Maxxy10
addikt
Home (Apple TV+) 2. évad berendelve.
-
Bad Pritt
félisten
Elkezdtem a For All Mankindot, lenne is rögtön egy kérdésem: a mehikói szál mennyire lesz integráns része a sztorinak a későbbiekben? Csak mert így az első pár jelenet alapján PTSD-m van a Halo után, hogy megint itt egy sorozat egy teljesen felesleges, érdektelen hulladék mellékvágánnyal.
-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Hiány
Undone (2022)
season 2 finaleNa a második évad rátett még egy lapáttal, vagy kettővel a mindfuck faktorra, sokszor nehéz követni a dolgokat, túl sok az emlék-utazás de a végére azért összeáll a kép és kerek lesz a story.
A színészi játék és az animált-grafika megjelenítés 10/10 továbbra is, így garantálva van az első évadban megszokott hangulat is -
spiky03
veterán
A héten eljutottam én is oda, hogy megnézzem az oly sokat dícsért Arcane-t.
Én is csak csatlakozni tudok azoknak a táborához, akiknek tetszett!
Én a játékról semmit sem tudtam, doha nem is játszottam vele meg nem is láttam, hogy hogy néz ki. Szóval én játékszűzen néztem a sorozatot.

Engem már az első rész magávalragadott, nagyon tetszett a megvalósítása, a rajzolása, valamint a zenék is nagyon jók voltak.
Volt benne minden, ami kell akció, romantika, fordulat, megható jelenetek.
Azt én is kicsit hiányoltam, hogy nem kaptunk abból többet, hogy .Powderből, hogy lesz Jinx Kíváncsian várom, hogy a 2.évadot merre viszik tovább.
Ugyan ott ?Jinx lesz a rosszfiú, meg a robbanást valaki túl élte-e a Tanács tagok közül A zenéje már be van tárazva a Spotifyon.

Most láttam, hgy van egy ilyen oldal is.

[link]
Ma este meg, ha minden jól megy akkor Love, death & Robots 3.évad lesz a vásznon!
-
paatrick
őstag
Pedig az első 3 évad top volt és nagyon hiánypótló akkoriban. 4. már kezdett szétesni nekem, mivel mindig nagyobb és nagyobb tét/fordulat kellett. A 6-7. meg már olyan szintű volt mint csillagkapuban a fő szál végével behozott Ori baromság.
Én biztos újranézem majd 5-10 év múlva.Pilotra már nem emlékszem (8 éve láttam
), de az nagyon tetszett az első évadban hogy végre volt következménye a tetteknek és egész valóságszagú rossz/jó döntéseket kellett meghozniuk. Meg haladt is a történet, nem kellett éveket várni mire lesz valami.Én pl. az Expanse kaszáltam már az elején, amit mindenki istenít. Már nem volt ingerenciám megint egy csigalassú drámához amiben majd 4 évad múlva történik valami, ha történik egyáltalán.
-
Mik76
senior tag
Igy visszaolvasgatva azt hiszem en vagyok itt az egyetlen aki a The 100-at a pilot utan abbahagyta. Ez nagyon gyengusz volt.
Ha egy lakatlan szigeten talalnam magam egy eletre elzarva a civilizaciotol, es csak ez lenne fent egy soha le nem merulo tableten akkor biztos megneznem, de igy... -
Csak for the record, a sok anyázás mellett: én is végignyomtam a Halo játékokat. Engem kifejezetten szórakoztatott a sori
(kivéve a megabullshit Madrigal szál; na az retek kíméletlenül)
A finálé fordulata pedig a jövőre nézvést örömteli lehet a bukósisakhívők számára. ÍCortana vs Chief Jöhet a hentelés, halleluja.gy, hogy a csini kis platina bébi is dead, nincs értelme tovább emberinek maradni.
Érdekes volt mindazonáltal látni, mely részek esetében nem maradt idő/pénz a cgi-re. A Covenant bolygó mint egy 12 évvel ezelőtti B game a rosszabbikból. Miközben a lények/spartans frankón animáltak, a háttérre már pont nem futotta
Külön öröm volt a hetedik részben a Millenáris 2 park hosszú jelenetben. Ügyesen fényképezték és a környező házakat is ügyesen turbózták Reach kompatibilissé. Aszittem Chiefék a Fragola fagyizóban bekapnak egy pisztáciáta nagy romantika közben
-
parkr
őstag
Halo vége egész jó lett szerintem. kár hogy az előzők nem ilyenek voltak.
-
gyuromoj
veterán
The Winchesters trailer
Supernatural előzmény -
paatrick
őstag
válasz
Rigormortiis
üzenetére
"Bob munkatárs vagyok"
-
Bad Pritt
félisten
The Terminal List - Official Teaser | Prime Video
Amazon Prime + Crhis Pratt újra lecsap. Akár még jó is lehet, az alapjául szolgáló könyvet nagyon dicsérik, remélem nem szarják el a filmet.
Mondjuk a poszternél a photoshop isten megint lecsapott, ez a fej mindenkire hasonlít, csak Chris Prattre nem.
-
radi8tor
MODERÁTOR
Háló
Nekem tetszett, de azért
megszólalhatott volna Kortána -
paatrick
őstag
Halleluja.
Amúgy ha kivágnák Rob Schneider összes vinnyogós részét akkor jó kis film lenne, mindig megnézem ha a TV-ben adják. Pusztítót is, de az mondjuk sokkal jobb.
Az mondjuk durva hogy a Pusztítóban Stallone sokkal izmosabbnak tűnik pedig csak 2 év van a 2 film között. -
negyven2
nagyúr
The Umbrella Academy - Season 3 Official Trailer
Június 22 | Netflix
-
l.skywalker
titán
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Max ha rebootolják

-
remi67
tag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Nem tudom lesz-e második évad
Már március közepén azt írták, hogy lesz:
Will there be a season 2 of Halo – renewed or canceled status
Status: Yes! Season 2 is a go! Renewed!De magasak a letöltési számok is, szal. az is indokolná.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Halo
Évadzáró. Ez olyan semmilyen volt.
Ok volt csomó easter egg (Atriox? Lol), meg zene is ismerős volt, de ez így nagyon kevés. Még a gyűrűre sem jutottunk el, holott az a sorozat címe. Ok tudom, hogy jön a 2. szezon, de na... -
l.skywalker
titán
-
Maxxy10
addikt
Kaszát kapott a Riverdale. A már berendelt 7. évad lesz az utolsó.
-
Maxxy10
addikt
Welcome To Eden 2. évad berendelve.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
TC jóban volt az egyik producerrel, be volt csatornázva rendesen, pedig már akkor is sokan mondták, hogy Chris Hemsworth feltörekvő sztárként lenne a legjobb a szerepre, csak a kora miatt le lett szavazva. Nem olvastam a könyveket, csak a karaktert vágom másodforrásokból, de ezek alapján Ritchson abszolút a legjobb választás volt, nagyon eladta az egész karaktert.
Az külön durva, hogy a covid miatt az előkészületek során a stábtagok nem is találkoztak egymással, mindent online raktak össze.
-
AD4MINATOR
nagyúr
Halo (2022)
season 1 finale
Nos, ez minden volt csak jó nem.
Olyan, mintha lett volna pár hardcore Halo fan, akik kitalálták milyen cool lenne egy sorozat ebből, ide-oda rohangálnak a cosplayes-esek sci-fi halo-páncélban és nyomják a halo-zenét alá de ez ennyi. Az akció cgi gyenge, Kwan szála nem 0 hanem -2000, és Master Chief se az igazi valahogy. A történet is van is, nincs is, de igazán nem is érdekli a nézőt, mert egyszerűen annyira gyengék a színészek, hogy fáj nézni. Sajnos Cortana se segít sokat a helyzeten, szerintem benne sokkal több potenciál lett volna de az tény, hogy a legtöbb élvezhető jelenetet ő adja.Persze megemlítendő a kis magyar vonatkozás Trokán Nóra, Nagypál Gábor, stb. amelyek jelenetei azért egy kicsi mosolyt csalnak a néző arcára.
Nem tudom lesz-e második évad ebből vagy sem (a minőségre való tekintettel remélem nem..) de az biztos, hogy nagyon indokolatlan a felpontozása az imdb-n, mert annyira azért nem jó ez a sorozat, mint ahogy a pont alapján hinnénk.
-
Bad Pritt
félisten
Ez az Amazon Prime-os Reacher tényleg tök jó kis sorozat volt, pár kisebb hibával. Végig érdekes tudott maradni, ügyesen használta ki a kisvárosi miliőt, emiatt kicsit a Banshee-re emlékeztetett az egész alapfelállás, ami nem egy rossz dolog.
Az egész sorozat amúgy ismert panelekből építkezik karakterektől kezdve történeten át a csavarokig, de a humor meg az akciójelenetek átlendítették mindenen. Utóbbiak érdekesen voltak megoldva, egyértelműen látszik, hogy Alan Ritchson bevállalt mindent és rutinos akciószínészként lehozta az összes jelenetét, viszont a többi karakternél látványosan sokat használták az ollót, rendesen szét lettek vagdosva a jeleneteik.
Ami nekem kicsit sok lett a végére,az a halálesetek száma és az ilyen Sherlockosan deduktív megfejtések magyarázata. Előbbi egy idő után fárasztó, mikor látszólag teljesen feleslegesen gyilkolnak le embereket a gonoszok, majd Reacherék egy vállrándítással elintézik a várandós asszony halálát is. A második meg kicsit szemforgatós lett az utolsó részrem hogy Reacher számára mindenki nyitott könyv és nem tud hibázni, főleg azért, mert amúgy minden más szempontból egy meglepően hihető és valószerű embert akartak lefesteni vele emberi problémákkal és hibákkal. Az pl. kifejezetten üdítő volt, hogy mennyire piszkos módszerekkel érte el a célját sokszor, hazudott, megfélemlített, bántalmazott és gyilkolt, kifejezetten ütős antihős karakternek festi le a sorozat.
De ezek inkább apróságok, a sorozat jó, Alan Ritchson egyenesen kiváló, örülök, hogy lesz második évad. -
Bad Pritt
félisten
válasz
WayneGace
üzenetére
Akkor ne csináljanak sorozatot egy olyan karakterrel, akinél ez kőbe vésett dolog. Ilyen egyszerű. Gyakorlatilag sikerült ezeknek a szerencsétleneknek kiválasztani az egyetlen olyan videojátéksorozatot, ahol ez a kitélel fennáll és rögtön felrúgták, sok más alapvetéssel együtt, nem arról szól, amiről kéne és nem olyanok a karakterek, amilyennek lenniük kéne.
-
WayneGace
őstag
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Amikor a Halo indult akkor fps hősök arcát sokszor nem nagyon mutogattak. Többen ugye meg sem szólaltak. Azt, hogy ezt meghagyták néhol mai napig játékokban, nem hiszem, hoy kőbe vésett dolognak kellene lenni egy sorozatban. Sőt kicsit talán nevetséges lenne, hogy a főhős, aki nem csak átvezető videókban van benne, mindig sisakban flangálna. Akár totál védett helyen is felkelés után.
-
Maxxy10
addikt
Blood and Water 3. évad berendelve.
-
-
Bad Pritt
félisten
válasz
nubreed
üzenetére
Szarrá vagdosták az egész filmet, mert Stallone belepofázott a rendező dolgába és PG-13 filmet akart csinálni, az eredeti változat meg NC-17 (azaz csak felnőtt nézők számára nézhető) besorolást kapott. Szóbeszédek szerint több, mint két órás volt ez a vágás, ebből lett végül a másfél órás moziváltozat. Classic development hell a 90-es évekből, amikor a sztárok irányítottak mindent, a büdzsé egy jelentős részét Stallone fizetése vitte el, hiába locsoltak rá baromi nagy összeget.
-
nubreed
nagyúr
Fogalmam sincs, jóval később mint ahogy kijött, mert már a trailerekről ordított, hogy ez egy gagyi szar. Nekem az volt, magánvélemény. Aztán hosszú évekkel később leadta vmelyik tv csatorna, ott végig szenvedtem, bár csak ne tettem volna, elment feleslegesen 2 óra az életemből.

Az 1978 -as Alien is ezerszer hihetőbb és jobb volt vizuálisan mint ez.
-
nubreed
nagyúr
Nekem a Stallone féle Dredd nagyon gagyinak hatott végig és nem csak az akkori technikai színvonal miatt. Rohadtul azt éreztem, hogy az egész csak egy stúdió díszlet, egyszerűen ordított róla, ez rohadtul zavart engem, egy pillanatig nem tudtam ezért beleélni magam a világba. A Karl Urban féle feldolgozás ezerszer jobb volt szerintem.
-
-
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Hát ott vérzett el az egész hogy a készítők semmilyen Halo-s tartalmat nem ismertek és kb. ugyan az lett az egészből mint ami az új star wars frencsájzzal történt (bezzeg ott azzal kampányoltak hogy rajongók készítették rajongóknak, de szerintem a "the asylum" film rajongók csinálták "the asylum" rajongóknak, mert azok a filmek vannak tele ennyi bullshittel). Én a sorozatot a 3. részig néztem azóta nem folytattam, de ezek után már nem tudom hogy érdemes-e.
A Marvel sorozatokkal meg óvatosan bánok, mert van ott is bőven minőség alatti produktum. Az elején tökre örültem hogy jön a shield és tök jó szuperhősös sorozat lesz aztán annyi hihetlen dolog volt benne az akció jeleneteket illetve hogy inkább abbahagytam az egészet ott ahol volt.(volt az elején egy rész hogy valami dzsungelbe harcoltak gerilákkal, persze a főszereplők nyílt terepen voltak, az ellenség pedig fák között, kemény csávó meg áll mint bráner a lakodalomban és úgy lövöldözik pisztollyal egy hadseregnyi gerilla ellen fedezéket nem használva. Természetesen nem találták el, mert 100-an gépfegyverrel nem tudnak eltalálni egy egyhelyben álló balf###t a semmi közepén. Ezen úgy kiégtem hogy elég volt az egészből.) -
Bad Pritt
félisten
válasz
KISDUCK
üzenetére
Ezt érzem amúgy a Halo sorozat minden pillanatában, egyszerűen nem bíztak a nézőkben, rajongókban. Ha valaki megkérdi, mi is a Halo, annak elég ez az alig három perc és megérti, a látvány, a zene, a mai napig idézett cheesy egysorosok, over the top akció és az egész military sci-fi körítés adta a sorozat lényegét.
Nem egy rocket science, a Bungie a 90-es évek izomagyú főhős sztereotípiáján csavart egyet és ráhúztak egy tisztességes franchise-t, amit amúgy piszok egyszerű lett volna akár mozivászonra, akár tévére álmodni, de akkora homályt, mint ez a Halo sorozat szerintem utoljára a Marvel lőtt az Inhumans-szel. Gyakorlatilag az eredeti játék totális antitézise minden, ami a sorozatban zajlik, tényleg elképesztő, hogy a külcsínen kívül semmit nem találtak el.
-
Én úgy tudom hogy a producerek nem engedték hogy csak sisakban legyen látható. Gondolom abból indultak ki hogy a nép csak akkor tudja hogy egy sztáré a főszerep ha látszik, ha nem látják az nem sztár és nem ülnek be rá moziba.
Ne felejtsük el a tényt, hogy mjurikában azt hitték hogy az 1/4 fontos burger nagyobb mint az 1/3 fontos burger.
-
negyven2
nagyúr
CBS-es sorozat lesz a James Cameron által rendezett 1994-es azonos című film alapján. Dátum még nincs, de a 2022-23 televíziós szezonba szánják. Elvileg majd a a SkyShowtime-on is elérhető lesz.
-
l.skywalker
titán
Squid Game S2 nem várható 2023 végénél hamarabb: Twitter
-
válasz
l.skywalker
üzenetére
Neharaguggyezspoilertehatleszbennevérmiértkellettelmondani
-
l.skywalker
titán
-
-
Bad Pritt
félisten
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Itt meg van Kwan, milyen jól jártunk.

-
remi67
tag
A Freevee berendelte a Bosch: Legacy 2. évadját.
Úgy tűnik ez bejött nekik, még 6 rész van kint a 10-ből.
-
remi67
tag
Én se tudtam semmit erről a játékról. De, hogy ettől függetlenül, vagy éppen ezért , na azt nehéz megmondani, sokkal pörgősebb, akciósabb sorozatot vártam. A másik meg, Natasha McElhone sztem jó színésznő (nem mellesleg csinos is) de ebben a szerepben valahogy olyan mintha kívülről borzongana a saját alakításán, szal igazából nem neki kellett volna adni. De a legnagyobb bajom az egésszel, hogy a 2. résztől kezdve ahányszor megjelent a koreai kiscsaj meg a Madrigal szál annyiszor dobta le az agyam a gépszíjat, a 7. részt már végig se néztem. A kommentek alapján a 8. már jobb lett, talán megnézem egyben ha kijött az évadzáró.
-
Bad Pritt
félisten
Nem igazán tudom ezt másképp elmagyarázni, Master Chief = sisak. Így találták ki, így szoktuk meg, a karakter része lett az elmúlt két évtizedben. Levehette volna a játéksorozatban is bármikor (a Metroidban pl. megtörtént, volt is belőle felhördülés), de nem tette, így a sorozattól is joggal várhattuk volna, hogy sisakban marad végig.
Megfordítanám a kérdést: minek csinálnak Halo sorozatot, ami egy arctalan főhősről szól, hogyha rögtön az első részben megmutatja az arcát? Temérdek más játékot megszentségteleníthettek volna, ahol nincs ebből probléma.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- LEGO klub
- Autós topik
- Mindenféle környezeti behatásnak ellenállnak az ASUS új TUF tápjai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Crimson Desert
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Gumi és felni topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- LG UltraGear 24GS60F-B IPS Monitor! 1920x1080 / 180Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- iPhone 17 256 GB Sage - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Powerbank Anker Prime, 20100mAh, 220W, QC + PD, Fekete A110BH11
- 27% - Asus külső Optikai megható!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nekem ez az 1 rész az utolsó lett a Jibaro. Másoknak más lesz.

ÚGY
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

), de az nagyon tetszett az első évadban hogy végre volt következménye a tetteknek és egész valóságszagú rossz/jó döntéseket kellett meghozniuk. Meg haladt is a történet, nem kellett éveket várni mire lesz valami.
"Ebbe a századba mindenkit beengednek?"
Janaboy