Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
-
LOGOUT
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.

Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aventador91
őstag
stranger things s4 röviden tömören egy rakás trágya
-
S e t h
nagyúr
válasz
IreN!CuS
üzenetére
Amikor megláttam az epizód címét már akkor sejtettem, hogy baj lesz ebbű more. Teljesen érdektelen voltam a karakter sorsát illetően és zsigerből fakadó rémület lett rajtam úrrá, hogy ezt most tényleg 90 percen át?
De ugyanez az utolsó rész is. Azok a párbeszédek te jó ég. A katonák szoktak a lövészárokokban ilyeneket tolni és akkor már sejted, hogy vki nem ússza meg a következő rohamot.
Az orosz vonal nagyon sok volt, de Vecna egysorosai is kilógtak, olyan érzése volt az embernek, hogy a szövegkönyvek amelyeket kaptak a szereplők tele voltak gépelve időhúzó mondatokkal. -
Stranger Things S4 (E08-09)
E07-ig
jó volt, persze időként úgy belassult, hogy nyomkodnom kellett a telefonom.
E08-09akkor hypeot kapott, hogy tökre csalódás lett számomra. 
(#63687) DrTechnoid:
Én thrillernek mondanám, horrornak nagyon kevés.(#63694) VágniValó:
Mondasz valamit, de hátha az évadzáróval eloszlatják a kételyeinket!
-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
paatrick
üzenetére
Ja a kis szöszi csaj simán
besétált egy max-sec laborba ahol a V van és eltett zsebre egy kéket
Mégha ő a co-teamcaptain, akkor se hiszem hogy van jogosultsága besétálni a laborterületre, de mivel live-ba oltotta előtte lévő epizódban Homelandert ezért csoda hogy nem is tiltották ki az épületből (de a laborokból se
) -
válasz
paatrick
üzenetére
Szintén zenész, ha nem X-elődik pár tényleg főszereplő, nálam is hitelét veszti a sorozat. Pedig tényleg nem fikázó gép akarok lenni, nagyon szeretem ezt a sorozatot csak jó lenne ha a továbbiakban is nagyon szerethetném. Nem akarom az alapprobléma koncepcióját nézni a 4. évadban újra, ugyanezért engedtem el a Billions-t is, és nem tudom megnézem-e valaha is a befejezést.
-
paatrick
őstag
Amúgy ez más Stranger Things-et és The Boys-t egyszerre nézőt is megzavart?

Meg a "Dream a little dream of me" című szám is benne volt mindkét pénteki részben.
-
IreN!CuS
őstag
válasz
DrTechnoid
üzenetére
Szerintem semmi extra nincs benne, nyilván lehet rajta izgulni és van pár jámpszker, de ezt így nehéz megmondani látatlanban mert mindenkinél máshol van a limit.
Első pár részt nézd meg és eldöntödS e t h: Papa résznél már én is húztam a számát mert alig haladtunk, de legalább sokáig tartott. Előre örülök a záró résznek és annak hosszának...
-
paatrick
őstag
The Boys S3E7
Ezzel a résszel engem kicsit elvesztett a sorozat. Eddig semmi komolyabb dolgot nem mernek meghúzni, így a bad end végkifejletre már nem is látok esélyt.A-Train még mindig él
ez a sok ilyen olyan V adag teljesen tét nélkülivé teszi a dolgokat. Japán csaj elvesztette, most visszainekciózzuk. Ha valakinek kell ott van a laborban, bárki lehet véglegesen szuper. Az ideiglenes kicsit csavart rajta ezzel a halálozással, de biztos fel fog merülni mondjuk Hughieban hogy amúgy lőjük a kéket azt kész. Meg se halok, szuper is leszek. Winwin. -
S e t h
nagyúr
Sikeresen bealudtam a stranger thingsen, csesszék meg a 4 órájukat/2 rész, utána elmesélték a többiek, kb. semennyire sem várom a következő évadot, illetve azt igen, hogy bevállalnak-e 3 órás epizódot, idióták.
Ha a The boys aktuális részével kezdtem volna, akkor valószínű, hogy a stranger thingset már a papa című epizódnál pihentetem olyan időkre, amikor nem lesz más sorozat a placcon.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
DrTechnoid
üzenetére
Igencsak idegörlő és horrorral nagyban telített, szóval inkább engedd el.

-
Helló.
Sokat olvasok erről a Stranger Thing című sorozatról, érdekelne hogy mennyire idegörlő vagy horrorral telített. Mert akkor nem nézem meg.
-
Mik76
senior tag
válasz
cyberkind
üzenetére
Na igen.
Nem veletlen hogy 11 nem vette be a haldoklo Papa magyarazkodasat. De az hogy o aki soha nem jart odaat, fingja se lehet mire keszul Egyeske, es csak ugy elmondja mindenkinek mi tortenik... Ez mar fajt.
A vege viszont ahogy egybenyilt a ket vilag es elkezdett hullani a hamu az azert klassz volt.
Maxet is jol megtekerte Egyeske. Nincs valami jo borben. A metalos sracot is birtam. Szerintem latjuk meg par dologban. -
cyberkind
félisten
Mondjuk Papa alapból állhatott volna úgy a dolgokhoz, hogy az összes ilyen speciális gyermek, inkább rossz, mint jó, aztán max meglepődik, de szerintem Papa sejtette ezt, nemhiába volt Egyeske nyakában a Tesla chip, csak hát 11 kiszerelte, aztán a többi pedig történelem. -
Mik76
senior tag
Nna. Csak megneztem a Stranger Things evadzarot.
Kicsit vegyesek az erzelmeim, mivelalapvetoen jonak talaltam, a vegen meg a varosi pusztitast, az orosz reszt, es kivancsian varom az uj season-t, viszont par dolog nem tetszett. Helyenkent olyan bena monologokkal volt megtuzdelve hogy mar fajt. En ertem hogy valahogy meg kellett a nezonek magyarazni dolgokat, de lehetett volna szebben is. A masik hogy honnan a tokombol tudhatna a Papa hogy mire keszul Egyeske?? A ket srac bunyoja is idegesito volt. Jo, lehet hogy azert mert boxoltam korabban, de ez a fejre leadott 10-15 tiszta talalat ajulasok vagy keztoresek nelkul rohejes.
Mindezektol fuggetlenul ha az lenne a legnagyobb problemam hogy ez a legszarabb sorozat a jelenlegi globalis felhozatalbol, nagyon orulnek.
-
Beni2360
félisten
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Neked is
errol a konyves reszrol nem tudtam ezert kerdeztem. En csak keresgelek mert sorozat fuggok lettunk, melyebben nem vagyok benne. A ket Jackost mar lattuk. Estenkent ket resz nezunk meg. Az 1883 es a viszaly a ket csalad kozt is meg volt. Na meg a Bosch befejezo resze. -
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
Bad Pritt
üzenetére
"az Amazon hogy rárepült ezekre a katonai-rendőri nyomozós sztorikra, Jack Ryan, Jack Reacher után ez a Terminal List szintén zsáneren belül van."
Nem baj ez, sőt én nagyon is örülök neki, mert egyik kedvenc zsánerem és mindkét Jack RR sorozat kiváló volt, így ha a TL is hozza az elvárt minőségi szintet, akkor jó
-
cyberkind
félisten
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Erica a legjobb.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Beni2360
üzenetére
Meglátjuk, simán megvan rá az esély, mert egy öt részes könyvsorozat első részét adaptálja, szóval alapanyag lenne a folytatáshoz.
Érdekes amúgy az Amazon hogy rárepült ezekre a katonai-rendőri nyomozós sztorikra, Jack Ryan, Jack Reacher után ez a Terminal List szintén zsáneren belül van.
-
paatrick
őstag
Stranger Things S4 (E8-9)
Hát ok. A 7. rész jobb volt mint ez a kettő
Korábban én ezt a megoldást vizionáltam a gonoszokra, csak így volt logikus az eddigi történet.
Sok értelmét nem látom folytatni, mondjuk a 3. évad után se láttam. De legalább tudjuk hogy az 5. évaddal vége és akkor már nem lesz újabb és újabb valami.Kicsit sajnáltam hogy
a Max szálat nem merték behúzni sima halálra, így már csak azt remélem nem az lesz az új cliffhanger hogy 01 belebújt az újraélesztett Maxbe. Másrészről a kosaras bosszúálló fiúnak jó béna véget raktak
-
Bad Pritt
félisten
Megnéztem az első részt a Terminal Listből és megvett kilóra. Látszik a beleöntött pénz, Antoine Fuqua rendezte és hát olyan is volt az egész, csont nélkül mozifilm minőség, színészektől kezdve effekteken és harcjeleneteken át a szakzsargonig minden patent. A sztori is jól indul, csavartak két-három nagyobbat a szokásos formulán, nagyon kíváncsivá tett, szerencse, hogy egyben kint van az egész évad.

-
nubreed
nagyúr
Hát pont most néztem meg az első két részt a 4. évadból. WTF? B*ssza meg a Netflix, hogy lehet egy viszonylag jó sorozatot ennyire elqrni? Az első részben az kb. 1 óra 17 perces epizódból az első egy óra 10 perc teljesen felesleges volt! Igazad van, nyújtják mint a rétestésztát, totálisan felesleges élethelyzetekkel, stb. K*rvára nem érdekel, hogy melyik pattanásos tininek éppen mije viszket ráadásul ahogy idősödnek ezek a srácok valahogy úgy csökken a színészi teljesítményük is. Tizi egy katasztrófa, szóra sem érdemes, egyedül Dustin az akinek a játékát továbbra is élvezem, illetve a vörös kiscsaj Max jó még. Will meg mostmár rohadtul coming outolhatna, ordít róla, hogy meleg csak még saját maga sincs tisztában vele de ez az állandó bénázása Mike -kal, már nagyon idegesítő. Ez az egész így már nagyon kevés és nagyon gyenge, komolyan nem tudom minek nézem...
-
Louro
őstag
-
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Ja, benéztem
fekete bárány -
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Elismerem, pláne azután hogy a rajzolt változatban egy fekete bikafejet kapott, mint az avatarom ő a lélekállatom. 2 kedvencem van amúgy. Entertainment értéke miatt Butcher, de emberileg Mother's Milk a favorit karakterem 
Nem azt mondom, hogy ő lesz a végső győztes, csak hogy azért kapja ebben a szezonban a nagyobb szerepet, mert ő fogja a végső csapást bevinni vagy a "glory kill"-t Doom-osan fogalmazva. Kérdés, hogy Soldier Boy ellen vagy Homelander ellen vaaaaagy: mindkettő
-
Bad Pritt
félisten
válasz
VágniValó
üzenetére
Nagyon szeretnéd, hogy Noir legyen a favorit.
Ha ez lenne a készítők célja, akkor nem csinálnak olyan jeleneteket, amik egyértelműen mutatják, hol helyezkedik el az erősorrendben.Nem mellesleg Soldier Boi Nicaraugában is könnyűszerrel elintézte, pedig ott voltak mellette a többiek, szóval... -
Remélem a jövőheti évadzáró nagyon oda fog szabni.Megnézném én is a csatájukat.
k-adi & Bad Pritt:Na igen a temp V-s infó ha úgy tetszik megtöri ezt a 'sose győzzük le Homelandert' loop-ot, mostmár a csapatnak meg kell értenie hogy ha most nem győzik le, akkor nincs tovább, hiába XY fejlemény/fegyver/új behozott szereplő. Butcher és a csapata gyakorlatilag 19-re lapot húzott. Noir kapcsán: Én értem amit Bad Pritt mond és jogos következtetés arról, hogy Noir be lett árazva erőviszonyban, DE 
Noir-nak eszébe se volt visszaütni, nézzétek vissza az első saller után elugrott utána csak két kezét megadóan feltartva kapta az ívet csórikám. Majd amikor Nicaragua-ban segítséget és jóváhagyást kapott közösen elintézték. Továbbá: Mit is mondott? Ó igen, végre ő akar a főszereplő lenni! Miről szólt a rajzfilm figurák motivációs beszéde? Hogy hiába félsz, akkor is szembe nézel vele! Homelandert már elhagyta, most pedig azért volt vele szerintem ez a leülős epizód, hogy előrevetítsék, hogy mindkettő ellen felfogja venni a kesztyűt. Ezt gondolom, ha segget csináltam a számból vállalom
-
Bad Pritt
félisten
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Szerintem Noirt tökéletesen beárazta ez a rész azzal, hogy Soldier Boi kétszer is agyonverte a múltban, Homelander meg Soldier Boit kapta szét nagyjából 10 másodperc alatt az előző részben. Victoria Neumann az egyetlen, akiről nem tudjuk, hogy mit tudna kezdeni vele, robbantotta már fel szuperek fejét. -
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
VágniValó
üzenetére
Nekem is csalódás volt, hogy
ATrain túlélte. Innentől nagyon valószínű az is, hogy Homelander túléli az évadot, de elvenni a sup-erejét nem lehet (pl. akár SolderBoy által) hiszen akkor "bárki" le tudná tartóztatni, nem lenne súlya. Viszont Butcherék már nem használhatnak több TempV-t, mert belehalnak, így ők előbb-utóbb visszatérnek sup-mentessé, így ha most nem győzik le Homelandert, akkor sose fogják, vagy max más segítsége által, de ha SolderBoy békét köt Homelanderrel és a sup-ereje is megmarad, akkor nem lesz más aki legyőzné, talán max Noir, de kitudja ő mennyire erős ellene. És akkor még ott van a headpopper csajszi is -
Di Natale
senior tag
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Korábban akartam már írni, hogy felállítottak egy bizottságot, aminek a tagjai könyvírók és maguk is SW fanok.
Kijelöltek egy olyan idősávot a Baljós Árnyak előtti időkből ahol még a Skywalker család nyomokban sincs.
Mondhatni így tisztalappal indulhatnak. (High Republic könyvek) -
The Boys Season 3 EP 7.
Háá, nekem tetszett, de megértem azokat akik sztori szempontjából több mérföldkőre számítottak.
Azért Butcher...amikor azt hiszem végre tanul valamiből, akkor bebizonyítja, hogy még nagyobb gyökér. Ennek a Soldier Boy - Homelander vonalnak (pálfordulásnak?) pedig végképp nem örülök, mostmár nagyon kilóg a lóláb a Vought-nál, hiába próbálják Todd példáján bemutatni, hogy hat az agymosás az emberekre a sorozat világában. Sajnos szerintem Homelander ezt az évadot is túlfogja élni :/ Pedig mostmár ideje lenne a készítőknek bátrabbnak lenni (mint Brave Maeve hahaha).A-Traint se írták ki, már kezd számomra kínos és jelentéktelen lenni minden történés, mint a hányadék MCU-ban. Ha Homelander túléli ezt az évadot, tuti megszűnök fanboy lenni és jövőre már csak egyben kipörgetem a The Boys-t. Kár érte, az évtized legkiválóbb ügynöke volt. -
Bad Pritt
félisten
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Nem így érzem, többször is beleszőttek olyan szálakat a sztoriba, amivel mélyíteni akarták a karakterét, csak mindig elhalt, Stillwell, Vogelbaum, Stormfront mind ezért voltak a sorozatban. Aztán lehet ez is csak a karikatúra része, hogy mond két-három mondatot, ami egy komplex, traumákkal teli karaktert sejtet, aztán visszaáll a szadista üzemmód.
-
Maxxy10
addikt
Kaszát kapott a The Time Traveler’s Wife.
-
negyven2
nagyúr
-
Louro
őstag
Stranger Things S04
Már biztos mindenki megnézte. Erről zengenek a geek oldalak
Duuuuuuu'va lezárása volt. Nem gondoltam volna, hogy csak holnap jutok oda, hogy megnézzem. Elég volt ma a Grut megnézni.
-
válasz
Janaboy
üzenetére
Dettó, pedig én csaltam is a Leet Hungary A Westworld TELJES SZTORIJA 10 percben videójával, hogy valami foglalmam legyen.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
The Boys S03E07
Gyenge rész volt, valószínűleg előkészítette a terepet az évadzáróra!
Ez az én vagyok az apád Homelander, kicsit uncsi... Butcher hivatalosan is menthetetlen, azért egy ilyen kis agyjáték után, helyre kellett volna raknia magát egy kicsit... -
Janaboy
Topikgazda
Westworld s04e01
Újranézve a 3. évadot, perpill nem tudom hova tenni ezt a kezdést

-
Maxxy10
addikt
Kaszát kapott a Why Women Kill. A már berendelt 3. évad sem fog elkészülni.
-
Rigormortiis
veterán
Nem rossz ez az Obi Wan Kenobi. Az első pár rész elég semmilyen volt, de a végére azért szerencsére felpörgött. Engem nem zavarnak a logikátlanságok, bár az eddigi sw sorik közül ez a leggyengébb.
Igazán belefoghatnának valami új kor történeteinek elmesélésébe, mert piszok unalmas, hogy ennyi sw mozgóképes tartalom után még mindig csak a klasszikus trilógia farvizén evezünk.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
gyuromoj
üzenetére
Bár két hosszú rész volt, de túl sok minden valóban nem történt. Ettől függetlenül nekem tetszett mindkét epizód, meg hát ugye ott van a befejező képsor.
Amit furcsálltam, hogy nem ott lett vége az egésznek, amikor a négy kapu együtt megnyílt, szerintem tökéletes cliffhanger lehetett volna. Így is jó lett, csak ott az úgy izgalmasabb lett volna szerintem. -
gyuromoj
veterán
Stranger Things S04E08-09
Az igazi nesze semmi fogd meg jól számomra... Remélem a befejező 5. évad fele ennyi résszel fog érkezni, mert hogy ezt hova lehetne még húzni, már nem tudom. 
A szovjet szál szinte jobban lekötött, mint a főszál.
Tizinek mi ez az új feltámasztó képessége? De ahogy látható, nem sikerült teljesen... -
Mik76
senior tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Gondoltam ra, de van olyan szintu a sori hogy nagy vasznon akarom latni.

-
Di Natale
senior tag
Azért azt bírtam volna, ha
, ahogy azt megszoktuk a Star Warsben.Kenobi megöli Vadert. Úgyis feltámadt volna 
[ Módosította: Kendek ]
-
AD4MINATOR
nagyúr
Mai for all mankind vége jó volt. Kezdődik a dráma, eddig csak tökölés volt
-
Ragnar_
addikt
The Boys S3EP7 nagyjából ugyanaz a vélemény. Önmagához képest nem volt kiemelkedő, főleg az előző részhez képest, de a vége.
-
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Imilenni
üzenetére
Yep, uncsi volt.
Black Noir expozíció dump vicces akart lenni, de inkább cringy volt, a "csavar" meg kilométerekről látszott már az évad kezdete előtt. Ami nekem kezd kicsit sok lenni, az az, ahogy Homelandert írják, mond valami teljesen emberit és normálisat, hogy aztán ő maga rákontrázzon egy wtf hülyeséggel, részek óta ezt csinálják vele, most épp a Maeve-vel folytatott párbeszéde volt ilyen. -
-
Imilenni
addikt
The Boys-t nézte már valaki?
-
remi67
tag
Eladhatja A besúgót az HBO Max
Pénzügyi okok húzódnak a háttérben.Gondolom innentől kezdve nem nagyon kell 2. évadról beszélni.
-
Bad Pritt
félisten
Nem mondom, hogy zseniális, mert annyi hülyeség volt ebben a sorozatban, hogy nem volt nehéz dolga.

-
gyuromoj
veterán
Stranger Things S04E08-09 nézhető.
-
Maxxy10
addikt
Magnum PI 5-6. évad berendelve. Azaz feltámasztva a sorozat.
-
Laraxior
titán
Tudja valaki, hogy a Mayans részei milyen időközönként jönnek szinkronizáltan? Eddig kettő van kint
-
Ragnar_
addikt
válasz
Rigormortiis
üzenetére
-
gergo5991
őstag
[link] Pirate gold of adak island-ot nézi valaki?
eléggé fura hogy nagyba keresik az aranyat, aztán a helyi csávó egy 40k eurós órát hord, a pecsétgyűrürül nem is beszélve, meg a márkás ruhákról aminek darabja 1 magyar havi fizetés.. aztán meg jujj hol lehet az arany.. van egy tippem, a falu polgármestere vagy a vezetője vagy ki az szépen zsebre vágta -
Rigormortiis
veterán
Van bejelentve valami új Star Wars sori? Pár nap alatt ledaráltam a Mandalórikat es a Bobba Fetet, most nézem az Obi Want és nagyon rájuk kaptam
-
Janaboy
Topikgazda
Én nem vágom mit kell nézni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer félgép - GIGABYTE B450 AORUS + Ryzen 5 5600X + Kingston 2x8GB DDR4 3000MHz + ID-COOLING SE-214
- Samsung U28E590D - 28", 3840 x 2160, 1ms, TN, AMD FreeSync - Eladó!
- MSI RTX 3080 10GB GDDR6X SUPRIM X Eladó!
- GAINWARD RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 GHOST OC Eladó!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Mégha ő a co-teamcaptain, akkor se hiszem hogy van jogosultsága besétálni a laborterületre, de mivel live-ba oltotta előtte lévő epizódban Homelandert ezért csoda hogy nem is tiltották ki az épületből (de a laborokból se

ez a sok ilyen olyan V adag teljesen tét nélkülivé teszi a dolgokat. Japán csaj elvesztette, most visszainekciózzuk. Ha valakinek kell ott van a laborban, bárki lehet véglegesen szuper. Az ideiglenes kicsit csavart rajta ezzel a halálozással, de biztos fel fog merülni mondjuk Hughieban hogy amúgy lőjük a kéket azt kész. Meg se halok, szuper is leszek. Winwin.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)