Hirdetés
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- MárkaLánc
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bad Pritt
félisten
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
WayneGace
őstag
Sárkány 7.
Szerintem is kifejezetten jó rész volt. Sokkal jobb, mint az előző. Végre a karakterek erősödnek, van értékük nem csak úgy jelen vannak. Beleértve a gyerekeket is.BestSecret invitációt privátban adok.
-
Sz. Géza
aktív tag
válasz Rigormortiis #65885 üzenetére
Akkor kezdődik el a Sárkányok tánca.
-
jonnyjoker01
veterán
Sárkányosdi új rész
Nekem rohadtul tetszett, az elejétől,
kezdve folyamatosan nőtt a feszültség, már ott is vágni lehetett a levegőt.temetéstől de ezt univerzálisan úgy látom semmilyen filmben vagy sorozatban nem tudják megcsinálni normálisan, mindig elég fake hatása van a hasonló jeleneteknek. Nagyon nagyon tetszett azAemond sárkány "elkötése" baromi jól meg volt csinálva, leszámítva a közeli jeleneteket magán a karakteren a levegőben, utáni "elszámolós" jelenet mindenkivel egy térben, és a végénAemond vagdolós is faszán lett kivitelezve Ugye én nem vagyok benne a lore-ban és nem olvastam a könyveket, olyan dilemmában vagyok hogyRhaenyra és Daemon terve mindkét félnek drukkolok, Aemond elég tökös, Alicent szintén kemény és mellette ott van Larys is aki egyszerűen beteg, de mellette szurkolok Daemonnak és Rhaenyrának is, de azt hiszem itt az idő elfelejteni a Velaryonokat, ezzel elég csúnyán kikerültek a képből.
CptAdamica: lopásgátlóval feldobtad az estémetÜdv. Johnny
-
k-adi
nagyúr
válasz CptAdamica #65884 üzenetére
"nincs ezekben a
valamilyen beépített lopásgátló?"sárkányokban
hogy micsoda? köszi, rég nevettem már ilyen jót -
Bad Pritt
félisten
válasz Rigormortiis #65889 üzenetére
Hát amúgy igen, baromi okosan rendezte meg Sapochnik azt a bizonyos jelenetet, abszolút a GoT jobb pillanatait idézte, rendesen harapni lehetett a feszültséget.
-
Bad Pritt
félisten
válasz CptAdamica #65884 üzenetére
A sárkányok bonding alapon működnek, ha a nagynak nem tetszett volna a hülyegyerek, akkor simán megpörköli, de nem tette. Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Rigormortiis
veterán
válasz Aventador91 #65887 üzenetére
Most már azt mondom, hogy jót tett a hosszú felvezetés...
Mekkora feszültség volt már az epizód második felében.
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
Aventador91
őstag
válasz Rigormortiis #65885 üzenetére
az valszeg az évad utolsó része lesz. aztán várhatunk a 2. évadra
-
balage25
senior tag
válasz Bad Pritt #65880 üzenetére
Az válaszolhat, aki kikapcsolta a felénél, mert nézhetetlen, értékelhetetlen volt számára ez a rész is?
Természetesen kisarkítottam, de a véleményemet a sorozatról tartalmazza. Próbálom megérteni, mi lehet ebben érték bárkinek, de ilyenkor annyival zárom le magamban, hogy ez ízlés dolga.
Érdekes számomra az is, hogy kialakult két tábor, a gyűrűsök és a sárkányosok.
-
Rigormortiis
veterán
Sárkányos 7:
Na végre, egy igazi GoT-os rész. Beindultak a dolgok Mi lesz itt, ha
ameghal ...király [ Szerkesztve ]
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
CptAdamica
veterán
válasz Bad Pritt #65880 üzenetére
Az biztos, hogy ez a rész izgalmasabb volt, mint az előző 3 összegyúrva. Nyomokban a figyelem felkeltésére szolgáló jeleneteket tartalmazhat!
Mondjuk érdekes, hogy a kisgyerek szimplán eltudta kötni az OP sárkányt, azon gondolkoztam, hogy nincs ezekben a sárkányokban valamilyen beépített lopásgátló? Mondjuk, hogy csak a királynak engedelmeskedjenek? Meg még azon, hogy ez a sok sárkány mennyit zabálhat már? Valami nagyüzemi bárány tenyésztés mehet ott a háttérben. Legalább most már tudjuk, hogy ki fog izmozni kivel. „Mi soha nem vetemednénk arra, hogy elhallgattassuk azokat, akik nem értenek velünk egyet”
-
Bad Pritt
félisten
Pontosan mi is volt ezzel a résszel a gond? De valaki olyan válaszoljon, aki nem tekerte át meg nem kétszeres sebességen nézte.
-
S e t h
nagyúr
Nem írt senki az új sáris epizódról?
Nem lep meg nagyon.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
negyven2
veterán
válasz grizlisandor #65864 üzenetére
Disney+-ra feliratosan fog jönni 19-töl, vagyis legkésőbb akkor már lesz hozzá magyar felirat is. Amúgy meg a franciáknál már múlt héten le ment a teljes évad. Ott heti két rész adtak ki.
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
törölt tag
Jó de azt hogy belelépni egy medvecsapdába szar, szerintem még a mazochista is elismeri amennyiben nem magáról van szó. Egy sorozatot vagy filmet hogy lehet kritizálni mikor nem is nézi hanem ide-oda ugrál benne?
Amúgy a mai rész is jó volt tényleg nem értem aki szerint ez unalmas. Azt meg végképp nem, hogy ez unalmas a Rings of Power meg nem
-
Dendytv
senior tag
válasz negyven2 #65860 üzenetére
Lehet elkezdem én is, csak most van mit nézni elég.
Semmi sem égeti úgy a szívet, mint az üresség, ha valamit, valakit elvesztünk, mielőtt igazán ráébrednénk, mennyit jelentett nekünk. Mostanában gyakran emelem kupán hiábavaló tósztra, hogy bocsánatot kérjek attól, aki már nem hall engem: Zakra, aki fölébreztette a bátorságomat.
-
Ellia
addikt
válasz Komplikato #65851 üzenetére
Tegnap fejeztem be az első évadot, engem lekötött, de vannak benne szemfelvonós és nagyon olcsón megoldott részek (pl. a lövöldözések 90%). Karakterek felemásak, sajnos védi őket a plot pajzs, így nagy bajuk sose lesz a központi figuráknak.
Viszont ami szimpatikus, hogy végre nem Amerikában játszódik a sorozat, hanem Európában (és két nyelven), és, hogy nem hűen másolták H.G.Wells klasszikusát.
-
grizlisandor
veterán
Nekem tetszett az első két évad, a 3. évadba nem kezdtem bele magyar felirat híján, de elvileg fordítás alatt van.
-
bobalazs
nagyúr
Star Trek Strange New Worlds, 9. ep.
MOst kajak lekoppintották az
filmeket, csak ennyire tellik tőlük? LooooL.Alien -
negyven2
veterán
válasz Komplikato #65861 üzenetére
Elviekben még idén jön
-
negyven2
veterán
Bár nem egy világmegváltó sorozat, de alapvetően nekem nem volt vele gondom. Amit érdemes előre leszögezni, hogy nem sok köze van az H.G. Wells féle feldolgozásokhoz. Maga a történet alapvetően inkább egy idegen invázió utáni lassú emberközpontú dráma, és nekem pár fordulat kiszámítható volt. Több embercsoportot követhetünk benne párhuzamosan. Ami nagyon szép a fényképezés, az apokaliptikus világ. Ez ugye egy aránylag szerényebb költségvetésű európai sorozat (angol-francia koprodukció), ami főleg Londonban és Francia Alpokban játszódik.
Nekem függetlenül attól, hogy azért már előre sejthető volt pár dologból, tetszett mind az első, mind a második évad csavarja. A másodiké jobban, mert az kvázi teljesen új irányba terelte a most futó 3. évadot is (kvázi kapott egy reboot-ot). A mostaniból még csak 4 rész jött ki (Disney+-ra majd hetiben jön október 19-tól), de az is tetszik, és most kicsit nehezebb megtippelni, hogy hová tart a történet. Viszont ahogy írtam marad a lassú történet vezetés (ami tény néha bárgyú és együgyű).
-
KISDUCK
addikt
válasz radi8tor #65846 üzenetére
Gondolom velem együtt több embert meglepett ez a módszer, de én azon nem fogok fennakadni hogy mi a véleményed a sorozatról. Mondjuk olyan volt velem is hogy játék közben másodlagos monitoron ment film vagy sorozat, de olyan amit már vagy láttam vagy gagyi volt és nem érdekelt, de kellett valami háttérnek zene helyett.
-
KROK640
nagyúr
válasz pècsimunkás #65816 üzenetére
Mentalista, Castle a nagy Svindli... mind a hármat imádtam, tulajdonképp nem is tudom eldönteni melyik kedvencem. csak a mentalista castle 2× végig lett nézve az összes rész, a nagy Svindlit most fejeztem be, majd később akarom újranézni pár év múlva, most még túl sok mindenre emlékeznék.
Nyomtalanul : egy részt múltkor én is láttam belőle, úgy so-so... majd megnézek még 1-2t és eldöntöm, az az egy rész annyira nem volt rám nagy hatással.
Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
senior tag
válasz #42308056 #65849 üzenetére
"És hogy mondhatsz véleményt ha nem is láttad?"
Ez már a XXI. század, nem kell megnézni valamit, hogy tudjuk miről szól. És bár gyakran egyszerűbb megnézni valamit, mint egyéb forrásokból kialakítani róla a véleményt, adott esetben utóbbi lehet lényegesen fájdalommentesebb, mint a direkt megtapasztalás. (V.ö. "Vajh milyen érzés lehet belelépni egy medvecsapdába?" Vagy ott van pl. az SW VII, hogy ismert filmes példánál maradjunk.)''The third planet is incapable of supporting life. Our scientists have said there's far too much oxygen in their atmosphere.''
-
Komplikato
veterán
válasz Dendytv #65853 üzenetére
De az meg is érdemelte. Csináltak az első kötetből egy nem is olyan rossz S1-et, ami teljesen érthetően rengeteg embernek bejött. Utána csináltak egy S2-t a HARMADIK kötetből, de a könyv sztorijának 2/3-át kidobták, a szereplők 80%-át kihagyták, beletettek olyan hülyeséget miszerint a főhős ismert valakit, akivel a könyvben is akkor találkozik először*. (Igazából ez az S1-ben is benne volt, de nem értem minek.)
Kimaradt a helyszínek nagyobbik fele, és pont a fő sztorivonal is. Mindezek mellett a főszerepet egy nem igazán jó színész kapta. Ezeket nem menti, hogy "de csak erre volt pénz".
Az első kötet egy sci-fi nyomozós történet, a második inkább háborús/felfedezős, a harmadik meg cyberpunk. Ebből semmi sem jött át.
Én sokkal jobban bántam az Almost Human kaszát, mert eléggé középszerű volt, de még így is élvezhetőbb, mint az A.C. S2."Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)
-
Dendytv
senior tag
válasz #42308056 #65852 üzenetére
Azok útán, hogy Altered Carbon kaszát kapott már semmi nem lep meg ami kasza.
[ Szerkesztve ]
Semmi sem égeti úgy a szívet, mint az üresség, ha valamit, valakit elvesztünk, mielőtt igazán ráébrednénk, mennyit jelentett nekünk. Mostanában gyakran emelem kupán hiábavaló tósztra, hogy bocsánatot kérjek attól, aki már nem hall engem: Zakra, aki fölébreztette a bátorságomat.
-
törölt tag
Mióta garancia bármire is hogy nem kaszálják egy szezon után?
Resident Evilt én pl. néztem volna tovább (tudom hogy szörnyű de szórakoztatott, jobban élveztem mint a Sandmant). Meg a Cowboy Bebop, na azt néztem volna 3-4 szezonon át.
[ Szerkesztve ]
-
Komplikato
veterán
War of the worlds
Még amikor ÚJ volt ezer éve, gondolkodtam rajta, hogy kevés szabadidőmből pazaroljak e rá, de aztán kimaradt. Most nézem, hogy harmadik szezon megy már, akkor ez nézhető lenne?
Mondjuk a La Brea-ból is van már S2, márpedig az az első 2 rész után nézhetetlen zagyvalék volt."Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)
-
Miklós315
aktív tag
válasz KISDUCK #65845 üzenetére
A Rings of Power esetében az a legszörnyűbb felfedezés, hogy a részek előtti "ez történt az előző részben" összefoglaló max 2 percben tartalmazza, amit 1 órán át néztél... Ha csak ezeket az összefoglalókat nézed meg az évadban, semmiről nem maradsz le... Ez a jelenség pedig beárazza a (bármelyik) sorozatot...
"Szerintem."
-
senior tag
válasz KROK640 #65815 üzenetére
(Csak a Mentalistát láttam, meg Castle-ből talán két részt.)
- Életfogytig zsaru (Life) - Nyomozós, van egy háttér szál is, mint a Mentalistában.
- Glades - Tengerparti gyilkosságok (The Glades) - Nyomozós, valszleg csak B kategóriás, de szerintem annak kimondottan jó. Egy romantikus háttér szála van (meg a negyedik évadban lett volna egy krimi is, csak nem lett negyedik évad...)
- Az újonc (The Rookie) - Rendőrös, van közös szereplője a Castle-vel (Nathan Fillion), rózsaszín szemüveges, szappanoperás(?).
- Csont nélkül (The Finder) - Dr. Csont spin off volt, csak alighanem túl intellektuálisra(?) sikerült. Az utolsó részt érdemes kihagyni, mert vagy rosszkor jött a kasza, vagy ez minden idők legpesszimistább sorozatzárása.
A Glades meg a Finder fent van Disney+-on.''The third planet is incapable of supporting life. Our scientists have said there's far too much oxygen in their atmosphere.''
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz KISDUCK #65845 üzenetére
Csak egy gombnyomás.
De mindenesetre meglep mennyire fennakadtok rajta.
Nem fikázom a sorozatot, de mivel nincs más megnézem hátha van benne valami érdekes. Ha számszerűsíteni akarnám akkor 40% érdekel a sárkányosnak.Ezt már offba rakom mert ez nem sorozat téma hanem az én szokásaim taglalása.
⭐ Stella
-
KISDUCK
addikt
válasz radi8tor #65844 üzenetére
Életrajzi regényből elolvasva: szerette az állatokat és szeretett festeni, hm nem is volt olyan rossz arc ez az Adolf. [TROLLOFF]
Mondjuk érdekes sorozatot nézni úgy hogy áttekered, mert sok mindenről le lehet maradni és ha egy sorozatot átteker valaki azt az adott sorozat nem igazán érdekli. Ha engem ennyire nem érdekel valami akkor nem is nézem inkább.
-
grizlisandor
veterán
válasz radi8tor #65836 üzenetére
Nincs itt semmilyen ellentmondás, két különböző dologra válaszoltam.
"a maradék 2 résznek nagyot kell hozzátennie, hogy mentse a sorozatot", mivel ez eddig egy közepes valami jó grafikával, meg most már
ral.Mordor
Most nézem, hogy ugyanaz rendezte az 6-7-8 részeket, hátha folytatja azt a történetszálat, amit elkezdett."5 évadra tervezték a sorozatot, hagyni kell a maradék 4 évadra is kifejtenivalót!" itt meg a "a lezuhant ürge" storyra feleltem.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz grizlisandor #65834 üzenetére
Ellentmondásba keveredsz saját magaddal.
a maradék 2 résznek nagyot kell hozzátennie, hogy mentse a sorozatot
5 évadra tervezték a sorozatot, hagyni kell a maradék 4 évadra is kifejtenivalót!
Szerintem még mindig jobb mint a sárkányos sorozat. Legalább a cgi az rendes iparos munka benne.⭐ Stella
-
Dendytv
senior tag
Na ennyi negatív hozzá állás útán kíváncsi vagyok nekem, hogy fog tetszeni (gyürüs).
-
grizlisandor
veterán
válasz radi8tor #65821 üzenetére
Mást nagyon nem lehet jelen állapotban, annak a maradék 2 résznek nagyot kell hozzátennie, hogy mentse a sorozatot.
(#65823) CptAdamica:
Én csípem, de ezek szerint az én bajom!(#65826) Laraxior:
5 évadra tervezték a sorozatot, hagyni kell a maradék 4 évadra is kifejtenivalót! -
-
senior tag
-
S e t h
nagyúr
válasz grizlisandor #65820 üzenetére
A végén a vágásokon nagyon jót röhögtem.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
Laraxior
titán
"
Kétségtelen, hogy a gyaplábúakhoz kötődik a széria egyik legizgalmasabb történetszála, hiszen az ő közelükben zuhant le az a titokzatos idegen, aki mágikus erővel bír. A legtöbben úgy gondolják, hogy ez a személy Gandalf vagy Saruman lehet, azonban akik ismerik Tolkien világát, tudják, hogy ez egyáltalán nem lehetséges. Szürke Gandalf a Harmadkor 1000. évében érkezett Középföldére több másik maiával együtt, akiket a vaiák választottak ki, hogy segítsenek a szabad népeknek megdönteni Sauron hatalmát. Ezek között a maiák között volt Curumo (Saruman) és Alatar is, és mivel A Hatalom Gyűrűi a Másodkorban játszódik, egyelőre rejtély marad, hogy ki is akkor az az égből zuhant férfi, de egy biztos: nem az ellenséghez kötődik, hiszen Nori rögtön meglátta a szemében a jóságot, és azóta is eltökélten próbál neki segíteni." Hmm... Akkor ki lesz a lezuhant ürge?
*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
senior tag
Engem annál a sornál amikor a Halálos iramban sorozat mostani állapotát panaszolja...szóval azon nem tudtam túllendülni. Wtf Halálos iramban? Amikor a kritika több elnézést igényel mint a sorozat amit kritizál.
[ Szerkesztve ]
Kérek egy számot a jútútú. Európai macskakilátókő Nugáton a helyzet változatlan
-
bobalazs
nagyúr
Good Fightot még sokáig elnéztem volna, de ez már az utolsó évad. Pont az az aktuálpolitikai show amit néznének de nem sugározzák sehol csak streamelik -Paramount pluson. Nincs nagy nézettségge, és úgy aposztrofálják hogy a legjobb show amit nem nézel. [link]
-
CptAdamica
veterán
Átdörvörd Zoli a világ legnagyobb kóklere, csak őt ne plíz.
„Mi soha nem vetemednénk arra, hogy elhallgattassuk azokat, akik nem értenek velünk egyet”
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
grizlisandor
veterán
UJJRA GONDOLVA! - A Hatalom Gyűrűi 🎬Otherworld
Zoly egész jól összefoglalta.
-
Laraxior
titán
+1 a célszemélyre
*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
Dendytv
senior tag
válasz pècsimunkás #65816 üzenetére
A célszemély nagy kedvencem. Jonathan Nolan (Aki a westworld) ért is felel, az ő munkája. Nagyon ajánlom.
-
pècsimunkás
addikt
válasz KROK640 #65815 üzenetére
"A célszemély". Talán.
Ha vègzek a Mentalistával, azt fogom szerintem megnèzni. Itt, a fórumban volt nemrèg szó róla.
Règen láttam belőle pár rèszt, azok tetszettek, szóval valószínűleg az fog jönni.Vagy unokahúgim nèzi a "Nyomtalanult" a tévében. Adott egy ötletet ezzel is. Abból is láttam pár rèszt règen.
A "Nagy svindli" tetszett?
Nekem nagyon tetszett !Egyszer már hadat üzentünk az USA- nak, úgy látszik nem tanultak belőle!
-
KROK640
nagyúr
Most, hogy végig néztem a nagy Svindli (white collar) c. sorozatot, újat keresek.
Olyan sorozatra van szükségem, ami epizódikusan is nézhető (nem baj, ha van egy összefüggő nagy háttér) és hasonlít ezekhez :
A Mentalista, Castle, A nagy svindli.
Ehhez hasonlóakat tudtok ajánlani?Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz grizlisandor #65810 üzenetére
Galadriel
az előző részben.tanította meg őket szittya magyarkodni [ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
Ragnar_
addikt
Rings of Power Ep6
Nem ismerem a könyveket. Szerk. Visszaolvastam, és ezekszerint jól tippeltem, az azért elég tetszetős volt.Az epizód végén a vulkánba terelt folyóval Mordor keletkezését láttuk ? [ Szerkesztve ]
Ryzen R5 1600X - ASUS PIRME-B350 PLUS - 2x8Gb G.Skill Aegis 3GHz - Gigabyte 1070 G1 Gaming
-
grizlisandor
veterán
Csaj hulk 7.
Kezdvalami kerete lenni a dolgoknak, de ez még mindig egy vicc... Látók S03E06
Már vártam mikor hozzák be a , sajnos a készítőkkannibál törzset semmi meglepőt nem tudnak kihozni, hozni kell a kiszámítható közhelyeket, ez a Sibeth, vak Rodney szövetség... Egy gyűrű mindfelett E06
Ha nem gondolkozunk a látottakon, akkor azt mondom ez jó volt.
Ha igen, akkor:Galadriel egy időutazó, katasztrófaálló terminátor Fegyvertelen UFC bajnok ork Numenóriak hajós népség, nem hátrafele kardozó szittya magyar lovasok Sárkányház E06
Néha legtöbbszörcsodálatos, amit látunk, de sajnos középszerű se. -
radi8tor
MODERÁTOR
The Boys - Season 3 bakiparádé
[link] ⭐ Stella
-
radi8tor
MODERÁTOR
She hulk 7. rész: egyértelmű hogy csajoknak szánták ezt a sorozatot.
⭐ Stella
-
CptAdamica
veterán
Gyűrűk Ura e6:
Végre egy szinte végig pörgő rész, harcok is elég jók voltak, persze vannak benne vitatható részek, de végre mutatott valami pörgést a sorozat.Galadriel beszédénél én is kicsit felhúztam a szemem, de igazából semmi különös nincs benne, teljesen más világ, itt az Orkok tényleg gonoszak, megölték a testvérét, szóval legit, hogy kiakarja irtani őket. Végre megtudtuk azt is, hogy miért ástak annyit az Orkok, na meg megszületett ugye Mordor, reméljük nem ez volt az évad csúcspontja. [ Szerkesztve ]
„Mi soha nem vetemednénk arra, hogy elhallgattassuk azokat, akik nem értenek velünk egyet”
-
senior tag
válasz RetepNyaraB #65797 üzenetére
Persze klisés, de nem ennyire szembeötlően ahogy leírod, nekem egyre izgalmasabb a történet. Üdvözlöm hogy hasonlít a Lotr-hoz mivel az a szemlélet mestermunka, így az hogy onnan nyúlnak ötleteket némileg elvárás is, és el fog jönni az, amikor már idegesítő lesz, azért még ott nem tart. Az ötlet meg annyiban van benne hogy elengedték a Jackson által hűen restaurált Tolkien unalmas hobbitjait, és a hozzájuk képest jóval idegesítőbb aberrált a falat kaparom ha meglátom tolkieni törpöket. Így a gyapotlábúak meg a törpök szála is szórakoztató, szóval vannak kifejezetten pozitív változások. Meg Galadriel jól sikerült, neki van varázsa és a párbeszédei is jók.
[ Szerkesztve ]
Kérek egy számot a jútútú. Európai macskakilátókő Nugáton a helyzet változatlan
-
Sz. Géza
aktív tag
válasz RetepNyaraB #65797 üzenetére
Mazochizmusnak hívják.
Egyfajta betegség de pszichológus/pszichiáter segíthet rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- DIGI Mobil
- Mikrotik routerek
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest