- Fórumok
- Kultúra, művészet, média
- Sorozatok
- (kiemelt téma)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
-
63900 - 63801
86798 - 86001 86000 - 84001 84000 - 82001 82000 - 80001 80000 - 78001 78000 - 76001 76000 - 74001 74000 - 72001 72000 - 70001 70000 - 68001 68000 - 66001 66000 - 65901 65900 - 65801 65800 - 65701 65700 - 65601 65600 - 65501 65500 - 65401 65400 - 65301 65300 - 65201 65200 - 65101 65100 - 65001 65000 - 64901 64900 - 64801 64800 - 64701 64700 - 64601 64600 - 64501 64500 - 64401 64400 - 64301 64300 - 64201 64200 - 64101 64100 - 64001 64000 - 63901 63900 - 63801 63800 - 63701 63700 - 63601 63600 - 63501 63500 - 63401 63400 - 63301 63300 - 63201 63200 - 63101 63100 - 63001 63000 - 62901 62900 - 62801 62800 - 62701 62700 - 62601 62600 - 62501 62500 - 62401 62400 - 62301 62300 - 62201 62200 - 62101 62100 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 05:03 Téma összefoglaló
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.

Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
CptAdamica
nagyúr
Éjszaka befejeztem a Stranger Things 4. évadát, egyben néztem újra az összes évadot és hát nem vagyok teljesen lenyűgözve.
Sokkal feszesebb is lehetett volna, de ehelyett nagyon rétes tészta illatot érzek. Számomra az évad emlékezetes pillanatai: - Amikor Max kiszabadul Vecna karmai közül még az elején, - 7. rész, az nagyon, nagyon erős volt szerintem, az évad legjobb epizódja, - A metal gitáros rész a 9. részbem, - és végül amikor Vecna elkapja Tizit, Tizi mondja, hogy nem kell ezt tenned blabla és Vecna elkezd mesélni. Ezeket leszámítva, lapos, kiszámítható és nem is értem, hogy miért írták, hogy néhány szereplőről lekerül a halhatatlanság, 1 szereplőről került le, aki ezzel az évaddal jött, szóval köszönjük. A végső csata is igazából egy vicc és miért kellett 40 perc levezetés a végére? Nem vagyok meggyőzve, hogy kell nekünk az 5. évad, sokkal jobban jártunk volna, ha most lezárják, meg hát annyi karakter van, hogy némelyikkel azt se tudják, hogy mit kezdjenek. Will is 2 évad óta és picsogó hülye gyerek szerepét tölti be. Ja és az LMBTQ díjat kapja: Robin az LMBTQ külön díjat kapja: Will Köszönjük Netflix, hogy langyit kellett csinálni Will-ből. -
oriic
HÁZIGAZDA
-
Janaboy
Topikgazda
ST New Worlds 1x10
Annyira zavaros már a timeline, meg kavarog a fejemben a filmmel is. Itt még nem tudták hogy néznek ki a romulanok, de tudtak róluk? -
Dottorei
tag
Pratt eleve egy szar színész szerintem de maga a film nagyon jól van megcsinálva, mellékszereplők nagyon jók, vágás-rendezés-képi világ szerintem remek, a sztori ütős még ha nem is újszerű de összetett. Az eksönök először nekem is gyengének tűntek ( pl egy seal team-hez képest).
-
dellfanboy
őstag
en sztem amilitary temaju dolgokat de sztem kva gyenge lett ezekaz allando visszaemlekezesek.meg ez a tulel mindenkit es mindent..

marmint en marvel bohocon kivul nem nagyon tudom ilyen pozira elkepzelni. hiaba schwarzi veje..
nekem a terminal list csalodas, a jack reacher sori sokkal jobban bejott.boys 3x8 haat ezt se igy kepzeltem el, az utolso3 percbe csak en gondolom, hogy sok lett a politika?
az uj vp mint AOC, aztan a trump hivo kapitolium ostromlo -
Ellia
addikt
-
Pitterix
őstag
A végére értem, tetszett, de a vége tényleg elég katyvasz.
Mintha még egy folytatásért kiáltana..... -
bagyulajuve
addikt
egyik kedvenc jelenetem
nyugodjék békében -
nubreed
nagyúr
-
Dottorei
tag
The Terminal List, Chris Pratt is csinált egy bosszúállós seal sorozatot, nekem bejött 10/8
-
S e t h
nagyúr
Egy bajom van a The boys-szal.
Egy évet kell megint rávárni.
De akkorra már 3-4 pont körül lesz, hiszen akkora csalódás.
Ha csukott szemmel választok a streamer csatornákról sorozatot, csak jobbat találhatok.Július hónapot összefoglalva:
Stranger Things - szar.
The boys - olyan mint a Stranger things. -
Bad Pritt
félisten
-
la_cc
addikt
-
Laraxior
titán
-
la_cc
addikt
Én S1 közepe / vége fele kaszáltam el a sorit, nagyon gyengének éreztem, semmi SoA feeling-em nem volt tőle.
-
grizlisandor
veterán
Már nem azért, de a te verziód jobb
!lett volna, mint ami történt (#63883) paatrick:
Igen, tett még pár lapáttal a kupacra.
Más:
Mayans S03
Kár, hogy nem tud felnőni a SOA eredetsorozathoz.
Ez a 3. sorozat folyamatban, aholaz évadzárón kívül jól működik a sorozat, erre az évadzárón meg akkora kakát kavarnak... EZ karakterfejlődése jó dolog, de helyette kaptunk egy Rambot... 
Coco hiányozni fog... 
Milyen kartel ez, ahol a több millió dollárt érő cuccot a raktárban nem őrzik... -
la_cc
addikt
-
paatrick
őstag
"Más:
Dancsó kitett magáért és egy régi Videómániás elemzést kaptunk az Obi-Wan Kenobiról.
"
Már mikor néztük akkor se volt jó a sorozat, de ezek a videók még mindig rá tudnak rakni egy lapáttal. Meg előhoznak olyan baromságokat ami eddig fel se tűnt közben.
Pl. egy másikban azt hozták fel hogy Obi-wan idehozza Lukeot hogy megvédje, erre azzal kezdődik a sorozat hogy 10 éve vagdalt húst csinál és semmi jedigyakorlatot nem végez. Fénykardja meg a fasorba sincs. Mégis hogy akarta megvédeni
-
lezso6
HÁZIGAZDA
-
Ragnar_
addikt
-
VágniValó
addikt
Leírtatok mindent a The Boys Season 3 fináléról, nem tudok újat mondani. Az évad eddig 10/9 volt, de a befejező 10/5-ös rész mindent gittre vágott nálam.
Újra a Yellowstone a kedvenc aktív sorozatom
Az a sorozat kreátor és írógárda, akiket a legvadabbnak, legbátrabbnak tartottam bebizonyította, hogy náluk töketlenebb nincs a világon. A sztori, a karakterek..minden ott volt a kezükben, hogy olyan finálét adjanak, amitől lefordulunk a kanapéról, erre kaptunk egy nyámnyila tesztoszterontúltengéses következmények nélküli langyosvizet, eskü tiszta MCU csak 18-as karikával.
Szégyen.4. évad teljesen jó lesz majd darára, ha már kint van minden rész. Rég csalódtam ekkorát.

-
VágniValó
addikt
-
Imilenni
addikt
Már nem azért, de simán alakulhattak volna így a dolgok szerintem:
Megölik Homelander-t, amiért Soldier boy a The Boys ellen fordul, Ő meg megöli az egyik tagot közülük. Utolsó évadban meg kis időugrással, Homelander fia már huszonévesen Soldier Boy-jal megküzd emiatt. Végül Homelander fia megérzi a vér szagát, és gonosz lesz (mint pl Brightburn filmben a srác) bár ahogy láttam tetszett neki a fejrobbantás, szóval... -
grizlisandor
veterán
Egy jó történettel még működhet, meg gondolom nem akarták ellőni az összes puskaport a trailerben; vagyis reménykedek benne.

(#63876) radi8tor:
Nem olvastam a könyveket, de ki tudja milyen szerzetek élnek azon a vidéken!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Más:
Dancsó kitett magáért és egy régi Videómániás elemzést kaptunk az Obi-Wan Kenobiról.
-
radi8tor
MODERÁTOR
Nincs ezzel gond, csak az afroamerikai színészek lesznek furák nekem LOTR-ben.
-
RetepNyaraB
nagyúr
-
lezso6
HÁZIGAZDA
For All Mankind S03E05
Najó, a vége, az utolsó snitt az mindent visz, zseniális.

-
la_cc
addikt
Kár olvasni a topikot, ha valami olyasmit nézel, ami nagyon pörög itt. Pl. ilyen volt az Obi Wan vagy most a Boys. Told le az aktuális részt vagy szokj hozzá a mild spoiler-ekhez.

-
Janaboy
Topikgazda
-
Janaboy
Topikgazda
Teljesen igazat kell adnom, kérek mindenkit hogy figyeljetek a spoiler használatára. Ez azokra is vonatkozik ha éppen egy karaktert nem ölnek meg stb
-
HUTCHDB
nagyúr
-
grizlisandor
veterán
The Boys S3
Jól indult, deaz évad végét elnyámnyiláskodták, mint a Stranger Things. Annyi mindent ki lehetett volna hozni, de végül kaptunk egy light verziót. ,A végére elfogyott az a The Boys-os ízléstelenség Hughie megmenthette volna Anniet a V vegyülettel, csak fecskendő híjján, kúpként használhatta volna vagy akármi! ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Én azt mondom, hogy a 4. évaddal kapjon méltó befejezést a sorozat,
. Kapjunk előzménysorozatokat, vagy testvérsorozatokat.mert ha nem változtatnak ez kevés lesz -
la_cc
addikt
-
bobalazs
nagyúr
The Marvelous Mrs. Maisel
Jó ideje halogattam, hogy majd megnézem, most lement úgy 12 rész másfél nap alatt mint a szél.
Vidám, lájtos, humoros, stand upos téma, az 50 es évekből.Ez előtt ment a Deutschland, itteni ajánlásra, Besúgóhoz hasonlítottátok, az is jó.
-
bobalazs
nagyúr
-
la_cc
addikt
Már elég rég néztem a Deuce-t, de
asszem ő nem volt strici benne...

-
Aventador91
őstag
jó lenne a The Boys S3E8 -on kívül minden spoilerbe tenni
kb tudom a fél részt úgy hogy még csak el se olvastam a spoileren kívüli részt csak rápillantottam -
WayneGace
őstag
Sok mindenben egyetértek.
Edgar-t, akit felépítettek és súlykolták, hogy mekkora mértékű volt az eltávolítása, eléggé elsikkadt. Nem fejltették ki, hogy mégis mit okoz a nagyhatalmú cégnél. Noir, akiből egy érdekes karaktert is csinálhattak volna, gyakorlatilag nem kezdtek vele semmit 3 évadon keresztül. Deep és A-Train baromira megfáradt, mindkettőtől már rég meg lehetett volna szabadulni. Ráadásul A-Train-nél egész egyszerűen maradhattak volna annál, hogy nem bírta a szíve. Végső csataval kapcsoltaban pedig már írtátok többen, hogy nagyon nem volt igazi. SB-t jegelik megint egy ideig, mindenki megmaradt. Ráadául a kék V-vel, mint kiderült a szupererő is visszahozható. Tehát még az sem végleges.Homlander tömeg előtti gyilkolásából ki lehetne hozni akár egy komoly polgárháborús helyzetet is. Hiszen kamerák vették, sokan látták. Lehetne fokozni. Mellette és ellene is tömegek ragadnának fegyvert, de gyanítom ezt is szönyeg alás söprik valami kis videóval.
Tehát nagyon úgy tűnik, hogy egyre inkább súlytalanná válik mind a történet, mind a karakterek döntései. Hol van már az a feszültség, mint az első részben, amikor Homlander már csak a megjelenésével okozott?[ Módosította: Kendek ] -
paatrick
őstag
The Boys S3E8
Egészen nevetséges lezárást kapott az évad. Na nem mintha közben ne lettek volna röhejes dolgok, nekem a legnagyobb hülyeség
az MM vs. Soldierboy volt. Most komolyan videón nézték ahogy 20 évig próbálják mindennel megölni az oroszok Soldierboyt. Amúgy MM mit akart ezek után
baseball ütővel meg puszta kézzel harcolni ellene.És amúgy azt is simán el tudom képzelni hogy
Black Noir túlélte. Elvégre a visszaemlékezésben láttuk ahogy Soldierboy kiveri az agyát belőle és azt is túlélte. Szóval ki tudja. vonalra is meg lehetett volna a lezárás de azt se merték bevállalni.Az A-train, Deep Nem mondom hogy várom a 4. évadot, majd megnézem ha kijön és ennyi.
[ Módosította: Kendek ] -
basaharc502
aktív tag
-
gbors
nagyúr
The Boys S03, avagy a jó dolgok nem tartanak örökké...
A szuperül megírt első és az alig gyengébb második szezon után érdeklődve vártam, hogy fenn tudják-e tartani a színvonalat a sorozat írói egy 3. évadban is - a válasz pedig egy igencsak határozott "nem". A 3. szezon pont azokkal a töltelékekkel van tele, amiknek a hiánya olyan jó volt az 1-esben - olyannyira, hogy gyakorlatilag az összes mellékszál ( - kimaradt valami?) totálisan érdektelen és súlytalan volt (na jó,Deep, A-Train, Noir, MM, Maeve, Frenchie + Kimiko, Hughie + Annie ). A főszálra maradt minden muníció, de láthatólag még arra sem volt elég az íróknak, úgyhogy kénytelenek voltakDeep legalább lesz**atott egy polipot 
- ez önmagában most nem volt gond, nem volt hiteltelen, amiket csináltak, de a következő szezonban bajban lesznek. Ill. a végén aleépülős spirálba zavarni a fő karaktereket .nagy konfrontációban teljesen felborítottak mindent, amit a csípési sorrendről gondosan felépítettek - a Maeve VS Homelander meccs röhejes volt, Annie és Kimiko meg mintha nem is lettek volna Supe-ok. Hughie supercharger húzása mondjuk jó volt, ez volt talán a szezon egyetlen pozitív mozzanata karakterfronton
És akkor a végén kiderül, hogy . Ami pedig tényleg érdekes volt a 3. szezonban (igazából visszaléptünk ugyanoda, ahol a 2-es szezont zártuk - és a pofátlanság betetőzéseként még egyszer feltálalják nekünk (majdnem) ugyanazt a cliffhangert Vicky-vel. Ouch ), az szépen pár epizód után a háttérbe szorult, és semmit nem láttunk a hatásából - bár ebből még a 4. évadban még lehet valami.a Vought tökéletes gépezetének szétrombolása A sorozat alapértékeinek erejét mutatja, hogy sorozatos írói hibák ellenére is szórakoztató bírt maradni, és bár az első két évadtól nagyon messze van, még így is a jobbak közé tartozik a tömeggyártás mezején. Azért nem ártana a 4. szezonra alaposan rákészülni, és az írás elkezdése előtt néhány kilotonna nyers ötletet összeszedni...
6/10.
#értékelés
-
F34R
nagyúr
-
Laraxior
titán
Elkezdte valaki a Black Bird sorozatot? Vélemény?
(Taron Egerton játszik benne) -
radi8tor
MODERÁTOR
-
AD4MINATOR
nagyúr
-
Ragnar_
addikt
Igaz, ezt hozzá is írtam szerkesztve.
Mondjuk én a képregényeket nem ismerem, simán jöhetnek még új ütős karakterek.Azért volt a GoT-ban is néhány szerplő, akit nem lett volna célszerű kiírni. Kérdés, hogy Szup lesz-e Butcher. Igazából így, hogy a kis Homelander is pszichopata lesz, nem borítaná meg az erőviszonyokat, sőt. -
AD4MINATOR
nagyúr
-
Ragnar_
addikt
Boys S3E8 hozta a szintet.
De biztos vagyok benne, az eddigiek alapján, hogy az írók megoldják.A novicsokgyártás volt egy kicsit olyan, hogy nem kellett volna bele feltétlenül, de egyébként minden patent volt. Számomra egy nagyobb kérdés van. Mégpedig, hogy Butcher előbbutóbb meghal a V-től, vagy esetleg tol egy permanens V-t. Butcher karaktere eléggé kell a The Boysba szerintem. -
la_cc
addikt
Kár, hogy James Franco kétes nő ügyei miatt kaszálva lett egy jó sori...

-
AD4MINATOR
nagyúr
-
NyalokAA
senior tag
Pedig annyira mutatták a tempV-t az asztal alatt , hogy Hughie felszedi azt hittem lesz valami szerepe, de lehet a rész végére a készítők is megfeledkeztek róla 
-
AD4MINATOR
nagyúr
A Fiúk
The Boys
season 3 finaleA finálé hozta a papírformát, ami kicsit csalódás azért, de amúgy ez az évad a legjobb eddig. Továbbra is remek beszólások vannak, a színészek ügyesek, főleg ugye Antony Starr, Karl Urban és az új karakterek is jók voltak (többnyire). A szuperhősökhöz kapcsolódó effektekkel se volt nagy gond, persze egy kicsit nagyobb rombolás elvárható lett volna, főleg a végén.
Ami viszont bosszantó, hogy itt is stranger things S4-szindróma van: a főhősök közül
és az 1 órás epizód játékidők kapcsán, azért sajnos itt is akadt jó pár fillér jelenet. Mi értelme voltsenki nem murdel meg, még akkor se amikor nagyon illene már, felvezetni Noir-t ha aztán a fináléban az első 5 percben elhalálozik? Legalább egy kicsit kardozott volna Maeve-vel (ha már Starlight úgy találkozott vele az évad elején hogy épp kardozást gyakorolt
) Mi értelme volt "legyengíteni" Maeve-t, ha a végén simán szétpofozza Homelandert a legerősebb karaktert? Persze kiírni már nem merték, kellett a happy lezbis ending nála. Ugyanígy A-Train esetén is, annyira mellékkarakter, hogy senkit nem érdekel, a herogasm epizód végén szépen ki is írhatták volna, de nem, illetve a mostani finálé jelenetben is lezárták újra a szálát (mikor összeveszik végleg a tesójával). Deep szintén semmit nem tesz hozzá a sorozathoz, sőt, csak röhögünk rajta és az idő megy a felesleges szenvedő jeleneteivel. Azon már meg se lepődtem, hogy Homelander túlél mindent (bár várható volt, hogy a fő-fő-fő-karakter nem merik kiírni Butcher-el együtt), viszont azt hittem a finálé harcban Startlight-ot megmenti majd Hughie, a teleportálós képességével, aki végül mégis felhasználja a harc előtti utolsó talált tempV-t. Ami talán a legszomorúbb, hogy SolderBoy visszament a startmezőre, pedig remek színész volt Jensen Ackles, de az várható volt hogy a Headpopper lesz a köv. genya a soron következő évadban.Szóval sok mindent bevállaltak most is, ami dicséretes de a végén mégiscsak ugyanolyan gyávák voltak a készítők, mint a ST s4-ben az ottaniak. Kár érte. Reméljük az 4. évadban tökösebbek lesznek - főleg ha az lesz az utolsó? (vagy lesz még?)
-
Ellia
addikt
-
AD4MINATOR
nagyúr
-
F34R
nagyúr
Fuu ez a Boys utolso epizodja rendesen kiegetett...
A Noiros resztol tobbet vartam, igy harom evadon keresztul semmi ertelme a karakterenek, Soilderboy ugyszinten eleg badass kar hogy az utolso reszre derult ki mennyire is. A kissrac araca a vegen ugyanazt sejteti mint Homelandernel, defektes lesz o is. Kezdtem azt erezni kifogyott
a szufla es valami nagyon maradandot kell alkotni az negyedik evadban. -
NyalokAA
senior tag
Boys s03e08 nem ezt vártam

Sikerült ezt is a Stranger Thingses hasonlóan holmi olcsó gyenge nulla minden tétet mellőzően lezárni
-meghalt Noir aki igazából eddig is egy filler karakter volt
-Homelander továbbra is érinthetetlen + most mellette van a fia is ami innentől egy jó plot armor neki.... és már civileket is nyugodtan ölhet akkor is éljenzést kap
-Maevet igazából sajnáltam , de még őt se merték kinyírni csak elvették az erejét ( ami egy adag V-vel bármikor visszafordítható )
ez így keserédes
-Soldier Boy meg vissza ahonnan elindult
A végső harc is ... Maeve aki eddig Homelander haját nem tudta megcibálni most majdhogynem egálba volt vele . Választhattak volna valami értelmesebb helyet is a harcnak mert , hogy ekkora erővel rendelkező szupik csatároznak egy irodaházban és még kb a berendezés se bánta ez roppant lelombozó..
-Butcher nem fog a 4. évadban se megmurdelni ezt könyvelném majd kap egy kis kék V-t és minden oké ( a mai rész után Homelanderben se vagyok biztos , ha esetlegesen lesz 5. évad akkor meg 100% )
Kaptunk egy cliffhangert ami so-so lesz mire építeni a 4. évadot , de ez itt nagyon kevés volt egy Boystól . Pozitívum Annie talán erősebb mint vártuk Hughie rendesen feltöltötte
Nekem már A-train meg Deep se hiányozna mert semmi szerepük nincs csak húzzák vonják őket. Ashley beszólása fun volt
Bocs Ashley helikopter csak a felső vezetőknek -
bagyulajuve
addikt
-
tibaimp
nagyúr
-
nubreed
nagyúr
-
Maxxy10
addikt
Kaszát kapott a Gentleman Jack.
-
tibaimp
nagyúr
-
nubreed
nagyúr
-
junkhead
aktív tag
Jól indul de második évad már fárasztott, minden ugyanaz reloaded.
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
tibaimp
nagyúr
-
Laraxior
titán
Nézhető a Boys uccsó része

-
basaharc502
aktív tag
Fülledt utcák - The Deuce S01
Hasonlóan a Dextrehez hosszú ideje ott volt a megnézendők között.
Érdekes, hogy elég nehéz körülírni, hogy mi az ami odaszegezi az embert a sorozat elé, de működik. A korszak, a téma és a színészek minden nagyon rendben vannak. Ahogy olvasom ez a 2. évadban is hasonló lesz.
Amit negatívumként felhoznak, azt én is érzem: a történet konkrétan 2 mondatban leírható, nincsenek nagy fordulatok, a téma ad egy keretet és ebben mozognak a karakterek, ami nem gond, de tény és való nem rágja le az ember mind a 10 körmét izgalmában. Ettől függetlenül tényleg jó ki sori.9/10
-
spiky03
veterán
-
radi8tor
MODERÁTOR
Star Trek évadzáró. Nagyon jó volt
, hozta a színvonalat, a végén, várom S02-t.enyhe cliffhanger -
Ellia
addikt
Valószínűleg kis ömlengés lesz az ILM-ről, de engem mindig is érdekelt, hogyan épülnek fel a speciális effektek. Szerintem jó kis doku lesz. Legalábbis nagyon remélem.
-
gyuromoj
veterán
Spoiler:
Stranger Things 4így térhet vissza a halálból a közönségkedvenc karaktere [ Módosította: Kendek ] -
nubreed
nagyúr
-
Maxxy10
addikt
Kaszát kapott a Your Honor. A már berendelt 2. évad lesz az utolsó.
Kaszát kapott a Night Sky. -
Grave_444
nagyúr
-
-FreaK-
veterán
-
VágniValó
addikt
-
negyven2
nagyúr
Genndy Tartakovsky's Primal - Season 2 Official Trailer
Július 21 | Adult Swim (másnap HBO Max)
-
bobalazs
nagyúr
-
paatrick
őstag
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
IreN!CuS
őstag
-
S e t h
nagyúr
A francba hogy utána kellett néznem, mert nem jutott eszembe honnan volt ismerős a stranger things orosz börtönének őre.
Hat éve történt.
-
Bad Pritt
félisten
-
gyuromoj
veterán
The Lord of the Rings: The Rings of Power | Prime Video Exclusive Sneak Peek
Elvileg július 14.-én érkezik a trailer.
-
bobalazs
nagyúr
TOShoz azért kell hangulat. Nekem kb 3 évig volt a watchlistbe mire rászántam magam hogy jó na most akkor megnézem.
Mert mai szemmel azért nem valami jó. El vagyunk kényeztetve mindenféle szuper CGI-al. Itt meg festett kartondobozok jelentették a sziklákat stb. Színpadias az egész.
Voyagert idén fejeztem be, a végére megszerettem őket, hiányoznak is. Persze megértem a kifogásaidat, hogy olyan-amilyen.
TNG-t fiatalként ki nem állhattam mikor ment a tévébe, de egyszer, úgy 5-6 éve, egy időszakba végignéztem sorba az egészet, és tényleg jó hangulata volt.
DS9-t nem láttam. Discoveryről meg már írtam véleményt. -
nubreed
nagyúr
-
V.Stryker
nagyúr
Nekem is az V. évadban fulladt ki, már meg sem néztem.
-
dellfanboy
őstag
nezem ezt LA drog maffias snowfall c. sorozatot. 5.evad elejen jarok de nekem kezd kifulladni a tortenet, neha inkabb sci-fi mint egy egy realizmushoz kozeli alkotas, nemtudom lesz-e erom befejezni...
biztos sok ilyen van a vilagban de nehezen hiszem el, hogy az otodik evadban 24.eves feka (azaz cca19 eves kora ota) gyerek felepit egy ilyen birodalmat, megha a cia segit is neki, az hogy 2 golyot kap es tuleli kicsit dramai volt. -
la_cc
addikt
Konkrétan karakteresebb volt a soriban a Whitaker.
-
AD4MINATOR
nagyúr
-
lezso6
HÁZIGAZDA
-
Yodamest
veterán
Á hideg is kirázott ezektől az idézetektől, csodálatos tényleg, hallom ahogy olvasom a színésznő hangján fú... először láttam, de tuti nem utoljára, sorozatot még nem néztem újra, de ennek az lesz a sorsa.
Nah ebből felocsudva, hát kb amiket írtam a Banshee, Cobra Kai, illetve még akkor mondanám szintén minisorozatként a Vezércselt, az is igencsak megindító volt. Ezekre mondanám, hogy nálam tökéletesek, de ezenfelül volt sok jó, pl. japán vonalon az Alice in borderland is egy igazi meglepetés volt, nyilván a most is futó The Boys is remek, Peaky Blinders első 3 évada is nagyon tetszett, utána már nekem elindult a lejtmenet, új évadot pedig már lehet meg sem nézem. Squid game is végig lekötött jó volt, Ozark is kb mint a Peaky, egy ideig nagyon tetszett, de aztán már ott is elindult a lejtmenet, az új évad pedig ugyanúgy ott is felejtős lesz. Ted Lasso és a The morning show is nagyon jó volt.
Majd ránézek amiket írtál azokra is, ha az 1883 neked is ennyire bejött akkor csak nem ajánlhatsz rosszat.

-
volandy
senior tag
Tudok ajánlani neked (nektek) egy nagyon jó sorozatot. Nekem jobban tetszett, mint a Banshee!
Braquo a címe.
De van még pl.: Mindörökké, Harrow.
De szerintem a Bordertown sorozat az nagyon ott van!
Top 3ban nálad melyik a másik kettő? 1883 nálam is mindent visz!
…….”A világot nem érdekli, ha az ember meghal.
Nem hallja a sikolyokat.
Ha az ember vére a földre hullik, a föld elissza azt!
Nem érdekli, hogy megsérül valaki.
Azt gondoltam, ha találkozok, istennel először azt fogom megkérdezni: Mi értelme ilyen csodavilágot teremteni, aztán megtölteni szörnyetegekkel?
Miért teremt virágokat majd alattuk megbúvó kígyókat?
Mi célt szolgál egy tornádó?
Aztán belém hasított:
Nem nekünk teremtette!”…….
(Taylor Sheridan: 1883) -
Janaboy
Topikgazda
-
nubreed
nagyúr
-
jonnyjoker01
veterán
Westworld S04E01-02
E01 kicsit gáz volt szerintem, párbeszédek meh,
Caleb támadós jelenet is ??? 
Gyerkőc békésen elalszik miután látta hogy halálra kaszabolnak egy embert, anyukának is csak annyi a kommentje hogy menny háborúzni úgyis meghósz ? Elég rosszul és klisésen volt megírva... Aztán később látszik mennyit is ér a "harcban", ott kellett volna maradnia a családjával 
E02 már sokkal jobb lett, érdekel hogy hova viszik a sztorit, a béna párbeszédeket és a természetellenes expozíciókat meg majd csak eltűröm valahogy
Szóval így az évadra az elvárásaim S03 szintje fölött vannak egy kicsivel mert úgy tűnik visszatérnek egy S01-szerű sztori struktúrába és mivel maga a téma érdekel nem kaszálom, de azért látszik hogy nem lesz ebből mestermű ami az írást és a színészi munkát illeti. Ed Harris és Tessa Thompson a hátán fogja cipelni a színészi munka nagy részét. Szeretem Aaron Paul-t is, de nem tudom, az a szerep amit kapott nem áll neki túl jól...
Új hozzászólás Aktív témák
-
63900 - 63801
86798 - 86001 86000 - 84001 84000 - 82001 82000 - 80001 80000 - 78001 78000 - 76001 76000 - 74001 74000 - 72001 72000 - 70001 70000 - 68001 68000 - 66001 66000 - 65901 65900 - 65801 65800 - 65701 65700 - 65601 65600 - 65501 65500 - 65401 65400 - 65301 65300 - 65201 65200 - 65101 65100 - 65001 65000 - 64901 64900 - 64801 64800 - 64701 64700 - 64601 64600 - 64501 64500 - 64401 64400 - 64301 64300 - 64201 64200 - 64101 64100 - 64001 64000 - 63901 63900 - 63801 63800 - 63701 63700 - 63601 63600 - 63501 63500 - 63401 63400 - 63301 63300 - 63201 63200 - 63101 63100 - 63001 63000 - 62901 62900 - 62801 62800 - 62701 62700 - 62601 62600 - 62501 62500 - 62401 62400 - 62301 62300 - 62201 62200 - 62101 62100 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- TP-LINK routerek
- OLED monitor topic
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- Milyen okostelefont vegyek?
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Gigabyte Z170X-Gaming 7 Rev 1.1 / Beszámítás OK!
- Apple MacBook "BlackBook" (2007) - 2,16GHz Core2Duo, 4GB RAM, gyári töltővel (Retro / Projekt gép)
- Realme Realfit F3 ANC aktív zajszűrésű Bluetooth fülhallgató
- Fibocom L850-GL WWAN 4G LTE mobilnet kártya
- Realme Realfit F2 Pro Hibrid bluetooth fülhallgató
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
- Itachi! Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R7 9800X3D/ 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB Nvme SSD
- Honor Magic5 Lite / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

"

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

baseball ütővel meg puszta kézzel harcolni ellene.

ez így keserédes