Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:37:15

LOGOUT.hu

Sörtípusok erjesztési eljárás alapján:

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#17345) [CsuCsu] válasza kökény (#17343) üzenetére


[CsuCsu]
őstag

Pecsett a Karavella barban, Szekszardon a Harbro barban van csapon (es talan dobozosan is). A weboldaluk szerint Szegeden is, de ott nem tudom hol.

Rengeteg kisszerias sorhoz nehez hozzajtuni, de nem a divat miatt. A BYM konkretan annyira kemzuves, hogy kezzel toltik a dobozba a sort, rendes canning line-juk sincsen. Allitolag most uj fozdet epitenek, talan ettol javul a helyzet, de nem szamitanek tul sokra.

A neten rendelessel pedig semmi problema, szokjad csak. A jo sort ne vard a szupermarketbol, az meg Nyugaton sem divik. Sot, sok jo sort kizarolag a fozdeben arulnak. En peldaul London kozepen lakok, es rendszeresen rendelek online, mert mashogy nem megy, vagy elfogy a cucc (sokszor masodpercek alatt) mielott melo utan elmennek a bottle shop-ba. Magyarorszagra is lehet jokat rendelni otthonrol es kulfoldrol is, erdemes belevagni.

@nakos1212
Mennyit szansz ra, az a kerdes ;] A legjobb cuccok 2,000 / uveg alatt ritkan allnak meg, ezalatt kompromisszumos. Az egyik (ha nem a) legjobb porter a hazai piacon perpill 4,000Ft.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.