Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:37:15

LOGOUT.hu

Sörtípusok erjesztési eljárás alapján:

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#14499) jookomak válasza proci985 (#14498) üzenetére


jookomak
őstag

Ha a pampas-ra gondolsz, akkor elsőrangú. Ott ismerkedtem meg igazán a steakekkel, fantasztikus élményben volt részem minden alkalommal. Akkoriban még nem nagyon mentek a kézműves sörök, nem tudom ez változott-e ott. Kaja miatt aztán átszoktunk a pesterzsébeti buffaloba. Nagyon jó steakjük van, igaz sörfronton szintén nem erős.

Ha kézműves sör és kaja, akkor ott a bölcső, kandalló, vagy a duna plazanal a céltorony - valami elképesztő bbq ételekkel, sörökkel és kilátással. Rizmajerről azért nem nyilatkozom, mert mikor ott voltam, annyian voltak, hogy inkább átmentünk máshova.
Vagy ott vannak a csehek, ahol a sör és kaja kiválóan megfér egymás mellett. Pl czech-in-ben, hrabalban már kajáltam, jó volt. Vagy más kategória, de pl kaltenberg, vagy a mom-ban a paulaner. Illetve egyik személyes kis kedvencem, a scherdel bajor kolbászda és söröző a Batthyány téri piac mögött.
Street food kategóriában pedig különösen ajánlott a töltő. Teljesen házi készítésű kolbászos bucik, és mindig van a hűtőben pár kraft sör, pl dezső vére.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.