Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:41:15

LOGOUT.hu

A Sony 2010. május 11-én bejelentette a MILC (tükörnélküli cserélhető lencsés) fényképezőgépcsaládjának első két tagját, a NEX-3, és NEX-5 gépeket, APS-C méretű szenzorral. A piaci várakozásnak megfelelően az APS-C vázak rövid, de gyors evolúciója után 2013.október 13-án megjelent az első full frame méretű érzékelővel szerelt Sony MILC ILCE-A7 néven. Az összefoglaló a rendszert átlátni próbál segítséget nyújtani.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#12501) Márton


Márton
nagyúr

Igények, igények. Mindenkinek más..

Nekem pont jól jön a touch fókusz videónál, stabil állványom van, nem fog megriccenni a kamera.
De olvastam, hogy makrófotónál is hatalmas előny a touch, mivel csak akkor süti el a képet, ha éles a kívánt terület. Mivel idővel két gépem lesz a 3D miatt, rettentő fontos a súly. Ebben is az 5100 nyerő.
Kereső: nem fog hiányozni, mivel alig fotózok vele, videóra veszem, ott meg mókás lenne. Majd veszek valami árnyékolót, most is alig látom napsütésben a kamerám lcd-jét, de a kezemmel mindig megoldom a problémát.

Mindenben tetszik ez a kis gép, egyet kivéve: a túlmelegedést. De már elfogadtam, hogy hosszabb felvételekre nem ezt fogom használni, kizárólag rövid snittekre, kevés fényes jelenetekre egy fényerős obival.

"pont most akciós az A5100 váz az MM-ben"

Na, éppen ma akcióznak, ez is valami.
De akkor is. A5100 187e
kicsit nyugatra táskával kártyával 145 ezer :F

[ Szerkesztve ]

Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.