Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
válasz T_Stark #34701 üzenetére
Méret függő is a dolog, tehát ha írtál nekik és válaszoltak akkor biztos jót ajánlottak, de bátran kérdezz vissza, válaszolni fognak.
Enyémre 502-es végű van, de W75C.[ Szerkesztve ]
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
válasz Cuccok #34703 üzenetére
Méret függő illetve ár(kategória) függő a dolog.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
válasz Cuccok #34705 üzenetére
Nem tudsz kisebbet venni, adatok lekérdezésénél egyből kiderül.
-
Peat76
őstag
Miért nem tudok belépni a Service menübe? Eddig mindig simán ment, KD55X8509C, de most egyszerűen nem megy, valakinek hasonló tapasztalat?
[ Szerkesztve ]
Sony OLED XR-55A83J + Xbox Series X + PS5 DiscE., Nintendo Switch & Wii U + PS3 FAT 4 db 60GB US, Iphone 14 Pro Max 256GB+AW7 Cellular+Airprods Pro csakis a futás miatt! Csak azért is kiírom, attól még nem vagyok prosztó!
-
K Norbi
addikt
Én régen a Pioneer autóhifi garanciajegyeit sorba téptem szét vásárláskor, első szett, erősítők, fejegység. Mélynyomó, Dvd lejátszó. Hangoztattam közbe hogy itt név a garancia.
Ma is szoktam ezt csinálni afféle babona. Így sose romlik el semmi.
Nem parázok ilyen apróságokon.
Sony tv garanciajegyét se hosszabbítottam meg, mert tudom nem fog elromlani.[ Szerkesztve ]
-
salapp
addikt
válasz K Norbi #34710 üzenetére
Kellenek az életbe az apró izgalmak. Minek a Sony cuccokra garancia! Tyuhéj!
Mondjuk az idén már igencsak kamaszkorban levő (17. évében a szentem) Sony QS erősítőm még mindig elkápráztat mindenkit az annak idején kifejezetten vele összehangolt és közösen demózott Pascal szettel.
Hála égnek köszönik, jól vannak. (Az utódjuk már biztosan nem Sony lesz, sajnos. Persze más gyártónál sem erény már régóta a tartósság.)[ Szerkesztve ]
Cathrine Tate: -Computer says: nooo!
-
junior11
veterán
Sony WE75 fullhd tv test [link]
The Truth Is Out There - Az igazság odaát van
-
T_Stark
őstag
Közben intéztem is a gari hosszabbítást.
Az 503 végű kell 55"-os W80C-re, ami balesetre is kiterjesztve 30K.
Azért csak nyugodtabban alszom így, hiába Sony. -
Peat76
őstag
Na van egy hibám, backlight error, tudja valaki ez pontosan mi, mi okozhat átmeneti hibát a háttérvilágításban? Valakinek volt ilyen? KD55X8509C[ Szerkesztve ]
Sony OLED XR-55A83J + Xbox Series X + PS5 DiscE., Nintendo Switch & Wii U + PS3 FAT 4 db 60GB US, Iphone 14 Pro Max 256GB+AW7 Cellular+Airprods Pro csakis a futás miatt! Csak azért is kiírom, attól még nem vagyok prosztó!
-
blakey
titán
válasz Peat76 #34717 üzenetére
Konkrétan tapasztalsz hibát vagy csak a táblázat alapján kérdezed? Július 12-én, 17:31-kor volt valami.
-
Peat76
őstag
válasz blakey #34718 üzenetére
Igen láttam az időpontot, eddig nem látok hibát, nem vettem észre semmit!
Itt mindig hűs van, még az sem lehet hogy túlmelegedett, kósza hiba?Sony OLED XR-55A83J + Xbox Series X + PS5 DiscE., Nintendo Switch & Wii U + PS3 FAT 4 db 60GB US, Iphone 14 Pro Max 256GB+AW7 Cellular+Airprods Pro csakis a futás miatt! Csak azért is kiírom, attól még nem vagyok prosztó!
-
blakey
titán
válasz Peat76 #34719 üzenetére
Lehet, hogy be-/kikapcsolásnál történt valami, akkor van gond ha mindhárom oszlopban van ilyen illetve az is lehet, hogy egy gyári visszaállítás után eltűnik.
-
blakey
titán
válasz K Norbi #34721 üzenetére
Még nem voltam szerviz menüben. Olyan 1800 órára tippelek.
-
onkelz
aktív tag
Sziasztok
A véleményetekre lennék kiváncsi, illetve aki rendelkezik ilyen tévével a tapasztalatai érdekelnének.
KD55XD93 vagy XE93 vásárlásán gondolkozom, elsősorban játékra haszálnám és pendrveról filmnézésre.
Köszi
[ Szerkesztve ]
-
headhunter
addikt
1 halott pixelnél nincs csere (szervíz) csak 2 vagy több pixel hibánál?
(Sony Bravia KDL-43W807C, 2016.10.05.)
-
SZKEBE75
senior tag
Szevasztok,
Melyiket lenne érdemesebb megvenni?
Pc-ről lenne hajtva,MPC-HC + Madvr.KD-65XD7505
KD-65XE7005A vásárlást év vége felé tervezem.
DX260 - forzaHybrid - IE900
-
Ablakos
őstag
Néhány alkalmazást feltelepítettem a store-ból. Némelyik a Home alatt is megjelenik, némelyik csak a Handheld AL alatt lehet elérni. Lehet a home alá közvetlenül is telepíteni? (kdl55w755c)
-
SZKEBE75
senior tag
válasz PrinceHerceg #34728 üzenetére
Renben,szóval a TRILUMINOS kijelzővel szerelteket figyeljem majd.
DX260 - forzaHybrid - IE900
-
onkelz
aktív tag
Sziasztok
Holnap 13:00ig el kéne döntenem, hogy melyik tv legyen, légyszi segítsetek.
Tudom nem egy kategória, amiket nézek, de ez a 3 fogott meg:55XE8505
55XE9005
55XE9305USBs filmnézés és konzolos játék a fő vonal, némi tv-zgetéssel.
A 8505ről gyakorlatilag már a boltban lebeszéltek az ips panel miatt, ez a legolcsóbb jelenleg 365.000, utána százasával ugrik.
Egy hozzá nem értőnek, mint én is, a 9005 és a 9305 közötti különbséget érdemes lehet kifizetni?
A 9005 rossz vétel lenne 460.000ért?Köszi
-
ArthurShelby
addikt
Sikerült a horizon go-t telepíteni, és nagyjából használhatóvá is tenni, hátha hasznos másnak is.
Kell egy app, ami landscape módba teszi a képernyőt (nálam forced auto-ra van állítva), és egy régebbi 2.3.9 production verzióju horizon go apk.
Kell még egy egér, vagy egy telefon a sony alkalmazással, amiben van egér funció is (én a 2. verziót használom), mert a hagyományos irányítóval semmit sem lehet az alkalmazásban csinálni (bár onnan meg kell a back gomb )[ Szerkesztve ]
A rosszban mindig van valami megtévesztően jó, különben nem választanánk a rosszat
-
ArthurShelby
addikt
Hogy lehet a horizon go alkalmazást kitenni a kezdő képernyőre, mert csak a beállítások->alkalmazások közül lehet elindítani?
w75c[ Szerkesztve ]
A rosszban mindig van valami megtévesztően jó, különben nem választanánk a rosszat
-
deja vu
addikt
válasz onkelz #34734 üzenetére
Sonyból csak 9305 , de ha más is játszik akkor 592 ezer az LG 2017-es OLED 55B7-es tévéje a médiában.
Iphone 7 Plus | Sony A7R+Zeiss FE 35mm F2.8+Zeiss FE 55mm F1.8 | Eizo CX271+Eizo CS270+Eizo SX2262W+Eizo S2233W | Z170 Ext4+I7-6700K+Noctua U14S | GTX1070 Gaming | 16gb 3600MHz | 850PRO 768GB | Seasonic Platinum | Define R5+3xNoctua | Razer Taipan
-
TCr
veterán
válasz onkelz #34734 üzenetére
Ahogy írtam is, a 9005 direct LED-es, míg a 9305 Edge LED-es.
Előbbinél nincs meg a "bevilágítási" jelenség, míg a második zsákbamacska ebből a szempontból.
Viszont a 9305-nek magasabb a kontrasztja, fényereje. Meg drágább is.
Ezek alapján neked kell mérlegre tenni, hogy melyiket is szeretnéd.Én a 9005-öt venném a direct LED miatt.
https://flickr.com/photos/norbertkassai/
-
blakey
titán
Sok Direct LED-es tv-m volt, nincs különbség felhősödés szempontjából Direct vs. EDGE LED között, mindkettő bőven felhős lehet, ezt nem árt tudni, tehát attól, hogy Direct LED-es nem garantált, hogy nem lesz felhős és a Direct LED-eseknek kisebb a kontrasztja valamint a széleknél több a "sötét rész". Direct LED-es tv-t váltottam EDGE LED-re és kevesebb a felhő, pedig az sem volt gyenge tv. Szóval már többször írtam, de most is leírom, mindegy, hogy Direct vagy EDGE LED, a lényeg, hogy jó legyen.
[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz PrinceHerceg #34741 üzenetére
A szememnek hiszek, nem kötelező érvényű az, hogy ha Direct LED-es a tv akkor homogén, ennyi, értsd úgy ahogy szeretnéd, de 20 LCD tv-vel a hátam mögött tudom mit írok és középkategórától felfelé voltak, ezeket mások is alátámaszthatják. Nyilván ha volt 2 tv-d, egyik Direct LED a másik EDGE és az EDGE foltosabb akkor ez lesz a véleményed, de én én nem 2 készülék után állítom, mindig azt kell venni amelyik a legjobb és mindent egybevéve.
Remélem hogy azt is látod, hogy mi a hátránya egyik-másik LED elhelyezésnek, mindegy milyen csak jó legyen.(#34742) TCr
Minden azon múlik, hogy miként oszlatja el a háttérfényt a diffuzor, ha hullámos akkor egy EDGE LED esetén nagyobb foltosodást okozhat, de DIRECT LED esetén is ugyanúgy foltos.
Te láthatod homogénebbnek, mert ugye példány függő is, volt olyan DIREKT LED-es Samsungom, hogy egyből visszavittem és olyan EDGE LED-es Toshibám, hogy senki meg nem mondta volna, hogy az éleken vannak a LED-ek, csak akkor ha tudja mit kell nézni.[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz PrinceHerceg #34744 üzenetére
Én csak a saját készülékeimről beszélek, az, hogy láttam még több 100-at azt nem említem.
Lényegtelen, azt kell venni amelyik jobb.ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
válasz PrinceHerceg #34746 üzenetére
9005 vs 9305, az utóbbi a jobb, hiába EDGE LED.
DIRECT LED-nél elkerülhetetlen a "vertical banding" és az néha sokkal zavaróbb, mint a felhősödés.ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
válasz PrinceHerceg #34748 üzenetére
Az elkerülhetetlen az jelenti, hogy sajnos 99.9%, hogy olyan lesz, EDGE LED-nél is jelen lehet, sajnos, de nem akkora arányban/mértékben, nálam szerencsére egyik tv-n sincs, legalábbis ami a jelenlegi készletet illeti, előtte egyiken volt. Bármilyen másik technológiát választunk számolnunk kell, hogy lesz valamilyen kellemetlenség, a mértéke változó és a jelenség is, mindegy, hogy Plazma, OLED, LCD.
[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz blakey #34749 üzenetére
Egyébként meg mindegyik tv-gyártó b+ meg, hogy nem tud normális tv-t gyártani, mindegyiknek van valamilyen nyűgje.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest