-
LOGOUT.hu
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
varmi2
nagyúr
válasz K Norbi #53216 üzenetére
Sikerült.
50w755c a tv, és 2016 aug-szept. körül vettem. Eddig hiba nélkül üzemel. Eléggé sokat megy.
A sok nulla, az ugye azt jelenti, hogy semmilyen hiba nem lépett még fel, jól gondolom?
Melyik szám mutatja az üzem időt?Klaustrofóbia- Félelem a zárt helyektől, például, ha zárva van a KOCSMA!
-
-
ArthurShelby
addikt
válasz K Norbi #51311 üzenetére
Csak a kezdőképernyőre nem teszi ki. Ha a beállításokban rámész az alkalmazásokra ott lesz.
Egyébként ennyire szerintem nem jó felokosítani, hogy chrome-ot is ráteszel. Nem kell túlzásokba esni, és nem fogsz semmit se kapni :D
[ Szerkesztve ]
A rosszban mindig van valami megtévesztően jó, különben nem választanánk a rosszat
-
okoska74
senior tag
válasz K Norbi #44246 üzenetére
Én a diginél vagyok kábelen és ugyan úgy nincs képem Csak a gyáriak.
iMac 2013 Late ; Apple iPhone 11 ; Apple TV 4K 64Gb ; Sony KD43XF8505 ; Sony HT-XF9000 ; Sony WH-1000XM3 ; Toyota Prius III 1.8 HSD Premium;.... Ha a tények nem igazolják az elméletet, változtasd meg - a tényeket. Albert Einstein
-
-
mintech07
tag
válasz K Norbi #43074 üzenetére
Képminőséggel elégedett vagyok, Ps4 Pro-val nagyon szép képe van, tv nézéshez még keresem a megfelelő beállításokat.
De viszont sötét jelenetknél nagyon felhős a kép, nagyon zavaró... Ezzel lehet valamit kezdeni? Ez miatt tudom cseréltetni a tv-t? Edigitaltol rendeltem. -
-
salapp
addikt
válasz K Norbi #42865 üzenetére
Szüleimnek volt úgy tizennégy éve egy Philips Pixel Plus síkképernyős crt tévéje, az elég korrekt volt, a hangja meg bitang jó volt (persze volt vagy hatvan centi mély, elfért benne két normális hangszóró).
Annyira ajnározzák a használói a P5 engine-nel szerelt, ambilight lcd tévéket, hogy már tényleg szívesen megnéznék egyet normális fényviszonyok között, hogy hogyan teljesít.Cathrine Tate: -Computer says: nooo!
-
gtome
csendes tag
válasz K Norbi #42655 üzenetére
Nekem tegnap hozta futár 49xf8505-öt, szépen becsomagolva, csak sajna találtam két pixel hibát (fekete). Valaki edigitalnal próbálkozott már ilyen miatt cseréltetni? Tudtommal nem kéne, hogy cseréljék két hibás pixel miatt, de hátha (egyik kicsit kellemetlen helyen van).
Kábeles témához abszolút nem értve kérdezném, hogy ehhez a típushoz érdemes a 2.1-es HDMI kábelt megvenni, mert TV specifikációnál 2.0-s HDMI csatlakozó van feltüntetve?
- "Mindig azt hittem, hogy maga megveti a pénzt (...) - Persze hogy megvetem, ha nincs! Ez az egyetlen méltó magatartás."
-
Anonymus23
veterán
válasz K Norbi #42655 üzenetére
Én is szeretnék már csatlakozni, vettem én is a BF alkalmával, direkt bolti átvételt kértem mivel arra 1-5 napot írtak, most meg kiderül, hogy futárral már rég lehozták volna
Na mindegy addig olvasgatom a topikot ezzel a TV-vel kapcsolatban...
Egyébként a kábelvitához, én ezt fogom hozzá venni:
CLUB3D HDMI 2.1[ Szerkesztve ]
;) - The Power of the Light Side
-
salapp
addikt
válasz K Norbi #42661 üzenetére
Az kemény. Nálunk szerintem panellottóból eredően egy nagyon gyatra látószöggel rendelkező, a széria vége felé gyártott 55W809C volt akkor. Pedig lehidaltam a proci tudásától és a színárnyalatoktól, sötétrészletektől. Lcd viszonylatban eszméletlen, amit az hozott.
mjani1172: na, arra én is
[ Szerkesztve ]
Cathrine Tate: -Computer says: nooo!
-
-
Peat76
őstag
válasz K Norbi #40743 üzenetére
Jár az agyam, mennék érte, de sajna nem fér a keretbe!
Sony OLED XR-55A83J + PlayStation 5 Pro 3TB, XBOX Series X 2TB, Nintendo Wii U + 2 Playstation 3 FAT CECHC03, CECHC04, Iphone 14 Pro Max 256GB+AW7 Cellular+Airprods Pro 2, csakis a futás miatt! Csak azért is kiírom, attól még nem vagyok prosztó!
-
Peat76
őstag
válasz K Norbi #40732 üzenetére
[link]
Ha most vennék tv-t, jelenleg biztos befutó nálam egy a mostani KD55X8509C után, de még nem váltok!Sony OLED XR-55A83J + PlayStation 5 Pro 3TB, XBOX Series X 2TB, Nintendo Wii U + 2 Playstation 3 FAT CECHC03, CECHC04, Iphone 14 Pro Max 256GB+AW7 Cellular+Airprods Pro 2, csakis a futás miatt! Csak azért is kiírom, attól még nem vagyok prosztó!
-
vlevi
nagyúr
válasz K Norbi #40732 üzenetére
Mert már nem akarok annyit bukni a TV-n, amennyibe egy csere fájna, azért.
Ez a széles Samu talp amúgy sem férne el nálam az asztalon.
Azt nem mondtam, hogy a képpel nem vagyok megelégedve, csak azt, hogy nagyon jó volt az előző is.
Az androiddal viszont sajnos, így jártam, azt beszoptam :(
-
fauv
őstag
válasz K Norbi #40723 üzenetére
Feltételezem a nappalidba volt egy ilyen készülék és miután használtad , nem voltál megelégedve a képével, azért írsz ilyeneket. Egyébként nem 450 ezerért hanem 330 ezerért kell venni, annyi a "T"-nél, az reális ár érte
Csak egy érdekesség ehhez a típushoz, ezt a TV-t 55 és 65-ös méretbe len EDGE, hanem DIRECT LED-el szerelték, feltételezem ezzel kompenzálva az IPS hátrányát. .
-
vlevi
nagyúr
válasz K Norbi #40723 üzenetére
Mér, 2017-ben nem kellett volna alapnak lennie egy XE8505-ben a Timeshift funkciónak?
Eszemf***m kettéált, amikor rájöttem, hogy nem tudja. Annyira alapnak gondoltam, hogy utána sem néztem, hogy tudja-e a TV.
Feleannyiba kerülő, sokkal gyérebb tudású, más gyárak TV-iben benne van ez a funkció, de a droidosokból hiányzik. Miért????
-
vlevi
nagyúr
válasz K Norbi #40447 üzenetére
Ne is mondd.
2010-es évjáratú Samu TV-m volt, valahogy sokkal inkább kézreállt minden.Más dolog.
Mivel megint találtam egy videót, amit nem szeret lejátszani a droidos rendszer, kénytelen voltam belenézni PC-n, VLC-vel. És ott figyeltem fel egy eddig általam nem látott opcióra, hogy a VLC is át tudja küldeni TV-re a képet. Nekem ez a castolás újdonság volt, de örülök neki, hogy van. -
TCr
veterán
válasz K Norbi #40368 üzenetére
Rtings-ről:
"When displaying 24 fps content
While a 120hz TV doesn't inherently produce better motion, it can provide a few advantages over standard 60Hz TVs. An important one is proper playback of content meant to be displayed at 24Hz such as cinema. Most TVs now can simply adjust the refresh rate of their panel to fit the source, but some devices (such as chromecast) can only output at 60Hz regardless of the content being played. This can lead to issues since 24 is not a multiple of 60Hz. To display this sort of content, what is called a "3:2 pulldown" is used. Basically, the frames alternate between being repeated 3 times and 2 times. Not everybody notices this, but it causes some scenes, notably panning shots, to appear juddery. 120hz TVs can avoid this entirely since they can just display each frame 5 times. Some 60Hz TVs can manage to do it, but if this is an important feature for you, you will probably have to get a 120Hz model."
(#40370) vlevi:
Igen, határozottan kell nekik a meleg színhőmérséklet, a tesztek is ezt bizonyítják.
(#40371) theballa32:
El kell, hogy szomorítsalak. Ekkora méretben 300-ért még kifutó akcióban sem kapsz igazán jó képminőségű tévét, a W8 után meg pláne nem.
Az IPS-t meg végképp kerüld el a W8 és W5 után.[ Szerkesztve ]
https://flickr.com/photos/norbertkassai/
-
theballa32
tag
válasz K Norbi #40367 üzenetére
Köszönöm neked is a választ!Most a Telekomnál tudtam volna megvenni azt a tv-t amit kérdeztem,és csak a 65 col miatt vettem volna meg.Szeretnék egy ilyen hatalmas tv-t egyszer,aminek a felső határát Kb 300 000 forintban határoztam meg.Csak Gran turismohoz kellene,mert az a hobbi,és másabb lenne nagy méretben játszani a játékkal.
-
AL
addikt
válasz K Norbi #40241 üzenetére
Szia ! Cserekészülékként Én is most vettem egy 49XF8505 - öt, még szerencse, hogy utánanéztem, mert az üzletekben tagadják, hogy IPS van az 55 - ösbe . Gondoltam inkább legyen kisebb, mint az előző, de jó . Több tesztet is végignéztem mindenhol IPS - nek írják az 55 - öst . Az üzletekben ( Márkabolt ) ezt nem tudják ? Az előző X sorozatú volt . Ennek szebb a képe ( élesebb), de a menü - beállítások lelassultak . Igazából nem értem miért van egy sorozaton belül 2 féle kijelző. https://www.displayspecifications.com/en/comparison/00b65b20b
Üdv.[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz K Norbi #39250 üzenetére
Hol van látható csatornalista, vagy ez valamilyen álom?
TV-n még nem láttam látható csatornalistát vagy nem teljesen világos, hogy mire gondolsz.*** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
Új hozzászólás Aktív témák
- Hálózati / IP kamera
- BMW topik
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Politika
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- OLED TV topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest