Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
K Norbi
addikt
Sziasztok! most vásároltam egy ilyen Tv-t
A kérdésem az lenne hogy miért hagy alul felül fekete csíkot? Ha egyszer 16:9 es a tv??
T Home beltéri van hozzá. -
K Norbi
addikt
Köszi! na így már jó!
Még azt szeretné kérdezni hogy most Scart kábellel van összekötve a Tv a T home beltérivel.
Ez a fajta [link]
És érdemes lenne összekötni HDMI vel? jobb lenne a kép minőség? Vagy teljesen felesleges ha Nem HD ra vagyok előfizetve.
Bal oldalán a [Tv] nek ott az USB bemenet,
A Digitális fényképezőmmel "Nikonal" összekötöttem de semmi nem történik, nyomkodtam rajta már mindet, de nem jön be semmi. -
K Norbi
addikt
Sziasztok! Sony Bravia KDL50W755C ezt a tv-t szemeltem ki, szerintetek jó? Van valakinek tapasztalata ezzel típussal? LG tv-k jók? Úgy értem melyiknek jobb a képe? pl LG 50LF652V képest a sony jobb választás lenne?
[ Szerkesztve ]
-
K Norbi
addikt
Sziasztok! Lehet hamarosan tulajdonosa leszek egy Sony KDL-50W805C nek.
Kérdésem az lenne hogy a mozgásjavítás Motionflow kikapcsolható teljesen?
Illetve milyen gyári lehetőségek vannak? Egyénileg testre szabható?(#21732) agabe LG is...hat annal a kontraszt is gyer, es homogenitas meg borzasztobb altalanossagban. Ezt sajnos alátámaszthatom
Ha vannak mérési eredmények egy tesztben, akkor az IPS általában inkább 1000:1, a PVA 2000:1 kontraszthoz van közelebb.
Valós kontrasztarányban (ami szerintem nagyon fontos mérce) jellemzően az IPS panelek a legrosszabbak.
Ami nagy gond még az LG-nél, hogy sem az LCD-i, sem az OLED-jei nem szoktak impulzus módot kínálni, így a digitális képfolyatás ("szappanopera mód") vagy az LCD csóvázás (elmosódó mozgás) közt tudsz csak választani, nincs olyan, hogy vibrál a panel (black frame insertion).Lg tv-t még egyszer soha a büdös életbe nem vennék ingyen nem kéne!!!
[ Szerkesztve ]
-
K Norbi
addikt
válasz theballa32 #21741 üzenetére
Köszi a 2 hetes LG 49UF850V tv cserélném le..
Sajna a 14 napból kifutottam viszont az egyik haveromnak nagyon tetszik és vinné.
Én meg lecsapok a sony ra.(#21743) B-L-A-C-K Az a baj hogy nincs akcióba most. 3Cm nagyobb lesz
[ Szerkesztve ]
-
K Norbi
addikt
Az LG 49UF680V a belépőszintű 4K
(#21754) bandaMDD
Az IPS panel miatt kontraszttal van gond, meg focinézés közbe koszos a kép.
Nem tudom a Sony nál mennyire látszik.
Hát igen a droiddal lehetnek gondok.
40 másodpercnél látszik Lg nél a gond [link]
Meg a kontraszt is.[ Szerkesztve ]
-
K Norbi
addikt
-
K Norbi
addikt
válasz blakey #21792 üzenetére
Szeretnék csatlakozni a vitához Nost hát mint tudjátok nekem 49UF850V tv-m van IPS ma meglestem a Sony 50W809C tv-t szarrá nyomkodtam most már van összehasonlítási alapom szerintem az Lg elég közel áll hozzá képbe hiába mondjátok hogy gyenge a kontraszt.
[ Szerkesztve ]
-
K Norbi
addikt
Media markt
(#21799) krx21 csak sony volt, olyan mint az enyém nem volt nekik.
Ezt csak szemre állapítottam meg.
Eddig úgy néz ki hogy megtartom az Lg-t.
Veszek egy Sony-t is! Kellesz még 1 tv a nappalba is szerintem, mert ott egy 20 éves Videoton tv van "fadobozos" 40Kg
Nekem meg Samsung volt a szobámba egy 72Cm 100Hz! fasza kis tv amúgy még mindig.
No és majd akkor egymás mellé tudom rakni! És akkor végetek lesz/vagy nem írok egy kövér tesztet! Persze előtte egy profival janos666 bekalibráltatom őket. több mint fél millás műszere van.[ Szerkesztve ]
-
K Norbi
addikt
válasz blakey #21802 üzenetére
Pedig tényleg nem olyan rossz a kontraszt az UF850V be. Valaki nézzem meg egyet és látni fogja.
De én nem értem hogy miért nem szereli az Lg is VA panellal mint a Sony meg a Samu.
Miért erőltetik az IPS-t ha annyira rossz, hát miféle white szeműek dolgoznak ott.[ Szerkesztve ]
-
K Norbi
addikt
-
K Norbi
addikt
-
K Norbi
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik