Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Atesz 666
aktív tag
Üdv mindenkinek.
-Következő kérdésem csak mint márka és televízió ágon kapcsolódna eme topikba,mert hirtelenjében nem találtam jobb topikot.
Szóval:
-Van egy régebbi SONY Wega(KV-29SE 10KTV) síkképcsöves tévénk olyan hiba jelenséggel,hogy a képcső sarkainál haloványabb illetve elmosódottabb a kép és csak a képcső közepén egy nagyobb körben éles.
Kérdésem:
-Érdemes ezt még javíttatni illetve,hogy márka szervizzel lenne-e érdemes javíttatni?
A válaszokat előre is mindenkinek nagyon köszönöm.
Sony Xperia S, Sony Xperia SP, Sony Xperia Z3, Sony Xperia Z5, Sony MDR-ZX330, Sony a 33, Sony KDL-40EX500, Sony BDP-S360, Sony STR-DH820, Sony MDR-XD100, Sony DR-S5, Sony SS-FCR6000, Sony SS-B1000, Sony SA-W2500, Jamaha DVD-S663, ASUS X75V NOTBOOK, ASUS RT-N53 Router, SonimXP3.2 Quest Pro, stb stb.
-
zico21
csendes tag
Köszi a válaszokat Blaise és cspeti!
A W755 felé mozgolódok inkább, mégiscsak barátibbnak tűnik az a durván -50ezer Ft a W80-asokhoz képest....
Amiről még szeretnék kérdezni, az a médialejátszó. Elég sok negatívumot olvastam róla, méghozzá általában azt, hogy elég válogatós, miket játszik le, illetve most már olyan tapasztalatokról is hallottam, hogy azt is megválogatja a tv, hogy milyen winchestert/pendriveot olvas be. Nekem ez elég fontos szempont lenne, mert külön lejátszót nem terveznék a tv mellé, csak külső winchesterről néznék filmeket. A jelenlegi Samsung tv-m gyakorlatilag bármit képes lejátszani így.
Elképzelhető, hogy ez a funkció tényleg lényegesen gyengébb, mint egy Samsungon?
-
Perzeusz
tag
válasz hitchins #20052 üzenetére
Én már meg vagyok győzve. Ma voltam MM-ban és egy Sony-márkakereskedésben is. Kipróbáltam egy csomó dolgot, megnézegettem a 3 jelöltet:
50W809C 250 000
55W809C 295 000
49X8309C 315 000Valószínűleg győz a méret a felbontás fölött. Feleség is velem volt, természetesen ő az elsőre szavazott. Mintha ő fizetné...
2 db WD Red 2TB eladó
-
matt_talor
újonc
válasz zico21 #20056 üzenetére
Én különböző forrásokból nézek videókat rajta, napi 2 filmet, hétvégente többet is. Az utóbbi egy évben 2 film volt amit nem volt hajlandó megnyitni.
Bár az én Sonyaim nem androidosak voltak, ezt is vedd számításba.A Winchestert meg én magam raktam össze (tehát nem bolti Sonyt vettem), ami szintén hibátlanul működik. Pendriveból csak Kingstone meg Toshibával volt meghajtva.
-
matt_talor
újonc
válasz zico21 #20056 üzenetére
Én különböző forrásokból nézek videókat rajta, napi 2 filmet, hétvégente többet is. Az utóbbi egy évben 2 film volt amit nem volt hajlandó megnyitni.
Bár az én Sonyaim nem androidosak voltak, ezt is vedd számításba. Bár gondolom, hogy a különböző média lejátszóknak köszönhetően ott ennél is rugalmasabb kérdés.A Winchestert meg én magam raktam össze (tehát nem bolti Sonyt vettem), ami szintén hibátlanul működik. Pendriveból csak Kingston meg Toshibával volt meghajtva.
-
krx21
nagyúr
Az kis méretű szennyeződés, por.... De a panelon belül! Nem tudsz vele mit kezdni. De szerintem ne törődj vele, mert ez semmilyen mértékben nem látszik normális használat mellett. Nagyon sok tv-n van ilyen, nekem is... A gyártás során elkerülhetetlen, hogy néha apró porszemek ne maradjanak ott...
[ Szerkesztve ]
-
Motyika26
csendes tag
Sziasztok! Van egy Sony Bravia KDL32-BX400 as készülékem,és az lenne a gondom hogy olyan a kép mint ha invertálva lennének a színek.Szervíz menüben sem tudtam beállítani,sajnos nem tudom a helyes gyári beállításokat.Vissza állitottam gyári beállításokra is de ugyan az képminőség.esetleg valaki tudná a helyes beállitásokat ? http://indafoto.hu/laci85/image/23645274-47dacfd6
-
plgr
tag
Sziasztok,
a w80XC készülékek között mi a a lényeges különbség? Melyik modell ajánlott inkább?
50"-os, VA paneles TV-t keresek, a legfontosabb számomra a jó képminőség lenne (a fekete legyen minél feketébb, és lehetőleg ne legyenek bevilágítási foltok: az IPS monitoromon ezek rendkívül zavarnak filmnézés közben).[ Szerkesztve ]
-
plgr
tag
válasz body2008 #20073 üzenetére
köszi a megerősítést, erre jutottam én is
Azt tudom, hogy a technológiából adódóan a betekintési szög kisebb lesz mint egy IPS panelnél, de ez a valóságban mit jelent? Mi az a tartomány ahonnan még nem észrevehető a változás? Illetve azon kívül mennyire zavaró szerinted? Sokat olvastam ezekről így ismerem az általános számokat, de most kifejezetten a mindennapi használat tapasztalataira lennék kíváncsi.És a bevilágítással mi a helyzet? Az hogy nem írtál róla azt jelenti hogy nincs?
Erősen a 809 felé hajlok most! -
plgr
tag
ez a kompromisszum számomra is vállalható, teljesen egyetértek: én is a kontrasztot részesítem előnyben, a TV-t meg szemből tervezem nézegetni Pont ezek miatt döntöttem a VA mellett.
Hullamos: gondolom valamilyen szintű bevilágítás mindenképp lesz, ennek a mértéke érdekelne engem. A képet nagyon megköszönném!
Az IPS monitoromat időnként meg kell masszíroznom, hogy a bevilágítás legalább egyenletes és kicsit elviselhetőbb legyen... Egy 250e-s TV-től ennél azért többet várok.
[ Szerkesztve ]
-
body2008
csendes tag
A Sony embléma felett van egy nagyon kicsi és ennyi, nem zavaró amúgy minden tökéletes eddig (nagyon sasszemnek kell lenni, h észrevedd) a betekintési szöggel sincs bajom teszi a dolgát eddig nem találkoztam olyan filmmel amit nem indított volna el az alap lejátszó
sajna nincs tökéletes tv
[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
Ha nem látod minden színnél akkor lehet, hogy egy kialakulóban lévő pixelhiba, ami akár meg is javulhat.
[ Szerkesztve ]
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
shmano
tag
Kíváncsi leszek milyen újdonságokat mutat be TV-k terén a sony a CES en, jan.6án...
The Last of Us:Remastered ~ YT:Shmano ~ Twitch:Shmano
-
shmano
tag
Vagy lehetne egy gamer széria a játékosoknak, mondjuk trilluminos panelokkal, a 705b tiszteletére alacsony input laggal
Leírnám a beállításaimat a 755 ös tulajok részere, ha gondoljátok próbáljátok ki
Fényerő 25
Színtelitettség 55
Fényerzekelő ki
Kontraszt 95
Gamma 0
Sötet részek 50
Sötet részek beáll. magas
Kontrasztjavítás ki
Színhőmérséklet hideg
Élő szín alacsony
Képélesség 65
reality creation automatikus
Motionflow true cinemaÉn ezeket használom a külső vinyóról a hd-s tartalmak nézéséhez.
A képélességet nem tudom hogy lehetne-e még húzni, vagy a reality vreation- re sem tudom hogy mi lenne a legjobb beállítás.[ Szerkesztve ]
-
nismoka
addikt
válasz shmano #20088 üzenetére
A kép élessége optimálisan 50-en van, már így is túlhúztad.
A reality creation úgyis még élesít is tehát nem kell már feljebb húzni, sőt. Ha a sötét részek beállítása magas akkor elvesznek a sötét szürke-fekete közti átmenetek mert sötétebb lesz a szürke is. Persze ami neked tetszik.[ Szerkesztve ]
-
shmano
tag
Hmm, köszi az infot. Megpróbálok valahogy mélyebb feketét varázsolni úgy h kiveszem azt az opciót és csökkentem a sötét részek beallítást 50 ről. Kiváncsi leszek mire jutottam
-
PpenoO
őstag
UPC Direct pár csatornakiosztást december 31.-vel megváltoztatott (Animal Planet HD, Nat Geo Wild HD, Travel Channel HD) illetve van új prémium csatorna is (Filmbox Extra HD).
Aki direkt kártyával (ICE) illetve megfelelő modullal használja a UPC direct szolgáltatását a Sony "smart" tévéjén az innen letöltheti a friss sdb fájlt ami az összes fogható (UPC Direct + ingyenes adások amik a Thor 5/6 műholdon elérhetőek) tv csatornát, rádiót tartalmazza.
A nem magyar nyelvű/nem használt (HD, SD, Prémium etc.) csatornákat illetve a csatornák sorrendjét Sony Editorral tudjátok könnyebben kiszűrni/rendezni.
[ Szerkesztve ]
-
leximester
tag
Van egy 49x8005 Sony-m, a következő a bajom vele: 2-3nap után bekapcsolás után használhatatlan, a tv adás akadozik, illetve az egész rendszer is, csak restart segít, az fw a legfrisebb. Mit lehet ezzel kezdeni? Más is tapasztalt hasonlót?
-
Janaboy
veterán
-
Buster17
addikt
Sony tv alá van ilyen gyári hangszóró cső?
-
dh66e
veterán
-
n000rbi
senior tag
40W705C mennyire ajánlott darab szülőknek? A Sonyhoz leginkább én ragaszkodnék, nekik kb. mindegy a márka, csak 40"-os legyen
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Automata kávégépek
- Elite: Dangerous
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Futás, futópályák
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mazda topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Öregszem
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Hálózati kábelek és szerelésük
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest