-
LOGOUT.hu
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hullamos
tag
Sziasztok.Uj vagyok a csoportban,ezert a segitsegetekre lenne szuksegem....a minap adtam el a regi 50W809c Sony tvmet es uj utan kene nezzek,csak zold fulu vagyok ezen a teren(bezzeg mibkor a 809c vettem hogy vagtam a Tv-ket).
Szoval a keret 300-400e lenne szinten sony andorid/google tv legyen,4k, es 50-55 meret......mit ajalnatok?
Elore is kosz a valasztHa nem allsz ki valamiert,akkor elbuksz mindenert.
-
Hullamos
tag
Sziasztok. Egy olyan kerdesem lenne hogy az angyalka hozott egy 65" tevet. A dobozat meg kell orizni gariztatasnal ha elromlik vagy mehet a kukaba? Mert eleg nagy helyet foglal. Koszi a valaszt
Ha nem allsz ki valamiert,akkor elbuksz mindenert.
-
Hullamos
tag
A haver keszul egy sony tv-t venni.Sony KDL-40WD650,ezt nezte ki maganak,valakinek valami tapasztalata van evel a modelel?En a W756 ajanlom,igaz az egy kicsivel dragabb de O hajthatatlan.Kosz elore a valaszt
-
Hullamos
tag
Egy olyan kerdesem lenne,hogy beszereztem egy kulso HDD es a W809c tv-n szeretnek nezni egy 3D-s filmet.Ha letoltok egy ISO formatumu 3D-s filmet,es feltoltom a Hdd-re,a tv medialejatszoja lejatsza az Iso file-t?Koszonom a valasz.
-
Hullamos
tag
Nekem egy w809c tv-m van,es mind olvasom hogy Kodi igy Kodi ugy....valaki nem tud segiteni egy link-el vagy egy kis magyarazattal hogyan telepitsem fel en is ezt a bizonyos Kodi-t hogy ingyen nezzek filmeket?Elore is koszonom a turelmetek
-
Hullamos
tag
Egy olyan kerdesem lenne hogy egy 3d-s filmet keszulok letolteni es megnezni a w809c tv-men,de a file iso-ban van.A kerdesem hogy a tv lejatsza,vagy az iso-hoz kell mar kulso lejatszo.Koszi
[ Szerkesztve ]
-
Hullamos
tag
-
Hullamos
tag
válasz dualcore #19956 üzenetére
Nem szedtem atomjaira a tapot.....csak kihuztam a kabelt a tv-bol es a tap-bol,es a tapot az aram forasbol....es mindegyik bemenetet lemertem meromuszerrel.....szoval garis maradt tovabbra is.........de azota sem mertem hozza erni ))
-
Hullamos
tag
Nallam is eloallt ez a jelenseg(50W809c).....hogy Karacsony elso napjan be akartam kapcsolni a Tv-t es se taviranyitora se a Tv-n levo gombokra nem reagalt..........szetszedtem a tapot........lemertem az aramot....es mindenhol volt aram a tv meg sem ment.ekkor idegemben belerugtam a tapba es azota is mukodik)))).Es it meg kell hogy emlitsem hogy 2 napos tv csinalta ezt.......
[ Szerkesztve ]
-
Hullamos
tag
Sziasztok.Tv vasarlasa elott allok es a W szeriabol a 809c neztem ki.....de kis kutatgatas utan felfedeztem a W808c ami itt nallunk Erdelyben 35 ezerrel kevesebb.Kerdesem hogy mi a kulombseg a ket tv kozott.koszi
-
Hullamos
tag
Sziasztok.Ma sikerult vennem egy 42w651 sonyt.Nagyon szep nagyon jo,egyetlen dolog amire nem tudok rajonni az az hogy hogyan kell parositani a telom a tv-vel a tukor funktioval.Vagyis a telom megtalalja a tv-t de jelszoval le van vedve a tv wifije.......egy 8 szamjegyu jelszo...es nem tudom mi lenne az.Valami otlet?Koszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Asszociációs játék. :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Politika
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HDMI topic
- Milyen videókártyát?
- Mini-ITX
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest