Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUN_Tron
csendes tag
válasz SipiBcs #19350 üzenetére
És ha a 3D is szempont?
Én tegnap láttam meg a KDL-55W805C modell és nagyon megtetszett. Gyönyörű képe volt és a pendrive-omon lévő néhány filmet (divx, xvid, mkv, mov) is gond nélkül lejátszotta. Korábban LG-ben gondolkodtam (több fórumtárs) javaslatára, de amikor a MM-ben a tv-ket egymás mellett megnéztem egyértelműen a Sony volt a jobb (és sajnos drágább is).
Érdekes a 4K-s 55-ösnek sokkal rosszabb volt a képe, mint az említett W805C-nek.
Szóval kérdezném, hogy kinek milyen tapasztalata van a KDL-55W805C-vel vagy típustestvéreivel kapcsolatban. (Az Euronicsban van KDL55W808C egész jó áron).
Várom válaszotok. -
-
Charliehun15
csendes tag
Expertbe a 50w755 199.990 Ft 0% thm-mel !
-
hitchins
őstag
válasz Charliehun15 #19355 üzenetére
expert? az hol?
-
hello28
aktív tag
Szia
Neztem a linket amit küldtel es az kérdésem hogy a X810 jobb mint a X 850???
810 abba meg 3 D sincs ??
Mit tudtok erről ?
Koszi eloreis -
cotagg
tag
válasz Archanon #19343 üzenetére
Probáljad meg az Archos lejátszót, nálam simán viszi a megosztott filmeket wifin keresztül, feliratokat is tökéletesen, ha nincs felirtat tölt is le. Kb 3 hónapja használom, szinte hiba nélkül teszi a dolgát. Nem kell hozzá szervert meg kutyafülét telepíteni a gépre.
-
cyanID
tag
válasz Charliehun15 #19355 üzenetére
Meglepő de az expertnek nincs működő honlapja?
-
hitchins
őstag
válasz Charliehun15 #19367 üzenetére
ez jo koszi
-
zenwalk
senior tag
Sziasztok
Még mindig nem tudok servioo/plex-en keresztül filmet nézni. A szervert látom, de ha belépek a mappába, amiben a sorozatok vannak azt írja ki, hogy Próbálkozzon később, ha pedig a Shared Videos nevü mappába megyek azt írja, hogy a kiválasztott kiszolgálón nem található médiatartalom, válasszon másik kiszolgálót (Serviooval és Plexxel is ugyan ezt írja ki). Egyébként lefuttattam egy hálózati öndiagnosztikát és a plex/servioo szerverhez azt írta, hogy a kapcsolódás sikeres.Mi lehet a gond? Valami ötlet?
[ Szerkesztve ]
-
GoYoBiSh81
csendes újonc
Sziasztok!
Remélem, általános a problémám és valami hozzáértő tud segíteni benne.
Egy sajnálatos baleset miatt - picit betört a képernyő - váltottam 50w829b-ről 55w809c-re. Tegnap ért ide. Mi tagadás elégedetlen vagyok vele, nem vártam egy ennyire kiforratlan, bughalmaz smart rendszert. Mindegy, a képminőség a lényeg és idővel úgyis fejlődik - remélem. Viszont a feleségem szeretné már végre látni A nagy Gatsby-t 3D-ben.
A 829b-nél megszoktam, hogy csak megnyomom a 3d gombot, kiválasztom a megfelelő módot és működik. Na itt nem. Tegnap este kb 30. próbálkozásra valami véletlen folytán (?) és ezredik újraindításra elindult 3d-ben. Egyáltalán nem hagy nyugodni a dolog és mivel a neten sem találtam hasonló esetet, így ma is próbálkoztam 3d tartalommal, de egyáltalán nem sikerült "normálisan" elindítanom.
Úgy néz ki a dolog, hogy pl egy sbs filmnél kiválasztom ugye az egymás mellett módot, és függőlegesen megfelezi a képernyőt, felül megy a film (összenyomva, talán 3d-ben?) alul meg vadul villódzik az a pár képkocka, ami épp akkor ment, amikor kiválasztottam a módot (videó). Szerintetek ez mennyire normális dolog? És mit tehetek? Hívjam a Sony-t (van 5 év biztonság csomagom is rá), hívjam az Av-Land-et (ahol vettem) vagy egyszerűen éljek vele, majd ezer év múlva lesz működő rendszere is..?
Előre is köszönöm a válaszokat! -
dh66e
veterán
válasz GoYoBiSh81 #19371 üzenetére
Pont a minap beszéltünk hasonló problémáról egy topiktárssal.Úgy néz ki valami nagyon bugos a 3D terén a C szériás sonynál.
Azt javaslom írj nekik hogy ez így használhatatlan az előző modellhez képest.(Egyáltalán hogy tudnak így kiadni egy tévét ) -
hitchins
őstag
válasz GoYoBiSh81 #19371 üzenetére
A modok felett annak a 3d-t nem kellene bekapcsolni?(ahol az van hogy KI)
Illetve az nem letszik hogy a vegen az automatikus 3d felismeres az be van kapcsolva? -
MasterMark
titán
Valaki már próbálta a képernyőtükrözést? Ez a Miracast lenne ugye?
Most délután próbálgattam egy laptoppal, de nem igazán jött össze. Sőt annyira megzakkant a TV, hogy nem volt hajlandó visszacsatlakozni a wifi-re, csak miután teljesen áramtalanítottam.
Egyébként a laptop is kékhalált kapott. És dettó megzakkant a wifije, mert 2/2 mbit-en működött a 150-es linksebbeség mellett. (Miközben a telefonommal 40/40-et mértem.) De miután a TV-t kihúztam, normalizálódott ez is.
Esetleg ennek lenne valami trükkje? Vagy mitől romlott ez így el nekem?
Switch Tax
-
Janaboy
veterán
válasz MasterMark #19377 üzenetére
Os? Anno a B verzioval vacakoltam 1perc utan eldobta mindig, utana hagytam..tudtommal kell hw tamogatas is hozza.
Janaboy
-
nismoka
addikt
Nem tudom, amiket itt olvasgatok azokat direkt kipróbálom kiváncsiságból és nálam jó a hálózati lejátszás is, a 3D is, a miracast is megy telefonnal és táblagéppel, pc-vel nemtudom mert nem támogatja a pc-m a miracastot mondjuk ez nekem nem is hiányzik, a jó öreg HDMI kábelnél nincs jobb... ;}
[ Szerkesztve ]
-
MasterMark
titán
válasz Janaboy #19379 üzenetére
Windows 8.1 volt.
Hogy sikerült megcsinálni? Én ahogy rányomtam a laptopon, kiírta, hogy kövessem a tv-n megjelenő utasításokat. A tv-n nem történt semmi, aztán kiírta a laptop, hogy a tv nem várakozik tovább, és próbáljam újra.
Ehhez jól értem egyébként, hogy kell a WiFi Direct, és nem tud menni a saját hálózatomon?
Switch Tax
-
dh66e
veterán
válasz MasterMark #19382 üzenetére
Szintén 8.1 win és ugyanez a folyamat.Nekem se sikerült.
-
GoYoBiSh81
csendes újonc
válasz nismoka #19381 üzenetére
Igen, elég érdekes, hogy az ottani 809c-n meg szépen működik a 3d.. Gondolom az nem befolyásol semmit, hogy nálam usb-ről megy a film, a gyári videólejátszóval.
Egyeztessünk már egy szoftverveziót. Nálam PKG2.647.0052EUA, Típus: KDL-55W809C
Build: SVPDTV15_EU-user 5.1.1 LMY48E.S155 2.647 release-keys -
Janaboy
veterán
válasz MasterMark #19382 üzenetére
Szerintem jol, kapcsold be a wifi directet a tvn, es a B verzional ilyenkor inditani kellett a kepernyotukrozes appot!
Janaboy
-
Archanon
őstag
válasz cotagg #19359 üzenetére
Nem kell hozzá szervert meg... ja, valóban nem kell. Semmi. Megosztom a fájlt a gépen, és csókolom, köszi az ötletet! Ugyanakkor...!
Nem lettem sokkal előrébb. Ugyan elindítja a fájlokat, amiket korábban nem sikerült, de néhánytól eltekintve ugyanúgy nézhetetlenül akadnak. Illetve a hangsávok között nem tudok ugrálni, de feliratok között sem, hiába van a távkapcsolón rá lehetőség, a gombra nem reagál semmit (míg mondjuk az alap videólejátszóban ez legalább tökéletesen működik). Van erre valami megoldás?
Szerviz nem volt még, szinte csak hajnalban vagyok itthon. Meg nehogy már ez szervizes probléma legyen...
Guild Wars 2: Archanon.6039 ||| http://myanimelist.net/animelist/Archanon ||| ~Dango, dango, dango, dango; dango daikazoku...~ ||| El. Psy. Congroo. ||| Whohhehhje. /,,/, (⌐■_■)
-
JackeL
tag
válasz Charliehun15 #19367 üzenetére
Utolsó oldalon a bal felső sarokban a KDL49X8005 TV-nél valamit benéztek, de nagyon.
274 999Ftról LEárazták 299 999Ft-ra?
Ettől eltekintve köszönöm az információt -
cotagg
tag
válasz MasterMark #19377 üzenetére
Én is így jártam a Miracasttal. Kipróbáltam a képernyőtükrözést, utána a laptompom percenként eldobta a wifit, mindent újra kellett indítanom, hogy helyreálljon a rend.
-
cotagg
tag
-
hitchins
őstag
3d szemuveget szeretnek w808c tvhez.
Olvastam hogy a samsung elvileg jo hozza viszont erdekelne van-e valami minosegbeli kulonbseg a sony szemuveghez kepest...
Kicsit furcsa hogy sony 6szor annyiba kerul...
Illetve kerdesem lenne meg hogy ps3 jatekok lejatszasa valoban megy a tv-rol? ha igen hogyan? -
Janaboy
veterán
-
nismoka
addikt
válasz Kecsubacsi #19393 üzenetére
Nem kell azt kikapcsolni csak a mikrofon logojáról jobbra kell menni a szöveg beviteli mezőre a cursorral, kétszer jobbra ha jól emlékszem.
-
GoYoBiSh81
csendes újonc
-
nismoka
addikt
válasz GoYoBiSh81 #19397 üzenetére
LMY48E.S155 2.647
-
xyzikeee
aktív tag
Sziasztok!
Van valakinek ilyen TV-je? Megoszthatná velem a tapasztalatait.SONY KDL42W829BBAE2
Mit kell tudni róla.
Külső Winyóról/Pendriveról sorozatok felirattal való nézése rendben meg van oldva?
Input lag?
Képminőség?
Megbízhatóság?
Negatívumok?Köszönöm
-
zenwalk
senior tag
Sziasztok
Plexxel/serviooval elég csak a főmappát megosztani, vagy külön minden almappát meg kell, amiben például videók vannak? TV/Sorozat/Knick Ebben az esetben elég csak a TV mappát és akkor az összes almappa is meg lesz, vagy a Knick mappát kell, hogy le tudja játszani a részeket? Újraraktam a servioot és valami csoda folytán le tudom játszani a sorozatokat, de eddig csak a főmappa volt megosztva. Lehet ez volt a gond?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest