Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
amadeus11
senior tag
válasz daniel2121 #19750 üzenetére
Ha 5 év garit adnak rá ez most nagyon jó vétel! Tavaly a kistestvérét 200-ért lehetett legolcsóbban megszerezni valahogy május környékén pár napos akcióban (2 év garival). De 220-ért lehetett venni a 8-as szériából is-amennyiben kell a 3D érdemes lehet várni. De ha karácsonyra meg akarod lepni magad , uccu neki!
[ Szerkesztve ]
There is a star
-
agabe
addikt
Sokkal olcsobb nem lesz szerintem, de azert josolni nem tudunk ...iden nem is voltak akkora akciok mint tavaly, rosszabb az arfolyam is.
Ugy nez ki 200ezer ala nem mennek be a kozepkategoria 50"-osai az 5 ev garival meg a tv onmaga majdnem csak 200. -
hello28
aktív tag
Köszönöm hogy segítesz
Igen ebbe a gondba voltam hogy az x8 kiadni annyit es mire megjönnek a filmek es kilehet használni addigra lesz mar megint más!!
Amugy x8 -ba levő kijelző technológia miatt mondtak jobb lesz a Fhd is de ha nem tudjak a filmek akkor gaz es ha nincs különbség nincs értelme !!!!
Megnezem milyen a w8 is viszek filmet magammal
Es annyival tobbet kiadni egy 4k ért hogy szinte ugyan az lesz nemsok értelme van!!!
Keveset néznek sima Sd adást inkabb filmekre lenne.. -
agabe
addikt
válasz hello28 #19753 üzenetére
Azt se vedd ki a szamitasbol milyen messzirol nezed...amit boltban 1 meterrol elesebbnek latsz azt otthon messzebrol valoszinuleg nem fogod
3-4 meterrol egy jo bitrataju 720p-s sem gaz (legalabb 7-8 giga egy film), fhd-bol 15-20gigasat vigyel.
Eleg akar csak sample file az kis helyet is foglal, a kepbeallitasok meg valoszinuleg nem lesznek idealisak, erdemes a menuben megnezni mi hogy all, es amit erdmes kikpacsolni :
fekete korrekcio (alacsonyon meg lehet talan)
reszl. kontraszt kiemelo (na ezt total nem szabad hasznalni)Reality creation se legyen nagyon felhuzva, vagy probald ki bekapcsolva-kikapcsolva..annak lehet 4K felbontason hatasa elesseg szempontjabol, de pl sd tartalomnal tud egesz jo hatasu a fhd tv-n is lenni ha nem tul kozelrol nezed.
Zajcsokkentest nem erdemes hasznalni, kepelesseg is legyen egyformara allitva a kulonbozo keszulekeken.
Az osszes tobbi beallitas lehet auton, vagy alacsony modban.
Motionflowra is figyelni kell...szoval ha az egyik jol be van love a masik meg nem annyira akkor sokkal nagyobb kulonbseg mint valojaban.[ Szerkesztve ]
-
PpenoO
őstag
-
hello28
aktív tag
Rendben ezeket a dolgokat megnezem majd!!
Amigy nezesi távolság 2,6-2,7 méter
Igen persze közel nézem az üzletbe ott van különbség de ahogy nézem 75 coll kene en meg 55-60 ig nézem a tvket!!
Vagy várni kell vagy egy jo Fhd !!!
Mondjuk nyáron mar azert biztos lesz film vagyis több !! -
PpenoO
őstag
-
blakey
titán
DLNA-n lesz kapcsolat a mac-kel is, Airplay-t meg nem tud a Sony, de ha nem tévedek valahogy megoldható, hogy a OSX tükrözve legyen a tv-re, de hogy az általad írt tv mire képes azt sajnos nem tudom.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
B-L-A-C-K
titán
A 55W755C még itt mindig 255, ha valakik 50 vs 55ösön gondolkodik akkor az a +~35 ezret szerintem megéri.
-
SipiBcs
őstag
A békéscsabai Mmben most láttam 55 colos 807-et ht ct 381-el 399 ezerért. :-)
"Ha választanod kéne a barátnőd és az ötöslottó között, te milyen kocsit vennél?"
-
B-L-A-C-K
titán
válasz SipiBcs #19767 üzenetére
Annyira nem nagy zsuga 400-ért, na meg hogy adhatnak egy fekete TV-hez fehér/ezüst hangprojektort? Na Az a projektor 80-90 ezer újonnan, ha levonod az árból akkor 310-320-ba jön ki, akkor már vennék 294-ért egy 55W805C-t ami lényegében ugyan az,
[ Szerkesztve ]
-
dh66e
veterán
Tegnap nálam járt egy barátom hogy megnézze otthoni körülmények között a W829B-t.Nagyon tettszik neki (naná ).
Az idei W8 szériából melyik felel meg ennek képminőség tekintetében? -
hitchins
őstag
Tavaly a 8as szeria (50') 219ezernel allt meg. Annal olcsobban egyszer lattam az auchanban. 200ert volt 1-2 darab. En nem varnam hogy ennel olcsobb lesz.
Ha mar hangprojector szoba kerult azt vajon hova szoktak tenni??
Nekem van egy 5.1 hazimozim es ha a centert letszem a tv ele kozepre akkor a tvt nem tudom kapcsolgatni mert pont betakar...
Vagy ezek laposabbak?
Jo tudom szereljem a tvt a falra..[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz PpenoO #19755 üzenetére
Jó ez a kalkulátor, de az itthoni gyenge tv adások miatt a 720p-vel érdemes számolni. 2,9 méterre egy 50"-os tévé bőven elég. A 4k Ultra HD-t még pár évig nem kell kalkulálni.
B-L-A-C-K Vennél droidos tévét, nem azt írtad hogy nem cserélnéd le a mostanit?[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz B-L-A-C-K #19771 üzenetére
nem nagyon vettem észre
hasonlóságot.: különbséget
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
-
mqm
senior tag
Sziasztok!
Nemrég vásároltam egy Sony 49x8309c UHD tv-t!
Az lenne a kérdésem ,hogy lehetséges-e vezeték nélkül csatlakoztatni a a számítógépemhez?
Vagy egy Samsung Tv-m is amin ez meg oldható .
Köszönöm előre is a segítséget!
Üdv,
P. -
PpenoO
őstag
válasz #94529552 #19775 üzenetére
Átlagembernek biztos bőven elég, de tegye fel a kezét itt a topikban aki a TV adások miatt vett ilyen tévét és nem eteti valamilyen formában FullHD anyaggal a "kicsikét". Vagy ilyenkor kanapé/fotel tologatás a bevett szokás, mert ha nem, akkor elég a sima HD felbontású anyag, viszont oda a lényeg.
Persze értem én, a pénztárca egyeseknek véges. Aki viszont teheti csak nem nézett utána mekkora tévé szükséges ahhoz, hogy adott távolságból élvezze a FullHD részletességét, annak lehet érdemes újragondolnia.
-
-
PpenoO
őstag
válasz #94529552 #19781 üzenetére
Kicsit kezd off lenni, sorry.
Átlagember van bőven. Ezzel egyetértek, de a topiklátogatók 95%a nem az, így lehet, hogy TV választásnál fogékonyabbak az olyan szempontokra mint a felbontás/távolság/tv méret arány.
Tévé meg tévé elsősorban. Szerintem ezt a mondatodat valamilyen szinten üti a következő.
HD/SD adás színvonal - egyetértek, Nem csak a színvonal de minőség is szar (alacsony bitráta, kamu felbontás stb). UPC Direct fullos csomagom van (HBO, mozi, poresz kivételével) de így is nehezen találok nézhető adást, ezért nem is nézek már tv adásokat, maximum háttérzajnak megy ilyenkor a TV, nem adna képet, nem zavarna . Emiatt elsősorban nem "tévénézésre" használom. FHD (3D) filmekkel, sorozatokkal és sportesemények etetem 80%ban.
Heti/havi 1-2 FHD film. Arra van az embernek ideje amire időt szán. Tudom közhelynek hangzik de így van. Természetesen megértem azt is akinek a TV harmadlagos dolog az életében, ilyenkor érdemes átgondolni megéri több százezer forintot kiadnia egy tévéért. Ez pedig elsősorban pénztárca függő. Valakinek havi egy két FHD filmért is megér ennyit kiadni, valaki meg lejjebb adja ha ennyi az igénye/ideje.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
PpenoO
őstag
válasz #94529552 #19784 üzenetére
Szerintem félreértettük egymást. Nem beszéltem családi állapotról, magányról meg pláne nem . Ebben a kontextusban számomra nem a családosok az átlag. Nálam az átlagember most az aki nem fórumozik, nem jár utána melyik tévé mit tud valójában, milyen a képminősége, mi a különbség VA és IPS panel között stb. Magyarul simán besétál a boltba és megvesz egy tévét csupán az alapján mekkora számokat tüntetnek fel a az árcédula mellett. A nyerő tévék ilyenkor általában a minél nagyobb számokat minél olcsóbban kínáló darabok. Illetve azok, amik jó színes, túlszaturált képet jelenítenek meg.
Statisztikával nem rendelkezem, a százalékot megérzésre alapozom, de teszem fel kitöltetnénk egy kérdőívet mondjuk egy MediaMarktba:
1. Utánaolvasott valamelyik szakfórumon tv vásárlás előtt?
2. Tudja mi az a 4K, és a VA vagy az IPS?
3. Tudja milyen távolságból kellene nézni egy FullHD felbontású 50es tévét?Nemhogy az emberek 95, inkább 99%a nem nézett utána és a másik két kérdésre sem tudna megfelelő választ adni.
[ Szerkesztve ]
-
Buster17
addikt
Fura. Rádugtam a vinyot a tvre majd elindítottam egy filmet és tök halk. 70esen van és épp hogy jó, szerintem ez sok. Film hibája vagy kell még valamit beallítani?
-
Hullamos
tag
Sziasztok.Tv vasarlasa elott allok es a W szeriabol a 809c neztem ki.....de kis kutatgatas utan felfedeztem a W808c ami itt nallunk Erdelyben 35 ezerrel kevesebb.Kerdesem hogy mi a kulombseg a ket tv kozott.koszi
Ha nem allsz ki valamiert,akkor elbuksz mindenert.
-
oszy
veterán
-
headhunter
addikt
Bevilágítást (Clouding), lehet kép (fotó) megjelenítéssel tesztelni?
pl.: Fekete fotó, több darab, akár 2 perces vetítéssel.
[ Szerkesztve ]
-
Buster17
addikt
Lenne még néhány kérdésem.
Takarékos üzemmód mit jelent?
Hogy tudom teljesen kikapcsolni a tvt?
Tv készenlét mit jelent? Kikapcsoltam de igy se kapcsol ki teljesen a tv. -
vvili
csendes tag
Sziasztok!
A héten nekem is megjött az 55w755c tv-m.A csatorna listát szeretném sony editorral szerkeszteni,de sehol nem találom,hogy honnan lehetne kiexportálni (w705b-n megtaláltam).Létezik,hogy az androidos tv-ken ezt nem lehet megcsinálni?
-
gyuszmó
őstag
Üdv Uraim
Erről tv-ről mi a vélemény ? Sony Bravia KDL-40R450C ? A C verzió jobb mint a B gondolom ? Mert a Sony Bravia KDL-40R450B 107 .e a c 109.e ft
Gondolkodom még LG és samu 110 körül van smart de nem tudom ,hogy megéri e ?
"Ne tégy olyat mással amit nem szeretnéd,hogy veled tegyenek"
-
BB9360
aktív tag
Ha hangot szeretnék kihozni a w755-ből, akkor annak:
1. a fejhallgató kimenet
2. optikai kimenet
3. bluetooth
az összes megoldási lehetősége?
Mivel nekem analóg forrás kell, mert a hangfalakat (aktívok) csak azzal tudom meghajtani, akkor marad a jack/rca átalakítás, vagy az optikai kimenet egy digitális/analóg konverterrel (de ez még egy külön doboz, ráadásul áram is kell neki), igaz? -
blakey
titán
válasz BB9360 #19796 üzenetére
Mindenképp az optikai kimenetet használd, jack gyenge lenne oda.
-
Buster17
addikt
Ennek mi a típusa? Biztos jó a tv-mhez?
Inkább veszek sony-t mint samut. Csak 500al drágább és remélem nem lesz gond hogy más márka.
-
blakey
titán
válasz Buster17 #19798 üzenetére
Aktív szemüveg kell ami BT-os.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest