-
LOGOUT.hu
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blaise
veterán
Koszi mindenkinek! A TV-hez járó csavarok nincsenek meg, szóval emiatt kellene valami megoldás
-
Blaise
veterán
Sziasztok!
Sony 55W805C TV falra rögzítéséhez keresek tartó konzolt, amihez nem kell már semmilyen csavarkészletet megvenni, hanem egyből falra szerelhető. Létezik ilyen?
Köszi!
-
Blaise
veterán
válasz headhunter #34809 üzenetére
Igen,először az Allee-ban lévő üzlet zárt be, aztán folytatódott.
Kb már csak a belvárosi Központiszalon és Westend Sony Center maradt...
-
Blaise
veterán
válasz Balu115 #33641 üzenetére
Belépő szintű dobozokat már 10-20 ezerért lehet venni, ami a fentieket akadás mentesen tudja, 50-60 ezerért már felső-középkategóriás médialejátszók vannak képjavítással és sok más extra funkcióval.
Ha nem akarsz erre költeni, akkor nézd a lopott SD minőségü xvid anyagokat a TV beépített hulladék lejátszójával a 300 ezres tv-n...
-
Blaise
veterán
Az Android Marshmallow frissítése április 19-én folytatódik (W75C, W80C, W85C, S80C, S85C, X80C, X83C, X85C, X90C, X91C, X93C, X94C, SD85, XD85, XD93 és XD94 sorozat) – 2017. április 14.
-
Blaise
veterán
Érdekes és fura olvasni, hogy kvázi prémium Sony TV vásárlók közül mennyien küszködnek a beépített lejátszóval vagy alkalmazásokkal.
Szerintem a TV beépitett lejátszójával való filmnézés a legalja kategória minőségben, nincs rendes 24p, kadenciahelyes lejátszás, HD hangok dekódolása, 3D stb. Belépő szintü dobozokat már 10-20 ezerért lehet venni, ami a fentieket akadásmentesen tudja, 50-60 ezerért már felső-középkategóriás médialejátszók vannak képjavítással és sok más extra funkcióval. (Popcorn, HIMedia, Dune)
Persze ha valaki a csúcsszuper 4k TV-n 700megás X264 DVDRIP/BRRIP-eket néz az meg is érdemli..
-
Blaise
veterán
válasz Space marine #25260 üzenetére
Mindkettő ugyanúgy jó.
-
Blaise
veterán
válasz allfinanz #22307 üzenetére
Állítólag ezek változtak az új szoftverben:
Official list of improvements from Sony:
- Improves the Netflix software quality. (4K HDR model) [Note: This means added HDR mode for Netflix]
- Improves general software quality of the TV.Below is what I have in the FAQ in my Sig on this update at this point - from X850C and X9XXC owners:
Current TV software package as of 4/7/2016: PKG3.395.0105NAB
Current Android version: Lollipop 5.1.1 Build: SVP4KHDTV15_UC-user 5.1.1 LMY48E.S223 3.395 release-keys
TV software version (the "PKG" version, and Android software version are separate version numbers.Confirmed improvements over previous version PKG3.307.0101NAB:
- Added Netflix HDR support. So far only Marco Polo appears to have HDR10 content on Netflix. (HDR requires 4 screen Netflix account!)
- 3D improvements for a subset of 65X850C sets where 3D wasn't working well (see mrdjman's comments below)
- Component connection loss of color is addressed in this update - Sony officially posted that.Potential (unconfirmed) improvements:
- 3D glasses sync (940C) - "I did not have to reboot" [marcuslaw]Reports of what got worse:
- Reported no longer working: Ability to force 3D mode in 3rd party apps by selecting 3D in the Video app and then returning to the 3rd party app to play the 3D video.
Ongoing issues not addressed:
- Video app stretching/zooming all content to 16:9/full screen
- 3D issues outside fix provided for a subset of 65X850C models (see mrdjman's comments below)
- Amazon app does not output 5.1
- All sound going through subwooferPotential issues:
- Limited reports (two) of Netflix app gettint stuck when opening and not resolved by clearing data on the app. Does not appear to be a common issue. No reports of this issue on AVS forums, two reports here in this thread.
-
Blaise
veterán
válasz PrinceHerceg #21310 üzenetére
Kifutó modell volt már 1 éve is.
-
Blaise
veterán
válasz nightshadow #21222 üzenetére
Ahogy látom nincs felső kategóriás fullHD Androidos TV, sőt a 3D-t is kiszedték.
-
Blaise
veterán
Részletes leírás:
Javítsa TV-je stabilitását: v3.317
Előnyök és továbbfejlesztések:
◾USB HDD rögzítés
◾Két kép (kép a képben / kép és kép)
◾Javítja TV-je stabilitását[ Szerkesztve ]
-
Blaise
veterán
Tavaly nyáron vásárolt 55W805C TV-hez vennék 5 év garancia+biztosítás kombót. Van most valahol akció? Van tippetek hol lehet a legolcsóbb?
Köszi!
-
Blaise
veterán
válasz wrathchild #20612 üzenetére
A szemüveg nem bluetooth-os, hanem egy spéci rádiófrekvencián müködik.
Semmi extra dolgod nincs, csak bekapcsolt TV-nél hosszan nyomod a szemüveg bekapcs gombját, majd ha villog akkor kb 0,5-1 méterre rakod a TV infravevős részétől, és hamarosan kiírja, hogy 3D szemüveg regisztrálva, vagy valami ilyesmit, onnantól menni fog.
[ Szerkesztve ]
-
Blaise
veterán
"A most bejelentett Android alapú tévék már az új 6.0 (Marshmallow) operációs rendszerrel érkeznek a boltokba, de frissítés elvileg hamarosan megérkezik a 2015-ös modellekre is. "
-
Blaise
veterán
válasz wrathchild #20450 üzenetére
Nekem a fent említett Samsung van, nincs vele gondom.
-
Blaise
veterán
válasz hitchins #19978 üzenetére
Sajna a TV-k beépített lejátszói a hulladék kategóriába tartoznak, teljesen mindegy, hogy milyen gyártóról beszéltünk, még az androidos Sonyra felrakható KODI se az igazi.
Aki egy kicsit is komolyabban gondolja a filmezést, annak kell egy külső lejátszó, erre egy tökéletes cucc a 15-20 ezerből összerakható raspberry Pi 2 + openELEC , nekem eddig mindent vitt, újabb buildekkel 3D BD ISO-t is viszi.
-
Blaise
veterán
Uhh srácok, nem túl jó ezekről a táphibákról olvasni, nekem is W805C van.
-
Blaise
veterán
válasz SlágerTibo #19284 üzenetére
Hol olvasod?
-
Blaise
veterán
válasz SMartin-HU #19252 üzenetére
A 2015 modelleken a középkategóriától felfelé már mind android van, nem lehet választani, van rajta youtube app természetesen,
-
Blaise
veterán
Én KáCsa KCS-HH1 - 1,4 HDMI kábeleket használok, ez már állítólag a használható a kategória, ott a boltban azt mondták, hogy a noname kábelekhez képest szebb lesz a kép, mélyebbek lesznek a színek
[ Szerkesztve ]
-
Blaise
veterán
válasz hegylako01 #18685 üzenetére
Fel lehet de nem működik, rossz az irányítás.
-
Blaise
veterán
Idei W805C-hez szerettem volna venni 2db 3D szemüveget, mert tegnap az Allee-ban 20% kedvezmény volt a tartozékokra, de nem volt raktáron, állítólag egyik Sony centerben sincs...
-
Blaise
veterán
Ha már 3D a téma:
Aktív 3D-s Sony 55W805C-hez milyen tartalmakat célszerű használni?
OU
HalfOU
SBS
Half SBS
Sima 3D BD ISO -
Blaise
veterán
válasz hegylako01 #17498 üzenetére
Ez milyen verzió? Te használod?
-
Blaise
veterán
válasz medvegy #17472 üzenetére
Sideload Launcher, hogyha kezdőképernyőről akarod indítani az appokat.
Én az HBO GO-t próbáltam felrakni, de sajnos nem müködik a távirányítós irányítás.
-
Blaise
veterán
Androidos TV-t használók, akik wifivel csatlakoznak a netre:
A főmenüben legalul a wifi logónál nektek is van egy felkiáltójel? Nekem véletlenszerűen ott van, olyankor nem jó a net, próbáltam 2.4ghz és 5ghz frekvencián is (Asus AC87U routerem van), más eszközön mindenhol hibátlan a wifi. Tapasztalt valaki hasonlót?
-
Blaise
veterán
válasz daniel2121 #17113 üzenetére
Azért volt 55W805C az Edigitálban ajándék 100 ezres soundbarral és Sony E4 telefonnal 360 ezer Ft, nem nevezném rossz ajánlatnak.
-
Blaise
veterán
válasz daniel2121 #17111 üzenetére
Szerintem bontatlan vadi új már nincs sehol, maximum kétes bemutató darabokat tudsz találni. Az idei modellek miért nem jók?
-
Blaise
veterán
A szabadság alatt volt időm összerakni a TV-hez járó CT380 2.1 soundbar-t. Egyelőre csak a mellékelt optikai kábellel kötöttem a tv-hez, kis szerencsétlenkedés után már működött is
Hogyha azt szeretném, hogy a TV-re később rákötendő Xbox One és egyéb cuccok hangjai is a soundbaron szóljanak, akkor az optikai kábelen kívül össze kell kötni a sondbart a tv-vel a hdmi ARC csatin keresztül is?
Új hozzászólás Aktív témák
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Elemlámpa, zseblámpa
- Óra topik
- Yettel topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- League of Legends Wild Rift
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Razer Kaira wireless fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
- Onkyo TX-NR509 Fekete házimozi erősítő 5x80W
- HyperX Cloud Stinger 2 core gamer fejhallgató // Új // Számla + Garancia
- APPLE Airpods PRO 2 , Airpods 4 Airpods 2 Iphone 13 14 15 Bontatlan Új DEÁK TÉRNÉL AZONNAL Átvehető
- 2 hónapos Philips OLED TV (718-as modell)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest