Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Linuxos topikok Összefoglalójának szerkesztése
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pgabor79
aktív tag
válasz BB9360 #19495 üzenetére
Üdv!
Bármelyik topikba írok, sehol sem kapok választ a kérdésemre:
SD tévéadást nézve (pl. T-home) 4K tévével (50"-on) van olyan minőségű kép mint egy FullHD tévé esetében?
Magyarul az érdekelnem mennyire jó a felkonvertálás. Úgy hallottam a FHD--->4K felkonvertálás az látványos, de az SD--->4K???Ebben gondolkodom: Sony KD-49X8309C, de nem tudom érdemes-e megvenni..
[ Szerkesztve ]
-
hitchins
őstag
-
junior11
veterán
válasz BB9360 #19554 üzenetére
A CS630 nem IPS panelt használ, hanem VA-t. Továbbá ebben a modellben nincs Firefox OS, hanem a Pana régebbi saját okostévé platformja a My Home screen tv. Amúgy a Mozilla nemrég bejelentette, hogy befejezi a FF OS fejlesztését, de nem tudom, ez milyen hatással lesz a Pana FF OS rendszerrel felszerelt tévéire, majd meglátjuk, mit hoz a jövő...
The Truth Is Out There - Az igazság odaát van
-
blakey
titán
válasz BB9360 #19577 üzenetére
Ezt helyetted senki nem fogja eldönteni, neked kell látnod őket. Te fogod nézni.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Montesantos
senior tag
válasz BB9360 #19577 üzenetére
Csak azokban a tévékben vagyok valamennyire otthon amelyek itthon vagy a szűkebb környezetemben megfordultak és nálam lettek üzembe helyezve beállítva (3 lg, 1 samu, 2 pana, 1 sony)
A fenti két típust nem láttam élőben, tesztoldalak nem mindig megbízhatóak, saját szemmel kell látni őket változó képtartalommal..... és nem az áruházakban található fényviszonyok között mert mocsok módon lehet csalódni benne mikor hazaviszed és otthoni környezetben egész másképp néz ki[ Szerkesztve ]
Gabi
-
Montesantos
senior tag
válasz BB9360 #19581 üzenetére
vegyék le a polcról vigyék be neked egy normál világítású helyre amit be lehet sötétíteni.... de előtte egy pendruszra rakjál különböző képtartalmakat... sd-mkv stb....játszák le neked a kinézett tv-n... ne hagyd hogy az általuk felajánlott- adott képtartalmat mutassák be azok mindig jók
dh66e: ez jó kisülne a szemed otthon a fénytől
[ Szerkesztve ]
Gabi
-
Montesantos
senior tag
válasz BB9360 #19586 üzenetére
MM-ben nálunk van egy házi-mozis sarok ami sötét
Pumma: nem csapott be most is megvan mindkét tv itthon, ezzel a két tv-vel azonos képtartalom mellett van összehasonlítási alapom.... visszaküldtem volna az lcd-t már a második nap ha nem jön be a kép minőség, a plazma után.... azért írtam hogy tv-t vásárolni nem szabad a bolti eladók által adott demó alapján
[ Szerkesztve ]
Gabi
-
PioDVD
senior tag
válasz BB9360 #19673 üzenetére
Elvileg rendes (gyári), de kérdezz rá. Azt is jó tudni, hogy van egy hitelkártyájuk (cetelem), amire kapsz x % kedvezményt. (Azért írom így, mert régen 10 volt, azóta csökkentették, de az egyik boltjukban 2 hónapja mégis 10 %-ot vontak le.) Szóval kártyadíjjal, legrosszabb esetben is még egy tízest minimum foghatsz. Ha szerencséd van, akkor még 10 hónap kamatmentes hitelre is viheted.
[ Szerkesztve ]
-
SipiBcs
őstag
válasz BB9360 #19734 üzenetére
A vinyód tartalmát, ha nézni szeretnéd, akkor ne a bemeneteknél keresd, valamilyen lejátszóval fogod látni. Pl az appok között ott lesz egy "Videó" feliratú ikon. Arra klikk és megjeleníti a HDD tartalmát.
A gyári helyett használhatsz VLC-t, Kodit, BS Playert... ami szimpatikus!
"Ha választanod kéne a barátnőd és az ötöslottó között, te milyen kocsit vennél?"
-
blakey
titán
válasz BB9360 #19796 üzenetére
Mindenképp az optikai kimenetet használd, jack gyenge lenne oda.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
válasz BB9360 #19803 üzenetére
Igen, ilyesmi. Persze olcsóbb és drágább is létezik.
-
blakey
titán
válasz BB9360 #19809 üzenetére
Igen, a optikai-rca kell, most látom, hogy rosszat linkeltem.
-
Buffa
csendes tag
-
nismoka
addikt
válasz BB9360 #20103 üzenetére
Az ES explorert kezeld egérrel azzal egyszerűbb, akár a tv sideview telefonos app egerével. A side load launcher azért kell hogy lásd a pld pendriveról a tv-re telepitett apk-k inditó ikonjait mert azok nem jelennek meg a tv app inditó sávjában mivel azok nem android tv-re optimalizált appok, viszont ált működnek. A tv gyári video lejátszója kezeli a feliratokat.
[ Szerkesztve ]
-
-
Tegla80
addikt
válasz BB9360 #20315 üzenetére
Mit szeretnel amugy elerni?
Tv kijelzot a tabra vagy tab kijelzot a tv-re droid 4.2.x tol tudnal,igy sztem az felejtos a jelenlegi eszkozoddel.
Ha siman tab/telo-rol kepet/videot/zenet a tv-re kuldeni,akkor bubbleupnp a tab/telon es gond letudva.[ Szerkesztve ]
Sony® & PlayStation®
-
Tegla80
addikt
válasz BB9360 #20317 üzenetére
Masik eszkozzel nem tudod kiprobalni esetleg?
Tab-rol barmit kuldtel mar amugy a tv-re? Az mukodik?
Plusz elvileg router-nelkul is ossze lehet oket hozni...ugy is megpobaltad? (i-manual nincs a tv-d ben?,h nezelodj picit benne a temaban.)
Nem ismerem,nem hasznalom amugy a progit....plusz melozom igy nemtom most megnezni,h mi modon kell oket osszehozni,de ha hazaerek telepitem es megnezem....nekem prestigio telom van 4.0.4 el ,root mentesen.[ Szerkesztve ]
Sony® & PlayStation®
-
BB9360
aktív tag
válasz BB9360 #20775 üzenetére
Khm, látom, hogy volt már ez kérdés, nem is olyan régen...
Azt mondjuk nem értem, hogy miért kellene hozzá transmitter...Valaki meg tudja azt erősíteni, hogy az említett (vagy bármilyen) bluetooth-os fejhallgató csak egy újabb eszköz beiktatásával működik? Vagy nem, csak simán párosítja az ember és kész?
Nagyon köszönöm! -
BB9360
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Napelem
- Crypto Trade
- Xbox Series X|S
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Cegléd és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest