- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bitpork: Ha Isten létezik...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ldave: New Game Blitz - 2026
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
cuko#
tag
válasz
theniel
üzenetére
Ez bizony szerintem gyakori probléma at integrált realtec hangkártyáknál (legalábbis amikor én kerestem rá gyógyírt az én ds3p-mmel, akkor többen is kutattak ugyanez okból).
Már nem emlékszem, hogy hogy csináltam (valahova ide ph-ra is beírtam a folyamatot, de már nem emlékszem hova
), de valamit ügyeskedtem a cd-n levő driverrel és a frissített driverrel, meg a biosban való letiltással és akkor is installáltam (talán akkor update-eltem a drivert (?)), aztán feloldottam a tiltást, és úgy reinstalláltam.
Szóval szerintem keress rá szerintem google-ben, de úgy, hogy ph fórumban keressen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Éjszakai műszak
- Linux kezdőknek
- Futás, futópályák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Háztartási gépek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050Ti 4GB Zalman S2 TG DeepCool 400W
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LG UltraFine 4K - 6K és Smart Monitorok -30%
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
), de valamit ügyeskedtem a cd-n levő driverrel és a frissített driverrel, meg a biosban való letiltással és akkor is installáltam (talán akkor update-eltem a drivert (?)), aztán feloldottam a tiltást, és úgy reinstalláltam.