- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Konfigos
őstag
válasz
Gyuri27 #10553 üzenetére
4400+os megy most benne 3220-on orthos 9 priro stabilan a memok meg 920on mennek szintén stabilan 2.2volt mellet.Kicsit aláfeszel a lap de nem vészesen.
Csíkozodás megoldott szerencsére leszedtem a Biostar honlapjáról a legfrissebb chipset driver-t és felraktam mellé a legujabb catalystot így eltűnt a csíkozás csak egy ilyan van már csak jelen:[link] máshol nem vettem észre.Az eredmény utána még ment a prime 1 órát [link]
Összeségében jó lap,és ami nálam fontos tényező hogy nem melegszik kicsit sem pedig elöször elég nudlinak találtam a bordát rajta
A beépitett tuningfunkciót nem használtam viszont van hozzá egy program amivel windows-on belül lehet húzni nem nagyon használtam de jónak tűnikOliverda: Tudom hogy ott kellene a probléma annyi hogy bevan szürkülve és Auto-n van ezért nem is tudok hozzányúlni de nem gond mert a monitor nem dvi-s alapból
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kingston FURY 32GB KIT DDR5 6000MHz CL36 Beast Black EXPO
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Fatal1ty Z97 Killer alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ASUS ROG STRIX B365-F GAMING
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1333MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- iKing.Hu - OnePlus Nord 4 5G Fém unibody, 120 Hz AMOLED, 100W gyorstöltés 16/512 GB
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 9400F / RTX 2060 / 16GB DDR4 / 250SSD+500HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest