- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Gurulunk, WAZE?!
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soma01
veterán
Nagyon jó árak, igen! A Gigabyte 19-be lenne nekem. Az a pár ezres (2db) megéri az ASUS-t tényleg.
Amúgy debreceni vagyok, úgyhogy az itteni nagykerekben kell körülnéznem. Tudok vásárolni nagykerből,de ha nincs raktáron nem akarok rendelni 1db-ot. Lehet, ki is röhögnek. Szóval abból válaszok ami van épp nekik, vagy előrendelésben van.
Azt nézzd már meg nekem (vagy valaki más is akár) légyszives, hogy az a Gigabyte alaplap amit én néztem, tudja e a SATA2-t?! Link fentebb...
Én csak azt látom, hogy 3gigás a vezérlő, de hot plug-ot nem írnak és SATA2-t sem sehol. Igaz a chip a 430-as Nvidia, de nekem akkor is gyanús. A PH tesztben az adatlapon SATA2-t írtan, de máshol nem látom, hogy ez lenne írva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X870 R9 7950X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4090 24GB Be quiet Pure Base 501 LX white
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs