Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soma01
veterán
válasz
kutyuska
üzenetére
Az ABIT NF-M2 nView és GIGABYTE GA-M55plus-S3G és az ASUS M2NPV-VM között nem láttam nagy különbségeket. Max DVI-t ami nem érdekel, mert úgyis lesz rendes VGA.
Mi a 3 alaplap között a különbség? A tuning lehetőségek? Pl. az ASUS-szal lehet legtöbbet kihozni egy adott prociból? A giga tök szar erre? De az ár szerintem úgy van, ahgy legelábbis eddig láttam, hogy Giga 16, Abit (kb16.5)18 Asus 18 nettók. -
Soma01
veterán
Nagyon jó árak, igen! A Gigabyte 19-be lenne nekem. Az a pár ezres (2db) megéri az ASUS-t tényleg.
Amúgy debreceni vagyok, úgyhogy az itteni nagykerekben kell körülnéznem. Tudok vásárolni nagykerből,de ha nincs raktáron nem akarok rendelni 1db-ot. Lehet, ki is röhögnek. Szóval abból válaszok ami van épp nekik, vagy előrendelésben van.
Azt nézzd már meg nekem (vagy valaki más is akár) légyszives, hogy az a Gigabyte alaplap amit én néztem, tudja e a SATA2-t?! Link fentebb...
Én csak azt látom, hogy 3gigás a vezérlő, de hot plug-ot nem írnak és SATA2-t sem sehol. Igaz a chip a 430-as Nvidia, de nekem akkor is gyanús. A PH tesztben az adatlapon SATA2-t írtan, de máshol nem látom, hogy ez lenne írva.
-
Soma01
veterán
Sziasztok!
Gigabyte GA-M55plus-S3G-as alaplapot [link] tervezek venni. 3800-as X2 procival. Mi a véleményetek? Van valami gáz vele? Esetleg egy kis tuning? (a PH tesztban légőtől egyel újabb az alaplap, nem 6100, hanem 6150 az északi híd.)
Integrált VGA kell. Rendes kártyát majd később vennék. Nincs annyi pénzem még (ill. a barátnőmé lesz). Szóval a Vga-t kihagyjuk egyelőre.
Nekem azért tetszik az alaplap, mert van rajta több firewire és 2 IDE is. Abit-ban, Asus-ban nem láttam ilyen áron alaplapot. 10-et több pl .az ASUS!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Autós topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- VGA kibeszélő offtopik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Apple asztali gépek
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Corsair VENGEANCE 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- G.SKILL Trident Z5 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 - XMP/EXPO - 99 hó garancia
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR5 5600MHz CL40 - XMP - 99 hó garancia
- Corsair VENGEANCE RGB PRO 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz CL16 - XMP - 60 hó garancia
- Kingstone Fury DDR5 16GB 6000Mhz 2x8GB
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest